Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2010

Αλαζονική και εμπαθής η κόρη του Αποστάτη. Μάλλον δεν διδάχθηκε από το περσινό 'κάζο'

 Ρεβανσισμός, αλαζονεία, εγωπάθεια, και καμμία αυτοκριτική.
Αυτό είναι το summary της συνέντευξης μέχρι τώρα της κόρης του Αποστάτη στον αμερικανοτσολιά Παπαχελά.
Ας δούμε μερικές δηλώσεις:

"Από τα λάθη μου έχασα"

"Αδυανόητο μου φάνηκε ότι ψήφισαν οι ΝΔμοκράτες έναν άνθρωπο που έριξε πριν κάποια χρόνια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας (μας τα πρήξατε..πόσες φορές θα πρέπει να πούμε ότι ο Σαμαράς ΔΕΝ έριξε τον Μητσοτάκη. Εκ των έσω έπεσε)"

"Λάθος πόσο μεγάλη ήταν η ταύτισή μου με την κυβέρνηση Καραμανλή (τώρα το θυμήθηκες κυρά μου; Τόσο καιρό τι έκανες; Ούτε καν ταυτιζόσουν αν θέλεις να πούμε αλήθειες. Συνεχώς τον υπονόμευες)"

Πόσο γλοιώδης και ξεφτιλισμένη είναι η άθλια προβοκατόρισσα φαίνεται από το γεγονός ότι...

Μυστικό σχέδιο των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στο Αιγαίο

Πρώτο το newsbomb.gr με την έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα έκανε τις μεγάλες αποκαλύψεις για την ύπαρ.ξη του ορυκτού πλούτου στην Ελλάδα και τα μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Αιγαίο, Ιόνιο και Κρήτη.
Οι αποκαλύψεις του newsbomb.gr ήταν η βάση της συζήτησης που έγινε στη Βουλή, στην οποία ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ορυκτός πλούτος για πρώτη φορά και δήλωσε ότι η κυβέρνηση προχωράει άμεσα στην ανεύρεση και εκμετάλλευσή του.
Σήμερα το newsbomb.gr κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα» με τα μυστικά σχέδια των ΗΠΑ για την...

Wikileaks : Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης!

"αποδόμηση δεν είναι το να αποσυναρμολογήσεις τη δομή ενός κειμένου, αλλά μία υπόδειξη ότι το ίδιο το κείμενο έχει αποσυναρμολογήσει τον εαυτό του. Αυτό που φαίνεται ως η συμπαγής του βάση δεν είναι βράχος, αλλά αέρας"J. Hillis Miller
Ξαφνικά και σχεδόν απο το πουθενά ένας μυστήριος Αυστραλός κατασκευάζει μια ιστοσελίδα και βγάζει στην δημοσιότητα 700.000 απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που αφορούσαν τον πόλεμο στο Ιράκ.Σήμερα λίγους μήνες μετά προαναγγέλλεται ένας δεύτερος σεισμός οκτώ μάλιστα φορές ισχυρότερος απο τον πρώτο.Όπως έγραψε
χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό " Έθνος" :

"Σταθερή" στις διαχρονικές απόψεις της η Ντόρα σε σχέση με το Κυπριακό. Νέες προδοσίες έρχονται...

Δημ.
Ενόσω ήσασταν αξιωματούχος της ΝΔ γνωρίζαμε τις θέσεις σας στο Κυπριακό. Τώρα που έχετε ιδρύσει τη Δημοκρατική Συμμαχία, οι θέσεις σας παραμένουν οι ίδιες ή έχουν διαφοροποιηθεί;

Ντ.Μπ.
Το Κυπριακό αποτελεί μείζον εθνικό θέμα, για το...Παραμένω, βεβαίως,

Η ΑΤΕ και ο οίκος Rothschild

 Οι αποδόσεις που δεν είναι εγγυημένες…
…εκτός εάν επενδύσεις στο κράτος των δοσίλογων Ελληναράδων. Εκεί, χάνουν όλοι, οι χαμηλόμισθοι, οι συνταξιούχοι, οι χήρες, τα ορφανά, οι πολύτεκνοι που πληρώνουν το μάρμαρο,
ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
Αφού η κυβέρνηση των...

