Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Εκτός των άλλων κινδυνεύουμε και με λέπρα από τους λαθρομετανάστες!!!


Πακιστανοί και Ινδοί μετανάστες, οι οποίοι εισέρχονται ανεξέλεγκτα στη χώρα, κουβαλούν μαζί τους το μικρόβιο της ασθένειας, όπως και άλλων ξεχασμένων στη Δύση ασθενειών, αφού στις χώρες τους η λέπρα βρίσκεται σε έξαρση. Το υπουργείο Υγείας δεν εξετάζει τους μετανάστες -πώς να το κάνει άλλωστε αφού εισέρχονται παράνομα και κρύβονται χωρίς να δίνουν τα στοιχεία τους- ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν ακόμα χανσενικοί που ζουν σε απομονωμένα χωριά.

Τη στιγμή μάλιστα που ειδικοί μιλούν για «ξεχασμένους» ασθενείς, οι οποίοι αρνούνται να υποβληθούν σε θεραπεία, οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές δηλώνουν ότι...

Goldman Sachs: «Θα πάτε εθελοντικά σε αναδιάρθρωση, με νέες επώδυνες περικοπές»



Νέες επώδυνες και σκληρές περικοπές, αλλά και μια μορφή εθελοντικής επιμήκυνσης του δανεισμού της Ελλάδας, θα είναι η πιο...

 πιθανή λύση για τη χώρα, σύμφωνα με έκθεση του αμερικανικού οίκου της Goldman Sachs (21 Οκτωβρίου).

Αν και η επιμήκυνση του δανεισμού (αλλαγή επιτοκίων και της διάρκειας) δεν αποτελεί το κεντρικό σενάριο της Goldman, μια παράταση του δανεισμού απο το ΔΝΤ και την ΕΕ είναι το πιο πιθανό σενάριο. Όπως γράφει ο αναλυτής N. Cojuharov,

Απόπειρα εσχάτης προδοσίας στο Αιγαίο αποκαλύπτεται από ΤΑ ΝΕΑ - Κυριαρχία υπό διαπραγμάτευση!

Την ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με την δημοσιοποίηση του περιεχομένου ενός τηλεγραφήματος όπου εμφανίζεται η ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις "μακριά από τις ελληνικές ακτές" και "να αποφεύγει να εμπλέκεται σε αερομαχίες όταν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μεταξύ 6 και 10 μιλίων". Πρόκεται για την πρώτη επιβεβαίωση αυτού που πρώτο είχε γράψει το defencenet.gr, ότι τα ελληνικά μαχητικά πλέον - και σίγουρα κατόπιν εντολών - δεν εμπλέκονται σε αερομαχία με τους εισβολείς!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα...

Πρόκληση

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναλαμβάνει δράση στην Κρήτη
Μίνι test για τον πρώη γραμματέα της ΝΔ

Η υποψηφιότητα Πλακιωτάκη στην Κρήτη όπως προείπαμε πηγαίνει αρκετά καλά.
Όμως ο 'φόβος' ότι το Μητσοτακέϊκο θα κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει τον εκλεκτό του, Γιαννουλάκη, σήμανε τον 'κόκκινο συναγερμό' στη Ρηγίλλης.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε την εντολή στον Μεϊμαράκη να κατέβει στην Κρήτη και να...

Οι μηνιαίες και ετήσιες αποδοχές των βουλευτών... Δε σχολιάζουμε τίποτα

Πανωλεθρία του γιού της Ντόρας

Οι μεγαλύτερες απώλειες είναι από του ΝΔκρατες
Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για τον γιό της Ντόρας, Κώστα Μητσοτάκη Μπακογιάννη, που φαίνεται ότι χάνει κάθε ελπίδα να βγει δήμαρχος στο Καρπενήσι.
Η διαφορά που τον χωρίζει από τον πρώτο είναι...

Ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να απειλεί με εκλογές, επειδή καταρρέει

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατάλαβε και αποφάσισε…
Κατάλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να υποστεί σοβαρή ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Και αποφάσισε να εκβιάσει το εκλογικό σώμα, ότι αν τον αποδοκιμάσει θα σύρει τη χώρα σε βουλευτικές εκλογές.
Κινδυνολογώντας για «παρατεταμένη ακυβερνησία» και για επάνοδο «στο κατώφλι της χρεοκοπίας»
Ξέχασε, όμως, τρία πράγματα:
* Πρώτον,

Μανούλα θέλει να γίνει η Τσόκλη

Ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα λεφτά των ελλήνων πολιτών, μέσα από την εκπομή της στην δήμόσια τηλεόραση, κάνοντας τις διακοπές της.
Έκανε spa στα ακριβότερα ξενοδοχεία.
Δοκίμασε οποιαδήποτε λιχουδιά υπήρχε ανά τον κόσμο, πίνωντας τις σαμπάνιες της.
"Εκλέχτηκε" βουλευτής από...

