Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

Πάλι «ακροδεξιά» φαντάσματα που ήθελαν τάχα να κάψουν τη συναγωγή στην Αθήνα βλέπουν οι καραγκιόζηδες!!

Παρά τις απανωτές μπάτσες και τα ξεφτιλίκια που έχουν φάει, οι εκπρόσωποι της προοδευτικής αριστεράς, συνεχίζουν τη μαύρη προπαγάνδα περί "ακροδεξιών εμπρηστών συναγωγών", όπως έκαναν στην περίπτωση των Χανίων όπου οι ίδιοι παραδέχθηκαν μετά ότι υπεύθυνοι του εμπρησμού ήταν αμερικάνοι και βρετανοί. Θαυμάστε σημερινούς τίτλους:

Ξέρει κανείς άραγε την Σύμβαση Cooper;

\Γράφει ο Νίκος ΚαράςΥπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!!
Η σύμβαση αυτή λέγεται COOPER!
Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “Σύμβασης Cooper”(υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν...

271.831 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ !!!

 Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ τους ξεσκεπάζει

Τι άλλο μένει να δούμε….. Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ πληρώνει τις εκπτώσεις τύπου του ΟΤΕ, στα τηλεπικοινωνιακά τέλη των εφημερίδων. Για τους πρώτους έξι μήνες πλήρωσε 271.831 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα σε ένα χρόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουν 600.000 ευρώ, για τις...

Το Σάββατο ο πολιτικός φορέας Δημαρά

Με συνέντευξή του το Σάββατο, σε free press εφημερίδα, ο Γιάννης Δημαράς ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου και πολλούς από τους συνοδοιπόρους του στη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Στην απόφαση αυτή ο Γ. Δημαράς έφτασε γιατί...

Αποστάτες στην υπηρεσία του Μνημονίου

Πάνος  Καμμένος σε σημερινή συνεντευξή του στη ΝΕΤ 105,8:
Θα υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν την αντίσταση του Σαμαρά στις φωνές, να συμφωνήσει με αυτό το μνημόνιο, το οποίο εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και βεβαίως θα δεχθεί πόλεμο μ’ όλα τα μέσα μεταξύ αυτών θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρήξεις στην Ν.Δ. κάποιοι θα το κάνουν φανερά και κάποιοι θα προσπαθήσουν να κρυφθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής.
Αυτό ήταν φυσιολογικό και το ήξερε και ο Α. Σαμαράς όταν πήρε την απόφαση να ψηφίσει κατά του Μνημονίου, το ξέραμε και όλοι εμείς, οι οποίοι πήραμε θέση από την αρχή.
Η κα Μπακογιάννη, όπως επίσης και οι βουλευτές, οι οποίοι την ακολουθούν, όπως ο κ. Κοντογιάννης στη Βουλή, το πρώτο θέμα το οποίο βάζουν, είναι το θέμα του Μνημονίου. Είναι το θέμα, δηλαδή, του....

Το πιάσατε αυτό που είπε η Ντόρα στον Χατζηνικολάου;

"Αύριο θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ να μιλήσουν, εκτός του αρχηγού, και να εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες ή ενστάσεις τους"

Και έσκασε και το χαμόγλεο του Δρακουμέλ σαν να έλεγε..
"Θα του δείξω εγώ, θα δει τι θα πάθει αύριο"

Σ.Σ.
Που το γνωρίζει η Ντόρα ότι αύριο θα μιλήσουν οι βουλευτές;
Τι ρωτάμε και εμείς...

Η Ντόρα είναι κεντρώα γιατί...

... υποστηρίζει ότι πρέπει να καταργηθεί το 30% του δημοσίου

... υποστηρίζει ότι πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν όλες οι ΔΕΚΟ και το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής περιουσίας

... υποστηρίζει ότι έχει ίσες αποστάσεις από Πα.Σο.Κ. και Νέα Δημοκρατία (καλά εδώ πεθάναμε στα γέλια)

Τι γελάτε βρε σαλτιμπάγκοι;

Γελούσαν οι Χατζηνικολάου, Κωνσταντάτος και Μακρή για τα εσωκομματικά της ΝΔ.

Έριξαν και τη χολή τους για τον Καραμανλή υπονοώντας ότι δεν παρείχε ουσιαστική στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά.