Το απόρρητο έγγραφο των Wikileaks για το Αιγαίο

Wikileaks - Αιγαίο

Το «στιγμιαίο λάθος» ενός βουλευτή

Βουλευτής ζητάει εξέταση DNA για το μωρό της ερωμένης του. Σε γνωστό γενετιστή απευθύνθηκε για εξέταση DNA βουλευτής της ΝΔ για να εξακριβώσει αν το παιδί που έφερε στον κόσμο η πρώην φίλη του είναι δικό του όπως ισχυρίζεται η ίδια. Ο βουλευτής έχει χάσει τον ύπνο του τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του απρόσμενου γεγονότος.

Η μητέρα του παιδιού είχε σχέση με το βουλευτή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από τότε που την είχε προσλάβει στο πολιτικό του γραφείο. Η σχέση τους ήταν....

Αχ Βουλαγαράκη τι κακό σε βρήκε... διακοπές στην...

...Αράχωβα, σε ταπεινά σαλέ και στα, μη εξεζητημένα, μαγαζιά της, όπου δεν μπορείς να βρεις ένα αυθεντικό κασκολ Gucci ή  μια ζώνη Hermes.
Να πιείς ένα ποτήρι σαμπάνια υπό τους ήχους του Μπαχ βρε αδερφέ.

Πάνε οι βόλτες στη Γενεύη και το Σάλτσμπουργκ.
Τέλος οι χειμερινές αποδράσεις, στο Ντουμπάι και την Καραϊβική.
Πρέπει να υποστείς το 'μαρτύριο' Γιώργο και να 'αναγκαστείς', εσύ ο ελιτίστας, ο bon viveur, να περιοριστείς στην Ελλαδίτσα.

Τι κακό σε βρήκε αγόρι μου;
Σε λυπόμαστε...
Είμαστε διατεθειμένοι να...

Η θεά Dita Von Teese στην έκθεση Erotica του Λονδίνου

Η Ντόρα με μαύρο κοστούμι και λευκό φάκελλο και η "παντός κόμματος" κα Νταλάρα.

Μας λύνεις μια απορία κα Άννα;
Αφού κι' εσείς εκεί "κωλοτριβόσαστε", τι στο διάολο τα "σούρνετε"-κατά τα κοινώς λεγόμενα-με τον ξάδερφό σας, ανελλιπώς στην Ν.Δ ;
Ξέρεις την παροιμία που λέγει, ότι το πονηρό τ' αρνί βυζαίνει από πολλές μανάδες ;
Αλλά δεν φταις εσύ, ο ΓΑΠ φταίει που σ' έβγαλε απ' την αφάνεια κι' εμείς οι μ.... που σε ψηφίσαμε.
Γ.Δ.

H E.E. στα χνάρια των Η.Π.Α. σε λάθος χρόνο, με λάθος τρόπο…..

Aπό topsaxtiri.blogspot.com


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Οι εκφραστές της Ευρωπαικής ολοκλήρωσης συνεχίζουν τα λάθη….Ενώ λοιπόν οι Η.Π.Α. κάποτε συγκρότησαν Ομοσπονδιακό κράτος με τη σύμφωνη γνώμη του λαού τους πηγάζουσα από..... την ανάγκη για ένωση κάτω από μια κεντρική Κυβέρνηση διατηρώντας μέρος της τοπικής Ανεξαρτησίας και της αυτόνομης νομοθεσίας που είναι κάτι το υγιές και γι ’αυτό και διατηρήθηκε τόσα χρόνια, στην Ε.Ε. έχουν μπερδευτεί….
Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι προσπαθεί μέσω μιας ανομοιογενούς οικονομικής «συμμαχίας» να φτάσει στην ολοκλήρωση….Ποτέ στην Ιστορία αλλά ούτε και σήμερα η...

