Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2010

Άλλος ένας 'ΑΕΤΟΣ' νεκρός...

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πιλότος του μονοθέσιου πολεμικού αεροσκάφους, το οποίο είχε συγκρουστεί, νωρίτερα σήμερα, με άλλο διθέσιο F- 16 νοτίως της Κρήτης και συνετρίβησαν.

Οι πιλότοι του...

"Ρόμπα" ο Γεωργιάδης....

Μια δημόσια 'ομολογία' ενός εξαπτέρυγου που δεν πρέπει να αγνοήσετε...
ΕΔΩ

Καταθέτει στην εξεταστική ο Ν. Χριστοδουλάκης

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Νίκος Χριστοδουλάκης καταθέτει την Πέμπτη στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens.

Ο κ. Χριστοδουλάκης είχε στείλει επιστολή στην..

Δίνουν τροφή στις προκλήσεις οι Αλβανοί

«Λάδι στη φωτιά» συνεχίζει να ρίχνει μεγάλο μέρος των ΜΜΕ της Αλβανίας αναφορικά με τα γεγονότα της Χειμάρρας και τη δολοφονία του 37χρονου ελληνικής καταγωγής Αριστοτέλη Γκούμα από ακραία στοιχεία, μόνο και μόνο γιατί μιλούσε Ελληνικά.
Παρά την καταδίκη της δολοφονίας....

Η πρώτη εκδήλωση στην Ιταλία της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας...



...με την Ελληνoρθόδοξη Κοινότητα, “Άγιος Νικόλαος Μύρων” του Μπρίντιζι

Μέλη και φίλοι της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας,
είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη μας...

Το ίδρυμα Ροκφέλλερ οραματίζεται την «δικτατορία των ελίτ»

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτικές καραντίνες, αστυνομικά σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος γεμάτος από κρατικούς ελέγχους. Δεν πρόκειται για κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το όραμα του ιδρύματος Rockefeller σχετικά με το πώς θα είναι ο κόσμος μας σε 15-20 χρόνια από σήμερα, κάτω από μια νέα τάξη, ελεγχόμενος από μια ελίτ.
Ιδού ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη, όπως τα περιγράφει η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης», που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Global Business Network.
Με τίτλο «Lock Step», το σενάριο απεικονίζει έναν κόσμο «πλήρους κυβερνητικού ελέγχου,

Τι δουλειά έχει η DLA Piper USA στο Μαξίμου ;

Η κυβέρνηση μαθαίνω ότι προσέλαβε και το νομικό γραφείο DLA Piper USA & International, ένα από τα 10 μεγαλύτερα γραφεία παγκοσμίως, ως νομικό σύμβουλο.
Γενικά στο Μαξίμου επικρατεί μια ….

Ένωση Χειμαρριωτών: Για ποιό λόγο δολοφονήθηκε ο Αριστοτέλης Γκούμας.






Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα τρεις ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο, δεν μας παραξένεψε. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Κάποιος Αλβανός από αυτούς που κατακλύζουν το καλοκαίρι τη Χιμάρα θα έδειχνε με πιο βίαιο τρόπο την ενόχλησή του που η περιοχή μας έχει τόσο έντονο ελληνικό χαρακτήρα.

Αυτό είναι και το ιδεολογικό πρόβλημα της Αλβανίας με τη Χιμάρα. Λόγω της προπαγάνδας που...

Συνεχίζει να είναι εξαιρετικά αρνητική, η πορεία της αγοράς αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Μειωμένα κατά 40,7% εμφανίζονται τα συνολικά κέρδη των 278 μεγαλύτερων εισαγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών το 2009 σε σχέση με το 2008, ενώ η εικόνα δεν είναι παρουσιάζει αλλαγές και για το επτάμηνο του 2010. Αυτό προκύπτει από πανελλαδική έρευνα της STAT BANK, σύμφωνα με την οποία, οι ίδιες επιχειρήσεις είχαν εμφανίσει και το 2008 (σε σχέση με το 2007) μείωση κερδών της τάξης του 52%. Έτσι,...

Την μέρα που κλάψανε οι Άγγελοι. Για να μην ξεχνάμε.



Εποχικός Πυροσβέστης Τσώκος Ιωάννης.
Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1984 και ήταν άγαμος. Υπηρετούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας , ενώ ήταν και μέλος της εθελοντικής ομάδας για την πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών στο Δ.Δ. Μίστρου του Δήμου Διρφύων Νομού Ευβοίας όπου διέμενε. Έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς, στην περιοχή του Μίστρου της Εύβοιας, στις 26 Αυγούστου 2007, μαζί με το συνάδελφό του εποχικό πυρ/στη Γιαπλέ Δημήτριο.

