Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 17, 2010

Το τέλος, της οικονομικής "Χούντας", πλησιάζει...

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω που καταγράφει η δημοσκόπηση της Rass για το "ΠΑΡΟΝ", θα έχουμε ίσως την ιστορικότερη ανατροπή στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ποιός πρωθυπουργός θα έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να έχει απωλέσει την πολιτική του ηγεμονία, όντας νικητής σε εθνικές εκλογές με διαφορά άνω των 10 ποσοστιαίων μονάδων;
Ποιός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Ο Έβρος χάνεται.. Ακόμη ένα σχολείο κλείνει αλλά οι λαθρομετανάστες ακόμα εισρέουν

Άλλο ένα σχολείο έκλεισε στον Βόρειο Έβρο, και συγκεκριμένα το Δημοτικό Σχολείο Πλάτης, μετά την υποβάθμιση του συγκεκριμένου σχολείου σε τριθέσιο.
Συγκεκριμένα, αν και το σχολείο ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά αριθμώντας 8 μαθητές, σταδιακά τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο σχολείο των Δικαίων με αποτέλεσμα να μείνουν 3 μαθητές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν κι αυτοί στα Δίκαια, μετά την απόφαση να...

Σεξουαλικά όνειρα: Τι σημαίνουν;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το ποσοστό ανδρών και γυναικών που βλέπουν όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου, διαρκώς αυξάνεται. Ο καθηγητής Antonio Zadra από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και η ομάδα του ερεύνησαν το φαινόμενο και προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν επιστημονικά. Για να το πετύχουν, μελέτησαν τα όνειρα 3600 αντρών και γυναικών, όπως τα είχαν καταγράψει στα ημερολόγια τους.
“Το περιεχόμενο είναι κοινό και για τα δύο φύλα: σεξουαλική επαφή με γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, έντονες περιπτύξεις που μπορεί να φτάσουν σε χρήση βίας, φαντασιώσεις ανομολόγητες. Μεγάλη συχνότητα εμφανίζουν τα όνειρα με πρώην και νυν εραστές, αλλά και επαγγελματικούς συνεργάτες! Το σκηνικό είναι από δημόσιους χώρους μέχρι γραφεία, ξενοδοχεία κλπ”, εξηγεί ο καθηγητής.

Σεξ με…

Fast track αδιαφάνειας και του «ενός ανδρός»

Γην και ύδωρ σε λίγους και εκλεκτούς προσφέρει ο Χ. Παμπούκης με το νομοσχέδιο για την «επιτάχυνση επενδύσεων», μέσω του οποίου επιφυλάσσει για τον εαυτό του την ανάδειξη σε υπερυπουργό, με ισχύ -κατά περίπτωση- μεγαλύτερη ακόμα και από αυτό το Κοινοβούλιο! 
Το νομοσχέδιο θεσπίζει ιδιαίτερα...

Αναφορά "βόμβα" της Ε.Ε, αδειάζει τον κ. Παπανδρέου



Αυτό που βλέπετε είναι η μελέτη της Ε.Ε για τα Στατιστικά του ελλείματος και του χρέους της Ελλάδας, που εκδόθηκε τον Ιαν.2010.
Αν πάτε  στη σελίδα 28 της μελέτης θα εκπλαγείτε και δείτε πως καταρρέουν τα ψέμματα του ΠΑΣΟΚ.

"The reliability of Greek government deficit and debt statistics has been the subject of continuous and unique attention for several years. In 2004, Eurostat produced a comprehensive report on the revision of the Greek government deficit and debt figures, showing how the Greek statistical authorities had misreported figures on deficit and debt in the years between 1997 and 2003"
Τι λέει:
"Η αξιοπιστία του ελλείμματος και των στατιστικών χρέους έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεχούς και μοναδικής προσοχής για αρκετά χρόνια. Το 2004 η Eurostat,

Ο.Η.Ε. κατάντησε η Αθήνα. Κάθε καρυδιάς, καρύδι στην πόλη που γέννησε τον Πολιτισμό

Εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, μόνιμοι και παράνομοι, από δεκάδες χώρες κατοικούν στο Λεκανοπέδιο συνδιαμορφώνοντας ένα πολύχρωμο όσο και πολύπλοκο μωσαϊκό. Το μεγαλύτερο αριθμητικά τμήμα των μεταναστών βρίσκεται στον δήμο των Αθηναίων (σχεδόν ένας. στους δύο) ενώ παράλληλα, το κέντρο της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια υποδέχεται και στη συνέχεια «διανέμει» στις γειτονιές τους περισσότερους νεοφερμένους μετανάστες, λειτουργώντας σαν... ρεσεψιόν. Από τους Αλβανούς της δεκαετίας του '90 μέχρι τους Σουδανούς της τελευταίας δεκαετίας, οι περισσότερες «φυλές» μεταναστών πέρασαν έστω και για μικρό χρονικό διάστημα από το κέντρο. Αργότερα, οι ίδιοι μετανάστες μετακινήθηκαν σε περιοχές όπως Πατήσια, Κυψέλη, Σεπόλια, «αφήνοντας χώρο» σε νεοεισερχόμενους μετανάστες. «Και σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος των μεταναστών της Αθήνας μένει σε περιοχές γύρω από το κέντρο», σχολιάζει στην «Κ» ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, κ. Θωμάς Μαλούτας, ο οποίος υποστηρίζει ότι...

