Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2010

Στο δρόμο που χάραξε ο... μπαμπάς - Δρακουμέλ

Κάρτα του Πολίτη. Η Αγγλία απέσυρε το νόμο...

Γράφει ο +Αρχιμανδρίτης
Νικόλαος Κ. Λαγουμτζής
Συνταγματάρχης (Θ) ε.α.

Αρνηθείτε να παραλάβετε την « κάρτα του... πολίτη » ! Αντισταθείτε παλληκαρίσια ! Είναι θέμα Τιμής και Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας...
Όχι στην «κάρτα του πολίτη»...
ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!Η Κυβέρνηση Παπανδρέου επιδιώκει να υποβιβάσει τους πολίτες σε επίπεδο μαρκαρισμένου ζώου.
Η Κυβέρνηση εξήγγειλε την δημιουργία «κάρτας του πολίτη» και «κάρτας συναλλαγών» τάχα για να χτυπήσει την γραφειοκρατία και την φοροδιαφυγή που η μεν πρώτη αντιστοιχεί σε «μαρκάρισμα» των πολιτών καθώς θα υπάρχουν καταγεγραμμένα όλα τα...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ HURRIYET Ο ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ "ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Το πρωτοσέλιδο της σημερινής Hurriyet φιλοξενεί τον Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή την συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου όπου μεταξ άλλων ανέφερε ότι θα κατασκευαστούν μνημεία για τους Εβραίους και τους Τούρκους.

Ο τίτλος της Hurriyet είναι «Τουρκικό μνημείο στην Θεσσαλονίκη». Κάτι που προκύπτει από την δεδηλωμένη πρόθεσή του να...

Νταβατζής με Καρατέκα πλακώνονται στη μέση του δρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)



newsbeast

O “Iός”, ο Μπουτάρης κι ο Τρεμόπουλος

http://pontosandaristera.files.wordpress.com/2009/06/a5.jpgΤου Βλάση Αγτζίδη

Για κοίτα σύμπτωση;

- Η πρόσφατη εκλογή του Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης,
- το σταμάτημα της σελίδας του Ιού από την σαββατιάτικη και την κυριακάτικη Ελευθεροτυπία μετά από 20 χρόνια παρουσίας, αλλά και
- η ισχυροποίηση των Οικολόγων-πράσινων και του βασικού πουλέν τους (εκ του γαλλικού poulain, μάλλον) Μιχ. Τρεμόπουλου στην πολιτική ζωή,
κάνει επίκαιρο το παρακάτω απόσπασμα, που αναφέρεται όλως τυχαίως στους τρεις αυτούς “πρωταγωνιστές” και στην άγνωστη αντιπαλότητα που ανάπτυξαν με το προσφυγικό κίνημα.

Το απόσπασμα προέρχεται απ’ τη μελέτη μου με τίτλο “Mνήμη, ταυτότητα και ιδεολογία στον ποντιακό ελληνισμό”. Συμπεριλαμβάνεται στο υπό έκδοση βιβλίο: Γιώργος Κόκκινος – Βλάσης Αγτζίδης – Έλλη Λεμονίδου, Tο τραύμα και οι πολιτικές της Μνήμης. Ενδεικτικές όψεις των συμβολικών πολέμων για την Ιστορία και τη Μνήμη, εκδ. Ταξιδευτής, Αθήνα.

“Η γενοκτονία και η άρνησή της”


Η βαθμιαία απόρριψη της....

Εμβολιάστηκες ; "Καλά έκανες..."..Εγινες και εσύ ένα πειραματόζωο του Bill Gates



http://thalamofilakas.blogspot.com/

Καταστρέφουν και ό,τι είχε απομείνει στην Παιδεία

Θα θυμάστε όλοι τις προεκλογικές υποσχέσεις του Γ. Παπανδρέου για ενίσχυση της Παιδείας, αρχικά με 1 δις ευρώ για έρευνα και στη συνέχεια με το 5% του ΑΕΠ. Μεγαλοστομίες που αποδείχθηκαν μετεκλογικές απάτες. Και μπορεί όλοι να λέμε ότι μέσα στην κρίση που καιρός για σπατάλες αλλά φαίνεται ότι στην κυβέρνηση θεωρούν σπατάλη το μέλλον των παιδιών μας. Αποφάσισαν λοιπόν να συντάξουν έναν προϋπολογισμό ο οποίος δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας στην Παιδεία. Η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μείωση ρεκόρ στις δαπάνες, την μεγαλύτερη των τελευταίων 35 ετών καθώς πλέον βρίσκονται κάτω και από το 3% του ΑΕΠ. Αντί δηλαδή να αυξήσει το κονδύλιο στο 5% το έριξε στο μισό.
Ο προϋπολογισμός προβλέπει τις...

