Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 30, 2010

Ο Άδωνις και οι λαθρομετανάστες


Μια εικόνα χίλιες λέξεις...
Πάρτε κι άλλη μια να γίνουν δύο χιλιάδες!!!...

Ολική ανατροπή στον Πειραιά. Ο Μιχαλολιάκος πρώτος

 Πρώτος και στην παράσταση νίκης ο Μιχαλολιάκος

Από την αρχή της εβδομάδας, όταν και ο πρωθυπουργός έδωσε διακαναλική συνέντευξη, 'έτρεχαν', για λογαριασμό της Ρηγίλλης, κυλιόμενες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Πειραιά.

Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκε, ότι αντί να έχει συσπειρωθεί ο κόσμος του Πα.Σο.Κ., στον Πειραιά ,συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο, με αποτέλεσμα, στις μετρήσεις, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Μίχα.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι οι αναποφάσιστοι ξεκίνησαν και εκδηλώνονται κατά του μνημονίου και του εκβιαστικού διλήμματος Παπανδρέου, ήταν αναμενόμενο, να 'τιμωρηθεί' και ο εκπρόσωπος του Πα.Σο.Κ. στον Δήμο, Γιαννης Μίχας.

Συν τις άλλοις, τα γνωστά εσωκομματικά μαχαριρώματα που δέχεται ο Μίχας από τον πρώην δήμαρχο Φασούλα και τους δημοτικούς του συμβούλους, συνηγόρησαν ώστε στις αρχές της Πέμπτης να έχουμε την μεγάλη αντροπή.

Η διαφορά των 5 μονάδων (και όχι 15 όπως έλεγε η GPO) εξανεμίστηκε...

Ο Μιχαλολιάκος παίρνει 'κεφάλι' και προβάλλει πια ως το απόλυτο φαβορί.
Για τον Μαντούβαλο δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Τα έχουμε γράψει ξανά. Όριο του το 17 με 18%.

Αναλυτικά...

Έρχεται....

... Η δημοσκόπηση για τον Πειραιά.
Μόλις την πήραμε στα χέρια μας.
Τελικά τώρα...

«Αιώνιοι» τέσσερις στους δέκα φοιτητές

Συνολικά 369.219 είναι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές στα προπτυχιακά τμήματα των 23 ΑΕΙ της χώρας συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού Ανοικτού Διεθνούς Πανεπιστημίου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2008-2009, εκ των οποίων ενεργοί είναι μόνο οι μισοί και συγκεκριμένα οι 211.409 και πτυχιούχοι του ακαδημαϊκού έτους 2007-2008 μόλις 36.469!
 Τοθέμα αναδεικνύει με Ερώτησή προς την Υπουργό Παιδείας  Άννα Διαμαντοπούλου ο Βουλευτής  Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, για το αν υπάρχει λεπτομερής καταγραφή από το Υπουργείο σχετική με τους επιλεγόμενους «αιώνιους φοιτητές» και ποιος είναι ο αριθμός τους ανά σχολή σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, καθυστερούν ή έχουν εγκαταλείψει τις σπουδές τους περίπου, 157.810 φοιτητές, δηλαδή ποσοστό...

Τα γκολ του ντέρμπι ΠΑΟ- ΟΣΦΠ



Αποκάλυψη: Ποιός προηγείται σε Μεσσηνία, Λακωνία, Κορινθία

Χωρίς πολλά, πολλά σας δίνουμε τα ποσοστά(με τις αναγωγές) που είχαν οι Δράκος- Τατούλης σε τρεις νομούς στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του ένα από τα κόμμaτα εξουσίας.
Εσείς βγάζετε τα δικάς συμπεράσματα..

Μεσσηνία
Δράκος    48,4%
Τατούλης 26,2%

Λακωνία 

0-1 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Απίστευτο γκολ από τον Μιραλας...
Πέρασε 3 παίκτες του ΠΑΟ έξω από την περιοχή και με ξερό σουτ έκανε το 0-1.

Από τώρα και μετά...

Στο 0-0 το ντέρμπυ

Στο 25' λεπτό το ντέρμπυ των 'αιωνίων'..
0-0 το σκορ, χωρίς να ξεχωρίζει καμμία από τις δύο ομάδες, αν και είναι εμφανής η μεγαλύτερη ποιότητα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού.

Από τον ΠΑΟ μεγάλη διάθεση δείχνει ο Σισέ, και ο Κατσουράνης...