Οι βασικές αλλαγές που προωθούνται στην εκπαίδευση

από "ΤΑ ΝΕΑ" online
Οι βασικές αλλαγές που προωθούνται


  • Ενίσχυση της αυτοδιοίκησης, μέσω της εκχώρησης αρμοδιοτήτων, τις οποίες σήμερα έχει το Υπουργείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης (μισθοδοσία, έγκριση πιστώσεων και διορισμών). Σύμφωνα με το υπουργείο «κάθε Ίδρυμα οφείλει να είναι σε θέση να διαχειριστεί και να υποστηρίξει τις επιλογές του. Είναι απαραίτητη η δημιουργία οργάνων που θα λειτουργούν με υψηλή αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, και θα υπόκεινται σε ουσιαστική λογοδοσία. Η πλήρης αυτοδιοίκηση των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης ικανοποιεί ένα ισχυρό και για πολλά χρόνια σταθερό αίτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας που αποσκοπεί στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της Ανώτατης Εκπαίδευσης».
  • Μετάβαση από το σημερινό σύστημα σε αυτό της διοίκησης από το Συμβούλιο Διοίκησης και τη Σύγκλητο κάθε Ιδρύματος. Στόχος της διαβούλευσης είναι ο...

Δείτε τι ωραία τα μαγείρεψαν.. Μετά τις εκλογές από την Eurostat, τα στοιχεία του χρέους




Μια χαρά τα κανόνισαν πάλι...
Μας είχαν βομβαρδίσει τα ΜΜΕ : "Στις 22 Οκτ. 2010, η αναφορά της Eurostat, για το χρέος"
Κυκλοφόρησε χθες η..

Καρτέλ στο "Στόχαστρο"

Προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη αποτελούν την άμεση προτεραιότητα και βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές πρόκειται για περισσότερες από 25 περιπτώσεις που βρίσκονται είτε στο στάδιο της έρευνας είτε στο στάδιο της συγκρότησης εισηγήσεων προς την Ολομέλεια της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής. Το τελευταίο διάστημα μετά την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τον κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, το θέμα της ακρίβειας, μέσα όμως από τη διάσταση του ανταγωνισμού- δεδομένου ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες αγορανομικής παρέμβασης- έχει πλέον τεθεί στο προσκήνιο της λειτουργίας της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού και κατά συνέπεια της Επιτροπής.

Πηγές του υπουργείου εξηγούν πως...

Άλλο "ΚΑΤΑ" άλλο "ΠΑΡΩΝ"


Τι μας λέει λοιπόν η δημοσκόπηση του Ε.Τ. για την περιφέρεια Αττικής;
Οι πολίτες θέλουν να ψηφίσουν αντι-μνημονιακά και για αυτό επιλέγουν υποψήφιους που έχουν ταχθεί κατά του μνημονίου.
Ο Σγουρός έχει συνεχή πτώση ποσοστών
Ο Βασίλης Κικίλιας είναι...

“Μας καταδικάζετε σε αργό κι επώδυνο θάνατο”

Γράφει ο Αετος της Χαλκιδικής

“Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Υποχρεώνουν εμάς τους καρκινοπαθείς να πληρώνουμε από την τσέπη μας όλο το κόστος της χημειοθεραπείας, που μπορεί να ξεκινά από τα 500 ευρώ και να ξεπερνά τα χίλια κι άνω. Μας καταδικάζουν σε αργό κι επώδυνο θάνατο”.
Με τα λόγια αυτά η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδος Περσεφόνη Μήττα καταγγέλλει στη “Μ” την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που εγκυμονεί η εγκληματική, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση του υπουργείου Υγείας, η οποία προβλέπει ότι θα χορηγούνται από τα ασφαλιστικά ταμεία στους ασθενείς, μεταξύ των οποίων και οι καρκινοπαθείς, μόνο τα φάρμακα για τα οποία η πάθηση του ασθενούς περιλαμβάνεται στις εγκεκριμένες ενδείξεις.
Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή εάν ο θεράπων γιατρός κρίνει ότι κάποιος ασθενής έχει ανάγκη να.......

"ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ" ΑΠΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΣΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...

"ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ".! 
Σε χειρονομία καλής θέλησης, απέναντι στον Βασίλη Μιχαλολιάκο προέβη ό Πέτρος Μαντούβαλος μιλώντας στον Flash.
Είπε ότι:
"Αν δεν περάσει στο δεύτερο γύρο θα καλέσει τους ψηφοφόρους του να ..

