Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2010

ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ: "Έρχεται συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου". "Η Ντόρα θα αποτύχει"

Την εκτίμησή του, σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει ο ίδιος, ότι ενδέχεται πριν από τα Χριστούγεννα να ανακοινωθεί ένα γενικό πλαίσιο αρχών διαπραγμάτευσης με την Τουρκία, που θα περιλαμβάνει το προσύμφωνο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και εξαίρεση του Καστελόριζου από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), εξέφρασε ο καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης. Σε χθεσινοβραδινή ομιλία του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ο Β. Μαρκεζίνης αναρωτήθηκε αν άλλαξε η Τουρκία από τότε που ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου εφάρμοσαν την έξυπνη πολιτική της ευρωπαϊκής προσαρμογής για τη γειτονική χώρα. Ως απάντηση στο ερώτημα αν άλλαξε η Τουρκία, ανέφερε τις...

Ανίερη συμμαχία αριστεριστών - ισλαμιστών λαθρομεταναστών

Του Νίκου Χιδίρογλου
Οι απωθητικές σκηνές στο κέντρο της Αθήνας με τις ομαδικές προσευχές των μουσουλμάνων, προκάλεσαν την αισθητική μας. Όμως, αυτό είναι το λιγότερο. Η Αθήνα μας, κινδυνεύει να καταληφθεί από την ανίερη συμμαχία αριστεριστών-ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Το σχήμα αυτό, προσπαθεί να καταλύσει τη Δημοκρατία (βλέπε επεισόδια Δεκεμβρίου 2008) στήνοντας μια σταλινική χούντα με τη συνδρομή ανώτατων αξιωματούχων της ΕΛΑΣ, οι οποίοι σε συνεργασία με εθνομηδενιστικά στοιχεία, προωθούν εμπράκτως την πολυπολιτισμικότητα, και αφού σύστησαν την Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος, διώκουν πατριώτες, διαπράττοντας μάλιστα εγκλήματα εις βάρος...

Τυχαία όλα αυτά Αυγενάκη; Δε νομίζουμε...


Ο Αυγενάκης τηρούσε όλες τις προϋποθέσεις τελικά για να γίνει ο Νο1 Αποστάτης...

Στο προσωπικό του ιστολόγιο δεν έχει ούτε μια φωτογραφία με το σημερινό πρόεδρο της ΝΔ.
Αντίθετα στις πρώτες τον βλέπουμε σε 2 φωτογραφίες με την κόρη του Αποστάτη και σε άλλη μια με τον Αποστάτη Μητσοτάκη.
Τυχαίο; Δε νομίζουμε..
Έχουμε όμως και συνέχεια..
Πρόσφατα ο Αυγενάκης παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Λένα Μπανιά, η οποιά από λέτε έχει καταγωγή;
Από την...

Γέλιο μέχρι δακρύων... Απίστευτο βίντεο από τους "Ράδιο Αρβύλα"

Τι ξέρει ο κ. Δρούτσας για τα ελληνοτουρκικά και δεν μας το λέει ;

Τη διεξαγωγή Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας στα τέλη Ιουνίου ή το φθινόπωρο του 2011, μετά τις εκλογές στην Τουρκία στις αρχές Ιουνίου, πρότεινε χθε , στις Βρυξέλλες, ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας στη διάρκεια ομιλίας του στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, στόχος αυτής της Συνόδου θα πρέπει να είναι η υιοθέτηση μιας πολιτικής διακήρυξης, η οποία θα καθορίζει ένα «νέο οδικό χάρτη» για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Ένα «νέο Ελσίνκι» (ΣΣ !!!),  με σαφή χρονοδιαγράμματα και ημερομηνίες στόχους, στα οποία θα καθορίζονται επακριβώς ποιές είναι οι...

Χατζηνικολάου σε Αυγενάκη: "Μήπως ξυθήκατε στην γκλίτσα του τσοπάνη κύριε βουλευτά;"

Καλά του τα είπε ο Χατζηνικολάου του Νο1 Αποστάτη της ΝΔ, Αυγενάκη.