«Ξεσάλωσαν οι γυναίκες, φοβούνται οι άνδρες»

Επιστρέφει με ένα δικό της έργο, και μάλιστα «ιντεράκτιβ», χωρίς να παίζει η ίδια, αλλά αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τη σκηνοθεσία του. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου καταπιάνεται με ένα θέμα που την απασχολεί και μας απασχολεί, προσθέτοντας το χιούμορ της και έχοντας πάντα τον ίδιο στόχο: να κάνει τον κόσμο να γελάσει πολύ. Η ιδέα για τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» ξεκίνησε περίπου πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν σκέφθηκε μια φράση που την έκανε να γελάσει πολύ. Την κράτησε μέσα της και σιγά σιγά άρχισε να την ακούει γύρω της και να νιώθει ότι τη μοιράζεται, κυρίως, με τις άλλες γυναίκες.

«Δεν θα σου πω τη φράση» μου λέει ενώ καθόμαστε στο φουαγέ του θεάτρου Χώρα, τη στιγμή που στην αίθουσα έχει ήδη αρχίσει η πρόβα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Μαρία Λεκάκη επί σκηνής ανταλλάσσουν τις ατάκες τους... «Είναι μια φράση που συνδέεται με τη γυναικεία σεξουαλικότητα... Τότε όμωςη...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και.....


εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΙ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία, όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:

 1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

 2ον ...

Μυστικές επαφές για παράταση του Μνημονίου

«ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ λίθο» της ανάκαμψης της οικονομίας θεωρεί η κυβέρνηση την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου της τρόικας ύψους 110 δισ. ευρώ. Το θέμα αυτό ανακινείται πρωτίστως
από το ΔΝΤ και τις αγορές. Ταυτόχρονασυζητείται ατύπως σχεδόν σε κάθε συνάντηση στο εξωτερικό του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, έχει απασχολήσει σειρά συνεδριάσεων της ομάδας πολιτικού και στρατηγικού σχεδιασμού της
κυβέρνησης υπό τον κ. Ι. Ραγκούση, ενώ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος το υποστηρίζει σταθερά στις επαφές του με ευρωπαίους ομολόγους του. Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου παρά τογεγονός ότι έχει ζητήσει να μη γίνονται
δημόσιες δηλώσεις για το ζήτημα, έχει σιωπηλά αναγάγει την επιμήκυνση σε «κεντρικό στόχο» της κυβέρνησης για το επόμενο εξάμηνο, διότι πιστεύει ότι η επίτευξή του μπορεί να σημάνει την αρχή του τέλους της κρίσης για την ελληνική οικονομία.
Το γεγονός ότι...

Κατάντια...

Η εικόνα τα λέει όλα...
Δε θα σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω

Η Εξετεστική των Bloggers: Τελικά Ήξερε ο Γιώργος;

Είμαι καλόπιστος άνθρωπος. Δέχομαι - όπως φαντάζομαι και οι πλειοψηφία των Ελλήνων - ότι στην πολιτική και ιδιαίτερα στις προεκλογικές περιόδους είναι αποδεκτή και η υπερβολή και η ωραιοποίηση της πραγματικότητας και το "παιχνίδι" με τις λέξεις. Θα προσπαθήσω όμως να συμβάλλω - στο μέτρο του δυνατού - σε ένα κρίσιμο ερώτημα, που αναμφίβολα απασχολεί το δημόσιο διάλογο:

Ήξερε ο κ. Παπανδρέου την πραγματική εικόνα της οικονομίας όταν αναφερόταν σ' αυτήν πριν τις εκλογές του 2009;


Θα μου πεις τώρα,

Περικόπουν χειρουργεία για...οικονομία!!!

«Μειώστε τις δαπάνες» είπε ο Α. Λοβέρδος στους διοικητές των νοσοκομείων, διαμηνύοντας πως αν δεν το πράξουν θα δουν την πόρτα της εξόδου σε περίπου δύο μήνες από σήμερα. Και εκείνοι τις μείωσαν κατά μέσον όρο 5% με 7%, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και 20% με 30%. Πώς το πέτυχαν; Με μειώσεις χειρουργείων και μη διάθεση απαραίτητων υλικών. Δηλαδή υποβαθμίζοντας τις ιατρικές υπηρεσίες προς τους ασθενείς. Σε πολλά νοσοκομεία είναι κοινό μυστικό ότι...

Η στρατηγική στις κάλπες για Πα.Σο.Κ.- ΝΔ

Από "Το ΒΗΜΑ"

Αντι-μνημονιακή ψήφος

Τα αποτελέσματα της πανελλαδικής μέτρησης της PULSE που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, ενόψει των δημοτικών, περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, αποτυπώνουν ξεκάθαρα, στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, τη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην πολιτική του μνημονίου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που πλήττει κυρίως τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.
Τα μηνύματα από τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι, πρώτον, επιβεβαιώνεται με τον πλέον εμφαντικό τρόπο η συγκρότηση ενός «αντιμνημονιακού μπλοκ» πλειοψηφίας κατά των σκληρών μέτρων που επέβαλε η συμφωνία της κυβέρνησης με την περιώνυμη τρόϊκα. Είναι χαρακτηριστικό ότι..