Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2010

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ



ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΝΤ - ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ!!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι «ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο μου, οπτικό υλικό, που έχει σχέση με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη». Δηλώνει, ωστόσο, ότι το αρχείο αυτό δεν θα το δημοσιοποιήσει ποτέ!!!!

Είναι η γνωστή μέθοδος παραποίησης... της πραγματικότητας λόγω του ότι...

Αιγαίο: "Το μεγάλο ναι και το μεγάλο όχι”


“Ο Ταγίπ Ερντογάν θα ήθελε να υπάρξει μια κατ' αρχήν συμφωνία για το Αιγαίο μέχρι το τέλος του έτους. Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε ορισμένες αρχές, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί συγκεκριμένη «λύση-πακέτο». Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι έχει φτάσει η ώρα η διαπραγμάτευση να γίνει σε πολιτικό επίπεδο, ενώ κανείς, και από τις δύο πλευρές, δεν αποκαλύπτει το περιεχόμενο των όσων έχουν μέχρι τώρα συμφωνηθεί. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, η λύση που προκρίνεται είναι η αυξομείωση της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων, τα οποία σε ορισμένες περιοχές θα φθάσουν τα 12 μίλια, ενώ σε άλλες, κυρίως γύρω από τα νησιά, θα είναι πιο περιορισμένα. Πρακτικά, σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς, η φόρμουλα αυτή δίνει στην Ελλάδα τον έλεγχο ποσοστού λιγότερου του 80% του Αιγαίου, που θεωρείται αναμενόμενο σε περίπτωση που τη σχετική απόφαση εξέδιδε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.”


Με αυτό το κείμενο ανακοινώνεται από την Καθημερινή η διαφαινόμενη ελληνοτουρκική συμφωνία για μοίρασμα του Αιγαίου. Διότι περί αυτού πρόκειται.

Μα, είναι κακό αυτό;

Δεδομένου ότι...

Το γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Αποκάλυψη: Οι χορηγοί του τρόμου έχουν ονοματεπώνυμο.

Λίγες μέρες μετά την έρευνα στην οικία Καραβέλα, είχαμε την αποστολή της επιστολής-βόμβα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με ένδειξη επί του φακέλου «Χρήστος Καραβέλας».”
Κοιτάξτε τώρα τι ακριβώς έγραφε η επιστολή, που απέκρυψαν τα ΜΜ”Ε”, όπως και το συμβάν της έρευνας.

O αποστολέας που είχε εμφανιστεί ως ο καταζητούμενος Καραβέλας είχε γράψει:
«Κύριε υπουργοί, με δεδομένη την εντιμότητά σας και με προσωπικό κριτήριο την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σας, έλαβα την απόφαση να σας αποστείλω δείγμα σημαντικών εγγράφων και απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών που αφορούν άμεσα την υπόθεση της Siemens. Σας γνωστοποιών πως πληθώρα ανάλογου υλικού βρίσκεται στην κατοχή μου. Η σύζυγός μου, Μάρθα, και ο δικηγόρος μου Ι.Μαρκουλάκος είναι ενήμεροι και θα...

Οι άγνωστες πρωτιές στην ιστορία της Αυτοδιοίκησης

Με τις δημοτικές εκλογές του 1934 είναι συνδεδεμένη η πρώτη ενεργή ανάμειξη της Ελληνίδας με τα κοινά, με την προσέλευση στις κάλπες να είναι προαιρετική.

Oταν κάποιος αναφέρεται στα πρώτα βήματα της Ελληνίδας σε αντιπροσωπευτικούς θεσμούς της δημοκρατίας, μιλά συνήθως για την Ελένη Σκούρα και τη Λίνα Τσαλδάρη. Είναι οι πρώτες γυναίκες που αναδείχτηκαν στα αξιώματα βουλευτή (1953) και υπουργού (1956), αντίστοιχα.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η πρώτη ενεργή ανάμειξη της Ελληνίδας με τα κοινά είναι συνδεδεμένη με τις δημοτικές εκλογές και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1934 πρωτοψήφισαν οι κυρίες. Στον Δήμο Αμαλιάδας, αμέσως μετά την απελευθέρωση της πόλης από τους Γερμανούς, αναδείχτηκε η πρώτη γυναίκα δήμαρχος, η Μαρίκα Μπότση - Τσαπαλίρα. Και στον Δήμο Κέρκυρας, το 1956, εκλέχτηκε με όλη την τυπική διαδικασία η Μαρία Δεσύλλα - Καποδίστρια.

Υπάρχουν πτυχές της δημοτικής ιστορίας, που...

