Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20, 2010

Καιροσκόπος...

Ακόμα και αν τα εννοεί όλα αυτά που είπε, είναι σαφές πως παίζει το παιχνίδι της επικαιρότητας, κυνηγώντας τους πατριωτικούς ψηφοφόρους.

Περί πάταξης του παρεμπορίου που μαστίζει την Αθήνα, απέλασης...

Αδύναμη η υποψηφιότητα Δημαρά

Συμπαθής, ευγενής, αγνός...

Έχει χαρακτηριστικά καλοκάγαθου ανθρώπου, αλλά με ελάχιστη πολιτική επιρροή.

Οι μόνοι ψηφοφόροι που...

Πολύ καλός ο Κικίλιας

Εμπνευσμενος από το πνέυμα του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά,  ο Βασίλης Κικίλιας, εμφανώς, αλλαγμένος προς...

Μέγα ανθελληνικό παραλήρημα- παραδοχή του βουλευτή Πα.Σο.Κ., Τσετίν Μάνταζη, και προστευόμενου του Πεταλωτή και του Ξυνίδη. Παραδέχεται ότι είναι Τούρκος και αποκαλεί τους Έλληνες εγγόνια των Οθωμανών. Ακούει κανείς;

Αξιότιμε κύριε Γενικέ πρόξενε της Τουρκικής Δημοκρατίας, σεβαστέ εκλεγμένε μουφτή Ξάνθης, αξιότιμοι δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, αξιότιμε δήμαρχε Τοπείρου, αξιότιμε δήμαρχε Σελέρου. Αγαπητοί ομογενείς μου διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του ιερού μήνα του Ραμαζανιού . Σας χαιρετίζω εγκαρδίως όλους. Ο μήνας του Ραμαζανιού ας είναι ευφρόσυνος για όλους μας. Αισθανόμαστε...

Ο Μπελογιάννης διέταξε την σφαγή του Μελιγαλά

190910-meligal-mpelogiannisΣήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίο, οι Έλληνες Πατριώτες θα μετάσχουν στο μνημόσυνο των θυμάτων της σφαγής από τους κομμουνιστοσυμμορίτες (και για την ακρίβεια της γενοκτονίας), στο Μελιγαλά. μως, κάτω από το βομβαρδισμό με ψεύδη από τους ιστοριογράφους της αριστεράς, πόσοι ακριβώς γνωρίζουν τι έγινε στη μεσσηνιακή πόλη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, οι οποίες μαρτύρησαν υπό τα χέρια των δολοφόνων του ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα την...

Η νόσος του πασοκισμού

Megaλη... απογοήτευση

Το Mega σήμερα 'έπαιξε' περισσότερα διεθνή θέματα παρά εσωτερικής επικαιρότητας..

Έκριναν μάλλον οι υπέυθυνοι πως...

Εικόνες από την συγκέντρωαη στον Άγιο Παντελεήμονα

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Συνδικαλιστής καταγγέλλει προβοκάτσια κατά των αγώνων των φορτηγατζήδων

Χαμός στο Mega με τους συνδικαλιστές. Έβγαλαν τα τηλετσιράκια του Mega έναν οδηγό να καταγγείλει ξυλδαρμό και προπηλακισμό εναντίον συναδέλφων του από τους απεργούς.

"Ξέρουμε ποιός είναι ο ρόλος σου... Σε ξέρω προσωπικά..."

"Και ξέρω ποιός...

Ύμνοι των Εβραίων για τον ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Αλεξάντερ Ντάουνερ, που εποπτεύει τις συνομιλίες Χριστόφια- Έρογλου.

Ο Αλεξάντερ Ντάνουερ, πρώην τραπεζίτης, υπουργός εξωτερικών της Αυστραλίας και νυν ειδικός σύμβουλος του Ο.Η.Ε. για τις συνομιλίες Χριστόφια - Έρογλου, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των σιωνιστικών οραγανώσεων στην Αμερική.

Διαβάστε πως τον χαρακτηρίζει η εφημερίδα των εβραίων "San Diego: Jewish World"...

Κλιμακώνεται η προπαγάνδα περί 'τουρκικής' μειονότητας στην Ξάνθη... Τα εγχώρια ΜΜΕ φυσικά τηρούν σιγή ιχθύος

Και γραφεία στις Βρυξέλλες απέκτησε πλέον η… «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης»!
Όπως διαβάζουμε στο http://tourkikanea.wordpress.com/ (μεταφρασμένο δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Μπιρλίκ στις 12-7-2010):
«Στις 10-7-2010...

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ολοένα και πληθαίνει ο κόσμος στην συγκέντρωση - διαμαρτυρία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 400 άτομα στην πλατεία και ο κόσμος όλο και προσέρχεται. Η συμμετοχή και των περιοχών από πλατεία Αττικής, πλατεία Βικτωρίας, πλατεία Αμερικής, Άγιο Ελευθέριο και προφανώς και άλλες περιοχές που δεν προλάβαμε να ενημερωθούμε ακόμη είναι μεγάλη.

Οι κάτοικοι...

Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Κόντρα στις απόψεις της Διακυβερνητικής Επιτροπή του ΟΗΕ (IPCC), περί υπερθέρμανσης, οι παραπάνω επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: η πολυσυζητημένη κλιματική αλλαγή, δεν θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας όπως περιμένουμε, αλλά σε μια νέα εποχή παγετώνων!

Ο πλανήτης, υποστηρίζουν, έχει σταματήσει να υπερθερμαίνεται και έχει εισέλθει σε μια περίοδο που ενδέχεται να προμηνύει μια νέα εποχή παρατεταμένου ψύχους. Η διάρκειά της υπολογίζεται ...

ΑΟΖ: Απόδειξη της υποτέλειας

Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε ΠΡΟΣ στιγμήν, όλα τ’ άλλα του Κυπριακού. Ενδιαφερθείτε αποκλειστικά και μόνο για τα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αερίου, στις νότιες θάλασσες της Κύπρου. Στην ΑΟΖ - Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη του (πόσο;) ανεξάρτητου και (πόσο;) κυρίαρχου κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας, διεθνώς αναγνωρισμένου, 46 χρόνια, από το Ψήφισμα 186 της 1102ας συνεδρίας του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, της 4ης Μαρτίου 1964, ως κυβερνωμένου αποκλειστικά από κυβέρνηση Ελλήνων Κυπρίων. Διότι:

Μετά τις πράσινες υποσχέσεις & πράσινα άλογα , τώρα και πράσινα ποτάμια!

Ο Κραυσίδωνας είναι ένας χείμαρρος που διασχίζει το Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου - Νέας Ιωνίας και αναμφισβήτητα είναι πνεύμονας πρασίνου και οξυγόνου. Έχοντας τις πηγές του στο Πήλιο και καταλήγοντας στον Παγασητικό, είναι στην κυριολεξία μια «γραμμική» ανάσα για την πόλη, που υποφέρει από την αερορύπανση.
Κι όμως...

Το δεύτερο θερμότερο καλοκαίρι

Η περίοδος Ιανουαρίου-Αυγούστου 2010 υπήρξε η θερμότερη στην καταγεγραμμένη ιστορία διεθνώς, "ισοφαρίζοντας" το ρεκόρ του 1998. Η συνδυασμένη παγκόσμια θερμοκρασία στην επιφάνεια της ξηράς και της θάλασσας, κατά το πρώτο οκτάμηνο του φετινού έτους, διαμορφώθηκε σε 14,7 βαθμούς Κελσίου, κατά 0,67 βαθμούς υψηλότερα από τον μέσο όρο του 20ού αιώνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Κλιματολογικών Δεδομένων της Εθνικής Διοίκησης Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ.

    Εξάλλου,

Ο ΟΟΣΑ προτείνει για την τόνωση της οικονομίας των ΗΠΑ: Μειώστε τη φορολογία... Ακούει κανείς εδώ;

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι αναθεωρεί σημαντικά προς τα κάτω τις προβλέψεις του για την οικονομική ανάπτυξη στις ΗΠΑ, στο 1,5% για το 2010 και στο 2,3% για το 2011.
Η πρόβλεψη για το 2010 είναι...

Αλλεπάλληλα ρεκόρ ο χρυσός

Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος ο χρυσός σημειώνοντας νέα ιστορικά υψηλά στις πρωινές συναλλαγές της Δευτέρας μετά τα τρία ρεκόρ της περασμένης εβδομάδας.

Ο χρυσός άμεσης παράδοσης σημείωσε σήμερα και νέο ρεκόρ φτάνοντας τα...

O 'αριστερός' Κουβέλης με... με τσέπη μεγαλοεπιχειρηματία. Αυτός θα μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων;

Ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αριστεράς" Φώτης Κουβέλης δήλωσε για το 2008 εισοδήματα από βουλευτική αποζημίωση 92.090,96 ευρώ (65.234 αφορολόγητα) και από άλλη πηγή 2.500 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 11.684,59 ευρώ.
Ο κ. Κουβέλης δηλώνει μαζί με τη σύζυγό του 17 ακίνητα και οικόπεδα σε Αττική, Εύβοια και Τρίκαλα, τα περισσότερα από τα οποία τους ανήκουν κατά το ήμισυ ή κατά το 1/5.
Ο κ. Κουβέλης διαθέτει...

ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ!

Με τα 14 «συμπληρωματικά βιβλία» που με παρέμβαση της Δραγώνα εκδόθηκαν για τους μουσουλμάνους μαθητές, παρά τις σοβαρότατες διαφωνίες στελεχών του υπουργείου Παιδείας
Πολυμήχανη αποδεικνύεται η Ειδική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Δραγώνα, που έχει την απόλυτη, όπως φάνηκε και από τα εύσημα που της απέδωσε από του βήματος της Βουλής, στήριξη του πρωθυπουργού.
Νέα...

Καθεστώς μεσαίωνα στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελληνόφωνων Μουσουλμάνων Ποντίων στην Τουρκία.

Άρθρο του ΝΙΚΟΥ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ*
Διαβάστε το μέχρι τέλους, έχει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους κατεχόμενους πληθυσμούς της Τουρκίας που ακόμα και σήμερα αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στην ίδια τους την ύπαρξη.



