Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Μητσοτάκη, με Βορίδη και Κουβέλη!!!

Σενάρια “οικουμενικής και”  πρόωρες εκλογές
Ας επιχειρήσουμε μια ψυχραιμότερη αποτίμηση της  διακαναλικής συνέντευξης του κ. Παπανδρέου.
1. Προφανώς και ο πρωθυπουργός  παραχώρησε τη συνέντευξη επειδή «τα κακά μαντάτα πλήθαιναν». Αν τα πράγματα (γενικώς και όχι μόνο τα σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές) πήγαιναν καλά, δεν θα είχε κανένα λόγο να αναλάβει ένα τόσο υψηλό ρίσκο. Να  εκτεθεί τόσο πολύ.
2. Είναι επίσης βέβαιο ότι οκ. Παπανδρέου εκβιάζοντας και απειλώντας με εκλογές δεν απέβλεπε μόνο στη συσπείρωση του κομματικού του ακροατηρίου. Στόχευε αλλού. Εντός και εκτός της επικράτειας. Οι συχνές αναφορές στις...

Ενδέκατο εξώφυλλο στο Playboy για τη σεξοβόμβα Pamela Anderson !

Επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας
Το εξώφυλλο του Playboy για το τεύχος Ιανουαρίου 2011 θα έχει άρωμα Ιταλίας ενώ θα φιλοξενεί μία φυσιογνωμία από τα παλιά...

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας η Pamela Anderson ξαναποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού που την ανέδειξε. Το θέμα της φωτογράφισης είναι εμπνευσμένο από...

Λαική δυσαρέσκεια και οι Εκλογές του Νοεμβρίου....

από topsaxtiri.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Όλοι οι κομματικοί σχηματισμοί καλούν τους ψηφοφόρους τους να καταψηφίσουν τη κυβερνητική πολιτική δια μέσου των Εκλογών της τοπικής Αυτοδιοίκησης επιλέγοντας τους υποψηφίους που στηρίζουν οι ίδιοι…Το ζήτημα όμως δεν είναι να σταλεί απλά η λαική δυσαρέσκεια στη Κυβέρνηση αλλά σε σύσσωμο το πολιτικό κόσμο…Γιατί αν καρπωθούν αυτή τη ψήφο τα κόμματα της Αντιπολίτευσης θα είναι σα να έχουμε συγχωρέσει το πολιτικό κόσμο για τις πράξεις αλλά και τις παραλείψεις….Οι εναλλακτικές που υπάρχουν είναι συγκεκριμένες αλλά μας τις δίνει το δημοκρατικό πολίτευμα όσο κι αν εντέχνως προσπαθούν να τις αποδομήσουν να τις διαστρεβλώσουν και να τις αποκρύψουν….
Η αποχή θα ήταν κάτι εύστοχο αν και μόνο αν ήταν καθολική…Από τη στιγμή που...

Ελληνική “ κατοχή” σε 850 σκοπιανά sites

Μπράβο ρε αλάνια!
Στο κάτω μέρος του κειμένου υπάρχει ακριβής σελίδα με όλες τις εικόνες και το κείμενο στα σκοπιανοσλαβικά. Μέχρι αυτήν την στιγμή όσες σελίδες από αυτές επισκεφτήκαμε είναι ακόμη “ χακαρισμένες”


Ανήρτησαν κείμενο στα σλαβομακεδονικά και χάρτες σε περίπου 850 περίπου sites κυρίως σκοπιανών συμφερόντων,κρατικά αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων επ’ευκαιρία του εορτασμού της 26ης και 28ης Οκτωβρίου!
Αναλυτικά…

Σώστε την Θράκη από την Τουρκική προπαγάνδα! ΒΙΝΤΕΟ



Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
Αφίσες στα Τουρκικά, προεκλογικός αγώνας στα Τουρκικά.


Λες και είναι στην Τουρκία (Δείτε τα βίντεο) ...