Δεν κρατιούνται οι Αποστάτες....

Η θεωρία της σταγόνας θα είναι η βασική αρχή της κόρης του Αποστάτη με σκοπό να 'ροκανίσει' την καρέκλα του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και να εντείνει την εσωστρέφεια στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπορεί δημόσια να δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να διεμβολίσει την Κ.Ο. του πρώην κόμματος στο οποίο ανήκε, αλλά τα 'τσιάρακια' της έχουν βαλθεί να υπενθυμίζουν ποιός είναι πραγματικά ο σκοπός τους.
Από τη μια ο....

Ποιιός διέρρευσε το όνομα του κόμματος της Ντόρας;

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/

Αποκλειστικά στο Αntii - Προς απάντηση διαφόρων δημοσιογράφων που προσπαθούν απλά να μαντέψουν τι έγινε και έτσι διέδωσαν όλες τις προηγούμενες ημέρες πραγματα που δεν ισχύουν, το antIItroktiko είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τελικά δεν ήταν o Χατζηνικολάου στον οποίο εμπιστεύθηκε η Μπακογιάννη το όνομα του νέου πολιτικού φορέα. Δεν ήταν καν ότι κάποιος λάκισε από το περιβαλλον της πολιτικού 
Απλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ένας ρεπόρτερ βρίσκεται πάντα εκεί για να το εκμεταλλευτεί αυτό! Η...

'Διαολόστειλαν' την Τρόικα οι Ιρλανδοί. Μόνο εμείς μείναμε σε 'κατοχή'

Σολομώντεια λύση δίνει η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, προκειμένου να ξεπεράσει τις αντιδράσεις για την υπαγωγή της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης της Ε.Ε. που θα υπαγόρευε ένα Μνημόνιο για μέτρα, τα οποία αποτελούν κόκκινο πανί στην αντιπολίτευση.
Γυρίζοντας την πλάτη στην τρόϊκα που βρίσκεται στο Δουβλίνο για διαπραγματεύσεις, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στο υπουργικό συμβούλιο που θα γίνει εκτάκτως την Κυριακή θα οριστικοποιηθεί το τετραετές πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας της Ιρλανδίας και θα ανακοινωθεί το αργότερο ως την Τετάρτη.
Tότε και μόνον τότε, τονίζουν κυβερνητικές πηγές θα...

Ποιοι «έγραψαν» τον αείμνηστο Κ. Καραμανλή

Αποκαλύψεις που σοκάρουν Νο2 σήμερα στο newsbomb.gr σήμερα από τον υπουργό Βιομηχανίας και Βορείου Ελλάδος των Κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή, κ. Νίκο Μάρτη.
Γράφει ο κ. Ν. Μάρτης στον Κώστα Χαρδαβέλλα:
«Ο αείμνηστος τότε Πρόεδρος της Κυβέρνησης Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν ήρθε στο Υπουργείο Βιομηχανίας και του έκανα εισήγηση για τον ορυκτό πλούτο μου είπε : “έχεις στην διάθεση σου 3 εκατομμύρια δραχμές για έρευνες «. Μετά από έναν μηνά περίπου και σε νέα ανακοίνωση μου, επί των θεμάτων του ορυκτού πλούτου, μου τηλεφώνησε στο Υπουργείο και μου είπε χαρακτηρίστηκα: «Τα...

Αυγενάκη δεν μας τα λες καλά....

Ο Αυγενάκης είναι βουλευτής Κρήτης της ΝΔ.
Μας πληροφορούν ότι πολλά από τα τοπικά στελέχη, που αποτελούν 'οπαδοί' του, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από τις ποπικές ΝΟΔΕ, με σκοπό φυσικά την ένταξή τους, στο νέο κόμμα της κόρης του Αποστάτη.
Ίδια φαινόμενα παρουσιάστηκαν και στα Χανιά αλλά σε μικρότερη κλίμακα.
Ο Αυγενάκης αρκέστηκε να...

Σεμινάριο για καλό σεξ από παντρεμένες σε νεαρούς

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία θεσσαλικής πόλης, η αποκάλυψη ότι παντρεμένες κυρίες παρέδιδαν μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και απόδοσης σε νεαρούς της περιοχής τους, αλλά και γειτονικών δήμων.
Το σκάνδαλο αποκάλυψε η νεαρή σύντροφος ενός από τους «μαθητές» του σεμιναρίου όταν αποφάσισε να τον παρακολουθήσει μερικές φορές, επειδή πίστευε ότι την απατούσε.
Το σπίτι μίας από τις κυρίες που ήταν χτισμένο και απομακρυσμένο από κατοικημένη περιοχή, είχε γίνει πόλος έλξης των νεαρών, αφού εκεί μαζευόταν όλες οι φίλες της οικοδέσποινας που...