"Ένοχη σιωπή" είπε ο σαλτιμπάγκος Χατζηνικολάου..
τι να έλεγε.... έχει καλεσμένη την αγαπημένη του Ντόρα

Πρώτα ο Πολίτης- Αποστασία

Γράφει η Παναγιωταρέα
Το σχέδιο άλωσης της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε το στόχο της κ. Μπακογιάννη, από το βράδυ που οι οπαδοί και φίλοι του κόμματος επέλεξαν ως ηγέτη της παράταξης τον Αντώνη Σαμαρά. Εκείνα τα λόγια τα μεγάλα ότι «θα πάμε όλοι μαζί», «θα υπακούσω  στην απόφαση των νεοδημοκρατών», ειπώθηκαν από την κ, Μπακογιάννη  με την ίδια ευκολία που κάνει σήμερα τους φίλους της εχθρούς και αύριο τους εχθρούς της φίλους ,ανάλογα με τα μικροσυμφέροντά της. Η κ. Μπακογιάννη ήθελε να γίνει αρχηγός.  Τίποτε λιγότερο από αυτό . το απέδειξε με...

Οι εντολές Παπακωνσταντίνου στο Υπουργικό Συμβούλιο

- Εφαρμογή Καλλικράτη
- Εργασιακό
- Φορολογικό
- Αποκρατικοποιήσεις 
- Συγχωνεύσεις ΔΕΚΟ
- Έλεγχος...

Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου στον ALPHA

 - Ενιαίο μισθολόγιο για όσους μπαίνουν τώρα στο δημόσιο
- Πρόθεσή μας να μην μειώσουμε τους μισθούς αλλά δεν δεσμεύομαι
- Θα συζητήσουμε με τους συνδικαλιστές πως θα μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία
- Του χρόνου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περίπου 8.000 προσλήψεις
- Διαχειρίσιμος ο αριθμός των μετατάξεων ακόμα και με τις αλλαγές του ΟΣΕ
- Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο δημόσιο

Είπε το καταπληκτικό ο Παπακωνσταντίνου...
"Δεν πέσαμε έξω σε κανένα δείκτη"
Και όταν ο Σρόιτερ του θύμησε τα...

Οι... «διαβουλεύσεις» με τους εργαζομένους του ΣΚΑΙ...


Από topontiki.gr

Μετά την… προφορική παρουσίαση των «ιδεών» του ομίλου Αλαφούζου στους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ για το πώς θα επιστρέψουν τα δικαιώματά τους στον Μεσαίωνα, ακολουθεί και η… γραπτή «διαβούλευση», με την οποία δημοσιογράφοι και τεχνικοί καλούνται να υλοποιήσουν το «όραμα» της ιδιοκτησίας για τη μείωση των αποδοχών τους κατά 10% και την υπογραφή των πρώτων ατομικών συμβάσεων στον χώρο των ΜΜΕ και την νομιμοποίηση της ελαστικής (εκ περιτροπής) εργασίας.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, αφού κάλεσε για δεύτερη φορά τους εργαζόμενους για να επαναλάβει τις θέσεις της ιδιοκτησίας και αφού κατηγόρησε τους εκπροσώπους τους για «λαϊκισμό, ανάλογο με....

Τα 'γυρίζει' ο Καρατζαφέρης τώρα...

Γνωστός κωλοτούμπας ο τηλεπρόεδρος άρχισε να 'σπέρνει' ειδήσεις, ότι από εδώ και πέρα, θα κάνει ισχυρή αντιπολίτευση στο Πα.Σο.Κ., με βάση κυρίως τα εθνικά θέματα.

Σε αυτό το νέο σκηνικό που θέλει να δημιουργήσει ο Καρατζαφέρης, θα χαμηλώσει τους τόνους για εθνική συννενόηση σε πολυκομματικό επίπεδο, και θα επιδιώξει να τείνει χείρα φιλίας στον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η χθεσινή του παρουσία σε δελτίο ειδήσεων όταν και...

Ο Έλληνας Jimmy Jump και το κωλοδάχτυλο στο Messi. VIDEO

Να πως θα σταματήσετε τα διαφημιστικά SMS

Καλέστε στα τηλέφωνα που σας στέλνουν και ενημερώστε τους ΠΡΙΝ ξεκινήσει η συνομιλία οτι η συνομιλία σας θα καταγραφεί! Θα έχετε ήδη ξεκινήσει την ηχογράφηση ώστε να καταγραφεί το όνομα του/της συνομηλίτη/τριας. (ζητήστε τη συναίνεσή τους, αλλά από τη στιγμή που και εσάς σας καταγράφουν δεν θα αρνηθούν). Πείτε τους κατά λέξη: Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από τη στιγμή που γίνεται καταγραφή της συνομιλίας μας από εσάς θα την καταγράψω και εγώ! Μόλις πάρετε το OK...
με αυστηρό ύφος ζητήστε...