Η μεγάλη ανατροπή στην Θράκη

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ Γιώργος Παυλίδης δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον αντίπαλό του Άρη Γιαννακίδη.  Η εξέλιξη της προεκλογικής αναμέτρησης και η ανοδική πορεία του Παυλίδη οδηγούν στην εκτίμηση ότι η ΝΔ θα κερδίσει κι αυτήν την περιφέρεια.
Για τους παρατηρητές της περιοχής, θα πρόκειται για μια φυσιολογική εξέλιξη κυρίως επειδή:

Πως σχολίασαν οι Κύρτσος, Δελλατόλας τη συνέντευξη του ΓΑΠ

Ο Κύρτσος και ο Δελλατόλας είδαν στο δίλημμα Παπανδρέου την απεγνωσμένη προσπάθεια του πρωθυπουργού να συσπειρώσει τον κόσμο του Πα.Σο.Κ.
"Αυτοί είναι οι αποδέκτες του μηνύματος Παπανδρέου" είπε ο Δελλατόλας
"Σε αυτούς στόχευε. Θέλει να...

Δεν εκβιαζόμαστε...Αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα

Επιτέλους...
Η Νέα Δημοκρατία απέκτησε πυγμή έστω και τώρα στα τηλεπαράθυρα.
Ο Παναγιωτόπουλος στο MEGA σήμερα ήταν λάβρος κατά του Πα.Σο.Κ. και των δημοσιοκάφρων του μεγάλου καναλιού.
Όσο και να ήθελαν να το πιέσουν δεν τα κατάφεραν.

Ο  Παναγιωτόπουλος ξεκάθαρα είπε
"Ο ΓΑΠ δημιουργεί αποσταθεροποίηση στον τόπο και την χώρα, και αντί...

Η διανακαλική πρώτο θέμα

Η αποτίμηση της συνέντευξης Παπανδρέου πρώτο θέμα στα δελτία σήμερα...
Με τα χειρότερα σχόλια από όλους...
Δεν ακούσαμε τίποτα θετικό υπέρ του

ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ

ΝΑΥΑΓΙΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΕΣ 15-44

Αυτά είναι τα χθεσινά νούμερα της AGB στις πιο... παραγωγικές διαφημιστικά ηλικίες 15-44 τις ώρες που μεταδιδόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού.
 
Οι νέοι γύρισαν την πλάτη τους στη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.
 
Μεγιστο...

Η ανεργία οδηγεί στη βιομηχανία Πορνό πολλές Αγγλίδες

Στη βιομηχανία του σεξ στρέφονται πολλές κοπέλες στη Βρετανία, λόγω των περικοπών και των απολύσεων. Δύο νεαρές γυναίκες εξιστορούν πώς το αποφάσισαν και δηλώνουν ότι ο μισθός εξαφάνισε την... ντροπή.
Η κρίση χτύπησε και τη Βρετανία με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα κορίτσια να στρέφονται στη βιομηχανία του σεξ για να βρουν κάποια θέση απασχόλησης αφού είναι ο μοναδικός κλάδος που παραμένει αλώβητος.
Σύμφωνα με πληροφορίες,

Τα αποτελέσματα μιας διακαναλικής βλακείας - Τα spreads στα ύψη σήμερα!


Αβεβαιότητα δημιούργησαν στις αγορές και στους επενδυτές οι δηλώσεις και το χθεσινό διακαναλικό εκβιαστικό δίλημμα του πρωθυπουργού της χώρας ότι δεν μπορούν να αποκλεισθούν και οι πρόωρες εκλογές....
Το spread στα ομόλογα...

Έχει τους λόγους και αποφεύγει το διάλογο ο Δημαράς...

Αν μας ρωτάτε, πολύ σωστή είναι η τακτική του Γιάννη Δημαρά και δεν εμφανίζεται σε πάνελ, όπου βρίσκονται και άλλοι συνυποψήφιοι του για την περφέρεια Αττικής.
Ξέρει ότι θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.
Γνωρίζει πως δεν θα του φερθούν ως άλλοι Ευαγγελάτοι και θα του 'χαϊδεψουν' τα αυτιά.
Είναι βέβαιο ότι θα..

