Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 06, 2010

O ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη

 Το blog μας αύριο στην καρδιά των εξελίξεων

Λίγο μετά τις 11 θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα των κυλιόμενων μετρήσεων 2 μεγάλων εταιρειών που εργάζονται για τα κόμματα της ΝΔ και του Πα.Σο.Κ..

Στη διάρκεια όλης της ημέρας, θα...

Το "non- paper" του Πα.Σο.Κ. για τις εκλογές

Με τέσσερις άξονες κινείται το "Non Paper" του Μεγάρου Μαξίμου που απέστειλε μυστικά σε όλα τα στελέχη του κόμματος, υπουργούς, βουλευτές, μέλη του εθνικού συμβουλίου, γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών και τοπικών οργανώσεων προκειμένου να ξέρουνε τι να λένε στις τηλεοράσεις και στις δημόσιες ομιλίες τους.
"Αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό ο πρωθυπουργός θα λάβει όλες τις αποφάσεις του συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα".To "Νon Paper" συνεχίζει,

Η Ελλάδα ξανά στα χέρια του λαού της...

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ουδέποτε αποσυνδέθηκαν εντελώς από τις τάσεις που επικρατούν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν έχει τόσο σημασία ποιος ή ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό, αλλά στην ουσία καμιά εκλογική διαδικασία, πουθενά στον κόσμο δεν μπορεί να αποπολιτικοποιηθεί, να αποσυνδεθεί από τα κόμματα που συνθέτουν το πολιτικό σκηνικό.
Η ιδιαιτερότητα όμως των εκλογών της προσεχούς Κυριακής έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά όλα τα κόμματα προσέδωσαν χαρακτήρα αμιγώς πολιτικό και συνέδεσαν το αποτέλεσμα με θετική ή αρνητική ψήφο στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι και η ίδια η
κυβέρνηση, δια στόματος του πρωθυπουργού, όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποφορτίσει το βαρύ κλίμα που συνοδεύει την πολιτική του Μνημονίου, αλλά με ωμό τρόπο έθεσε θέμα πολιτικής σταθερότητας στην περίπτωση κατά την οποία οι εκλεκτοί της καταψηφιστούν. Τα εκβιαστικά χαρακτηριστικά του διλλήματος αρχικώς...

ΈΚΤΑΚΤΟ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΣΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΠΗΣ
Αυτή τη στιγμή παίρνουμε στοιχεία από τα επιτελεία των κομμάτων που αναφέρουν ότι...

H EKT αρνείται να δώσει στοιχεία για τα ομόλογα (Σημίτη)...

 

Διαβάστε τι αναφέρει το έγκυρο Bloomberg, στο άρθρο του :
"H EKT αρνείται να δωσει στοιχεία για τα  ομόλογα (Σημίτη)... 
επικαλούμενη ότι, περιέχουν οξείς κινδύνους"
Σύμφωνα με το άρθρο, ο Πρόεδρος Jean-Claude Trichet, δήλωσε ότι, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), αρνήθηκε λόγω κίνδυνου των  αγορών. να δώσει στη δημοσιότητα εσωτερικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα χρησιμοποιούσε παράγωγα για να κρύψει το δημόσιο χρέος της. 
Η ΕΚΤ απέρριψε αίτημα και από το Bloomberg News να απελευθερώσει δύο ενημερωτικά έγγραφα, που συντάχθηκαν για τους υπαλλήλους εξαμελούς Εκτελεστικής Επιτροπή της Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη το τρέχον έτος.
"Οι πληροφορίες που περιέχονται στα δύο έγγραφα θα...

Τα γκολ από τον αγώνα Ολυμπιακού- Πανιωνίου (5-0). Βίντεο






Ας δείξουμε, ότι οι Έλληνες μπορούμε ακόμα να γράψουμε ιστορία

Σε λίγα εικοσιτετράωρα ανοίγουν οι κάλπες των πιο κρίσιμων ίσως εκλογών απ' τη μεταπολίτευση και μετά. Παρότι αυτοδιοικητικές αυτές οι εκλογές απέκτησαν μεγάλη πολιτική σημασία και ο αυτοδιοικητικός χαρακτήρας τους, υποχώρησε κάτω απ' το βάρος των ιστορικών στιγμών που ζει η χώρα.

