Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Και το ανθελληνικό παραλήρημα του Βήματος συνεχίζεται..

Μάθετε λοιπόν ότι όλοι εμείς που σεβόμαστε την ιστορία μας, όλοι εμείς που πασχίζουμε για μην χαθούν κάποιες αξίες που κρατούν ορισμένες σταθερες του έθνους μας, όλοι εμείς που μαχόμαστε και αγωνιζόμαστε, ώστε τα παιδιά μας να μαθαίνουν την ιστορική συνέχεια της πατρίδας μας, είμαστε εθνικιστές, φασίστες και ακροδεξιοί.

Και πάλι όλα αυτά...

10% η διαφορά ΝΔ, Πα.Σο.Κ, λένε στο "ΒΗΜΑ"

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης σήμερα από το ΒΗΜΑ...
Όταν το ίδιο συγκρότημα δημοσιεύει δημοσκοπήσεις περί κατακραυγής της κυβέρνησης και κλείσιμο της ψαλλίδας ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το Πα.Σο.Κ. , δεν περιμέναμε να γράψει τέτοιες 'μπούρδες', έστω και στα παραπολιτικά του σχόλια.

Γράφει λοιπόν ο ΄βηματοδότης' πως η πραγματική διαφορά ανάμεσα στο Πα.Σο.Κ. και τη ΝΔ πλησιάζει,

Η ιστορία γράφτηκε με βροντερά ΟΧΙ και όχι με ερμαφρόδιτα ΠΑΡΩΝ και ΝΑΙ σαν αυτά του Δημαρά

Αύριο 28η Οκτωβρίου τιμούμε το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στα φασιστικά στρατεύματα του τρελό-δικτάτορα ΝΤΟΥΤΣΕ, ημερομηνία ορόσημο. Φάρος, πυξίδα για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία μας. Η Ιστορία μας γράφτηκε με αντίσταση, με πίστη, με αυτοθυσία, με βροντερά ΟΧΙ και όχι με δειλά, ουδέτερα, παθητικά, γκρίζα ΠΑΡΩΝ στη Βουλή για το Μνημόνιο της Υποτέλειας και βροντερά ΝΑΙ στο Εργασιακό και το Ασφαλιστικό.

Αποτελεί λοιπόν ο κ. Παρών-ΝΑΙ-Δημαράς την επιτομή του Πόντιου Πιλάτου της πολιτικής, που ...

Aνθελληνικό παραλήρημα από το ΒΗΜΑ

Υπό το βάρος οργανωμένων επιθέσεων, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Θάλεια Δραγώνα υπέβαλε χθες την παραίτησή της. Το γεγονός εγείρει θέματα θεσμικής λειτουργίας: Πώς, αλήθεια, εξωθεσμικές ομάδες και πρόσωπα επιβάλλουν τη θέλησή τους και, δεύτερον, πώς επιτρέπεται η στοχοποίηση πανεπιστημιακών δασκάλων για τις επιστημονικές προσεγγίσεις ιστορικών ή άλλων θεμάτων; Αν τα παραπάνω δεν είναι φασιστικές πρακτικές ή μέθοδοι παρακράτους, τότε τι είναι;
BHMA

Τι μας λένε λοιπόν στο ΒΗΜΑ..
Ότι το...

Εμετικό MEGA

Όλα τα ρεκόρ εμέσματος, έσπασαν σήμερα οι υπάλληλοι του καναλιού του ΔΝΤ.
Η χολή ξέφυγε από τους ενδοκρινείς αδένες και πλημμύρισε τις οθόνες μας, γεμίζοντας με....

Εγκλωβισμένος στον λάκκο που έσκαβε!

Αυτό φαίνεται να έπαθε ο Παπανδρέου. Αυτό που μας λέγανε μικρά οι γιαγιάδες μας πώς όταν σκάβεις τον λάκκο του αλλουνού πέφτεις ο ίδιος μέσα, μάλλον δεν του το λέγανε μικρό… Πώς άλλωστε να γνωρίζει από λαϊκή ελληνική σοφία αφού δεν έχει καμία ελληνική παιδεία, αλλά αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα.
Δύο μέρες μετά την περιβόητη διακαναλική άρχισε να φαίνεται καθαρά πού στόχευε ο πρωθυπουργός. Όχι βέβαια να πείσει τους ήδη αποφασισμένους Έλληνες να τον ψηφίσουν, αλλά είχαν ως αποδέκτη την βάση του ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να...