"Ξαφνικά τώρα βγήκατε στα ερτζιανά και αρχίσατε να εκφράζετε αντίθετες απόψεις από την κεντρική ηγεσία της ΝΔ;"
"Τόσο καιρό δεν σας γνωρίζαμε από την επαφή σας με τα ΜΜΕ.."
"Έτυχε αυτή την περίοδο, ακριβώς μετά την ίδρυση του κόμματος της Ντόρας, να βγαίνετε στα ραδιόφωνα και να τον υπνομεύετε(το Σαμαρά);"
"Μάλλον ξυθήκατε στην γκλίτσα του τσοπάνη"
"Το επιδιώξατε κύριε Αυγενάκη"
"Στη Ντόρα θα...

Εντάξει μας πείσατε... "Η κυβέρνηση διαπραγμαετεύεται"

Έχουν βαλθεί οι 'πρασινοφρουροί' των δελτίων ειδήσεων να μας πείσουν ότι το Πα.Σο.Κ. και πολλοί υπουργοί του παραμένουν πιστοί στις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη και μάχονται για τους μη προνομιούχους.
Ο Καψής μας πληροφόρησε ότι η Κατσέλη και ένα κίνημα βουλευτών διαπραγματεύονται και το καλό των εργαζομένων σηκώνοντας τις κόκκινες σημαίες.
Ο Χασαπόπουλος μας ενημέρωσε ότι...

Τα "κακώς κείμενα" της κυβέρνησης που εντόπισε η Τρόικα

-Έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης και των υπουργών και ο ΓΑΠ πρέπει να αναλάβει ενεργό προσωπικό ρόλο και να τραβήξει αυτιά.

-Παλινδρομήσεις από υπουργούς (για Κατσέλη, Ρέππα)

-Καχυποψία προς...

ΚΑΙ Ο ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ-ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Δεν μας προξενεί καμία ιδιαίτερη έκπληξη,βέβαια:Ο συγκεκριμένος είχε...απειλήσει πως ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,όπως κι έκανε άλλωστε!Βρήκε λοιπόν νέα στέγη το...ορφανό,στο "νέο" κόμμα της Μητσοτάκη!

Από την Εφημερίδα της μειονότητας Μπιρλίκ 21-11-2010: 

«Ανακοινώθηκε η "Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας:

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του κόμματος "Δημοκρατική Συμμαχία" του οποίου την ίδρυση ανακοίνωσε η τέως ΥΠΕΞ και ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. O τέως βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο Ειδήσεων Τζιχάν, είπε πως συμμετέχει στο νεοϊδρυθέν κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας…

O Αχμέτ ανέφερε πως...

"Πρωταθλητές" στην αγορά μέσω Ιντερνετ

Κερδίζει έδαφος το ηλεκτρονικό εµπόριο στη χώρα µας. Οι online καταναλωτές θα ξοδέψουν φέτος 1.500 ευρώ, κατά µέσο όρο, για αγορές µέσω Ιντερνετ ανεβάζοντας τον τζίρο του ηλεκτρονικού εµπορίου σε 1,4 δισ. ευρώ, έναντι 800 εκατ. ευρώ πέρυσι (αύξηση 75%).

Η αγορά χαρακτηρίζεται ως ώριµη, καθώς το 51% των online καταναλωτών αγόρασε ηλεκτρονικά πάνω από πέντε φορές στο πρώτο εξάµηνο του 2010. Το συµπέρασµα περιλαµβάνεται στην ετήσια έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εµπορίου του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών για το ηλεκτρονικό εµπόριο στην Ελλάδα.

Σύµφωνα µε την έρευνα, οι κυριότεροι λόγοι χρήσης του ∆ιαδικτύου για τους online καταναλωτές είναι η...

Η ΝΔ έχει ανάγκη τα δικά της ΜΜΕ

          Στην εποχή που ζούμε, οι δικτατορίες δεν χρειάζονται όπλα και πραιτοριανούς. Επιβάλλουν την άποψη τους στις πλατιές μάζες με την πλύση εγκέφαλου των ΜΜΕ. Είναι καταπληκτικό πως κατευθύνουν την κοινή γνώμη.
          Στην εποχή που ζούμε, τα ΜΜΕ δεν μεταφέρουν πια το ‘‘μήνυμα’’, δεν μεταφέρουν πια την είδηση. Στην εποχή που ζούμε, τα ΜΜΕ κατασκευάζουν το μήνυμα που θέλουν, όπως ακριβώς το θέλουν, διογκώνουν ή θάβουν την είδηση που επιθυμούν. Ο Μεγάλος Αδελφός σίγουρα ζει ανάμεσα μας και ο Γκαιμπελς δικαιώνεται.