Οι εκλογές αυτές αποτελούν επίσης, μια μεγάλη ευκαιρία για τους πολίτες να πάρουν μια ιστορική απόφαση και να εκδιώξουν με την ψήφο τους την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και μαζί τον πρωθυπουργό που υπέγραψε το επαχθέστερο κείμενο από καταβολής ελληνικού κράτους.

Αυτός ο πρωθυπουργός ή καλύτερα πρωθυπουργεύων, Γ. Α. Παπανδρέου προσπάθησε με...

Ο κ. Παπανδρέου αναζητά συνυπεύθυνους. Ποιοί θα του κάνουν τη χάρη;

Η χώρα οδηγείται αύριο σε εκλογές,  μέσα σ’ ένα  πρωτόγνωρο κλίμα αβεβαιότητας  που όμοιό του δεν έχουμε βιώσει, τουλάχιστον,  από την μεταπολίτευση και μετά.  Βασικός υπεύθυνος για αυτήν την ραγδαία επιδείνωση τόσο του οικονομικού, όσο και του πολιτικού κλίματος,  είναι αναμφίβολα ο πρωθυπουργός.
Μόλις σ’ ένα χρόνο,  πρόλαβε να υποθηκεύσει τη χώρα, να την καταντήσει περίγελο της οικουμένης και συνώνυμη της διαφθοράς και τώρα μπροστά στα αδιέξοδα, που εν πολλοίς ο ίδιος δημιούργησε, εναγωνίως μεθοδεύει τη δραπέτευσή του επειδή είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα προβλήματα.
Στην  άλλη πλευρά του λόφου, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ενώ οργώνει την Ελλάδα δίνοντας μαθήματα υπευθυνότητας, ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού, βρίσκεται αντιμέτωπος,  ανοιχτά πλέον, με  δυνάμεις και συμφέροντα εντός και εκτός της  παράταξης.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να...

Η Ληστοσυμμορία του ΓΑΠ



http://dexiextrem.blogspot.com/

Γιατί 'κλαίγονται' οι πρασινοσκουφίτσες του MEGA;

Γιατί είναι σκυθρωποί οι πρασινοφρουροί Χασαπόπουλος και Καψής;
Τι έπαθαν άραγε;
Μήπως έμαθαν τα μαντάτα των εκτιμήσεων για τις αυριανές εκλογές;

Μια σκέψη κάνουμε εμείς...Τίποτα περισσότερο

Αν και ο..

Το πραγματικό μήνυμα των εκλογών

http://filologos10.wordpress.com/
Για όσους το ψάχνουν ακόμη…



 http://www.youtube.com/watch?v=XBZ-M7Axuac

Η κόρη του αποστάτη πίσω από την παραποιημένη δήλωση Καραμανλή

Ακόμη μια στημένη 'προπαγάνδα' από το μητσοτακέϊκο με τη συμβολή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ φέρνει στο φως δημοσίευμα του "ΠΑΡΟΝ".

Η 'ψεύτικη', όπως αποδείχθηκε από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Καραμανλή, δήλωση, που του αποδόθηκε, περί "αναγακαίου κακού του Μνημονίου", ανήκει σε μια προβοκατόρικη ενέργεια ανθρώπου της κόρης του Αποστάτη που στόχο είχε να...

Οι εκτιμήσεις της Ιπποκράτους για τις περιφερειακές εκλογές

Με χαμόγελα αλλά και προβληματισμό αντιμετωπίζουν τις αυριανές εκλογές στην Ιπποκράτους.

Τα χαμόγελα έρχονται από την προοπτική να καταφέρει το Πα.Σο.Κ. να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή τις περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου αλλά και του γεγονότος ότι η συσπείρωση των ψηφοφόρων του Πα.Σο.Κ. έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ ο προβληματισμός έγκειται στην προοπτική να βρεθεί πίσω σε 6 περιφέρειες.

Τα 6 'αγκάθια'- περιφέρειες για την Ιπποκράτους έιναι η Κεντρική Μακεδονία, αν και εδώ τονίζουν ότι είναι επιτυχία του Μπόλαρη να κρατήσει σε χαμηλά ποσοστά τον Ψωμιάδη, τη Δυτική Μακεδονία, το Βόρειο Αιγαίο, την...

