Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2010

ΦΠΑ.ΣΟΚ. το νέο logo της κυβέρνησης

http://massmedia-gr.blogspot.com

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του μεγάλου μακεδονομάχου Παύλου Μελά, η Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά, σας προσκαλεί στην 8η ετήσια εκδήλωση τιμής που διοργανώνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Οκτωβρίου 2010 στις 7:00 μ.μ. στο μνημείο του ήρωα (Πλατεία Παύλου Μελά) έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών.
Κεντρικός ομιλητής..

"Υπουργός Προπαγάνδας.."

Η πασοκοΚΑΤΙΝΑ, Κάτια Μακρή, σε ακόμη μια ανεκδιήγητη εμφάνιση της στα δελτία ειδήσεων υποστήριξε πως ο ΓΑΠ κατά την προεκλογική περίοδο είπε "μερικές υπερβολές όπως λένε όλοι"

Ακριβώς, αυτά ήταν τα λεγόμενά της.

Το "Λεφτά υπάρχουν"
"Δεν θα καταφύγουμε ποτέ στο ΔΝΤ"
"5% του προϋπολογισμού για την παιδεία"
"Κατώτατος μισθός...

Aντιπολίτευση στην εποχή του διαδικτύου

Αντιπολίτευση που ξαφνιάζει.
Λίγες φορές η Ν.Δ.  έχει αποσπάσει επαίνους για την επικοινωνιακή της πολιτική. Συνήθως παρακολουθούσε ασθμένως τα γεγονότα, ή έβαζε απίθανα αυτογκόλ. Κάτι δείχνει να αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες
Η συνέντευξη της Θεσσαλονίκης
Όταν είδαμε εκείνο το..

Έκλεψαν την παράσταση Μηταράκης και Π.Οικονόμου

Προσπάθησαν στο Mega να βγ΄σλουν την την είδηση της βραδυάς, ή έστω μια δήλωση από το βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Παντελή Οικονόμου που να είναι εκτός γραμμής.

Όσο πιεστικά και να τον ρώτησαν δεν τα κατάφεραν και τους άφησε με την απορία των επόμενων κινήσεών του.

Στο Αλτερ ο Νίκος Μηταράκης,

"Φταίνε όλοι"

Μάλλον 'πιωμένοι' πρέπει να είναι σήμερα ο Πρετεντέρης και ο Καψής..

"Φταίνε όλα τα κόμματα. Όλοι γνώριζαν"
"Ήξεραν ότι...

Γιατί να διαφωνήσουμε...;!

Τράγκας speaking: "3 οικογένειες κυβερνάνε μεταπολεμικά. Μαζί με το κατεστημένο. Το κεφάλαιο"

και συνέχισε...

Ψηφιακοί δούλοι

Οι νέες εταιρίες που δημιούργησαν τη μεγαλύτερη οικονομική αξία τα τελευταία χρόνια, είναι οι διαδικτυακές. Εταιρίες όπως οι Facebook, Google, κλπ. Δημιούργησαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια  σε αγοραστική αξία, και άλλα τόσα σε κέρδη. Μπράβο τους. Αλλά κρίμα για όλους εμάς.
Γιατί; Αν αυτές οι επιχειρήσεις αντιπροσωπεύουν τη πιο κερδοφόρα νέα βιομηχανία του 21ου αιώνα, τότε που είναι όλες οι θέσεις εργασίας που θα προσφέρουν απασχόληση και ευημερία σε εκατομμύρια ανθρώπους σήμερα αλλά και στο μέλλον; Δεν υπάρχουν. Στη πραγματικότητα,

Ξέφραγκο αμπέλι τα σύνορά μας στον Έβρο

Η τοποθέτηση ενός αγκαθωτού συρματοπλέγματος στα χερσαία σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον Εβρο είναι μία από τις ελάχιστες και ίσως η πλέον εφαρμόσιμη πρόταση που «έπεσε» στο τραπέζι κατά τη διάρκεια σειράς συσκέψεων σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη για το κύμα λαθρομετανάστευσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και χτες το μεσημέρι συνελήφθησαν στην περιοχή της Ορεστιάδας περίπου...