Sex και Facebook

Μάλλον κάποιες κοπέλες θεώρησαν το Facebook πορνογραφικό site και είπαν να...

Απίστευτη πρόταση Προβόπουλου: "Κλείστε ΚΑΠΗ, ΤΕΙ, ΔΕΚΟ και συγχωνεύστε την ΕΡΤ"

Κλείσιμο των ΚΑΠΗ και των ΤΕΙ, συγχωνεύσεις τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και λιγότερες δαπάνες για τη μεταφορά των μαθητών στην Περιφέρεια, συστήνει μεταξύ άλλων ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλος, για τον περιορισμό του ελλείμματος και των δημοσίων δαπανών.
Σύμφωνα με τον Διοικητή, η λειτουργία των ΚΑΠΗ δεν έχει κανένα νόημα, από τη στιγμή που η κυβέρνηση βρέθηκε στην έσχατη ανάγκη να μειώσει τις συντάξεις. Έτσι είναι προτιμότερο, όπως επισημαίνει ο κ. Προβόπουλος τα χρήματα που διατείθενται για τα προγράμματα εκδρομών των ασφαλισμένων, να...

"Φλούφλης"

Κάτι τέτοιες ασυναρτησίες (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο), λέει ο γιός της Ντόρας και έχει την εντύπωση, ότι θα ενθουσιαστούν οι αγνοί, αθώοι άνθρωποι της επαρχίας και θα τον ακολουθήσουν εκλογικά.

Τόσο αμερικανοθρεμένος, τόσο νεογιάπης, τόσο...

Νεύρα...

Του έφταιγαν τα πάντα του Τατούλη, από τα ποτήρια μέχρι τα καθίσματα στην εκδήλωση που έκανε για τους ετεροδημότες στο Intercontinental.
Εκνευρίστηκε γιατί δεν γέμισε η αίθουσα.
Τα έβαλε με τους πάντες.
Η μόνη που τη γλύτωσε ήταν η Ντία.
Δεν του άρεσε καθόλου επίσης...

Google συνεργαCIA

Οτι η Google δεν είναι μόνο μια αθώα μηχανή αναζήτησης αλλά συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μυστικές υπηρεσίες, δεν είναι είδηση ,όπως αναφέρει η Μαρία Μυστακίδου στην «Ε». Ηδη την άνοιξη του 2008 άρχισαν να εμφανίζονται δημοσιεύματα στον ξένο τύπο που μιλούσαν για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία.
Τότε -ή τουλάχιστον τότε το έμαθε ο απλός κόσμος- ξεκίνησε να λειτουργεί επίσημα και το πρόγραμμα Intellipedia, ένα είδος wikipedia των μυστικών υπηρεσιών, στο οποίο CIA, FBI και άλλες υπηρεσίες δημιουργούσαν και εμπλούτιζαν προσθέτοντας και τροποποιώντας πληροφορίες μια γιγαντιαία τράπεζα δεδομένων για «ύποπτους» κάθε τύπου, για εγκληματίες, κατάδικους, φυλακισμένους, σεσημασμένους κ.λπ.
Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε το 2005, χρησιμοποιεί την τεχνολογία της...

Γιαυτό το ..."Κατόρθωμα" δεν μπορεί να κατηγορήσει την Ν.Δ...

Στην 78η θέση ανάμεσα σε 178 χώρες και τελευταία ανάμεσα στα κράτη-μέλη της ΕΕ βρίσκεται η Ελλάδα στην κατάταξη της Διεθνούς Διαφάνειας σύμφωνα με τη βαθμολογία στο Δείκτη Αντίληψης της Διαφθοράς (Corruption Perception Index CPI) για το 2010. Παράλληλα η χώρα μας παρουσίασε την τρίτη μεγαλύτερη επιδείνωση στην κατάταξη, καθώς υποχώρησε επτά θέσεις, από την 71η στην οποία βρισκόταν το 2009.

