Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

Όλα τα γκολ της σημερινής αγωνιστικής


ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ - Βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ προκαλεί αναταραχές!



http://antipliroforisi.blogspot.com/

Ο μύθος του υπερπληθυσμού των δημοσίων υπαλλήλων

Ο πρώτος στόχος των βίαιων μέτρων εις βάρος των εργαζομένων που λαμβάνονται από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο του περιβόητου μνημονίου είναι, ως γνωστόν, οι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτοί ήταν οι πρώτοι που είδαν τις αποδοχές τους να περικόπτονται, τις συντάξεις τους να περιστέλλονται και τις θέσεις εργασίας τους να απειλούνται άμεσα.
Προκειμένου να γίνουν αποδεκτά αυτά τα σκληρά μέτρα ως «υποχρεωτική λύση» και «μονόδρομος» για να αντιμετωπιστεί το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας, έπρεπε πρώτα να βομβαρδιστεί η κοινή γνώμη με μια σειρά από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον τρόπο διορισμού, το ρόλο και την απόδοση των εργαζομένων του δημόσιου τομέα. Αλλωστε,

Πιάσανε 57χρονο που είχε στην κατοχή του τα προσωπικά στοιχεία σχεδόν όλων των Ελλήνων!

Βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία σχεδόν όλων των ελλήνων και εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, επιχειρήσεων, στοιχεία αυτοκίνητων, ακινήτων και αλλά προσωπικά δεδομένα για τον εντοπισμό διάφορων πολιτών επιχείρησε να...

Νέα επιστολή- κόλαφος βουλευτή του Πα.Σο.Κ. για την επιλογή στήριξης του κόμματος της υποψηφιότητας Τατούλη. "διχάζετε τον κόσμο του Πα.Σο.Κ."

Νέος βουλευτής Αρκαδίας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αλλά δεν «μασάει». Αντιδρώντας στην επιλογή στήριξης του Πέτρου Τατούλη στην Πελοπόννησο, έστειλε επιστολή στον γραμματέα του κόμματος και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Με αιχμηρό τρόπο επισημαίνει τα εξής:
«…Σ’ ένα κόμμα που υπερασπιζόμαστε τη διαβούλευση και τη συμμετοχική δημοκρατία, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι,

Max Keiser : "Η Ελληνική κυβέρνηση καλύπτει τους τραπεζίτες"

Η Ελλάδα πωλείται

Εισροή ξένων κεφαλαίων αξίας 2,5 δισ. ευρώ, από 5-6 μεγάλες επενδύσεις αξίας άνω των 300 εκατ. ευρώ, αναμένει ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Figaro», κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Παρίσι.
Στο άρθρο, με τίτλο «Η Ελλάδα πωλείται σε ξένους επενδυτές», αναφέρεται ότι παρουσίασε το νομοσχέδιο για την προσέλκυση «στρατηγικών επενδύσεων», προσδιορίζοντας μάλιστα ότι θα κατατεθεί στη Βουλή αργότερα από πως αναμενόταν, «στο τέλος Οκτωβρίου».
Ανέφερε ότι οι επενδύσεις θα γίνουν σε όλους τους κλάδους (ενέργεια, νερό, μεταφορές και λιμένες), προσθέτοντας ότι «όλοι οι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι», Ελληνες -κυρίως....

Ο Στρατός δεν είναι ΔΕΚΟ

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Τα μέτρα του μνημονίου έχουν αρχίσει να δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον για την ελληνική κοινωνία. Εν μέσω αυτής της αρνητικής συγκυρίας, η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή ψήφησε έναν κρίσιμο, για τις Ενοπλες Δυνάμεις, νόμο. Προηγήθηκαν της κίνησης αυτής...

Στην πορνεία 40.000 άτομα κάθε χρόνο

Σε 40.000 υπολογίζονται οι γυναίκες και τα παιδιά ηλικίας 12-25 ετών τα οποία είναι θύματα εμπορίας (trafficking) στην Ελλάδα κάθε χρόνο, με σκοπό την πορνεία. Τα στοιχεία καταγράφονται στην έκθεση «Η προστασία τους είναι στα χέρια μας», που πραγματοποίησε το διεθνές δίκτυο οργανώσεων ECPAT International (End Child Prostitution, Child Pornography and Trafficking of Children For Sexual Purposes), ένας οργανισμός που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του trafficking.

Σύμφωνα με την έκθεση της ECPAT για το 2009, το...

Άλλος ένας προβοκάτορας πήρα αποστοματική απάντηση

Σειρά πήρε ο Γιώργος Βλάχος...

Καλά αυτός έχει και εμπάθειες και μίσος για τον Καραμανλή.