Δείτε πως ξεπούλησαν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα περουσιακά μας στοιχεία

Δεν είμαι νομικός ούτε ειδικός σε συμβάσεις και οικονομικές συμφωνίες.
Όμως αυτό δεν με δεσμεύει από το να ψάχνω, να ερευνώ και να βρίσκω πληροφορίες όπως ο κάθε πολίτης.
Στην εποχή μας η πρόσβαση στην πληροφορία είναι πολύ πιο εύκολη, από ότι παλιότερα και μπορεί σε μικρό σχετικά χρόνο, ένας έμπειρος χρήστης να συγκεντρώσει πληροφορίες για ένα θέμα που τον ενδιαφέρει.
Το θέμα-πρόβλημα είναι η αξιοπιστία και αξιολόγηση της πληροφορίας και κατ επέκταση το πόσο μπορεί να βασισθεί κανείς σε αυτή.
Έκανα αυτό τον μικρό πρόλογο για να σας αποδείξω πόσο πρόχειρη (κατά την άποψη μου) ήταν η σύμβαση της Δανειακής διευκόλυνσης (ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ"...) που υπέγραψε η χώρα μας στις 8 Μαΐου 2010.
Τι μας λέει η πιο πάνω φράση (σελίδα 21 δανειακής σύμβασης του αγγλικού κειμένου)

"Ο οφειλέτης δια της παρούσης αμετακλήτως και άνευ όρων παραιτείται από...

Nεοφιλελεύθερος…ντόρος

Το πότε η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός, το αν θα ευδοκιμήσει η διάσπαση της κ. Μπακογιάννη και θα μπει στη βουλή το κόμμα της, το πόσο θα αντέξει ακόμα και με δεκανίκια αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, το αν τελειώνει ο δικομματισμός και πάμε πλέον σε συγκυβερνήσεις--που με μικρότερο φόβο  πολιτικού κόστους σίγουρα θα είναι και πιο επώδυνες για το λαό, αλλά και πότε η κοινωνική αντίδραση από τα δυσκολότερα που έρχονται μπορεί να εκραγεί, δεν εξαρτάται μόνον από εμάς.
Εξαρτάται όμως και από...

Ο αποστάτης Κοντογιάννης πρώτο τραπέζι πίστα στην Πέγκυ Ζήνα

Οι φήμες που θέλουν να πήρε το μικρόφωνο από τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα και να τραγούδησε το "Αναθεώρησα",  
διαψεύδονται από το γραφείο τύπου της κόρης του Αποστάτη

Άσε ρε Αλέκο… Σε τα μας

Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ανησυχίας για την πορεία της οικονομίας, των εργασιακών, των εθνικών θεμάτων κλπ, έριξε την βόμβα του κι  Αλέκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην υπουργός μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ είπε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα τελεί υπό χρεοκοπία κι ότι το 2011 θα είναι εφιαλτική χρονιά (για μας, δεν φαντάζομαι για τον ίδιο). Πρότεινε επίσης μέτρα -  σοκ καθώς και την "συγκρότηση μιας ανεξάρτητης επιτροπής κύρους σοφών (είδε άραγε και τον εαυτό του ανάμεσά τους;), η οποία θα συντάξει ένα θαρραλέο και ριζοσπαστικό  πενταετές πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της χώρας, το οποίο θα πρέπει να κριθεί από το λαό με εκλογές". Αυτά είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μιά εκδοχή λέει ότι....

Βαδίζουμε σωστά……στο λάθος δρόμο..

Από topsaxtiri.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Οι κολακείες της Σιδηράς Καγκελαρίου Μέρκελ προς τη χώρα μας στη προσπάθεια της να περισώσει κάτι από το οικονομικό γόητρο της....... Ευρωζώνης, καθώς και οι προσπάθειες της για δημιουργία Ομοσπονδιακής Τράπεζας(αντίγραφο της Αμερικάνικης Federal Reserve)με χρηματοδότηση ιδιωτικών κεφαλαίων είναι η πλήρης ομολογία κατάρευσης του Ευρώ….
Από την άλλη η κ. Μπακογιάννη να ζητά ,πίσω από τη μάσκα της εθνικής συνεννόησης ,μια πολιτική συνεννόηση, σε μια προσπάθεια αγγίστρωσης στο πολιτικό προσκήνιο….
Ο κ, Πάγκαλος μετά τις εισηγήσεις του Σ.τ.Ε. περί Συνταγματικότητας και αναγκαιότητας του Μνημονίου μας λέει ότι είναι....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ,ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 Μέσω http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ARMYALERT":

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!

Ο έμμισθος υπάλληλος του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και τακτικός αρθρογράφος της κομματικής του εφημερίδας ΑΛΦΑ ΕΝΑ πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος (ΕΜΕ) κ. Κολομπανί ζητά περισσότερα τζαμιά στην Ελλάδα!

Στην δημοκρατική μας Ελλάδα εκτός των πολλών ελληνικών Οργανώσεων, Ενώσεων κλπ, υπάρχει και μια Ένωση για τους Μετανάστες με την ονομασία Ένωση Μεταναστών Ελλάδος (ΕΜΕ).

Πρόεδρος της ως άνω Ενώσεως είναι κάποιος Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί και μέλος του ΔΣ κάποιος Σαΐντ Μοχάμεντ Τζαμίλ. Οι παραπάνω κύριοι, που...

