Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2010

Η ιστορία της υποδούλωσής σου. Συγκλονιστικό Βίντεο

H δικογραφία της τρομοκτρατίας - Πώς από τα παγιδευμένα πακέτα έφθασε η Αντιτρομοκρατική στη σύλληψη των 6

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τα «τρομο-πακέτα» ήταν αυτά που συνέβαλαν στη σύλληψη των έξι κατηγορουμένων , όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας...

Σύμφωνα με την κατάθεση του ......., αστυνόμου Α΄, οι Αρχές έφτασαν στην άκρη του νήματος και στη σύλληψη των έξι ακριβώς αμέσως μετά την αποστολή των παγιδευμένων δεμάτων, την 1/11/2010,...

Ακομμάτιστος Συνδικαλισμός:Η μόνη λύση....

από topsaxtiri.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Με αφορμή τα «ευτράπελα» στη συνεδρίαση της Γ.Σ.Ε.Ε. διαφαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά…Και δε πάει κάτι καλά όχι γιατί είναι «δύσκολες» οι μέρες που..... περνάμε και οι μέρες που έρχονται αλλά επειδή κάτι είναι στραβό εκ φύσεως…
Θα επικαλεστώ μια φράση του Ανδρέα Παπανδρέου που μιλώντας το ‘81 στην Αθήνα μίλησε για το συνδικαλισμό ως βάθρο της Δημοκρατίας με πρόθεμα μια μαγική λέξη….ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ….Αυτή είναι η ουσία….
Το συνδικαλιστικό κίνημα με τη...

Η μόνη πιθανή αλλαγή στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ είναι...

... η ενεργοποίηση του Χαρβαλιά.

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η αθόρυβη 'δουλειά' του πρώην διευθυντή του "ΕΘΝΟΥΣ", ιδίως στη διάρκεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, πριν και μετά, έχει ικανοποιήσει πλήρως τον Αντώνη Σαμαρά, σε τέτοιο βαθμό, που εξετάζει το ενδεχόμενο να του δώσει δημόσιο ρόλο.
Αν υπάρχει ένας πιθανός αντικαταστάτης του Πάνου Παναγιωτόπουλου είναι μόνο ο Χαρβαλιάς και κανείς άλλος.
Και  να μην πάρει 'σάρκα και οστά' το παραπάνω σενάριο, βέβαιο παραμένει πως...

ΤΡΙΤΗ 14-12-2010, ΣΙΝΑ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

http://avragioz.blogspot.com/

Καταστρέφοντας την Πατρίδα μας και εξαθλιώνοντας τον Λαό της

Του Μιχάλη Σ. Βάρδα
Πριν από λίγες ημέρες συζητήθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) οι προσφυγές δικηγορικών συλλόγων κα άλλων φορέων που ζητούσαν να ακυρωθεί το διαβόητο Μνημόνιο (Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης) .  Οι εισηγήτριες Σύμβουλοι Επικρατείας κυρίες Μαίρη Σάρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου πρότειναν να απορριφθούν οι προσφυγές των αιτούντων αφού το Μνημόνιο επεβλήθη “γιά λόγους δημοσίου συμφέροντος” και “πέραν της αποτροπής κινδύνου πτωχεύσεως της χώρας, με τα μέτρα αυτά, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο ενός εμπροσθοβαρούς προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης, επιδιώκεται, περαιτέρω η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών κατά τρόπο διατηρήσιμο και βιώσιμο”.
Συνεχίζουν δε οι εισηγήτριες του ΣτΕ με την …

Ποιοι είναι οι έξι που συνελήφθησαν για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις

Κωνσταντίνος Σακκάς
Γνωστός στην Αστυνομία για αντιεξουσιαστική δράση, αλλά όχι «στοχοποιημένος» από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπως έλεγε χτες αρμόδιος αξιωματικός. Είναι αυτός που νοίκιαζε το γκαράζ-οπλαποθήκη στη Νέα Σμύρνη και όπως λένε οι αστυνομικοί, το μεσημέρι του Σαββάτου που συνελήφθη μαζί με τον Μητρούσια, είχαν γυρίσει από το Αγρίνιο, πήγαν στη γιάφκα, απ’ όπου πήραν τα όπλα που βρέθηκαν πάνω τους και έφευγαν προς άγνωστο προορισμό. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ετοιμάζονταν για τρομοκρατικό χτύπημα.
Xρήστος ΠολίτηςΘεωρούνταν από παλιά ύποπτος από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, για συμμετοχή σε...

Πραξικόπημα εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 ήθελαν οι Αμερικανοί!

