Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 18, 2010

Είμαι μειονότητα...

Μπορεί να έχω ταυτότητα, ΑΦΜ, εθνικότητα καταγεγραμμένη (δεν ξέρω από ποιον), αλλά νιώθω μειονότητα μέσα στα γεωγραφικά αλλά και στα κοινωνικά όρια της χώρας. Δεν είμαι σε ομάδα, αλλά ούτε ανήκω σε πολιτικό χώρο. Δεν έχω κοινά ενδιαφέρονται με κανέναν και το μόνο που με δένει με τους υπόλοιπους είναι η γλώσσα. Θρησκεία δεν έχω επιλέξει αλλά τις σέβομαι όλες. Ο τόπος που θεωρώ πατρίδα απαρτίζεται από τις μνήμες μου και από πλάσματα (ζωντανά και νεκρά) που θα τα υπερασπιστώ με απόλυτο πάθος μέχρι το τέλος.
Γνωρίζω ότι για την χώρα μου είμαι πολύτιμο ον μόνο κατά τις προεκλογικές περιόδους και έχω πλήρη συναίσθηση ότι για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα είμαι μία....

Ο θεσμός της διαιτησίας την εποχή του μνημονίου

Στην Ελλάδα, μία στις τρεις συλλογικές συμβάσεις εργασίας υπογράφεται μετά την παραπομπή της διαφοράς εργοδότη - εργαζομένου στον Οργανισμό Μεσολάβησης και... 

Ποιοί θέλουν να εγκλωβίσουν τον Σαμαρά στην Ρηγίλλης;

«Να τελειώνω με τα οργανωτικά, να μπορέσω να βγω έξω στον κόσμο, αυτό είναι το δυνατό μου χαρτί...», εκμυστηρεύεται σε συνομιλητές του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, όπως διαβάζουμε στην “Καθημερινή” (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_18/07/2010_408439)
Άντε αμάν και πότε, αναφώνησα αναθαρρημένος, αλλά δεν είχα διαβάσει τη συνέχεια.
Όπως λοιπόν μας πληροφορεί η εφημερίδα, διαθέτοντας σαφώς και προς τιμήν της πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, “στη συνέχεια του ορισμού των δύο αντιπροέδρων Δ. Αβραμόπουλου και Στ. Δήμα και της ανάδειξης του νέου γραμματέα Αλ. Λυκουρέντζου, ο κ. Σαμαράς είναι έτοιμος να προβεί και στην αλλαγή του, επί έτη, διευθυντή του κόμματος,Μενέλαου Δασκαλάκη, με τον οικονομολόγο Θανάση Σκορδά, πρώην γενικό γραμματέα Καταναλωτή και Οικονομικών στις κυβερνήσεις Καραμανλή, υπό τον Γ. Παπαθανασίου”.
Όπως επίσης μας πληροφορεί η εφημερίδα...

Εφυγε με 1,2 εκατ. € αποζημίωση και τον ξαναπροσέλαβαν με 250.000 € ετησίως

Η κρίση δεν αφορά στα golden boys -ακόμη κι αν είναι συνταξιούχοι- του ομίλου των ΕΛ.ΠΕ. υπό τη διοίκηση του κ. Τάσου Γιαννίτση, ο οποίος πέρασε στην Ιστορία ως εμπνευστής του σκληρού Ασφαλιστικού που απέτυχε να νομοθετήσει ως
υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Σημίτη. Οπως και στα χρόνια της υπουργίας του
-όταν προκάλεσε την πρώτη στρατηγική ήττα της κυβέρνησης Σημίτη- έτσι και τώρα ως πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ. ο κ. Γιαννίτσης εξακολουθεί να είναι σκληρός με τους εργαζομένους, αλλά γαλαντόμος με τα υψηλά στελέχη της επιχείρησης.

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο κ. Γιαννίτσης υπέγραψε την απόλυση...

Συντριπτική η νίκη του διαδικτύου απέναντι στα παπαγαλάκια κυβέρνησης και Πειραιώς!

…και ακόμα δεν είδαν τίποτα!
Είναι ίσως η δεύτερη φορά στη πρόσφατη Ιστορία που το Διαδίκτυο κερδίζει κατά κράτος τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη πυρός που διαθέτει-απλά γιατί είμαστε όλοι εμείς εκεί έξω.
Η πρώτη ήταν στην περίπτωση των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.
Τότε που όλα σχεδόν τα ΜΜΕ των εκδοτών με ναυαρχίδα το χαζοΜega (αν εξαιρέσεις τον Πρετεντέρη που μετράει σαν “αντίπαλος”) είχε βαλθεί να δώσει το χρίσμα στον Βενιζέλο.
Εκείνη την περίοδο το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” πρώτο και κόντρα σ όλα τα ΜΜΕ και τα στοιχήματα που έδιναν τον Γιωργ(άκι)ο  χαμένο απο χέρι, επέλεξε να τον υποστηρίξει ενάντια στα φερέφωνα του συστήματος.
Τώρα, στην υπόθεση της Πειραιώς, το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” αντέδρασε πρώτο στο επικοινωνιακό κρεσέντο κυβέρνησης, νταβατζήδων και παραδοσιακών ΜΜΕ.
Μέσα σε λίγες ώρες το δήθεν πανίσχυρο επικοινωνιακό οικοδόμημα που ζεί χάρη στο  Μέγα Χορηγό, την Τράπεζα Πειραιώς, την οποία...