Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

Έτσι δώρισαν την Ελλάδα. Η αποκάλυψη Καμμένου στη βουλή για Χριστοδουλάκη

Ο Πάνος Καμμένος που οδηγεί την κούρσα της εξεταστικής με την εμπεριστατωμένη έρευνα που έχει κάνει, για άλλη μία φορά εξέθεσε ανεπανόρθωτα έναν από τους Καίσαρες της “ισχυρής Ελλάδας”. Τον πρώην “τσάρο” κύριο Χριστοδουλάκη.
Διαβάστε πως με την υπογραφή του κυρίου Χριστοδουλάκη το δημόσιο πλήρωσε τους Γερμανούς για τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα! Διαβάστε πως χαρίστηκαν εκατομύρια, πως ο ΟΣΕ έγινε ζημιογόνος μα κυρίως…

Απαράδεκτη συμπεριφορά...


Αρνούνταν να επιδείξουν τις ταυτότητές τους κατα τη διαδικασία του check-in στο αεροδρόμιο Σαντορίνης...
Το παρόν εστάλη στον ΑΝΤ1 προς ενημέρωση της Διοίκησης για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά και παρακαλώ να αναρτηθεί στο blog σας
To the Corporate Management Team:
Θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευσή μου προς 2 υπαλλήλους του σταθμού σας που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους δημιούργησαν ένα κλίμα αντιπάθειας που πραγματικά...

Γονείς στην Τι-Βι, παιδιά στις καφετέριες!..Του καθηγητή κ. Γιώργου Πιπερόπουλου.

Το έχω ξαναγράψει ότι τα μεγάλα ψυχοκοινωνικά φαινόμενα, αυτά που με την ολοκλήρωσή τους μορφοποιούν νέα σχήματα, δομές, θεσμούς και θεσμικά όργανα είναι δύσκολο, εάν όχι ακατόρθωτο, να τα μελετήσει και να τα αξιολογήσεις κανείς με επιτυχία την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Είναι παγκοίνως αποδεκτή...

Νέες βολές κατά του μνημονίου από τον Παναγιωτόπουλο

Νέα οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την επίσημη τοποθέτηση, αρνητική, του ΕΒΕΑ απέναντι στο μνημόνιο.

Χαρακτηριστικά...

Στίχοι για ψυχική ευεξία

«Κλείσε στην
ψυχή σου την Ελλάδα
και θα νιώσεις μέσα σου
κάθε είδους μεγαλείο» 

Διονύσιος Σολωμός

ο ηλεκτρονικός τρόμος είναι εδώ! Όλη η ΕΕ ένα Γκουαντανάμο

ΤΟΥ Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Τρόμο προκαλούν οι ειδήσεις που έρχονται από τα όργανα της ΕΕ. Ευρωφάκελοι που θα περιέχουν στοιχεία ακόμη και για το DNA μας.


Αστυνομικοί χωρών-μελών της ΕΕ που επιτρέπεται κατά βούληση να «εισβάλλουν» στο έδαφος άλλης χώρας-μέλους και να συμμετέχουν ακόμη και ένοπλοι σε επιχειρήσεις εναντίον Ευρωπαίων πολιτών, υπαγόμενοι μάλιστα για τις συνέπειες των πράξεών τους στον έλεγχο της κυβέρνησης της χώρας από την οποία προέρχονται και όχι της κυβέρνησης της χώρας στην οποία έδρασαν.

Σε απλά ελληνικά, ένοπλοι Γερμανοί αστυνομικοί μπορούν να μπουν στην Ελλάδα και αν τύχει να δολοφονήσουν κάποιον Ελληνα πολίτη, οι συγγενείς του θύματος θα πρέπει να απευθυνθούν στη...

Η χαμένη γοητεία της Ε.Ε.

Του Γιώργου Δελαστίκ από το σημερινό "Ε"

Κατακρημνίζεται η εμπιστοσύνη όλων σχεδόν των Ευρωπαίων πολιτών και πρωτίστως των Ελλήνων στην ΕΕ εξαιτίας βεβαίως του απωθητικού προσώπου που αποκάλυψαν οι ηγέτες των "27" και τα θεσμικά όργανα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης κατά τον χειρισμό της οικονομικής κρίσης. Αυτό αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα της εαρινής δημοσκόπησης της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Οι αρνητικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα του φθινοπώρου του 2009 (η τεράστια αυτή δημοσκόπηση διεξάγεται από τη Γιούροστατ δύο φορές κάθε χρόνο) είναι εντυπωσιακές σε ορισμένους τομείς.

Για πρώτη φορά έχουμε πλέον...

Τα εκατό χρόνια των προσκόπων

Περισσότερα από 2.000 αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα, ντυμένα με μπεζ πουκάμισα και μαύρα σορτσάκια, θα κατακλύσουν τα Καμένα Βούρλα μέχρι το τέλος του μήνα για να ζήσουν την περιπέτεια της ζωής στη φύση, να παίξουν, να γελάσουν και να ανανεώσουν την υπόσχεσή τους ότι θα τηρούν τις αρχές του προσκοπισμού.

Με αυτήν τη μεγάλη κατασκήνωση παιδιά από τη Λέσβο, τη Χίο, την Κω, τη Ρόδο, την Κρήτη, τα Επτάνησα και σχεδόν από κάθε γωνιά της ηπειρωτικής Ελλάδας γιορτάζουν φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Στο 4ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Τζάμπορη,

Τα «φρουτάκια» επιστρέφουν

Το μερίδιό του από την πίτα του παράνομου τζόγου που υπολογίζεται σε πάνω από 4 δισ. ευρώ ετοιμάζεται να διεκδικήσει το Ελληνικό Δημόσιο, με την κατάθεση σχεδίου νόμου το οποίο ανοίγει τον δρόμο στο videolotto («φρουτάκια») και τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών μέσω του Διαδικτύου.
Μόνον από τη χορήγηση των αδειών υπολογίζεται ότι θα μπουν εφάπαξ στα ταμεία του Δημοσίου περί τα 500 εκατ. ευρώ. Με το νομοσχέδιο...

Μητρώο Αγροτών. Ψηφίστηκε πριν λίγο στη Βουλή.

Με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πέρασε από το Β' Θερινό Τμήμα το νομοσχέδιο για το μητρώο αγροτών. Παράλληλα, συζητήθηκε στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο για το σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας και την μεταρρύθμιση του ΕΛΓΑ.

Το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση του ΕΛΓΑ, βασίζεται στην ανάγκη κατάρτισης ισοσκελισμένων προϋπολογισμών του Οργανισμού και διαχείρισης του τεράστιου χρέους του (3,8 δις ευρώ), το οποίο θα πρέπει να αποπληρωθεί μέχρι το 2019.

«Τα έσοδα του ΕΛΓΑ,