Οι γονείς αγνοούν τους κινδύνους του Ιnternet

Τα ελληνόπουλα, αλλά και τα παιδιά στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με «ώριμο» τρόπο, ενώ μόνο ένα στα οκτώ δηλώνει ότι έχει αναστατωθεί από κάτι που είδε ή του συνέβη online. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα η πλειοψηφία των γονιών δηλώνει ότι έχει άγνοια για τις αρνητικές εμπειρίες των παιδιών στο Ιnternet. Το ποσοστό αυτό είναι υψηλό κατά μέσον όρο σε ολόκληρη την Ευρώπη, γεγονός που κάνει τους ερευνητές να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι γονείς εμφανίζονται να μην έχουν ιδέα για τους ψηφιακούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους.

Ενα από τα πλέον ενθαρρυντικά συμπεράσματα της έρευνας είναι το γεγονός ότι στη μεγάλη τους πλειοψηφία (88%) τα παιδιά δηλώνουν ότι δεν είχαν άσχημες εμπειρίες online. Οπως προκύπτει από τα ερευνητικά δεδομένα, η...

Εκλογική άδεια φαντάρων και στρατιωτικών...

 

Οι σχετικές διατάξεις για τις εκλογικές άδειες των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων, εφέδρων και μονίμων, περιλαμβάνονται στην εγκύκλιο για τη χορήγηση αδειών στους τακτικούς υπαλλήλους του δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο, ο χρόνος της άδειας αυτής δεν συνυπολογίζεται στο χρόνο της κανονικής άδειας που δικαιούνται οι υπάλληλοι αυτοί, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.
Άρα ο χρόνος της εκλογικής άδειας δεν συνυπολογίζεται ούτε στην κανονική άδεια του φαντάρου, ο οποίος φυσικά μπορεί να ζητήσει αντίστοιχη άδεια και στο Β' Γύρο των Εκλογών.
Ειδικότερα, για...

Οι εκτιμήσεις της Ρηγίλλης για τις αυριανές εκλογές

Συγκρατημένη αισιοδοξία και ήπιοι τόνοι από τη Ρηγίλλης, ενόψει των αυριανών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Θεωρούν βέβαιη την επικράτηση τους με καθαρή διαφορά στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Βορείου Αιγαίου, ενώ θεωρούν ότι θα επιτύχουν την πρωτιά σε Ιόνια Νησιά, Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα.

Ντέρμπι χαρακτηρίζουν τόσο τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και την..

Μάχη μέχρις εσχάτων στην Αττική

'Μητέρα των μαχών', η Αττική, που θα δοκιμάσει τα νεύρα των υποψηφίων και των επιτελείων των κομμάτων.

Ανεξαρτήτως επιτελείων, οι συνδυασμοί και των τριών υποψηφίων μας πληροφορούν ο καθένας με το δικό του τρόπο ότι περνάνε στο δεύτερο γύρο.

Το επιτελείο Σγουρού δηλώνει ότι προηγείται στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις και αφήνει δεύτερο το Δημαρά.

Το επιτελείο Κικίλια μας πληροφορεί ότι...

Με βραχεία κεφαλή ο Τατούλης στην Πελοπόννησο

Στο όριο του στατιστικού λάθους οι εκτιμήσεις

Και ένω όταν ξεκινούσε η εκλογική μάχη για την περιφέρεια Πελοποννήσου ο Τατούλης θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί τα πράγματα ήρθαν 'τούμπα' και τώρα φαντάζει ως αουτσάιντερ.

Με ελάχιστο προβάδισμα πια από τον Δράκο (ΝΔ) και με το ενδεχόμενο από σήμερα το βράδυ να...

Οριακό προβάδισμα Αγοραστού στη Θεσσαλία

Ψήφο, ψήφο η μάχη της Θεσσαλίας

Θα κάνουμε μια απόπειρα για εκτίμηση στη Θεσσαλία, η οποία από ότι φαίνεται, θα είναι η μοναδική περιφέρεια που θα μας κρατήσει ξύπνιους μέχρι αργά, για να διαπιστώσουμε ποιός προηγείται.

Βέβαια τα ποσοστά των δύο μονομάχων είναι χαμηλά, οπότε και ο νικητής του πρώτου γύρου δεν θα έχει ουσιαστικό προβάδισμα, αλλά είναι μια μάχη εντυπώσεων.