Αύξηση από 11% σε 13% στο ΦΠΑ για τα τρόφιμα(!), ενώ την ίδια ώρα οι επιτηρητές μας έχουν μονοψήφιο ΦΠΑ!



Η τρόικα πιέζει για ΦΠΑ 13% στα τρόφιμα

Έντονες πιέσεις προκειμένου να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και σε μια σειρά από υπηρεσίες από το 11% που είναι σήμερα στο 13% προκειμένου να εισρεύσει στα κρατικά ταμεία επιπλέον του 1 δισ. ευρώ εντός του 2011 δέχεται πλέον η Ελλάδα από την τρόικα των δανειστών μας, αλλά κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ενωση, την ώρα μάλιστα που σε άλλες χώρες της ευρωζώνης, όπως για παράδειγμα στη Γερμανία, ο φόρος αυτός δεν ξεπερνάει το 6%.

Η πίεση αυτή δεν είναι τυχαία. Ερχεται την ώρα που...

Τι τραγική ειρωνεία...

Τραγική ειρωνεία φαντάζει το πρωτοσέλιδο του σημερινού "Βηματος".
Και εξηγούσμαστε.
Δίνει 'λόγο' στον πρωθυπουργό να υπερθεμηατίσει υπέρ της συνέχισης της πολιτικής του μνημονίου και της κατοχικής τρόϊκας, λέγοντας στους πολίτες να πουν  ένα μεγάλο "ΝΑΙ" στην συνεχή 'παράδοση' κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους.
Την ίδια στιγμή η εφημερίδα προφέρει...

Δια χειρός ΓΑΠ η 'πολυπολιτισμική' Ελλάδα

Αθάνατη Ελλάδα... 3 στους 10 ασθενείς δίνουν 'φακελάκι'μετά από απαίτηση των γιατρών.

Κύριε Υπουργέ για διαβάστε
Αποκαλυπτική είναι πρόσφατη έρευνα, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Κυριάκο Σουλιώτη.
Η έρευνα έδειξε ότι το 30% των πολιτών που χρησιμοποίησε υπηρεσίες δημόσιας υγείας αναγκάστηκε να πληρώσει «φακελάκι», προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις,

“Παπανδρέου ή χάος”; χάος, χάος….

Αναζητώντας σανίδα σωτηρίας στη διακαναλική και σε εφημερίδες όπως το Βήμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αναστρέψει το αρνητικό για την κυβέρνηση κλίμα. Επιχειρεί να βάλει σε δίλημμα τον κόσμο επαναφέροντας ουσιαστικά το περσινό του σύνθημα «’Η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», παραλλαγμένο αυτή τη φορά σε «κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή χάος», “Παπανδρέου ή χάος”
Αφού το επικοινωνιακό μαγειρείο του Μαξίμου έβαλε λυτούς και δεμένους παπαγάλους να μιλούν για σκέψεις περί πρόωρων εκλογών (κάτι που δεν θέλει όχι μόνο η Τρόϊκα αλλά και κανείς Ελληνας), έγραψε και ένα; Άρθρο με υπογραφή του Γ. Παπανδρέου και το δημοσιεύει στο Βήμα της Κυριακής με χαρά ο Σταύρος Ψυχάρης. Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τους νταβατζήδες από τη μια να δημοσιεύουν άρθρα του πρωθυπουργού κι από την άλλη δημοσκοπήσεις – κόλαφο.
Τι λέει ο πρωθυπουργός στο άρθρο του:
1. Στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα. Για το πρώτο θα διαφωνήσουμε αφού..

Χαρείτε το Ντόρα και Καρατζαφέρη.. Είναι ο τελευταίος σας χορός

Όπως και να το δει κανείς το πολιτικό μέλλον της Ντόρας Μητσοτάκη και του Καρατζαπαίρνει, μοιάζει δυσοίωνο.
Δεν είναι μόνο οι συνεχιζόμενες αντιφατικές δηλώσεις και οι κινήσεις πανικού με τις οποίες, τουλάχιστον, γελοιοποιούνται.
Είναι η σύνδεση τους, στο μυαλό των ελλήνων πολιτών, με το φθαρμένο συστημικό κατεστημένο.
Είναι η σύνδεση τους με την 'κατοχική' κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ..
Είναι η...

Στο καλό και να ΜΗΝ μας γράφεις

Η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή της μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση της κυρίας Δραγώνα θα γίνει δεκτή, προκειμένου να αποφευχθεί το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουν οι απόψεις της εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Για άλλη μια φορά...