όχι μόνο τον 'τάπωσε' αλλά και τον...

Οι τρεις γκάφες της κυβέρνησης

Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του νέου «στρατηγείου» της κυβέρνησης που συνεδριάζει καθημερινά στο υπουργείο Εσωτερικών απέφερε κυρίως θετικά αποτελέσματα. Το Μέγαρο Μαξίμου έδειξε να βελτιώνει τα πολιτικά ανακλαστικά του και να διορθώνει τα προβλήματα συντονισμού που εμφάνιζε τους τελευταίους μήνες. Αλλά, όπως ισχύει παντού, κάθε αρχή και δύσκολη.

Οι πρώτες αποφάσεις...

Εξυπνότατη κίνηση

Φοβερή σκέψη του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, να βάλει βίντεο με δηλώσεις του giorgo από προηγούμενες  επισκέψεις στη ΔΕΘ και συνεντεύξεις του, ώστε να θυμίσει στους παρευρισκόμενους για ποιο λόγο είναι εκεί, και να δώσει κατεύθυνση για τις ερωτήσεις που θα τεθούν.

Επειδή είναι πολλοί οι προβοκάτορες εκεί μέσα, για να δούμε τώρα πως θα δικαιολογήσουν ερωτήσεις για το Βαροπέδι και άλλα τέτοια που σχεδίαζαν.

Ξεχειλίζει ο Εβρος από λαθρομετανάστες και οι αλήτες οι κυβερνώντες σχεδιάζουν κλείσιμο στρατοπέδων..

Σε κύρια πύλη εισόδου παράνομα εισερχόμενων μεταναστών στη χώρα έχει μετατραπεί ο Εβρος. Η αποτελεσματικότητα των μέτρων που εφάρμοσε η Frontex στο Αιγαίο απέτρεψε τα κυκλώματα να διοχετεύουν τους παράνομους μετανάστες στα νησιά και να προτιμούν την περιοχή του Εβρου, απ’ όπου από τις αρχές του 2010 έχουν εισέλθει στη χώρα περισσότεροι από 14.000 λαθρομετανάστες.
Ο δήμαρχος Βύσσας Παν. Σιανκούρης.Σύμφωνα με αναφορά που έχει αποστείλει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Εβρου, Ελένη Τσιαούση, στον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, σε σχέση με το 2009 παρουσιάζεται αύξηση της εισόδου των λαθρομεταναστών κατά 313,8% τον Μάιο, κατά 398,8% τον Ιούνιο, και κατά 388,6% τον Ιούλιο.
Ο δήμαρχος Βύσσας Παν. Σιανκούρης.
Μόνο τον Ιούλιο...

Χρέη 1,7 δισ. ευρώ, η προίκα των δήμων

Πολλά ερωτήματα για την ίδια τη βιωσιμότητά τους προκαλούν τα οικονομικά στοιχεία των δήμων, ενώ παράλληλα -τι οξύμωρο- δίνουν την πιο πειστική απάντηση σε ό, τι έχει να κάνει με το γιατί η τρόικα θεωρεί το ζήτημα αυτό ως μία από τις σημαντικότερες απειλές του προϋπολογισμού. Σημειώστε: Τα χρέη τους διαμορφώθηκαν το 2009 στο 1,7 δισ. ευρώ, ενώ τα ελλείμματά τους ξεπέρασαν τα 287 εκατ. ευρώ. Το εντυπωσιακότερο; Για φέτος,

Στο 18,5% «σκαρφάλωσε» η ελαστική εργασία...

Μείωση μισθών, καταπάτηση των συλλογικών συμβάσεων και «επέλαση» της τετραήμερης απασχόλησης έφερε στην ελληνική αγορά εργασίας η οικονομική κρίση.
Eνας στους τρεις εργαζόμενους που δουλεύει στις μικρές επιχειρήσεις είδε το εισόδημα και το εργασιακό του καθεστώς να αλλάζουν άρδην και καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Στο 18,5% «σκαρφάλωσε» η ελαστική εργασία...  Οι καταγγελίες στα συνδικάτα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, ωστόσο τις περισσότερες φορές γίνονται ανώνυμα υπό τον φόβο των «αντιποίνων» από τους εργοδότες.
Αλλωστε, η έκρηξη της ανεργίας ?που σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα ξεπεράσει το 20%- έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι να κλείνουν τα μάτια στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.
Ουσιαστικά,

Ο ΚΥΡ και η Αφρική

Από το ΒΗΜΑ

Οι νέες υποχρεώσεις που θα μας επιβληθούν από την τρόίκα

Από το "ΒΗΜΑ"

Άλλες κυριακάτικες