Με βάση λοιπόν τις...

Μπροστά σε Βόρειο Αιγαίο η ΝΔ. Σταθερό προβάδισμα Πα.Σο.Κ. σε Δυτική Ελλάδα

 Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ στο Βόρειο Αιγαίο
Εύκολα το Πα.Σο.Κ. στη Δυτική Ελλάδα

Από την πρώτη Κυριακή η ΝΔ και ο υποψήφιος της στο Βόρειο Αιγαίο βάζουν τις βάσεις για να επικρατήσουν.
Μπορεί σε σχέση με πρόσφατη δημοσκόπηση που είχε η Ρηγίλλης να έχουν αλλάξει λίγο τα δεδομένα αλλά ο Βογιατζής είναι αρκετά μπροστά από τον Γιακαλή.


Βογιατζής ΝΔ 38,5% μέχρι 40,5%
Γιακαλής Πα.Σο.Κ. 34,5% μέχρι 36%

Στην Δυτική Ελλάδα,

Νίκη της ΝΔ στην Ήπειρο στον πρώτο γύρο

 Από 1,5% μέχρι 4,5% η διαφορά στη Ήπειρο για τη ΝΔ

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις και των δύο κομμάτων η Ήπειρος θα είναι 'γαλάζια' την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Δεν άλλαξε κάτι , ριζικά, από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Εντούτις έχουμε τη μείωση της διαφοράς Αργύρη από τον Καχριμάνη, χωρίς όμως...

Οριστικά πάμε για 2ο γύρο στην Κρήτη

2ος γύρος στην Κρήτη
Καταποντισμός της Ντόρας

Τελικά επαληθεύονται οι αρχικές εκτιμήσεις και στην Κρήτη το Πα.Σο.Κ. θα δεχθεί ένα 'ισχυρό' πλήγμα και θα συρθεί σε δεύτερο γύρο.
Ο υποψήφιός του Αρναουτάκης πλησιάζει την αυτοδυναμία αλλά δεν την κατακτά.
Από 47% μέχρι 49,5%.
Ο Πλακιωτάκης όχι μόνο να συσπειρώσει τους ΝΔμοκράτες αλλά να πάρει ένα ποσοστό κοντά στο...

Πάλι ο Αποστάτης στην τηλεόραση;

Αν ισχύει το δημοσίευμα, και το λέμε αυτό γιατί δημοσιεύται στο "ΚΑΡΦΙ" που αν μη τι άλλο δεν τη λες και την πιο έγκυρη εφημερίδα, τότε είναι βέβαιο ότι το Πα.Σο.Κ. βρίσκεται προ εκλογικής συντριβής αύριο.

Φανταστείτε ότι αναγκάζεται να ξαναβγεί ο Αποστάτης στην τηλεόραση για...

Οι εκτιμήσεις μας ξεκινάνε...

Οι πληροφορίες που έχουμε από τα μυστικά γκάλοπ των κομμάτων και οι αναλύσεις που έχουν γίνει μας δίνουν το δικάωμα να κάνουμε τις πρώτες εκτιμήσεις.

Σε λιγότερο από μια ώρα ξεκινάμε με την περιφέρειες ..

Κύριε Μπουτάρη έχουμε εκλογές και όχι γιορτή κρασιού

Διαβάστε πολιτικό επιχείρημα που θέτει στην πολιτική αντζέντα ο Μπουτάρης, για να υποστηρίξει ότι ο δικός του συνδυασμός πρέπει να εκλεγεί στη Θεσσαλονίκη.

"Δε θα έκανα ποτέ παρέα με τον Γκιουλέκα"

Αποστομοτικό;
Κρίνει το αποτέλεσμα;

Ότι ο Μπουτάρης είναι ένας...

Εθνος 'προπαγάνδα'...Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Μιχαλολιάκος περνάει άνετα στο β'γύρο στον Πειραιά

Διαβάζουμε στο "ΕΘΝΟΣ" την ανάλυσή τους για τους Δήμους και τους επικρατέστερους υποψηφίους...
Για τον Πειραιά γράφουν:

"Πρώτος ο Γ. Μίχας, ερωτηματικό ο δεύτερος"
"Ο Γιάννης Μίχας φαίνεται να οδηγεί την κούρσα στον δήμο του μεγάλου λιμανιού, με διαφορά από τον δεύτερο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι ο κ. Β. Μιχαλολιάκος που υποστηρίζεται από τη ΝΔ ή ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κ. Μαντούβαλος.  "

Λοιπόν για να ηρεμήσετε λίγο και να μην..