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΑΕΙ...

Η επένδυση από το ΚΑΤΑΡ ήταν ΚΑΤΑΡ-αμένη......
Ξέρετε εσείς, η επένδυση που σύμφωνα με την απείρου επιπολαιότητος δήλωση του κ. Παπανδρέου : "είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα". Όμως πρίν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές για τις Καταρ-αμένες επενδύσεις, η ψήφος εμπιστοσύνης πρός την Ελλάδα μετατράπηκε σε πρόταση μομφής κατά της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ. Έγραφα την επομένη της υπογραφής του ΚΑΤΑΡ-αμένου μνημονίου συνεργασίας, ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι (ΕΔΩ). Και δεν διαψεύστηκα. Όχι πως έχω κληρονομικό χάρισμα, απλώς έχω κάτι σημαντικώτερο : καλές πληροφορίες. Ήλθε λοιπόν η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σας.
Στην κοινοπραξία που θα...

4 απλά βήματα για καλή σεξουαλική 'υγεία'

Από "Το ΒΗΜΑ"

Β. Κικίλιας «Αττική - Νέα προοπτική» Με «δυνατό χαρτί» το διαδίκτυο και τα social media

Mε ένα μπαράζ συνεντεύξεων σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα και εφημερίδες, αλλά με «δυνατό χαρτί» το διαδίκτυο και τα social media, στο επιτελείο του B. Kικίλια, ευελπιστούν ότι θα κατορθώσουν, αυτές τις τελευταίες ημέρες, να κεφαλαιοποιήσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε από τις 20 Aυγούστου. Γύρω στα δέκα άτομα από το χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας ασχολούνται αποκλειστικά με την προβολή του υποψηφίου της N.Δ. και όπως λένε και οι ίδιοι, «ποντάρουν» κυρίως στις νέες τεχνολογίες για την προεκλογική καμπάνια. Προβολή κάθε δραστηριότητας του συνδυασμού «Aττική - Nέα προοπτική», μέσω...

Ο Θεός να φυλάει αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάς.!

Γιάννης Μπουτάρης
Ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Μουσταφά Κεμάλ και ο βιασμός της ιστορικής συνείδησης του Έλληνα.!
Του Σάββα Καλεντερίδη
Είδαμε σήμερα το πρωί, στη ΝΕΤ, τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρη, να απαντά σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το θέμα του Κεμάλ.
Ο κ. Μπουτάρης, αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της δωρεάς του νεοκλασικού που φέρεται να έζησε για ένα διάστημα ο φασίστας-σφαγέας του Ελληνισμού από το ελληνικό στο τουρκικό δημόσιο και της αλλαγής του ονόματος της οδού Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ, τη δεκαετία του ’30, είπε και τα παρακάτω.
Επιβεβαίωσε ότι...

"Τρένο" ο Ψωμιάδης. Από την πρώτη Κυριακή περιφερειάρχης

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
49% ο Ψωμιάδης στα τελευταία κυλιόμενα γκάλοπ
 30% ο στόχος του Πα.Σο.Κ.

Τελικά το σενάριο που ήθελε το Πα.Σο.Κ. να 'σέρνει' τον νυν νομάρχη Μακεδονίας, Ψωμιάδη, σε δεύτερο γύρο, δεν επιβεβαιώνεται..

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα  τελευαταία γκάλοπ βρίσκεται οριακά στο 50% (από 47,5 εώς 49 για την ακρίβεια) και την εκλογή του από τον1ο γύρο.
Ο υποψήφιος του Πα.Σο.Κ. συγκεντρώνει...

Πώς θα μοιραστούν 2,6 δις ευρώ σε προγράμματα του ΟΑΕΔ

Η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει την ανεργία και να διατηρήσει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας με 19 επιδοτούμενα προγράμματα, που αφορούν 668.000 άτομα. Οι νέες δράσεις θα υλοποιηθούν άμεσα από το υπουργείο Εργασίας και την Πέμπτη ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα επιδότησης των εργοδοτικών εισφορών με στόχο τη διατήρηση 400.000 θέσεων εργασίας. 

Ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνει η κυβέρνηση στο θέμα είναι πως την Τρίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε συνάντηση με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων. Το κονδύλι που θα διατεθεί για τη στήριξη της απασχόλησης προσεγγίζει τα 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ και ήδη «τρέχουν» από τον ΟΑΕΔ 10 προγράμματα.

Οι βασικές προτεραιότητες του υπουργείο Εργασίας είναι πέντε:
  • Η διατήρηση των θέσεων εργασίας και της προσαρμοστικότητας των επιχειρήσεων
  • Η ένταξη...

