Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2010

Έως 500 ευρώ το πρόστιμο για παράνομο κάπνισμα

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, με αλλαγές όμως στα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες.
Από τη διάταξη εξαιρούνται χρονικά τα καζίνο και τα κέντρα διασκέδασης, άνω των 300τ.μ., με ζωντανή μουσική, για τα οποία η απαγόρευση του καπνίσματος θα ισχύσει από 1/06/2011.
Όσο για τους παραβάτες, τα πρόστιμα που προβλέπονται διαμορφώνονται ως εξής:
- Σε όσους καπνίζουν ή καταναλώνουν προϊόντα καπνού σε δημόσιους κλειστούς χώρους, το πρόστιμο είναι...

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, που ρυθμίζει τα θέματα απαλλοτριώσεων, αποζημιώσεων για τους ιδιοκτήτες κλπ. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής τονίζει ότι "Η Κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην προοπτική ολοκλήρωσης του έργου Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη, ενός έργου εθνικής σημασίας και δημόσιας ωφέλειας και συνεχίζει τις προσπάθειες της προς αυτή την κατεύθυνση".
Το νομοσχέδιο προβλέπει...

Τα χνώτα της Νέας Τάξης

Του Ηλία Σιαμέλα

Σε ραϊσμένο καθρέφτη βλέπω μια πατρίδα ανάποδα και σιωπώ και γελώ ως να κλαίω
Κούφια μάτια, λόγια θολά, μυριάδες χαμένες αιώνων ιδέες, σα σκόνη κει δα
Να φεύγει ο νους μου σε χώρα λεπρή, να πλέει η καρδιά μου σε ομίχλη πηχτή
Πορεία να χαράζει φίλαρχος υπερατλαντικός, εκεί ο κουρσάρος, εδώ ο σκορπιός
Εκεί να φτύνουν της ιστορίας το φως, εδώ να στοιβάζουν χαφιέδων το βιός.

Όμως ας αφήσουμε το σύγχρονο «κλέφτικο τραγούδι». Τέρμα για την ώρα τα μοιρολόγια, τα μισόλογα και όλα αυτά. Aς βαδίσουμε και λίγο πεζοί. Ας ανέβουμε στον Όλυμπο μήπως και μυρίσουμε λίγη αλήθεια..

Συμφωνία ντροπής κυβέρνησης – συνδικάτων


Πριν αλέκτορα φωνήσαι σχετικά με το ύψος των περιστάσεων για τους συνδικαλιστές ήρθε η επιβεβαίωση του ξεπουλήματος των εργαζομένων. Η σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στο Μαξίμου υπό τη φωτισμένη προεδρία του πρωθυπουργού και των “πράσινων” συνδικαλιστών ΓΣΕΕ και ΓΣΕΒΕ, Παναγόπουλου και Ασημακόπουλου, έβγαλε ειδήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες,

Οι Έλληνες στο top-3 στην αγορά γης στην Τουρκία

Μεγάλη άνοδο σε αγορές γης και real estate στην Τουρκία από ξένους επενδυτές δείχνουν τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία των αρχών της χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, με τους Έλληνες μάλιστα να κατατάσσονται στην τρίτη θέση, πίσω από...

Αποκάλυψη- σοκ

Που έγραφε ο πολιτικός 'ογκόλιθος' Κιλτίδης μόνο εδώ

Συνδικαλιστής-κροίσος με... 9 εκατ. ευρώ!

Για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης απαιτείται διαρκής πόλεμος, τονίζεται στην έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή

Η διαφθορά στο ελληνικό Δημόσιο ζει και βασιλεύει σε όλους τους τομείς, όπως αποκαλύπτει και η φετινή έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή.


Το μεγάλο φαγοπότι στο Δημόσιο περιλαμβάνει και φέτος δωροδοκίες, υπεξαιρέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών και αλόγιστες σπατάλες, ενώ το γεγονός ότι το 2009 ήταν χρονιά εκλογών προσέθεσε ακόμα ένα κεφάλαιο, αυτό των αθρόων προσλήψεων σε υπηρεσίες και οργανισμούς.
Για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης απαιτείται διαρκής πόλεμος, τονίζεται στην έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή
Τις εντυπώσεις πάντως κλέβει περίπτωση...

Ιδού οι λίστες της ντροπής

Ιδού οι λίστες με τις υπερωρίες της ντροπής. Μιλάμε για ποσά ανα 4μηνο. Μιλάμε για χιλιάδες ευρώ όπως του δημοσιογράφου Β.Ιωάννου και άλλων που θα διαβάσετε.
Από όσο βλέπετε μέσα στις λίστες υπάρχουν από καρεκλολαμόγια με πολιτικά μπλέ και πρασινα χαρίσματα εώς και συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες. Μιλάμε για χοντρά λεφτά και ψεύτικα.
Τα λόγια είναι περιττά, η οικονομική κρίση έχει ...χτυπήσει και την ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ







http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9541.html

“Αντεξουσιαστές” made in Germany. Αποκάλυψη βόμβα στη βουλή.

διαβάστε τι είχαμε αποκαλύψει εδώ: Πως οι “εκρηκτικές επιστολές” δουλεύουν για τα λαμόγια που ληστεύουν τον δημόσιο πλούτο.
Έχουμε ένα τυχαίο, βεβαίως, γεγονός, το οποίο όμως θα ήθελα να το επισημάνω. Λίγες μέρες μετά την έρευνα στην οικία Καραβέλα, είχαμε την αποστολή της επιστολής-βόμβα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με ένδειξη επί του φακέλου «Χρήστος Καραβέλας», με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Έλληνα αξιωματικού, του υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αείμνηστου Βασιλάκη. (Στο τέλος οι λεπτομέρειες της έρευνας)
Θέλω να καταγραφεί και από την Επιτροπή μας, όπως έχει κάνει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, η οδύνη, η θλίψη, η συμπαράσταση στην οικογένεια του Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος και εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής, από μία τρομοκρατική, μαφιόζικη επίθεση.
Θέλω να ευχηθώ να μην έχουν περάσει κάποιοι οι οποίοι απειλούνται στο στάδιο πλέον της χρήσης ένοπλων μέσων. Δηλαδή...

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ SOLAR IMPULSE

Αναβλήθηκε, λόγω τεχνικών προβλημάτων, η ιστορική πτήση του αεροσκάφους Solar Impulse, το οποίο κινείται με ηλεκτρική ενέργεια, που σκοπό είχε να δοκιμάσει τις πτητικές δυνατότητες του αεροπλάνου αυτού και τη νύχτα.

"Εντοπίστηκε...