Εποχικός Πυροσβέστης Γιαπλές Δημήτριος
Γεννήθηκε στις...

Προς συγχώνευση ή και κατάργηση οδεύουν 25 ΤΕΙ

Συνολικά 25 ΤΕΙ βρίσκονται στο... κόκκινο και οδεύουν προς συγχώνευση με άλλα ομοειδή ή και κατάργηση. Πρόκειται για τα τμήματα τα οποία έχουν κενές θέσεις, δηλαδή παρότι καταργήθηκε η βάση του 10, λιγότεροι υποψήφιοι από τις προσφερόμενες θέσεις τα επέλεξαν. Συνολικά έμειναν 4.108 κενές θέσεις σε 25 τμήματα ΤΕΙ και...

Η επέλαση του «συστήματος Μητσοτάκη» και το δράμα Καρατζαφέρη


Η εντεινόμενη φημολογία περί του παρόντος και του μέλλοντος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.) δεν είναι τυχαία.  Οφείλεται στην ανυπαρξία σοβαρών και σταθερών πολιτικών θέσεων, στην ευμετάβλητη φοβική φύση του σημερινού προέδρου και ιδρυτού του Γ. Καρατζαφέρη και στην στενή πολιτική και οικονομική κηδεμονία του από το σύστημα της οικογένειας Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  Γ. Καρατζαφέρης, μετά...

15.500 αναπληρωτές για τα κενά στα σχολεία

Την πρόσληψη 15.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά στα σχολεία της χώρας ανακοίνωσε χθες στους εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου . Η συνάντηση της...

Γιατί η ΝΔ δεν πείθει ακόμα;

Οι καλές προθέσεις απέχουν από την πραγματικότητα όσο απέχει … δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό και στην Ρηγίλλης αυτό που πρέπει να κάνουν τους επόμενους μήνες είναι να μετουσιώσουν τις προθέσεις σε πειστικές απαντήσεις για την οικονομία, σε μια χρονική στιγμή που η λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ καίει περισσότερο κι απ’ ότι οι πυρκαγιές στην Κάρυστο.
Αν ρωτήσει κανείς έναν μέσο Ελληνα, έναν απλό πολίτη που δεν είναι λαμόγιο, εργάζεται, αγωνιά, βιώνει την καταστροφική πολιτική του ΔΝΤ, σιχαίνεται το ΠΑΣΟΚ, δεν αντέχει τον Παπανδρέου, «γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν πείθει;», θα λάβει πολλές και ουσιώδεις απαντήσεις.
Τέτοιοι πολίτες είναι πολλοί και είναι πραγματικοί, όχι σαν εκείνους που πλησιάζουν τον Παπανδρέου και του λένε ότι δίνουν το μισθό τους για να σωθεί η πατρίδα.
Αυτό θα είναι το επόμενο διάστημα το κρίσιμο ερώτημα που θα αναζητά απάντηση τόσο στη ΝΔ όσο...

We are back...



Μετά από, παρατεταμένες, διακοπές επιστρέφουμε στην σκληρή καθημερινή πραγματικότητα.
Δεν άλλαξαν πολλά τις τελευταίες 3 εβδομάδες, εντούτις οι εξελίξεις σε όλους τους τομείς τρέχουν και πρέπει όλοι μας να τις παρακόλουθήσουμε.
Ειδικότερα το πολιτικό σκηνικό αποστασίας στη ΝΔ που στήνεται με σκηνοθέτες ΜΜΕ και Μητσοτακέϊκο είναι θέμα καθημερινής αναζήτησης.
Η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ. και οι ΔυΝάσΤες μας έχουν 'εξαθλιώσει' πνευματικά- και ψυχολογικά το μέσο Έλληνα, ενώ και το ηθικό των περισσότερων παρά την ανεμελιά των διακοπών συνεχίζει να βρίσκεται στο ναδίρ.
Ο Χειμώνας που έρχεται είναι δύσκολος, είναι προπομπός εξελίξεων.
Είναι ίσως η 'μητέρα των μαχών' σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο.
Εμείς θα τον δώσουμε συνειδητά για το καλό της Πατρίδας μας.
Καλό Χειμώνα να έχουμε και καλά μυαλά..