Γκιουλέκας στο Mega: "Δε συμμετέχω σε τέτοιες αποπροσανατολιστικές διαμάχες"

Προσπάθησαν να τον 'στριμώξουν' στο MEGA τον Γκιουλέκα για να πάρει θέση υπέρ του Άνθιμου ή του Μπουτάρη, με αφορμή το μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο.

Κατάλαβε όμως γρήγορα που το πήγαιναν οι δημοσιογράφοι και δήλωσε ότι δεν τον αφορούν οι συγκεκριμένες διαμάχες, που στόχο έχουν να...

"Τα 'πάμε, τα 'παμε"

Ήθελε να τους 'διώξει' από τα παράθυρα ο Πρετεντέρης και αφού είδε ότι ευγενικά δεν γινόταν, άρχισε τις ειρωνείες.
"Τα 'πάμε, τα 'πάμε... Πάμε Θεσσαλονίκη τώρα"
Οι βουλευτές στους οποίους  απευθυ΄νονταν ήταν οι...

Με non paper από την Ιπποκράτους το ρεπορτάζ...

Με non- paper, από την Ιπποκράτους, βγήκαν στα κανάλια οι πρασινοφρουροί Καψής και Μακρή.

Και οι δύο υποστήριξαν πως το δίλημμα που έθεσε ο Παπανδρέου βρήκε απήχηση στην κοινοβουλευτικοί ομάδα του κόμματος και συσπείρωσε ξανά τα στελέχη σε ενα πολιτικο!!!! δίλημμα.

Είπαν επίσης,

Ξεκίνησε η προπαγανδα

Ο Πεταλωτής έκανε καλά τη δουλειά του σήμερα...
Όλα τα κανάλια ξεκίνησαν ακριβώς με τον ίδιο πρόλογο...

"Στενοί συνεργάτες του Παπανδρέου συνδέουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές με...

Σε δεύτερο γύρο οδηγείται το Πα.Σο.Κ. στην Κρήτη

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στο δέυτερο γύρο πάει η εκλογή περιφερειάρχη στην Κρήτη
Αρναουτάκης 46%
Πλακιωτάκης 23%
Γαιννουλάκης 8,5%

Μάλλον ούτε η Κρήτη δεν θα σώσει τα προσχήματα για το Πα.Σο.Κ. στις αυδιοικητικές εκλογές.
Ο υποψήφιος του Πα.Σο.Κ., Αρναουτάκης, με τις αναγωγές βρίσκεται στο 46% και δείχνει ότι παρά την πολωτικό κλίμα που αναπτύσσεται, δεν θα καταφέρει να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.
Θυμίζουμε ότι...

Κατάρριψη της προπαγάνδας: Τα λεφτά του μνημονίου δεν πήγαν σε μισθούς και συντάξεις αλλά σε αποπληρωμές των τοκογλύφων.

ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: “ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”.

Η απόδειξη ότι υποθήκευσαν την χώρα για να εξασφαλίσουν τις αποπληρωμές των δανειστών και όχι “μισθούς και συντάξεις”.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης και το πασίγνωστο σε όλους μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση τον Μάιο του 2010, η δανειοδότησή μας από την «τρόικα» ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ,  δεν επιλύει κανένα πρόβλημα, απλά το μεταθέτει  επαυξημένο για τό σύντομο μέλλον, δηλαδή για την χρονική εκείνη στιγμή που θα κληθούμε να πληρώσουμε τα 110 δις €, επιβαρυμένα με τα τοκογλυφικά επιτόκια, σε σχέση με αυτά που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, αφετέρου δε «επιδεινώνει» σημαντικά τις αιτίες που το προκάλεσαν, δηλ. τις πολιτικές, τις κοινωνικές και τις πολιτισμικές «δυσλειτουργίες» της χώρας μας.
Στον παρακάτω πίνακα απεικονίζονται οι...

Αν ο Παπανδρέου είναι σοσιαλιστής, εγώ είμαι αστροναύτης!