Η 'ανατομία' του σεξ

Δεν είμαστε καθόλου καλά μου φαίνεται.... Ο Κουβέλης υπερασπίζεται τους εν ελλάδι Σιωνιστές

"Ο Βουλευτής Αθηνών κύριος Φώτιος Κουβέλης κατέθεσε αναφορά με την οποία το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ζητεί την ανάληψη και στήριξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του ρατσισμού κ.λπ.."

http://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?sessionRecord=7ce34927-35df-4176-bea6-c9141f5a75ae 

Η ομιλία Μιχαλολιάκου στη βουλή και η δήλωση Σαμαρά.

Όπως είχε προαναγγείλει, ακριβώς την ημερομηνία (6 / 10) που είχαμε αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε ένα ηχηρό ράπισμα σε όλα τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης και τους τσάμπα μάγκες της πολιτικής.
Η παραίτηση του εν όψει της υποψηφιότητας του για τον δήμο Πειραιά, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς τόσο για την πολιτική συμπεριφορά όσο και...

Κάτω του 50% η χρήση του Internet Explorer


για πρώτη φορά..

Κάτω του 50% υποχώρησε το παγκόσμια μερίδιο αγοράς του Internet Explorer της Microsoft για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της StatCounter...

Γιώργος: δεν μπορώ να σώσω την Ελλάδα αν κάθομαι σπίτι μου

Τις συχνές απουσίες του στο εξωτερικό υπερασπίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ετήσια διάσκεψη για την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας.
Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται, γιατί πρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τη στιγμή που...

Οι αντιπεριφερειάρχες του Καχριμάνη

Γιάννινα η κ. Τατιάνα Καλογιάννη, πολιτικός μηχανικός,
Άρτα ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, τοπογράφος – μηχανικός,
Θεσπρωτία ο..

Περί εξαγγελιών.


Γράφει η Ιδεοπηγή.   

Οι εκάστοτε κυβερνώντες όταν θέλουν να «χρυσώσουν το χάπι» για να μειώσουν τις λαϊκές αντιδράσεις εξαγγέλλουν κάποια φιλολαϊκά μέτρα αλλά στην ουσία κοροϊδεύουν το λαό.
Για παράδειγμα...

Καραμανλής: "Δε γυρίζω πίσω"

Έκτακτο.Αναβάλλεται η συναυλία των scorpions στην Αθήνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας, αναβάλετε η σημερινή συναυλία στο ΣΕΦ γιατί ο τραγουδιστής Klaus Meine...Πάσχει από οξεία λαρυγγιτιδα
Πιθανότατη ημερομηνία 25 Οκτωβρίου αν ακι θα ανακοινωθεί επίσημα.
Ολες οι προσκλησεις και τα εισητίρια ισχύουν κανονικά

http://news24gr.blogspot.com/2010/10/scorpions_06.html

Δείτε και διαβάστε τις αλλαγές στη φορολογία του 2011

Όλες οι αλλαγές στη φορολογία για το 2011

Με προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαρακτηρίστηκε και επίσημα έκταση του Ναυτικού Οχυρού, 17 στρέμματα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού.

Οπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα του αποχαρακτηρισμού, αυτό που ουσιαστικά παραχωρείται είναι μια μεγάλη μεσαία δίοδος, η οποία περικυκλώνει όσους εισέρχονται στον συγκεκριμένο χώρο, αφού δεξιά και αριστερά παραμένουν οι προστατευμένες ζώνες του Πολεμικού Ναυτικού. Τα νέα όρια καθορίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου.
Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι..

Κατάργηση της πληροφορικής στο Λύκειο!!!

Η ανακοίνωση είναι από την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ) και αναφέρει τα εξής:

Υπογράψτε το ψήφισμα διαμαρτυρίας εδώ


Στο σχέδιο σχετικά με τη δομή του Νέου Λυκείου το οποίο διέρρευσε στις 2/10/2010 στον τύπο, διαφαίνεται ότι η Πληροφορική δεν έχει θέση σε αυτό, αντίθετα με άλλα θεωρητικά μαθήματα για τα οποία φαίνεται να υπάρχει θεαματική αύξηση των ωρών διδασκαλίας τους.


Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) θεωρεί ότι...

Ετοιμη να εκραγεί η Ρουμανία

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Οχι ένας και δύο, αλλά έξι (!) υπουργοί της ρουμανικής κυβέρνησης καρατομήθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου -και μάλιστα όλοι οι οικονομικοί υπουργοί, αρχής γενομένης από εκείνους των Οικονομικών και της Οικονομίας- με στόχο να κατευναστεί προσωρινά η οργή των Ρουμάνων πολιτών, οι οποίοι διαδηλώνουν ασταμάτητα κατά της κυβερνητικής πολιτικής λιτότητας. Μάταιος κόπος. Η απόφαση του προέδρου Τραϊάν Μπασέσκου να συμφωνήσει τον Μάιο με το ΔΝΤ να περικόψει κατά 25% τους μισθούς των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα και...

Έστω και με καθυστέρηση σωστή η πληροφόρηση...

Δημοσιεύει σήμερα το http://parapolitika.gr/ και αναπαράγεται σε αρκετά blogs (ενδεικτικά εδώ το ένα από αυτά) ότι ο Αλέκος Καχριμάνης διατηρεί ισχυρό προβάδισμα με βάση τελευταίες δημοσκοπήσεις στην περιφέρεια Ηπείρου.

Προφανώς η πληροφόρηση καθυστέρησε αρκετά, γιατί...

Και η προπαγάνδα συνεχίζεται...

Πρώτα ο Πρετεντέρης στην "Ανατροπή" με συνομιλητές τους Πάγκαλο και Μπακογιάννη χωρίς εκπρόσωπο της ΝΔ, εξέφρασε την αναγκαιότητα εθνικής συννενόησης όλων των πολιτικών δυνάμεων για μείζονα θέματα επικαιρότητας. Βλέπε οικονομία.

Σήμερα παίρνει σειρά ο Καρατζαφέρης για...

Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ!




Αυτά είναι τα περίεργα παιχνίδια της "υψηλής πολιτικής" που εργάζεται σε βάθος χρόνου...  

Έτσι δημιουργούνται "έθνη" και "πίστεις" και αδέλφια που σκοτώνουν κάποια στιγμή το ένα το άλλο, επειδή κάποιοι διεστραμμένοι έσπειραν φόβο, μίσος και "αιτίες" που να χωρίζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους...
Αυτό γινόταν πάντα αυτό γίνεται και σήμερα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που...

Η Πανδώρα σκιαγραφεί τη Ντόρα

Από "Το ΒΗΜΑ"

Με καθυστέρηση κτίζουν εκεί που συκοφαντούσαν

Του Νίκου Κοτζιά

Η πολιτική είναι επιστήμη και τέχνη. Απαιτεί να αναλύει επιστημονικά και με προσοχή τις αλλαγές που συμβαίνουν στον σύγχρονο κόσμο και να ανοίγει δρόμο ώστε να μην καταπλακωθεί από αυτές, αλλά να τις αξιοποιήσει. Απαιτεί, επίσης, να έχει την τέχνη να επιλέγει αποφασιστικά, χωρίς αναβολή, την ορθή στιγμή που θα πορευτεί σε νέους ή συμπληρωματικούς δρόμους με αυτούς που ήδη έχει. Στην σημερινή εποχή Πολιτική σημαίνει να...

Ο 'φανταστικός' εχθρός και το ράλι εξοπλισμών

Από "Το ΒΗΜΑ"

ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ "Σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι" - «Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».


Η Ναόμι Κλάιν μιλάει με μια τόσο απαλή φωνή που δεν μπορείς να φανταστείς ότι κρύβει μέσα της τόσο δυναμισμό. Και επίσης, ούτε ότι αυτή η 40χρονη Καναδέζα θεωρείται από πολλούς μία από τις πιο μαχητικές δημοσιογράφους της εποχής μας, με τέτοια απήχηση στην αμερικανική Αριστερά που πολλοί να τη θεωρούν ακόμη και διάδοχο του Νόαμ Τσόμσκι.