Αυτό το κατόρθωμα είναι αποκλειστικότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου...
Η χώρα μας βαθμολογήθηκε με...

Τα ρέστα του παίζει ο Γιώργος

Tου Σταυρου Λυγερου
Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αντιστρέψει το δυσμενές για το κόμμα του κλίμα, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών, την οποία υπαγόρευσαν οι δημοσκοπήσεις. Μέχρι πρότινος, στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατούσε η πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει με διαφορά πρώτο κόμμα. Θεωρούσαν ότι η εκτεταμένη και έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια δεν θα βρει διέξοδο στην κάλπη. Πρώτον, επειδή η Ν.Δ. δεν πείθει ως εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της διακυβέρνησης. Δεύτερον,

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ GAP

Οι αντιφάσεις, τα ψευτο-διλήμματα και οι ανακρίβειες στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού παρουσιάζονται στο video που ετοίμασε ο Αργύρης Ντινόπουλος.
Δείτε το..

Η αντιπολίτευση σηκώνει το «γάντι»: «Ναι στο δημοψήφισμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων, τόσο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα που έδωσε, χθες βράδυ, για τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ο κ. Παπανδρέου, θέτοντας το ερώτημα στο λαό «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο μνημόνιο;», τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σηκώνουν το «γάντι» του δημοψηφίσματος που έριξε ο κ. Παπανδρέου και αποδέχονται την πρόκληση.

Η άποψη που κυριαρχεί στα επιτελεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι ότι,.....

"Η Ελλάδα θα πτωχεύσει σε 3 χρόνια"

O επικεφαλής του μεγαλύτερου επενδυτικού κεφαλαίου του κόσμου, Pimco, δήλωσε ότι η Ελλάδα, μέσα σε 3 χρόνια, θα έχει οδηγηθεί στη χρεοκοπία. O Μοχάμεντ Ελ Εριάν, μίλησε σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη και σημείωσε ότι...

Κάπως έτσι θα ήταν στα γεράματα ο Πινόκιο…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Τον είδα και τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Θυμήθηκα την Κατερίνα Χέλμη στα «Κόκκινα φανάρια», που φώναζε «θα φαρμακωθώ» ! Μόνο αυτό δεν μας είπε. Άμα δεν φοβηθούμε, τουλάχιστον μπας και τον λυπηθούμε. Τον έβλεπα και σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι θα ήταν στα γεράματα ο Πινόκιο.
Αφού επί ένα χρόνο χρησιμοποιούσε τον Φόβο ως μπαμπούλα, τώρα, βλέποντας ότι οι υποψήφιοι του, μνημονιακοί και ορντινάτσες, πάνε για πεταλοσυλλέκτες, αποφάσισε να ρίξει μεγάλη ζαριά. Αλλά ακόμη κι εκεί στη Μινεσότα θα ξέρανε να του πούνε ότι τα «κόκκαλα» είναι άτιμο πράγμα. Κι ο Γιώργος δεν ρίχνει καθαρά, τα κολλάει. Κι ως γνωστόν,

Ορθιοι Γάλλοι, σκυφτοί Αγγλοι

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Απολαυστική ήταν η γελοιογραφία της βρετανικής εφημερίδας «Ιντιπέντεντ» την επομένη της ανακοίνωσης των μέτρων εξοντωτικής λιτότητας στη Βρετανία. Το σκίτσο ήταν χωρισμένο στη μέση. Εδειχνε δύο άντρες στην κουζίνα, έναν Αγγλο και έναν Γάλλο. Ενα ραδιόφωνο σε κάθε τμήμα του σκίτσου ανήγγειλε την ίδια είδηση: «Ανακοινώθηκαν αυστηρές περικοπές». Οι αντιδράσεις ήταν χαρακτηριστικές της ψυχοσύνθεσης των δύο λαών. «Ωρα για ένα φλιτζάνι τσάι!» έλεγε ο Αγγλος συνοφρυωμένος και έριχνε καυτό νερό στην τσαγιέρα. «Ωρα για ένα κοκτέιλ Μολότοφ» έλεγε ο Γάλλος και έχυνε βενζίνη στο μπουκάλι.
Ο συμβολισμός του σκιτσογράφου αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Στη Γαλλία, ο νόμος του Σαρκοζί για αύξηση της κατώτατης ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 60 στα 62 χρόνια έβγαλε εκατομμύρια Γάλλους στους δρόμους. Προκάλεσε έξι γενικές απεργίες σε ενάμιση μήνα, εκατοντάδες διαδηλώσεις σε εκατοντάδες γαλλικές πόλεις και παρέλυσε ουσιαστικά τη ζωή της χώρας επί δύο μήνες.
Επιπροσθέτως,