Υπάρχει κι άλλος δρόμος

ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ αν η αλαζονεία και η αμετροέπεια είναι στοιχεία κυρίαρχα στην προσωπικότητα ενός πολιτικού καλό θα ήταν ο ψηφοφόρος να βρει άλλους δρόμους ανάπτυξης και ελπίδας. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμμένει να κινείται προς τις επικίνδυνες ατραπούς που ο ίδιος επέλεξε να βαδίσει. Το έχουμε ξαναγράψει: Αν ήταν μόνος του, με γεια του με χαρά του. Ομως δεν είναι. Τον ακολουθούν υποχρεωτικά θέλοντας και μη κι άλλοι πολλοί. Ο πρωθυπουργός ακόμη και την τελευταία ώρα, σε συνέντευξή του σε γνωστό ιταλικό περιοδικό, προσδιορίζει τις αδιανόητες επόμενες κινήσεις του.


Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ είναι η πρώτη του πολιτική πράξη. Ολα τα άλλα έπονται. Ξανάπε ότι...

Ένα συγκλονιστικό κείμενο αφιέρωμα στους 'αντιπαραγωγικούς' Έλληνες Ήρωες

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Θα βρεθεί έστω νέος Ανθυπολοχαγός, Ανθυποσμηναγός ή Σημαιοφόρος, Λοχίας, Αστυφύλακας, ένας Δίοπος, οποιοσδήποτε ένστολος, που θα καταδεχτεί να ρίξει μισή ψήφο σε υποψήφιο του μεταλλαγμένου κι αυθάδους ΠΑΣΟΚ;

21 Ιουλίου 1974. Άγιος Ιλαρίωνας, Κύπρος. Ο Διοικητής της 33 Μοίρας Καταδρομών, Ταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Κατσάνης, από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, ηγούμενος ο ίδιος αντεπίθεσης της Μοίρας τραυματίζεται θανάσιμα.
Αντιπαραγωγικός.
20 Ιουλίου 1974. Ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Παύλος Κουρούπης από τα Δεντρά Μεσσηνίας, διοικητής του 251 Τάγματος Πεζικού στην Κερύνεια καθηλώνει την αποβατική δύναμη των Τούρκων στην ακτή επί δύο ημέρες, έχοντας στη διάθεση του μόνο δυο λόχους. Απέναντι τους το 50ο Σύνταγμα Πεζικού του Τουρκικού Στρατού, του οποίου ο Διοικητής, Συνταγματάρχης Καραογλάνογλου σκοτώνεται την πρώτη κιόλας μέρα. Ο καλός και γενναίος Κουρούπης αγωνίζεται κάτω από πλήρη αεροπορική υπεροχή του εχθρού, αποκομμένος και κρατά τους μεχμετζίκ επί δυόμιση μέρες σε μια λωρίδα 500 μέτρων επί 50 με λιανοντούφεκα Λη Ένφιλντ του Β΄Π.Π.. Οι Τούρκοι αποβιβάζουν άρματα, κανονιοβολούν με πλοία, τα αεροπλάνα τους ρίχνουν ναπάλμ. Ο Κουρούπης με αναλογία δυνάμεων 7 προς 1 σε βάρος του άντεξε από τις 5 το πρωΐ της 20ης Ιουλίου έως τις 14:30 της 22ας Ιουλίου, όταν ηγήθηκε αντεπίθεσης πολεμώντας ο ίδιος στην πρώτη γραμμή. Έκτοτε αγνοείται.
Αντιπαραγωγικός.
Ο Καραμούζας ήταν Λοχαγός μου στην 2α ΜΑΛ. Ένα καλό παιδί από το Μεσολόγγι, λίγα χρόνια μεγαλύτερος μου, με αστείο επίθετο αλλά σοβαρή προσωπικότητα. Το πρώτο μου άλμα με την Μοίρα, μετά τη ΣΧ.ΑΛ., το 1991, ήταν νυχτερινό. Στην Πάχη. Μπροστά μου στο «στικ» ο Λοχαγός, μετά ο...