          Γι’αυτό, στην μάχη για την σωτηρία της πατρίδας από την χρεοκοπία και τον δοσιλογισμό, η οποία πρόκειται να λάβει γιγαντιαίες διαστάσεις τον επόμενο καιρό, η Νέα Δημοκρατία πρέπει ...

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ …ΔΗ.ΣΥ.

Κι όμως συνέλληνες! Θα μπορούσε να είναι και το πιο σύντομο ανέκδοτο της χρονιάς! Δηλαδή η συμμαθήτρια του Χριστοφοράκου, διάλεξε την ημέρα που γιορτάζουν οι ένοπλες δυνάμεις της Πατρίδας, για να ιδρύσει το δικό της κομματικό μαγαζάκι;
Η κυρία Ντόρα, η οποία ως υπουργός εξωτερικών έστελνε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο
αρχηγό στρατού, κάθε φορά που οι Κούρδοι αντάρτες του προξενούσαν …παράπλευρες απώλειες;
Η αγαπημένη πολιτικός του συστήματος των ΜΜΕ και ιδιαιτέρως του καναλιού του ΔΝΤ του ΜΕΓΚΑ, η κυρία που πριόνισε με τη στάση της το ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ του Κώστα Καραμανλή, διάλεξε τη γιορτή των ενόπλων δυνάμεων για να φτιάξει το κόμμα της;
Ελάτε κυρίες και κύριοι! Πρώτο τραπέζι πίστα και το ουίσκι …κερασμένο!
Και εγένετο νέον κόμμα!
Με πολλούς Κρητικούς, λίγους Ευρυτάνες και πολύ …

Έρχεται και δεύτερη 'μπαλωθιά' εντός 24ωρου;

 ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα το Μητσοτακέϊκο στήνει τη νέα Αποστασία του.
Μετά τις δηλώσεις του ανυπόληπτου Αυγενάκη, που μόνο στόχο είχαν να τον οδηγήσουν σε διαγραφή, αφού δεν είχε τα...ξέρετε, να δηλώσει παραίτηση μόνος τους, έρχεται και 2ος βουλευτής, ίσως και σήμερα, που θα δυναμιτίσει το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ.
Το όνομα του δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμη, αλλά και αυτός σαν 'πιόνι' της Ντόρας, πιστός υπήκοός της, έχει πάρει 'γραμμή' για δηλώσεις του στα ΜΜΕ, που...

Ο "δημοκράτης" Μητσοτάκης, Βίντεο

Τι έχετε πεί κε Ρέππα; δεν θα απολυθεί κανείς εργαζόμενος!

Μείωση του προσωπικού του ΟΣΕ κατά 35 % 

Για να μην μας παραμυθιάζουν...
"Human resources of TRAINOSE will be reduced by half, and a new framework for labour relations will be introduced. This is estimated to result in a 58% reduction in TRAINOSE personnel costs. In addition, the reduction by 35% of OSE personnel will reduce by 50% its personnel costs."


Αυτά είναι επίσημα στοιχεία από την αναφορά του ΥΠΟΙΚ στην τρόικα, σχετικά με την πρόοδο του προγράμματος σταθερότητας.


Το facebook έστειλε σπίτι τους δύο υπαλλήλους. Εγραφαν στον «τοίχο» τους σχόλια κατά της εταιρείας τους

Γαλλικό εργατικό δικαστήριο έκρινε βάσιµη την απόλυση δύο εργαζοµένων που είχαν κακολογήσει την εταιρεία τους στο facebook, καθώς δεν έγινε δεκτό ότι οι ανταλλαγές µηνυµάτων µεταξύ των δύο υπαλλήλων στον «τοίχο» τους στο facebook έχουν χαρακτήρα ιδιωτικής αλληλογραφίας.
Για πρώτη φορά στη Γαλλία είναι δυνατόν να απολυθείς από την επιχείρησή σου επειδή την κακολόγησες στο facebook. Το αποφάσισε το εργατικό δικαστήριο της ΜπουλόνΜπιγιανκούρ, εκδίδοντας µια απόφαση που φουντώνει τη συζήτηση σχετικά µε τον ιδιωτικό ή µη χαρακτήρα των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Ο δικαστής που εκλήθη να επιλύσει τη διαµάχη µεταξύ των δύο εκπροσώπων των εργαζοµένων και των δύο εκπροσώπων της εργοδοσίας έκρινε...