(του Σεμπαίδήν Καραχότζα )
Μην τους λέτε σοσιαλιστές, προσβάλετε τον σοσιαλισμό!
Κλείσαμε ένα χρόνο από την ιστορική εκείνη μέρα που οι Έλληνες, απογοητευμένοι από τον τότε πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή ο οποίος την περίοδο εκείνη, έκανε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία, είπε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό και ενώ βρισκόμασταν σε μια προεκλογική περίοδο, ότι δε θα υπάρξουν αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ότι για δύο χρόνια τα πάντα θα είναι παγωμένα και γενικά ότι το κράτος δεν έχει χρήματα, και εμπιστεύτηκαν την τύχη της πατρίδας μας στα χέρια του σοσιαλιστή Γιώργου Παπανδρέου, ένας Παπανδρέου που ακόμα κι εκείνοι που πάσχουν από αμνησία, θυμούνται ότι έταζε τα πάντα, έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά και γενικά παρουσίαζε την ακριβώς αντίθετη από του Κώστα Καραμανλή εικόνα.
Βέβαια για το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» κανείς δε...

Κλικ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

Βλέπει 'φαντάσματα' ο Δημαράς, την ώρα που οι δημοσκποπήσεις τον δείχνουν να 'ξεφουσκώνει'

Βλέποντας την κατατρακύλα του στις δημοσκοπήσεις, που μέχρι και πριν 2 εβδομάδες τον έχριζαν ως φαβορί για την ανάληψη του Δήμου Πατρέων, ο Γιάννης Δημαράς εφευρίσκει εχθρούς ακόμα και στα ΜΜΕ, τα οποία μέχρι στιγμής αποτελούσαν τους ακρογωνιαίους λίθους της, δημοσκοπικής του, εκτόξευσης.
Γνωρίζει ο κύριος Δημαράς ότι 'πλασματικά' είχε βρεθεί στην θέση του οδηγού στις δημοσκοπήσεις και τώρα, χάνοντας την ψυχραιμία του, φτάνει μέχρι και στο να απειλεί δημοσιογράφους, επειδή κάνουν τη δουλειά τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΣΗΕΠΗΝ τον 'καταδίκασε' για....

Εκτός των άλλων και παραβάτης ο Καμίνης

Το fimotro συνελαβε τον Καμίνη να κάνει, ούτε και εμείς ξέρουμε πόσες, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Δεν φορούσε κράνος
Παραβίασε τη γραμμή των πεζών.
Πήγαινε...

Μαθήματα marketing για ... γυναίκες !


Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και του λες «Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι»...
- Αυτό λέγεται Direct Marketing.
Είσαι σε ένα πάρτι με παρέα και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Μια φίλη απ' την παρέα σου τον πλησιάζει, δείχνει εσένα, και του λέει: «Είναι καταπληκτική στο κρεβάτι».
- Αυτό λέγεται διαφήμιση.
Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Το πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου του. Την επόμενη μέρα τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες «Γεια, Είμαι...

Ελληνίδα "φουγάρο"

Την κάλυψη των φαρμάκων διακοπής του καπνίσματος από τα ασφαλιστικά ταμεία θα εισηγηθεί στον υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ). Το ποσοστό συμμετοχής των πασχόντων από χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), σακχαρώδη διαβήτη και ισχαιμία του μυοκαρδίου θα είναι 25% και των υπολοίπων που δεν πάσχουν από κάποιο νόσημα αλλά επισκέπτονται ιατρείο διακοπής του καπνίσματος 75%. Την ίδια ώρα απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της σύγκρισης μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ για το κάπνισμα στην Ελλάδα καθώς ερχόμαστε πρώτοι! Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τη διακοπή του καπνίσματος, καθηγητής κ. Π. Μπεχράκης, παρουσίασε στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι...

Στο 5,5% η διαφορά Καχριμάνη- Αργύρη. "Γαλάζια" η Ήπειρος

 Στο 41% ο Καχριμάνης. στο 35,5% κολλημένος ο Αργύρης
15% διαφορά στην παράσταση νίκης υπέρ του Καχριμάνη
Στις 4 Οκτωβρίου γράφαμε "Γαλάζια βάφεται η Ήπειρος".