Καιρος να τελειωνουμε οριστικά με τον μητσοτακισμο, την φαυλότητα και την διαπλοκή

Καιρός να τελειώνουμε με τον μητσοτακισμο.

Καιρός να τελειώνουμε με τους φαύλους, τους διαπλεκομενους και τα παλαιοκομματικά απολιθώματα.

Αρκετά, φτάνει πια.

Καιρός να τελειώνουμε με τα ‘‘ξένα σώματα’’ και τους φιλοξενούμενους.

Με αυτούς που, όντας πολιτικά άστεγοι, τους περιμαζέψαμε στην κεντροδεξιά παράταξη το 1978 για να εξελιχθουν σε βδέλλες και καρκινώματα.

Με αυτούς που έφεραν και θα φέρουν αιώνια το στίγμα του ΑΠΟΣΤΑΤΗ.

Με τους υβριστές της παράταξης αυτής και του πατριάρχη της.

Με αυτούς που...

Δηλώσεις 'σοφών' ανδρών

Μαρκογιαννάκης στο ραδιόφωνο του SKAI
"Θα φύγουν και άλλοι βουλευτές από τη ΝΔ" (Ε πόσοι είναι ρε σύντεκνε 2,3..Πόσοι αποστάτες υπάρχουν;)

Ανδριανόπουλος στη Βουλή
Οπαδός του...

Οι Ράδιο Αρβύλα για το κόμμα της Ντόρας. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τη ΔΥΣΗ ανατέλλει μια καινούρια μέρα

Η νέα αποστασία δεν είναι κρίση της Ν.Δ. Κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρθηκε για τη δημιουργία του νέου κόμματος, τις αποσκιρτήσεις και τις «ιδεολογικές ανησυχίες» μιας ομάδας βουλευτών. Οι Έλληνες δεν περιμένουν κάτι από τον νέο κομματικό σχηματισμό.
Περιμένουν λύσεις, ιδιαίτερα στο πρόβλημα της οικονομίας.
Λύσεις τις οποίες επιβάλλεται να προτείνει η Ν.Δ. Να αφουγκραστεί την κοινωνία και να...

Παραπέμπονται 2 για τα ομόλογα

«Μικρό καλάθι» παραπομπών στην υπόθεση του σκανδάλου με τα δομημένα ομόλογα επιλέγει η κυβερνητική πλειοψηφία, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο «διαρροών» από βουλευτές του ΠαΣοΚ, κατά το προηγούμενο της ψηφοφορίας στην υπόθεση του Βατοπαιδίου. Ετσι, ενώ η αρχική πρόθεση ήταν στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής να ζητείται η σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης προς αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών για τέσσερα «γαλάζια» πρώην κυβερνητικά στελέχη, τελικώς επήλθε διαχωρισμός του «κατηγορητηρίου» της Επιτροπής. Και στο πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής που θα παραδοθεί την προσεχή Τρίτη στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο καταλογίζονται ....

Το ιρλανδικό μάθημα

OΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ, ακόμη κι όσοι τρέφονται μόνο με «μεγαλουργήματα» της νεοελληνικής τηλεοπτικής και πολιτικής κουλτούρας, να παρακολουθούν τι γίνεται λίγο μακρύτερα από τα ελληνικά σύνορα. Για να έχουμε κάποιες ελπίδες να προοδεύσουμε... Οταν, μάλιστα, κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα παρόμοια με τα δικά μας. Το μάθημα είναι καλό για όλους: πολιτικούς και απλούς πολίτες. Να μάθουν όλοι πώς σοβαρές κυβερνήσεις μεθοδεύουν και υποστηρίζουν την περηφάνια τους και την εθνική τους κυριαρχία. Η Ιρλανδία, διότι περί αυτής πρόκειται, αποφάσισε να προχωρήσει σε μειώσεις δαπανών κατά....

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

Τελικώς απεδείχθη IN VIVO και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικώς ότι η αποστασία έχει περάσει στο DNA της οικογένειας Μητσοτάκη.
Απόδειξη : Κιλτίδης, Κοντογιάννης, Μαρκογιαννάκης, Αυγενάκης, Σκυλακάκης και προφανώς έπεται συνέχεια. Είναι προφανές ότι έχει σχεδιαστεί μία ατιμωτική πορεία προς τον «μαγικό» αριθμό 10, που απαιτείται για την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδος με αρχηγό την κ. Ντόρα Μητσοτάκη. Κατά συνέπεια όλο και κάποιος βουλευτ-άκης (βλέπε : Καραγκουν-άκης), θα «συνειδητοποιεί» αιφνιδίως ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς δεν...

Να γιατί ο Κέννεντι έπρεπε να πεθάνει.. Βιντεο