Οταν λοιπόν τη ρωτήσαμε ποια είναι η άποψή της για την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα, υπήρξε καταπέλτης:
«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για...

Ελαστικές αμοιβές και επιδότηση προσλήψεων

Τη δυνατότητα καταβολής στους εργαζόμενους μιας επιχείρησης που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του «λουκέτου», χαμηλότερων αμοιβών από εκείνες που προβλέπουν οι κλαδικές συμβάσεις μαζί με ένα πρόγραμμα- μαμούθ του ΟΑΕΔ για τη διατήρηση 400.000 θέσεων εργασίας «επιστρατεύει» το υπουργείο Εργασίας σε μια προσπάθεια να ανακόψει το κύμα των επερχόμενων απολύσεων.  
 
Η κυβέρνηση εκτιμά...

Αντικειμενικές παντού

Στο αντικειµενικό σύστηµα προσδιορισµού αξιών πρόκειται να ενταχθεί όλη η Ελλάδα από το 2011, γεγονός που σηµαίνει αύξηση των φόρων για µεταβιβάσεις, γονικές παροχές, κληρονοµιές και του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Για βίλες, ακριβά ακίνητα και κατοικίες σε τουριστικές περιοχές µε µεγάλη αξία, ακόµη και εκεί όπου ήταν εκτός του συστήµατος αντικειµενικών αξιών, στο εξής θα καταβάλλεται µεγαλύτερος φόρος, ο οποίος θα επηρεάσει και συµβολαιογραφικά, δικηγορικά και άλλα έξοδα. Πρόκειται για...

Συνταγές 3,4 εκ ευρώ το μήνα

«Νυστέρι» στη φαρμακευτική δαπάνη των Ταμείων -μετά τις αποκαλύψεις για ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση από γιατρούς- βάζει το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να εξοικονομήσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2011. Ενδεικτικό των διαστάσεων που έχει πάρει το πρόβλημα είναι ότι από τους ελέγχους προέκυψε πως 20 γιατροί των ασφαλιστικών ταμείων μέσα σε έναν μήνα είχαν γράψει συνταγές αξίας 3,4 εκατομμυρίων ευρώ! Χθες...

Τα αποκαλυπτήρια του ψεύδους

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ... Το βραβείο ήρθε από τους Γερμανούς για την ειλικρίνειά του... Ηταν πράγματι απολύτως ειλικρινής ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου όταν έλεγε στον πρώην Γερμανό υπουργό Οικονομικών Πέερ Στάινμπρουκ ότι «δεν ξέρει πλέον αν θέλει να κερδίσει τις εκλογές». Ηταν Ιανουάριος του 2009, όπως...

Απίστευτο: Απόπειρα εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική φρεγάτα - Αποκλειστικές φωτό. Εκεί στο Υπ. Εθ.Α. τι κάνουν; Κοιμούνται όρθιοι;







ImageΔολοφονική απόπειρα κατά του πληρώματος περιπολικού του Λιμενικού από τουρκική φρεγάτα σημειώθηκε χθες λίγο έξω από την Ψέριμο. Το τουρκικό σκάφος, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που επίσης φέρνει κατ’αποκλειστικότητα στην δημοσιότητα το defencenet.gr, κινήθηκε πάση δυνάμει κατά του ελληνικού σκάφους (περιπολικό 070), προσπαθώντας να το εμβολίσει στη μέση. Το ελληνικό σκάφος διασώθηκε μόνο χάρις στα ανακλαστικά του κυβερνήτη και του πληρώματός του αφού κατέφερε για λίγα μόλις μέτρα να αποφύγει την πλώρη της τουρκική φρεγάτας F492 Gemlik (πρώην USS Antrim) κλάσης O.H.Perry, η οποία κυριολεκτικά θα το έκοβε στα δύο.
Η απίστευτη πρόκληση...