Φοβερή εφαρμογή από τον ECONOMIST. Δείτε πόσο είναι το δημόσιο χρέος κάθε χώρας

Εντυπωσιακή πραγματικά η ιντερνετική εφαρμογή του περιοδικού ecnomist, η οποία καταγράφει το χρέος του δημόσιου τομέα, κάθε κράτους, κάθε δευτερόλεπτο.
Τη στιγμή που αποτυπώσαμε την εικόνα, τα κράτη χρωστάνε 43,7 τρισεκατομμύρια δολαρια.
Περνώντας το "ποντίκι" του υπολογιστή πάνω από κάθε χώρα, βλέπετε πόσο είναι το ...

Ντόμινο ακρίβειας λόγω ΦΠΑ

Νέος κύκλος ανατιμήσεων στην αγορά έρχεται λόγω της νέας αύξησης του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας σε χιλιάδες προϊόντα σούπερ μάρκετ. Είναι η τρίτη φορά από την αρχή του 2010 που αυξάνονται οι συντελεστές του ΦΠΑ και οι τιμές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προϋπολογισμού και της αγοράς, η νέα αύξηση θα κοστίσει στις τσέπες των ελλήνων καταναλωτών 800 εκατομμύρια ευρώ και αυτά τα χρήματα είναι βέβαιο ότι θα λείψουν από τα ταμεία των επιχειρήσεων που εδώ και μήνες βρίσκονται σε βαθιά ύφεση. Η εξαγγελία του υπουργού Οικονομικών για μετάταξη αρκετών ειδών, όπως τα τρόφιμα, η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, από τον ΦΠΑ 11% που ισχύει σήμερα σε αυτόν του 13% από την 1 Ιανουαρίου του 2011 έχει προκαλέσει πανικό σε επιχειρηματίες και καταναλωτές, με τους πρώτους να μιλούν και για περαιτέρω αυξήσεις το επόμενο διάστημα. Η μετάταξη του ΦΠΑ καλύπτει μια ευρεία γκάμα ειδών πέραν...

Τα χρώματα του κόμματος της Ντόρας θα είναι...

...Το μπλε και το πορτοκαλί
Προφανώς το μπλε θα παραπέμπτει στο παρελθόν της κόρης του Αποστάτη.
Δηλαδή από που ξεκίνησε την πολιτική της σταδιοδρομία (ΝΔ)
Και το πορτοκαλί θα υποδηλώνει, με...

Με ρόπαλα, κράνη και 'ειρηνικές' διαθέσεις η ΠΑΣΠ στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

pasp_politexnio_2010jpg.jpg 


H ΠΑΣΠ στην επέτειο του Πολυτεχνείου..
Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία.
Πάνω από όλα με ειρηνική διάθεση τα παιδιά της ΠΑΣΠ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ έναντι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Όλες οι έως σήμερα γενιές έχουν βιώσει κάτι διαφορετικό, Παγκόσμιους Πολέμους, Βιομηχανική ανάπτυξη, Μετανάστευση, αλλαγή πολιτικών καθεστώτων, οικονομικές κρίσεις (μικρότερου βαθμού από ότι σήμερα) υποτιμήσεις του νομίσματος (δραχμή). 

Σήμερα βιώνουμε και όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα και σε όλο τον πλανήτη την επικράτηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας του επαγγελματισμού και του...

Η ευκαιρία να απαλλαγούμε από το 'καθεστώς' (ΜΜΕ- ΓΑΠ) είναι μεγάλη...

Ποιός διαφωνεί άραγε με τον τίτλο;
Όπως είπε πρόσφατα και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος
"Δεν μπορεί 3 οικογένειες να βγάζουν πρωθυπουργούς και οι υπόλοιποι 10εκ. Έλληνες να βγάζουν ψηφοφόρους"
Και πόσο δίκιο έχουν..
Στις μεταξύ μας συζητήσεις όλοι οδηγούμαστε στο παραπάνω συμπέρασμα αλλά κατά έναν περίεργο, μαζοχιστικό τρόπο, πάλι στις ίδιες επιλογές 'οικογενειών' καταλήγουμε να μας διαφεντεύουν.
Το γιατί ,το βρίσκεις στον...