Την πιθανότητα επέμβασης του στρατού για να αποτραπεί η εφαρμογή του προγράμματος του Ανδρέα Παπανδρέου, το 1981 στην εξουσία, εξέταζαν οι ΗΠΑ, καθώς προτιμούσαν την ομαλότητα και σταθερότητα που πρόσφερε η υποψηφιότητα του Γεωργίου Ράλλη. 

Οι συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις καταγράφονται στο βιβλίο του Μιχάλη Ιγνατίου και του Μάριου Ευρυβιάδη με τον τίτλο «CIA: Ο απόρρητος φάκελος για τον Ανδρέα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει το βιβλίο, λίγο πριν έρθει στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις στην Ουάσιγκτον. Από τις απόρρητες εκθέσεις προκύπτει ότι οι ΗΠΑ ήλπιζαν πως, εάν το ΠΑΣΟΚ κέρδιζε τις εκλογές, ο Κ. Καραμανλής και ο στρατός θα απέτρεπαν τον Παπανδρέου στην εφαρμογή του ριζοσπαστικού προγράμματός του. Σε ένα από τα τηλεγραφήματα οι αξιωματούχοι της πρεσβείας σημείωναν: «Πιστεύουμε πως....

Ποιοι ήταν στο Πολυτεχνείο και ποιοι το αντάλλαξαν με αξιώματα...

 Τα πρόσωπα, οι καριέρες και η πορεία τους

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου (37 χρόνια μετά) η στήλη ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» θέλησαν να καταγράψουν, ει δυνατόν συγκεντρωτικά και κατά το δυνατόν εξαντλητικά, τα βασικά πρόσωπα της αποκαλούμενης «γενιάς του Πολυτεχνείου», που και μετά τη φοιτητική τους πορεία διατήρησαν δημόσια (πολιτική ή μη) παρουσία. Η θρυλική μέχρι πριν από λίγα χρόνια γενιά δεν έχει σαφή όρια, οπότε κάθε παρουσίαση ενέχει τον κίνδυνο αυθαιρεσίας. Προτιμήσαμε να ακολουθήσουμε το ρίσκο της κατηγοριοποίησης που ακολουθεί, βασισμένοι σε απόψεις πολλών εκ των συμμετεχόντων, ερευνώντας τις πηγές και τις μαρτυρίες. Μια τέτοιου εύρους καταγραφή, όπως αυτή που επιχειρούμε, είναι φυσικό να περιέχει και παραλείψεις αλλά και κάποια λάθη, φυσικά σε καμία περίπτωση ηθελημένα, μικρής πιστεύουμε έκτασης, κυρίως για όσους από τους αναφερόμενους δεν είχαν δημόσια παρουσία μετά τον φοιτητικό συνδικαλισμό.
Δεδομένων των συζητήσεων που γίνονται τον τελευταίο χρόνο για τα επιτεύγματα, αλλά και τις παραλείψεις (ή τα εγκλήματα από πλευράς «αξιοποίησης - εκμετάλλευσης» της παρουσίας και της συμμετοχής τους εκείνες τις ηρωικές ώρες) της γενιάς του Πολυτεχνείου, καλούμε τους αναγνώστες μας να διαβάσουν και να εκτιμήσουν οι ίδιοι τον τελικό θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο της δημόσιας παρουσίας καθενός.
Προθέσεις και επιτεύγματα
Η καταγραφή των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και της αντιχουντικής δράσης αποτελεί σαφώς φόρο τιμής προς όσους προσπάθησαν να ανατρέψουν το καθεστώς της στρατοκρατίας στη χώρα. Η καταγραφή της μετέπειτα πορείας τους, αλλά και η....

Νέες εστίες έντασεις σε Σόλωνος και Εξάρχεια

Προσπαθούν να αποκλείσουν δρόμους και να στήσουν οδοφράγματα οι κουκουλοφόροι στη Σόλωνος.

Πάνω από 15 μολότοφ έχουν πέσει προς το μέρος των αστυνομικών, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ...

ΣΟΚ: Δωρίζουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα αντί μακροπρόθεσμου δανείου

Εθνοπροδοτική η στάση του Γερουλάνου, αν ευσταθεί το δημοσίευμα του Bloomberg ,που αναφέρεται η σαφής πρόθεση του Υπουργού Πολιτισμού, να παραιτηθεί το Ελληνικό Κράτος από τα δικαιώματά ιδιοκτησίας των Μαρμάρων του Παρθενώνα, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Μουσείο της Βρετανίας, με αντάλλγαμα ένα μακροπρόθεσμο δάνειο.