Διαρροές από το πρωθυπουργικό γραφείο δείχνει το WikiLeaks - 1758 έγγραφα για Ελλάδα & South Stream

Συνολικά 1758 "καυτά" έγγραφα για τις ελληνοτουρκικές και ελληνοσκοπιανές σχέσεις έρχονται τις επόμενες ώρες στην δημοσιότητα από το Wikileaks αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Ένα από αυτά με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 2009, αναφέρεται στη "νέα κυβέρνηση που θα προέκυπτε από τις εκλογές στην Ελλάδα, η οποία θα επιδείκνυε μεγαλύτερη ευελιξία και θα λυνόταν το Σκοπιανό"! Περίπου 1250 έγγραφα αφορούν την Κύπρο. Όλα θα έρθουν στην δημοσιότητα τις επόμενες ώρες ή μέρες.
Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν το περιεχόμενο της απόρρητης αλληλογραφίας Παπανδρέου-Ερντογάν, γιατί σε ένα από αυτά τηλεγραφήματα αναφέρεται σε φράσεις που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Επειδή η διαρροή έχει γίνει στην Αθήνα, σίγουρα θα...

Μία λύση υπάρχει για το ευρώ

 Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Τα παραμύθια τελείωσαν. Πέρα από τις φαιδρές συζητήσεις καθαρά προπαγανδιστικού χαρακτήρα που γίνονται στη χώρα μας, όπου ο μισθός των ηλεκτροδηγών του Ηλεκτρικού προβάλλεται ως αιτία? χρεοκοπίας της Ελλάδας, προκειμένου να διευκολυνθεί η κυβερνητική πολιτική λεηλασίας των μισθών και των συντάξεων εκατομμυρίων εργαζομένων και απόμαχων της εργασίας, στην Ευρώπη μαίνονται πλέον οι συζητήσεις για το μέλλον του ίδιου του ευρώ, το οποίο όλο και συχνότερα προσδιορίζεται ως θεμελιώδης αιτία των οικονομικών δεινών των χωρών της Ευρωζώνης.

Το γεγονός ότι όλες οι χώρες της Ευρωζώνης βρέθηκαν ξαφνικά να...

Ξέφραγο αμπέλι ο Έβρος.. Μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και οι δουλέμποροι πίνουν καφέ στο καφενείο του χωριού. Αίσχος



Μας το έστειλε ο Φιλόλογος (http://filologos10.wordpress.com/)

Κυρία Τσαπανίδου, γιατί δεν ρωτάς τον ΒΕΡΕΜΗ αν πιστεύει στη γενοκτονία των Ποντίων απο τους Τούρκους;

Εκεί στον ΣΚΑΙ απλά δεν παίζεστε! Τον ξέρετε καλά τον κύριος Βερέμη ή σας είπαν απο το ...CDRSEE - το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη -να του κάνετε ...ad; Θυμάστε εκείνο το τετράτομο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ που προωθούσαν οι Αμερικανοί στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ το οποίο μιλούσε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ' ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ που ζει στην ΕΛΛΑΔΑ και τελικά μετά απο αγώνες πήγε για ...

Τουρκία: Η επίσημη αγαπημένη των ΗΠΑ

 Άλλο ένα έγγραφο που δείχνει την αγαστή συνεργασία Τουρκίας - Αμερικής σε στρατιωτικό,
και διπλωματικό επίπεδο.
Τώρα αν νομίζετε ότι εμείς είμαστε σύμμαχοι της Αμερικής όπως οι Τούρκοι,
καλύτερα να διαβάσετε το παρακάτω.
Μέχρι και σύστημα αεράμυνας σχεδιάζουν για 'προστασία' των ευρωπαίων εταίρων

"Γλέιψε, γλείψε" Χατζηνικολάου...την Ντορούλα σου

"Εγώ άλλα ξέρω από τις δημοσκοπήσεις που μαθαίνω ότι γίνονται από την ALCO και την MRB"
"Τώρα γιατί βγήκε τώρα αυτή η δημοσκόπηση τι να σας πω... έξυπνα παιδιά είστε...Καταλαβαίνετε"
"Είναι πάνω από το 3% το κόμμα της Ντόρας και μάλιστα πρέπει να δούμε πως θα γίνει σωστή αποτίμηση, όταν η μεγαλύτερη δύναμή της είναι στην Κρήτη και δεν εκπροσωπείται σημαντικά στα δείγματα"

Εμείς ξέρεις τι προτείνουμε Χατζηλαλάκη;
Να...