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Από το ΠΑΣΟΚικό Νεοταξικό MEGA των ΜΚΟ και της ισλαμολαθροσαρα-μάρας που όταν δολοφονούν 5 αθώους πολίτες στην ΜΑΡΦΙΝ είναι απλά ...παιδιά...νεαροί...αντιεξουσιαστές και άλλα τέτοια "συμπαθή" κοσμητικά που αποδίδονται σε ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...τώρα βλέπει στην παρακάτω "επίθεση" "ακροδεξιούς"... ας διαβάσουμε την είδηση
Επίθεση ακροδεξιών κατά μέλους "Γιατρών του Κόσμου"
Δολοφονική επίθεση από συμμορία ακροδεξιών (ρώτησε και τα φρονήματά τους πάνω στο "ξύλο"; μωρέ μπράβο..) δέχθηκε το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα ένας Αφγανός γιατρός, μέλος των "Γιατρών του Κόσμου", όπως καταγγέλλουν Έλληνες συνάδελφοί του.
Ο Καντίρ Χουσεϊν επέστρεφε το Σάββατο το βράδυ από...

Σενάρια για «λύση Σουφλιά»!

Το όνομα του Γιώργου Σουφλιά έχει αρχίσει να συζητείται… χαμηλοφώνως σε πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, στο περιθώριο του προβληματισμού που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα, για την ανάγκη υπερβατικών πρωτοβουλιών και την εφαρμογή συναινετικών πολιτικών, προκειμένου να αντιμετωπίσει η χώρα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την οικονομική κρίση και τις συνέπειές της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση του Σαρακατσάνου πολιτικού επανήλθε στο προσκήνιο, από τη στιγμή που οι Βρυξέλλες πιέζουν παρασκηνιακά τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να ομονοήσουν, ώστε να ληφθούν επώδυνα αλλά αναγκαία μέτρα.
Το όνομα του Γιώργου Σουφλιά έχει επιμελώς κρατηθεί μέχρι σήμερα μακριά από τη φθορά της δημοσιότητας, και ...

"Κόπηκαν" 1εκ. συνδέσεις σε ένα χρόνο

Νέα «βουτιά» παρουσίασε το γ' τρίμηνο ο κλάδος των τριών παρόχων κινητής τηλεφωνίας, καθώς παρατηρείται μεγάλη μείωση στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και ιδίως στον τομέα της καρτοκινητής. Οι συνολικές απώλειες το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έφθασαν τις 1.024.000 γραμμές, αριθμός λίγο μικρότερος σε σχέση με τις απώλειες 1,24 εκατ. γραμμών το β Δ τρίμηνο. Η εκτίμηση είναι ότι το δ Δ τρίμηνο δεν θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες, και αυτό γιατί οι εταιρείες με την ευκαιρία της ταυτοποίησης εκκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό την πελατειακή βάση τους. Το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης είναι ότι ο αριθμός των συνδέσεων στο τέλος Σεπτεμβρίου άγγιξε τα 17,2 εκατομμύρια με το ποσοστό της ονομαστικής διείσδυσης να ανέρχεται σε 156,6%. Σημειώνεται ότι στο τέλος του 2009 ο αριθμός των συνδέσεων ήταν περίπου...

Τα θαύματα δεν διαρκούν

ΚΑΘΕ ΘΑΥΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ τρεις ημέρες. Αυτό λέει ο θυμόσοφος λαός. «Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση», κατά τη… θεόπνευστη ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος από τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, για να συνεχίσει το εξαίρετο... έργο που άρχισε πριν από 14 μήνες. Υπεραισιόδοξος εφάνη ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για τα πεπραγμένα του και τις σχετικές αποφάσεις των Βρυξελλών και των υπολοίπων. Ολα πηγαίνουν κατ’ ευχήν, δεν πρόκειται να υπάρξουν πρόσθετα μέτρα, ανέφεραν επανειλημμένως κυβερνητικοί παράγοντες.


ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ. Προσγείωση που...

Επεισόδια στην Θεσσαλονίκη: Μία πορεία διαμαρτυρίας με καθυστέρηση… 10 ημερών!

Πορεία αναρχικών και λοιπών “αντιεξουσιαστών” έγινε σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Οι «νεαροί» όπως τους αποκαλούν τα ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν στις 6 μμ στην Καμάρα, για να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση στο βαγόνι του ΑΠΘ, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, η οποία κατευθύνθηκε προς την Αριστοτέλους, έγιναν συμπλοκές μεταξύ των «αντιεξουσιαστών» και των δυνάμεων της αστυνομίας και καταστροφές σε καταστήματα στην περιοχή της Καμάρας. Η πορεία δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος. Η εύλογη απορία που προκύπτει είναι...