«Τράπεζες - ζόμπι» ρημάζουν ΗΠΑ - ΕΕ

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Τρομακτικοί είναι οι αριθμοί που αφορούν στο κόστος της διάσωσης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών τραπεζών με χρήματα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και των χωρών - μελών της ΕΕ συν των αρμόδιων οργάνων της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Oπως υπολογίζει το αμερικανικό περιοδικό "Νιούζγουικ", στις ΗΠΑ το ποσό αυτό ανέρχεται στο ασύλληπτο ύψος των 3,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και στην ΕΕ σε 2 περίπου τρισεκατομμύρια δολάρια!

Τα αστρονομικά αυτά ποσά μετακυλίονται ουσιαστικά στις πλάτες των Αμερικανών και των Ευρωπαίων φορολογουμένων και ακριβώς αυτή είναι η αιτία της υστερίας πανευρωπαϊκής επιβολής μέτρων εξουθενωτικής λιτότητας που διαπερνά πλέον την πολιτική των κυβερνήσεων όλων των κρατών - μελών της ΕΕ. Oλα αυτά τα παραμύθια περί χωρών και λαών της Ευρώπης που...

Σοβαρή καταγγελία του Πάνου Καμμένου για το Νομάρχη Πειραιά

Πόσο θα σας πληρώνουμε ακόμη, κυρία Τσόκλη;


H βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κυρία Μάγια Τσόκλη είναι μια γνωστή δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης , η οποία ασχολείται με το τουριστικό ρεπορτάζ. Το παράδοξο είναι ότι μετά την τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο είναι οικογενειακοί φίλοι, παραμένει στην κρατική τηλεόραση και συνεχίζει να πληρώνεται από αυτή για την εκπομπή της. Δηλαδή από εμάς. Διότι την ΕΡΤ...

Για ένα πραγματικά ανεξάρτητο ελληνικό κράτος

Κράτος σημαίνει, πρώτα από όλα, εξουσία. Και μάλιστα, συντεταγμένη άσκηση μονοπωλιακής εξουσίας. Η κρατική δράση, είτε για τη συμμόρφωση των πολιτών στους νόμους, είτε εναντίον εξωτερικών κινδύνων, διενεργείται συντεταγμένα, μέσα από τα κρατικά όργανα. Κανένας πολίτης ή τρίτος δεν έχει δικαίωμα στην άσκηση εξουσίας έναντι άλλων, παρά μόνον το κράτος μέσα από τους θεσμούς –  δικαιοσύνη, αστυνομία, στρατό κλπ.
Προϋπόθεση για την εκχώρηση των αποκλειστικών αυτών εξουσιών προς το κράτος από τους πολίτες, είναι η άσκηση της εξουσίας να γίνεται: α) προς το συμφέρον της ολότητας και β)

Το Πα.Σο.Κ. έμεινε χωρίς υποψήφιο δήμαρχο στην Κέρκυρα.Δεν έχει τελειωμό η ελαφρότητα της κυβέρνησης

Χωρίς υποψήφιο έμεινε το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κέρκυρας, καθώς ο συνδυασμός του Χρύσανθου Σαρλή, που είχε το επίσημο χρίσμα από την Ιπποκράτους, υπέβαλε...

Με μια 'ματιά' οι διεθνείς τοκογλύφοι

Πρωτιά στις κατασχέσεις προϊόντων 'μαϊμού' για την Ελλάδα

Την πρώτη θέση κατέλαβε πέρυσι η Ελλάδα μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη δέσμευση των προϊόντων«μαϊμούδων», τα περισσότερα από τα οποία είναι κινεζικής προέλευσης. Ο ετήσιος τζίρος του παρεμπορίου στην Ελλάδα εκτιμάται στα 20 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 9 δισ. αφορούν τις κινεζικές «μαϊμούδες». Ειδικότερα,

Φοβούνται το μήνυμα


H ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ να εξαγγείλει από το Περιστέρι επίδομα αλληλεγγύης στους χαμηλοσυνταξιούχους με λεφτά που μέχρι την Πέμπτη δεν υπήρχαν αποκαλύπτει ότι ο προεκλογικός σχεδιασμός του Μαξίμου δεν πηγαίνει όπως πίστευαν οι επιτελείς του πρωθυπουργού.


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ ότι το κύμα αγανάκτησης, που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη για τα άδικα και αναποτελεσματικά μέτρα του μνημονίου, παίρνει καθημερινώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Για το λόγο αυτό....

Το βίντεο της δημοσκόπησης της GPO για το MEGA