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.WIKILEAKS.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.WIKILEAKS.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΤΑΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Η ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ-ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ.
*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ...

Τελικά τι έγινε με τον Άρη; Γιατί το ΚΚΕ μας έχει μπερδέψει

Μήπως πρέπει να αποφασίσουν κάποια στιγμή;
Το 1983 μας είπαν ότι "έπεσε από δολοφονικό βόλι"

Μειώσεις εώς και 2% στους μισθούς

Μείωση αποδοχών στον ιδιωτικό τοµέα κατά 20%-25%, µακροπρόθεσµη κατάργηση των κλαδικών συµβάσεων και έκρηξη στις ατοµικές συµφωνίες φέρνουν δύο νέες ρυθµίσεις εντός του Δεκεµβρίου. Εντός της εβδοµάδας η κ. Κατσέλη θα συναντήσει τους εκπροσώπους τωνκοινωνικώνεταίρων (ΓΣΕΕ - βιοµήχανοι, έµποροι και επαγγελµατοβιοτ έχνες) προκειµένουνα βρεθεί η χρυσή τοµή για τη διατύπωση των διατάξεων, ενώ συνεχίζονται οι άτυπες διαβουλεύσεις µεταξύ υπουργείου και κοινωνικών φορέων.

Πρόκειται πάντως για....

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως…

TΕΣΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ για τη διαδικασία της «ανοικτής διακυβέρνησης», η οποία εισήχθη από πέρυσι στα κυβερνητικά ήθη και μας συστήθηκε ως πιλότος για τις αποφάσεις που καθορίζουν τη  ζωή μας, θα είναι η διαβούλευση του υπουργείου Παιδείας για το χρόνο υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου των πανελλαδικών εξετάσεων. Η σφοδρή αντίδραση του συνόλου των ενδιαφερομένων, υποψηφίων, γονιών και μαθητών, στη φαεινή ιδέα του υφυπουργού Παιδείας να...

Μια άλλη άποψη για τις αποκαλύψεις του Wikileaks

Επειδή η εποχή της αθωότητας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί εμείς παραμένουμε προβληματισμένοι με την υπόθεση wikileaks.
Είναι λίγο ΥΠΟΠΤΟ το ενδιαφέρον των μεγάλων εφημερίδων να δημοσιεύσουν "ειδήσεις" που μέχρι τώρα , δεν θα "άγγιζαν". Πάντα είχαν ενδιαφέρον υλικό στα χέρια τους αλλά ποτέ δεν άνοιγαν στο κοινό τους τις "πόρτες" της πραγματικής ενημέρωσης. Μόνο προπαγάνδα, μόνο "επίσημες εκδοχές", μόνο ειδήσεις από "έγκυρα" πρακτορεία .
Μήπως τελικά το υλικό δεν είναι και τόσο...

Ερντογάν: Το λαμπρό 'αστέρι' των ΗΠΑ

at this time 
Erdogan is the only partner capable of advancing toward the U.S. vision of a
successful, democratic Turkey integrated into Europe. Edelman 
 
 He sees himself at this point as one of (if not the) most important leaders of the Muslim world
 
 
Τι μας λένε οι Αμερικάνοι;
Ότι ο Ερντογάν, εν έτη 2004, θεωρεί ότι είναι ο μεγάλος ηγέτης των μουσουλμάνων και ταυτόχρονα
ο μοναδικός Τούρκος πολιτικός που μπορεί να φέρει την Τουρκία στην Ε.Ε.