Έκτακτο...ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ

H μαφία των ακινήτων έχει χρηματοδοτήσει την Ντόρα;(Συνέντευξη ΣΟΚ)

Διασυνδέσεις της επονομαζόμενης «μαφίας των ακινήτων» με πολιτικά πρόσωπα καταγγέλλει με συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ» ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, ο οποίος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Πρόκειται για τον δικηγόρο Αθηνών κ. Δημήτρη Παρασκευόπουλο, ο οποίος στη συνέντευξή του δηλώνει ότι πολιτικά πρόσωπα  συνδέονται με στενούς δεσμούς με το υπό εξάρθρωση κύκλωμα και ότι έχει καταθέσει στις ανακριτικές αρχές τις σχετικές καταγγελίες.

Ο κ. Παρασκευόπουλος, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι «η σπείρα έχει χρηματοδοτήσει και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη»
Όπως ισχυρίζεται ο μάρτυρας «Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως...

Ανδρουλάκης: "Τσαπατσοδουλιά το μνημόνιο, άλλο τι λέμε και άλλο τι θα κάνουμε..."



"Χρειάζεται μια αναπροσαρμογή...Το μνημόνιο από την αρχή του το είπα, έχει ορισμένα θεμελιώδη σφάλματα και είναι λίγο τσαπατσοδουλειά" και προσθέτει:

"Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε αυταπάτες ότι σε τρία χρόνια θα κάνουμε δημοσιονομική προσαρμογή 13 μονάδων. Θα γίνει κόλαση ! Δεν γίνεται όλοι το καταλαβαίνουμε, άλλο τι λέμε και άλλο τι θα κάνουμε..."

Aυτά και άλλα πολλά είπε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης... Σύμφωνα με το βιογραφικό του:

" Έχει ασχοληθεί με την οικονομική ανάλυση – πρόγνωση στον ιδιωτικό τομέα" κάτι θα ξέρει, δεν μπορεί... 
VIDEO

Ε, όχι να μας λέει και η Καλατζάκου 'εγκλωβισμένους'... !

Κάτσε βρε κυρία Καλατζάκου που διαισθάνθηκες ότι νιώθουν εγκλωβισμένοι, βουλευτές της ΝΔ, στην πολιτική που ακολουθεί ο Σαμαράς;
Πως το κατάλαβες;
Συνομιλείς με κάποιον από την Κ.Ο.;
Οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν σε ξέρουν..
Μέχρι και οι συμπολίτες σου σε γιουχάρουν και δεν σου λένε ούτε 'καλημέρα'.

Μήπως θέλεις να θυμηθούμε προ διετίας τι έγινε σε ένα θέατρο όταν πήγες να παρακολουθήσεις μια παράσταση και σε ανάγκασαν να φύγεις τρέχοντας από τις αποδοκιμασίες;
Πάλι καλά να λες που δεν είχαν τίποτα ζαρζαβατικά μαζί τους γιατί μέχρι σήμερα σαλάτες θα έτρωγες.
Διαβάστε ΕΔΩ το περαστικό με το Σοφάκι

Δήλωση της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ από την αποστολή στην Ελλάδα για την δεύτερη επανεξέταση

Συμφωνήθηκαν νέα μέτρα

Δελτίο Τύπου: 10/454
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
                                                  23 Νοεμβρίου 2010


Κλιμάκιο στελεχών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ επισκέφθηκε την Αθήνα από 14 έως 23 Νοεμβρίου για τη δεύτερη αξιολόγηση του οικονομικού προγράμματος της
κυβέρνησης το οποίο υποστηρίζεται από δανειακή διευκόλυνση 80 δις ευρώ
προερχομένων από τις χώρες της ευρωζώνης και 30 δις ευρώ μέσω συμφωνίας stand-by του Ταμείου.
Οι επιδιωκόμενοι στόχοι του προγράμματος είναι να αποκατασταθεί η δημοσιονομική βιωσιμότητα, να διασφαλιστεί η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα και να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη και απασχόληση. 