Μπλόφα, Εκβιασμός, Ένστικτο επιβίωσης.. Πείτε το όπως θέλετε...Βίντεο

Μπλοφάρει, παίζοντας τα ρέστα του....

Αν και η φυλλάδα των αριστερομπολσεβίκων, "ΑΥΓΗ", μας προκαλεί μια αποστροφή, εντούτις αυτή τη φορά το πρωτοσέλιδο της μας εκπλήσσει.
Έχουν απόλυτο δίκιο και συμφωνούμε μαζί τους.
Ο ΓΑΠ μπλοφάρει για ακόμη μια φορά.
Παίζει τα ρέστα του για να γαντζωθεί στην εξουσία μέσω αισχρών εκβιασμών.
Κατά πόσο θα πιάσει θα αποδειχθεί τις προσεχείς μέρες.

Αλλά να θυμίσουμε ότι...

Ανίκανος...

"Σκόνη" τον έκανε ο Κακλαμάνης χθες τον Καμίνη...
Μιλάμε για τραγωδία του υποψήφιου Πα.Σο.Κ.-Οικολόγων- κτλ..
"Συκοφάντη", και "Δήμαρχο μόνο κατά την προεκλογική εκστρατεία" τον χαρακτήρισε ο Κακλάμάνης, που άφησε...

Ο ΓΛΟΥ κατηγορείται για 130εκ. υπεξαίρεση

Για «σειρά ποινικών αδικηµάτων» που ενδέχεται να κοστίσουν στην εταιρεία έως και 130 εκατ. ευρώ κατηγορεί η πολυεθνική αθλητικών ειδών Ρuma τους αδελφούς Γλου, βασικούς µετόχους στην εν Ελλάδι θυγατρική της. Η διοίκηση της τρίτης µεγαλύτερης στον κόσµο εταιρείας αθλητικών ειδών δήλωσε ότι θα στραφεί δικαστικά κατά των συνεταίρων της και κατά στελεχών του µάνατζµεντ στην Ελλάδα. Η εξέλιξη επιβαρύνει περαιτέρω τη θέση του οµίλου Glou, ο οποίος αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα ρευστότητας και πτώσης του τζίρου µε αποτέλεσµα τη δραστική συρρίκνωση του δικτύου της οµώνυµης αλυσίδας. «Πρόκειται για συστηµατική παραπλάνηση και υπεξαίρεση χρηµάτων», δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύµβουλος της Ρuma Jochen Ζeitz, επικαλούµενος τα...

Μπαράζ επενδύσεων στον Τουρισμό

Νέα προγράµµατα για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισµού, συνολικού προϋπολογισµού 107 εκατ. ευρώ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αξιολογούνται και προγραµµατίζονται περισσότερα από 50 τουριστικά έργα, συνολικού προϋπολογισµού 134 εκατ. ευρώ. Αυτό ανακοίνωσε χτες ο υφυπουργός Πολιτισµού και Τουρισµού κ. Γ. Νικητιάδης από το βήµα του ετήσιου συνεδρίου Ρrodexpo 2010 µε θέµα την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δηµοσίου. Τα δύο πρώτα προγράµµατα που αφορούν τον Πράσινο Τουρισµό και τον Εναλλακτικό Τουρισµό, προϋπολογισµού 30 εκατ. ευρώ και 28 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, έχουν ήδη δροµολογηθεί. Αλλα δύο προγράµµατα, το...