Ένα γκολ θέλει το ματσάκι και...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αντισυνταγματικό κρίνεται το μνημόνιο

Σημαντικότατη αποκάλυψη από "Το ΠΑΡΟΝ"...

Το Μνηνμόνιο αναμένεται να κριθεί αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως προς το θέμα της ασυλίας της χώρας μας έναντι των δανειστών μας που τους δίνει το δικαίωμα να κατασχέσουν ακόμα και την Ακρόπολη αν δεν είμαστε τυπικοί στις οικονομικές μας υποχρεώσεις.

Αν μη τι άλλο θα...

"Κλείδωσε" το Βόρειο Αιγαίο η ΝΔ

Στο 6,5% η διαφορά Νδ- Πα.Σο.Κ.
Μόνη ελπίδα του Πα.Σο.Κ. οι ετεροδημότες

Το Πα.Σο.Κ. πήρε χθες το μεσημέρι και το τελευταίο γκάλοπ για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που δείχνει ξεκάθαρα, πως βάφεται 'γαλάζια'.
Ο υποψήφιος της ΝΔ, Βογιατζής, προηγείται με διαφορά ασφαλείας.
6,5% για την ακρίβεια συγκεντρώνοντας...

Ο βηματισμός που τρελαίνει τους άντρες


Δεξί - αριστερό, δεξί - αριστερό... Όλες μας γνωρίζουμε πώς να περπατάμε σωστά. Παρ’ όλα αυτά ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen στον Καναδά προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και έβαλαν κάποιους άντρες να βαθμολογήσουν διαφορετικούς γυναικείους βηματισμούς.

Τι ανακάλυψαν; Όλοι τους έλκονταν από ένα συγκεκριμένο τρόπο βήματος, όπως δημοσιεύει το cosmopolitan.com. Όπως υποστηρίζει η Hellen Fisher, ανθρωπολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «Why him, Why her» καθ’ όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης εξέλιξης οι γυναίκες έχουν αναπτύξει τρόπους για να τραβήξουν πάνω τους την πολυπόθητη αντρική προσοχή. Το πιθανότερο είναι να...

Ένα καταπληκτικό βίντεο για το πως οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ. Αξίζει να το δείτε

Έρχεται κρίση τροφίμων;

Μια μεγάλη κρίση λιμού ελλοχεύει. Oφείλεται στην  αύξηση των παγκόσμιων τιμών  τροφίμων, η οποία  θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρή αστάθεια σε πολλές χώρες. Το κόστος των βασικών ειδών διατροφής έφτασε στο υψηλότερο σημείο εδώ και 2 χρόνια, ενώ οι ειδικοί επιστήμονες προβλέπουν γενίκευση των ξηρασιών, αλλά και των πλημμυρών.
Η τιμή του σίτου αυξήθηκε κατά 30% μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ και το κρέας πωλείται στην υψηλότερη τιμή του εδώ και...

Τι ομάδα είναι ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Η απάντηση πιο κάτω...με στοιχεία...

ΠΑΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προϊστορία.. Δείτε το βίντεο

Στους 'ρυθμούς' της Ιπποκράτους...

Από τη μια "Τα ΝΕΑ" συντηρούν την εκλογολαγνία,  με κύριο δημοσίευμά τους στο σημερινό φύλλο για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές τον προσεχη Δεκέμβρη, ή ακόμη και διπλές κάλπες!!!! (μάλλον σκέφτηκαν: ας τους τρομάξουμε όσο γίνεται περισσότερο) και από την άλλη στο πρωτοσέλιδό τους, κάνουν την απαραίτητη, 3σέλιδη παρακαλώ, προώθηση στον Μπουτάρη.

Όπως 'βαράνε' το ντέφι στην Ιπποκράτους, έτσι 'χορεύουν' και τα απσοκικά ΜΜΕ.

Εκλογολογία
"αβάντα" στους ...

Δεν αλλάζει το κλίμα έτσι κύριε Ραγκούση....

Το έχουμε γράψει πολλάκις..

Το Πα.Σο.Κ. και συγκεκριμένα ο Ραγκούσης, το έχει βάλει σκοπό να αναστήει τους Καμίνη και Σγουρό.
Έτσι επιστρατεύονται οι πάντες για να δώσουν ώθηση στην υποψηφιότητά του.

Ακόμη και οι...