Η επιβεβαιώση της παραπάνω είδησης ερχόταν μετά από 2 εβδομάδες...
"Δημοσκόπηση MARC για τον Ε.Τ.: Μεγαλή νίκη Καχριμάνη στην περιφέρεια Ηπείρου"

Σήμερα λοιπόν, η ΝΔ πήρε στα χέρια της Δημοσκόπηση που εμφανίζει τον υποψήφιό της Καχριμάνη να προηγείται με...

Το τηλεοπτικό σποτ του Κικίλια

Άνθιμος σε Μπουτάρη: "Όσο ζω δεν βλέπεις Δημαρχείο"

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την εκλογή νέου δημάρχου. «Αν συνεχίσεις να λες αυτά που λες για εμένα,δήμαρχος δεν εκλέγεσαι.Να ξέρεις ότι αν δεν ανακαλέσεις, όσο ζω θα σε πολεμάω και δεν πρόκειται να δεις δήμο σε όλη σου τη ζωή» είπε ο Μητροπολίτης- της Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος προχθές χαρακτήρισε τον κ. Ανθιμο «μουτζαχεντίν». Ο πανηγυρίζων Ναός του Αγίου Δημητρίου μετατράπηκε σε θέατρο του ιδιότυπου πολέμου που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα στη συμπρωτεύουσα με την Εκκλησία να βρίσκεται στην πρώτη «γραμμή του πυρός» για την υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη στον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης. «Πρωταγωνιστές» του επεισοδίου που...

Οι αριθμοί και οι προτάσεις Προβόπουλου

Από το "ΒΗΜΑ"

Αρχίζει και Ζαλίζει...!

Από το Μάιο, λίγες εβδομάδες μετά την επικύρωση του Μνημονίου από την Ελληνική Βουλή, είχαμε ήδη επισημάνει:"Εκεί λοιπόν στο "σημείο μηδέν", εκεί που πρακτικά θα πρέπει να "διαβούμε" πραγματικά ως κοινωνία το Ρουβίκωνα μιας νέας εποχής, σε εκείνο το σημείο θα γίνουμε παρατηρητές ενός πολιτικο-κοινωνικού "σουπερνόβα"!...".
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, αυτό το χρονικό σημείο βρίσκεται πολύ κοντά μας, ή τουλάχιστον είμαστε σε τροχιά προσέγγισής του πλέον. Θα παραθέσω και μερικέςπρόσφατες ειδήσεις για να δεις που θα σε πάω:
Πρώτον:
"Εννιακόσιοι πενήντα επιτυχόντες σε....

28η Οκτωβρίου 1940 / 28η Οκτωβρίου 2010

Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πω στο γιο μου για το νόημα του έπους του ’40
Δυσκολεύεται να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο κορόιδο Μουσολίνι και το κορόιδο Μπερλουσκόνι, λέει ότι πάνω κάτω είναι τα ίδια.
Και ο κακός ο Χίτλερ; πόσο κακός ήταν; Αν ήταν κακός, γιατί τον μνημονεύουν, ακόμα, “Έλληνες πατριώτες”. “Πώς λέγεται αυτός που συμπαθεί τον εχθρό”, με ρωτάει;
Του μιλώ για τα μαρτυρικά χωριά των Ελλήνων: Δίστομο, Καλάβρυτα, Δομένικο, Καβαλλάρι, Λιδωρίκι, Σέρβια, Χορτιάτης κ.ά. Με κοιτάει και απορεί.
Ανήκει στη γενιά που...

Με την απειλή... εκλογών

Με την απειλή... εκλογώνΟ ΤΟΠΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ µόλις έναν χρόνο µετά τις εθνικές εκλογές σε νέα παρατεταµένη προεκλογική περίοδο. Σε µία περίοδο κατά την οποία οι συνθήκες επιτάσσουν ψυχραιµία, σύνεση, χειρισµούς σοβαρούς και µελετηµένους, ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να παίξει µε τη φωτιά για να κερδίσει ψήφους. Επέλεξε να προχωρήσει σε πολιτικό εκβιασµό και να ζητήσει από τους πολίτες µέσω..