Οι πιρουέτες (κωλοτούμπες) του κ. Καρατζαφέρη

«Ο ΣΚΟΠΟΣ αγιάζει τα μέσα» έγραφε προ ημερών σε ιδιαίτερα επιθετικό άρθρο του ο «Ριζοσπάστης» για τον τρόπο που κινείται ο
πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης
και για να αναδείξει τον τρόπο που πολιτεύεται. Παράλληλα χρησιμοποίησε τη φράση που είπε πρόσφατα στη Βουλή, « εθνικόν είναι ό,τι συμφέρει το έθνος, είτε είναι αλήθειαείτε
είναι ψέματα», για να καυτηριάσει την αντιπολιτευτική τακτική του. Στη Ρηγίλλης είδαν να δημοσιεύεται μια εκτίμηση την οποία προσυπογράφουν, από τη δική τους σκοπιά, για τον κ. Καρατζαφέρη, τον οποίο
κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί μακιαβελική τακτική και πολύ συχνά αλλάζει θέσεις, κατά το δοκούν και σύμφωνα με το πολιτικό του συμφέρον, προκαλώντας πολύ συχνά προβλήματα.
Η προ ημερών αήθης- κατά γενική ομολογία όπως τόνιζε η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ- επίθεση εναντίον του...

Νόμοι που δεν.... εφαρμόζονται

Στις αρχές της εβδομάδας, τα τασάκια ξαναέκαναν την εμφάνισή τους στα τραπέζια πολλών εστιατορίων. Επρόκειτο για μια επίδειξη «αστικής ανυπακοής» με απόφαση της ομοσπονδίας του κλάδου και ανοχή της δημοτικής αστυνομίας, η οποία σε περίοδο δημοτικών εκλογών είχε άλλες προτεραιότητες από το να μοιράζει πρόστιμα σε δυνάμει ψηφοφόρους. Είναι πιθανόν, στο διάστημα που απομένει ώς την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχόντων, ο «αντικαπνιστικός νόμος της Μαριλίζας» να έχει την τύχη όσων προηγήθηκαν. Να πνιγεί μέσα σε ένα σύννεφο καπνού. Δεν θα είναι, πάντως, ο μόνος νόμος που ακυρώνεται στην πράξη ή δεν εφαρμόζεται. Η «κείμενη νομοθεσία», την οποία...

Πρώτα ψηφίζουμε και μετά πληρώνουμε

Eπανειλημμένα η εφημερίδα μας έχει επισημάνει την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης Παπανδρέου να προχωρά σε υποσχέσεις πριν από τις εκλογές και, στη συνέχεια, όχι μόνο να τις αθετεί μετά τις εκλογές, αλλά και να προχωρά στην εφαρμογή σειράς αντιλαϊκών μέτρων που έχουν ως στόχο, κατά κύριο λόγο, τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.
Αυτή τη φορά και ενόψει των δημοτικών, περιφερειακών εκλογών ο κ. Παπανδρέου έχει επιδοθεί σε νέα παροχολογία, επιχειρώντας να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των πολιτών. Προσπαθεί,

Κυβέρνηση και ΜΜΕ συνένοχοι στην εξαπάτηση των Ελλήνων. Η Ζαμάν αποκαλύπτει το περιεχόμενο των συνομιλιών Παπανδρέου - Ερντογάν.


Τι λέει ο κ. Παπανδρέου, για αυτά που δήλωσε ο φίλος του ο Ερντογάν;

Δείτε τι γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Τoday's Zaman : 

Για δυο ώρες, σύμφωνα με την Zaman, συζήτησε ο κ. Παπανδρέου με τον Ερντογάν, για προτάσεις επίλυσης των μακροχρόνιων εδαφικών διαφορών στο Αιγαίο.
Τα ελληνικά μέσα φυσικά, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα...
Δείτε και το συγκεκριμένο απόσπασμα της εφημερίδας.
Η Τουρκική κυβέρνηση πρότεινε ένα Νατοϊκό ρόλο, στην παρακολούθηση των Ελληνικών και Τουρκικών στρατιωτικών πτήσεων πάνω απ το Αιγαίο !!!
Αμφισβητούν την....

Παραιτήθηκε η ανθελληνίδα Δραγωνά από το Υπουργείο Παιδείας

Νέα μεγάλη νίκη για την Πατρίδα μας.
Νέα νίκη του Ελληνισμού και των πατριωτικών blogs.

Η ανθελληνίδα Θάλεια Δραγώνα παραιτήθηκε από...