Για θυμηθείτε...

Η GPO, για λογαριασμό του MEGA, την παρασκευή 22/10, παρουσίαζε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της για τον Πειραιά.

Έδινε πρώτο τον Μίχα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο!!! Μαντούβαλο και τρίτο τον Μιχαλολιάκο..

Έχει αλλάξει κάτι;

Το Βατερλό της διακαναλικής σε αριθμούς

Ολοκληρωτικό 'αποτυχία' η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.
Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο "VETO", αποδεικνύεται ότι το εκλογικό σώμα δεν εξέλαβε το μήνυμα του ΓΑΠ.
Αντιτάχθηκε στη συγκεκριμένη πρωτοβούλια, θεωρώντας την παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, λανθασμένη και εκβιαστική.

Σημειώνεται ότι...

O αναβαθμισμένος ρόλος των Τραπεζών και οι συνέπειες του...

Από topsaxtiri.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Αναβαθμίζεται ο ρόλος των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Ε.Ε. ισχυροποιώντας τη θέση τους ως ρυθμιστές της ευρωπαικής οικονομίας και σιγά σιγά –και με το δεδομένο ότι η αμερικάνικη οικονομία ασθμαίνει επικίνδυνα-θα γίνουν και της παγκόσμιας οικονομίας…
Είχαμε αναφέρει ότι η οικονομική διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται.... ο κύριος Ρομπάι αποτελεί βασικό πυλώνα της παγκόσμιας διακυβέρνησης….Το ηθικό ζήτημα που τίθεται είναι ότι έστω και σε ευρωπαικό επίπεδο θέλουμε μια ανεξάρτητη Ευρώπη με τις οικονομίες των λαών αυτοπροσδιοριζόμενες ή απλά ζητάμε μια Ευρώπη πλήρως υποταγμένη στο ευρύτερο τραπεζικό σύστημα…;
O σκοπός που ιδρύθηκε το τραπεζικό σύστημα είναι με...

Επικοινωνιακά τερτίπια

Mπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους συνεχώς, είναι αδύνατον όμως να τους ξεγελάς όλους πάντοτε, είχε πει κάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν. Η ρήση θα έπρεπε να συνοδεύει κάθε πολιτικό άνδρα. Ανά πάσα στιγμή. Ο Γιώργος Παπανδρέου ενδέχεται να μην έχει ακούσει ποτέ το απόφθεγμα του Αμερικανού προέδρου του 19ου αιώνα. Τη διαπίστωση έχουμε κάνει εδώ και καιρό, όμως χθες το θυμηθήκαμε με όσα «περίεργα» και «τραγελαφικά» έγιναν σε επικοινωνιακό επίπεδο κατά τη Σύνοδο Κορυφής.
Η κυβέρνηση προσπάθησε εναγωνίως να περάσει στην κοινή γνώμη ότι...

Ο λόγος για τον οποίο πέθανε ο JFK

Mr. Chairman, ladies and gentlemen:

I appreciate very much your generous invitation to be here tonight.

You bear heavy responsibilities these days and an article I read some time ago reminded me of how particularly heavily the burdens of present day events bear upon your profession.

You may remember that in 1851 the New York Herald Tribune under..
 the sponsorship and publishing of Horace Greeley, employed as its London correspondent an obscure journalist by the name of Karl Marx.

We are told that foreign correspondent Marx, stone broke, and with a family ill and undernourished, constantly appealed to Greeley and managing editor Charles Dana for an increase in his munificent salary of $5 per installment, a salary which he and Engels ungratefully labeled as the "lousiest petty bourgeois cheating."

But when all his financial appeals were refused,

Μην τα χάσατε...

Αύριο μόνο στο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

1. Τι θα δείχνει η νέα δημοσκόπηση στον Πειραία, που παίρνει στα χέρια της η ΝΔ. Υπάρχουν ανατροπές και αν όχι ποιοί περνούν στο δεύτερο γύρο;

2. Ποια τα αποτελέσματα σε δημοσκόπηση για την περιφέρεια Αιγαίου που έχει στα συρτάρια της η Ιπποκράτους.

3. Σε ποιόν βουλευτή του Πα.Σο.Κ. 'τα έχωσε' ο...

Η μάχη της Αττικής καλά κρατεί

Σύμφωνα με έγκυρη δημοσκόπηση που αφορά την Περιφέρεια Αττικής, ο Δημαράς προηγείται με..