Ύψιστη φροντίδα του προγράμματος παραμένει η διατήρηση δικαιοσύνης στο πρόγραμμα, η οποία και θα συνεχίσει να κατευθύνει τις πολιτικές της προσεχούς περιόδου.
Η συνολική μας αξιολόγηση είναι ότι το πρόγραμμα παραμένει σε γενικές γραμμές
σε καλό δρόμο. Όλα τα ποσοτικά κριτήρια που είχαν τεθεί για το τέλος Σεπτεμβρίου πληρούνται. Παρά τις προκλήσεις που παραμένουν, σημαντική πρόοδος έχει συντελεστεί κυρίως όσον αφορά στη δημοσιονομική προσαρμογή.
Όσον αφορά στις προοπτικές,

Τα νέα διόδια και οι ανατιμήσεις

Καθημερινή

25.000 μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων

Τo σχέδιο των μετατάξεων προκρίνει η κυβέρνηση για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου υποχρεωτικά μετατάσσονται 19.000 υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης στις νέες 13 περιφέρειες και σε ενοποιημένους δήμους. Oι μετατάξεις, που υπολογίζονται -συμπεριλαμβανομένων και των φορέων που συγχωνεύθηκαν-σε περίπου 25.000, θα γίνουν με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα. Για τους μετακινούμενους στις περιφέρειες από τη στιγμή που...

Αρχίζει η αποσυμφόρηση των φυλακών

Πνοή ανάσας στις ασφυκτικές συνθήκες επιβίωσης των φυλακών επιφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, με το οποίο αποφυλακίζονται άμεσα 1.300 άτομα από τους 11.934 κρατουμένους, ενώ...
παράλληλα θα είναι εξαγοράσιμες οι ποινές φυλάκισης ως τρία χρόνια.

Ειδικότερα, οι ποινές φυλάκισης μέχρι τρία χρόνια θα είναι...

Εκβιάζει η Τρόικα

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ εμφανίζεται ως ο σκληρός διαπραγματευτής με τους αξιωματούχους της τρόικας για το περιεχόμενο του τρίτου κατά σειρά επικαιροποίησης μνημονίου. Η ουσία που έχουν αυτές οι διαβουλεύσεις συμπυκνώνεται στη φράση που έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια συνάντησης των ελεγκτών του ΔΝΤ και των Βρυξελλών με τους υπουργούς: «Aς προσέχατε τι υπογράφατε», διαμήνυσαν στα κυβερνητικά στελέχη, διαλύοντας τους μύθους της προπαγάνδας του Μαξίμου για επίπονες διαπραγματεύσεις.


ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ όχι μόνο δεν...

Κύπρος, ώρα μηδέν

του Σταύρου Καρκαλέτση*

Τελείωσε η Νέα Υόρκη και το πανηγύρι θα συνεχιστεί σε δυό μήνες στη Γενεύη. Όλα δείχνουν τώρα αναβίωση (κομψή διατύπωση, βλέπε: ξεβρυκολάκιασμα) του σχεδίου Ανάν. Αν περάσει ό,τι μαγειρεύεται και το καταπιούμε, ο κυπριακός Ελληνισμός, μετά από 30 τόσους αιώνες ιερής προσκόλλησης στα προγονικά χώματα, αποκτά ημερομηνία λήξης.
Καθαρά λόγια και σταράτες κουβέντες:
  1. Τουρκία και Αγγλία, με αυτό που ετοιμάζουν (΄΄για το καλό μας…’’, που θα τραγούδαγε κι ο Μηλιώκας), έχουν σαφή στόχο: Τούρκικο βορρά, αιχμάλωτο κυπριακό νότο, όμηρο του ΄΄Αττίλα΄΄ και των βρετανικών βάσεων.
  2. Ετοιμάζεται μέσω του....

Τα ντορο- ψέμματα για τον Μαυρίκη - 'Εθνικό κοριό'

Όχι γιατί βάλθηκαν να μας τρελάνουν σήμερα όλα τα 'ντορόπαιδα' ότι ο 'εθνικός μας κοριός' διώχθηκε με τις  κλωτσιές από το Μπάντμιντον.
Όχι απλά βρέθηκε εκεί, με βασιλικό ύφος, ο υποκλοπέας ,κατόπιν εντολής του Αποστάτη - προδότη Μητσοτάκη, αλλά έκανε και δηλώσεις υπέρ της Ντόρας.
Την είδηση και το ρεπορτάζ έδωσε το 'αποκαλυπτικό πεδίο'.
Από...