Το δόγμα του Τουρκικού κράτους για περίπου έναν αιώνα βασιζόταν στο τρίπτυχο Τουρκοποίηση, Εκσυγχρονισμός, Δυτικοποίηση! Αργότερα, η θεωρία αυτή αντικαταστάθηκε με το δόγμα Οζάλ, δηλαδή τη λεγόμενη τουρκο-ισλαμική σύνθεση,  όπου με τη λέξη Τούρκος προσπαθούσε να χτιστεί ένα δομικό εθνο-θρησκευτικό χαρακτηριστικό της Τουρκικής πολιτικής οντότητας.
Η τουρκική εθνική ταυτότητα, που...

Το Μνημόνιο είχε άλλους στόχους

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν επιβεβαίωσε, μιλώντας σε θεσμικούς επενδυτές στο Λονδίνο, την υποψία που είχε ο ελληνικός λαός - ότι δηλαδή η Κομισιόν, η κυβέρνηση Παπανδρέου και το ΔΝΤ εξαπάτησαν με το περιβόητο Μνημόνιο τους Ελληνες προτάσσοντας ως πρόσχημα τρομοκράτησης του πληθυσμού το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα του προϋπολογισμού προκειμένου να πετύχουν άλλους στόχους, τους οποίους δεν τολμούσαν να ομολογήσουν δημόσια! «Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν ήταν τόσο το δημόσιο χρέος», δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Δανός αξιωματούχος του ΔΝΤ που προίσταται της ομάδας των ξένων οικονομικών επικυρίαρχων της πατρίδας μας, ο οποίος περιέφερε τον Γ. Παπακωνσταντίνου στο Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη και το Παρίσι, «αλλά οι διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας».


Διευκρίνισε δε...

Το GIORGO ενοχλείται από τις καμπάνες...

Μια ηλίθια και μιση...

Ούτε τα αυτονόητα δεν μπορεί να καταλάβει η πρασινοφρουρίνα Κάτια Μακρή..

Τι είπε πάλι η προβοκατόρισσα;

"Τι γιατί επιακλούμαστε το Βάρδα; Πως ο Σαμαράς επικαλούνταν τον Stiglitz;"

Βρε κουκλιτσά μου, να μη πούμε τίποτα άλλο...

Το DNA δεν αλλάζει...

" Ο Κ. Σαμαράς ως προς το συνολικό της εμφάνισής του ήταν καλός."
"Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις αν και δεν εδωσε βασικές λύσεις"

Τώρα όταν ο εχθρός σε επευφυμεί μάλλον...

Σκάνδαλο Ντάουνερ στο Κυπριακό

Παγίδες στήνουν οι Βρετανοί μέσω ΟΗΕ και ΕΕ για να πιάσουν το ορόσημο του Δεκεμβρίου και να στήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία στον τοίχο. Την ίδια στιγμή, ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου καρφώνει στις Βρυξέλλες τον ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ, ότι συμφωνεί με τις τουρκικές θέσεις και ότι χάνει την υπομονή του με τους Ελληνοκυπρίους!
Η απειλή του κανονισμού και η Ταϊβάν

Το θέμα του κανονισμού για το απευθείας εμπόριο, που εκκρεμεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πήρε νέα αναβολή. Ενώ...

«Κλειδώνουν» τα φορο-μέτρα, στο «τραπέζι» μεταρρυθμίσεις

"Κλειδώνουν" σήμερα τα φορολογικά μέτρα που θα περιληφθούν στον προϋπολογισμό του 2011 κατά τη διάρκεια νέας σύσκεψης του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους επικεφαλής της τρόικας, μία ημέρα πριν ολοκληρωθεί ο ενδιάμεσος έλεγχος της ελληνικής οικονομίας.


Επιπρόσθετα στη σύσκεψη εξετάζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις διαρθρωτικές αλλαγές (άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, ενιαίο μισθολόγιο στον δημόσιο τομέα, άνοιγμα αγοράς ενέργειας και αναδιάρθρωση των συγκοινωνιακών φορέων αρχής γενομένης από τον ΟΣΕ) που πρέπει να δρομολογηθούν μέχρι το τέλος του έτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες...

Μετεγγραφές εξπρές!

Πανεπιστημιακά συγγράμματα που θα διανέμονται ακόμα και με κούριερ στο σπίτι του φοιτητή, μετεγγραφές με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια και μεγαλύτερη διασπορά των δικαιούχων στις σχολές αιχμής επιχειρεί να επιτύχει τώρα το υπουργείο Παιδείας.
Το επόμενο στοίχημα της Αννας Διαμαντοπούλου, μετά...

Περαίωση σε 24 δόσεις

Τη «μητέρα» όλων των περαιώσεων «κλειδώνει» μέσα στην εβδομάδα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Προσανατολίζεται σε μαζική περαίωση για τη δεκαετία 2000-2009 η οποία θα αφορά το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων, εξαιρώντας τις 1.000 μεγαλύτερες από αυτές.
Στις εξαιρέσεις περιλαμβάνονται...