Αναμενόμενο...

Με 'δραμτικούς' τόνους εξέλαβαν το μήνυμα του πρωθυπουργού τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και τώρα με ανάλογο τρόπο το προωθούν στην κοινή γνώμη.
Χθες λέγαμε, πως ήταν 'βούτυρο στο ψώμι' των ΜΜΕ  η δήλωση "Με ψηφίζετε ή πτωχεύουμε", τα οποία...

Πως σχολίασε τον Μητσοτάκη ο Χατζηνικολάου

Δεν αφήνει τη Ντόρα
Μόνο προσωπικά είναι τα κίνητρά του
 Σχολιάζοντας, τον Μητσοτάκη, από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Χατζηνικολάου είπε τα εξής:
"Υπάρχει κάποιος Έλληνας που θα πιστέψει ότι τα κίνητρα του επίτιμου δεν είναι προσωπικά και εκδικητικά; Εγώ αν θέλετε την άποψη μου τον δικαιολογώ αλλά δε συμφωνώ με τις πράξεις του"
"Κάθε φορά που...

Βορίδης: Ένα βήμα πριν τη ΝΔ;

Μέσα στις επόμενες ώρες, ή το αργότερο μέσα στα επόμενα 24ωρα, είναι πιθανό να συναντηθούν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς με το βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Μάκη Βορίδη. Ήδη,

Μια φορά προδότης...μια ζωή προδότης

Όσο θα κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Μητσοτάκης τόσο θα δυναμώνει ο Αντώνης Σαμαράς, και τόσο θα συσπειρώνεται η βάσης της Νέας Δημοκρατίας.
Τσιμεντώνει το αρχηγικό του προφίλ, και του δίνει ώθηση προς την πρωθυπουργία.
Και μόνο που λέει ότι στηρίζει τον Παπανδρέου, είναι αρκετό για να πείσει και τον πιο δυσπιστό για τα κίνητρα που τον οδηγούν στις δημόσιες παρεμβάσεις του.
Δείτε το βίντεο...

Βρε αγάπη με τη Ντόρα αυτό το παιδί....

Αυτό τώρα το ξέσπασμα Χατζηνικολάου τι ήταν πάλι...
Δε θα σταθούμε στο γεγονός ότι κατήγγελε τη συνέντευξη και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Άλλο μας κέντρισε το ενδιαφέρον...
Σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο Αποστάτης στην εκπομπή του Παπαχελά, αρκέστηκε να πει...
"Ο Μητσοτάκης να...

Τέμενος και Αγιος Παντελεήμονας...

Όσοι προσπαθούν να αποδράσουν από την ευθύνη της στήριξης του Μνημονίου και να θέσουν ως...διακύβευμα την δημιουργία λατρευτικού χώρου...δυστυχώς τη πάτησαν και εκεί.
Η πρόταση για πολλά τζαμιά μέσα στο κέντρο της Αθήνας δε κάνει τίποτε άλλο από το να δημιουργεί νέα γκέτο, στις ήδη γκετοποιημένες περιοχές. Εμείς πήγαμε μια ακόμα "βόλτα" στον Αγιο Παντελεήμονα και συζητήσαμε στα καφενεία της περιοχής.
Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε με το πόνο του και να ξεκινήσουμε τα βαθυστόχαστα σχέδια για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου..
Η πρόταση μας είναι...

Πάνος Παναγιωτόπουλος: "Ένας πανικόβλητος πρωθυπουργός"

    Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού : 

«Ένας πανικόβλητος πρωθυπουργός επιχείρησε, απόψε, να περάσει τον πανικό του στο εκλογικό Σώμα, για να αποφύγει την ήττα στις εκλογές.

    Η Νέα Δημοκρατία τον καλεί να αφήσει το «εμπόριο του φόβου» και να...