Ξεπουλάνε τα πάντα...
Ακόμα και την εθνική μας κληρονομιά.
Δεν σέβονται τίποτα.
Εσύ θα το ανεχτείς;

Ε...εκεί στο Ζουγλα!!! Σας έπεσε

Τους τεχνικους τους τεχνικούς...Το zougla ρεταρει

Κλείνει και το μετρό στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η πορεία ξεκίνησε και ήδη δόθηκε η εντολή να κλείσει το μετρό στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε 10 λεπτά

Έκτακτο: Επεισόδια στην Πανεπιστημίου

Πέτρες, ξύλα, πέτρες και μια φωτοβολίδα από την πλευρά των διαδηλωτών.
Χρήση χημικών, και δακρυγόνων από τους αστυνομικούς
Η στάση του μετρό Πανεπιστήμιο έχει κλείσει

Η εναλλακτική πρόταση στο μνημόνιο είναι η κατάρρευση του καθεστώτος.


Μας εκβιάζουν συνεχώς με το ψευτοδίλημμα: «Μνημόνιο ή πτώχευση; Μνημόνιο ή χάος;». Αυτό είναι το δίλημμα που εκπέμπεται απ’ όλα τα κυβερνητικά και συνδικαλιστικά χείλη. Αυτό είναι το δίλημμα που εκπέμπεται από ολόκληρο το καθεστώς και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ο απλός πολίτης, αν και επαναστατεί μέσα του και θέλει να ξεφύγει, αν και θέλει να γίνει κάτι άλλο, εντούτοις υποκύπτει σ’ αυτόν τον ωμό εκβιασμό και καταρρέει, αναμένοντας πλέον κουμπωμένος τα ακόμα χειρότερα. Και το καθεστώς ήδη σχεδιάζει τα χειρότερα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως. Πίσω από αυτόν τον μετ’ επιτάσεως προβαλλόμενο ωμό εκβιασμό, υποκρύπτεται.....

Λόγια Σοφών Ανδρών

ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

«Αναφερόμαστε στην ιστορική μνήμη στην Ελλάδα και συνήθως ο λόγος γίνεται για τις χαμένες πατρίδες στην Μ. Ασία. Ξεχνάμε όμως ότι πάνω από μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι, άφησαν χαμένες πατρίδες στα Βαλκάνια. Ποιος θυμάται ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια χαμένη πατρίδα για τους Εβραίους;…»
Αντώνης Λιάκος, καθηγητής «Ελληνικής»(!) Ιστορίας
Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών...

Η προπαγάνδα περί «πολυπολιτισμικής Βαλκανικής Μητροπόλεως» 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες αυτού του τόπου, έχουν δηλώσει ευθέως ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά, πρόκειται να...

Υπάρχουν βουλευτές που το λέει η καρδιά τους?

Αύριο ο πρόεδρος του Δ.Ν.Τ.  και   πραγματικός άρχων της  Ελλάδας κος Στρος Καν, επισκέπτεται  την χώρα μας  για να δει από κοντά αν οι ιθαγενείς κάτοικοι της ακολουθούν πιστά τις εντολές του. Θα μιλήσει λένε στη Βουλή για να δώσει τις εντολές του  αυτοπροσώπως προς τους Ελληνες βουλευτές. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των βουλευτών μας.
 Επειδή ακούμε ότι κάποιοι σκέπτονται να απέχουν. 
Η αποχή και η μη παρουσία σας δείχνει δειλία. 
 Πρέπει να πάτε εκεί και όσοι διαφωνούν πραγματικά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο καιρό πρέπει να δείξουν στον Στρος Καν ότι είναι ανεπιθύμητος στη πατρίδα μας. 
  Οι αντιμνημονιακοί  συντηρητικοί  βουλευτές , οι ακτιβιστές  βουλευτές της Αριστεράς (από τους κυβερνητικούς βουλευτές δεν ελπίζουμε τίποτα) ας σηκώσουν ένα....

Οι Π@Π@ρες του διαδικτύου: Ρωγμή στις σχέσεις Καραμαλή - Σαμαρά αλλά ο Σαμαράς κάνει ΄ρουσφέτια' στον 'εχθρό' του

Οι άνθρωποι είναι ικανοί να σε τρελάνουν...
Αν κάποιος ανυποψίαστος διαβάζει τα δημοσιεύματά τους θα απορήσει με το τι επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Εσωκομματικός πόλεμος; Διχασμός; Αλληλοκαρφώματα; Ποιός είναι Πρόεδρος τελικά;

Διαβάζουμε λοιπόν;
"Ο Σαμαράς κάνει ένα βήμα μπροστά 2 βήματα πίσω"
Τα βήματα πίσω ποια λέτε να είναι;
Η διαγραφή Αυγενάκη ,η ανεξαρτητοποίηση του Κοντογιάννη και η υποτιθέμενη ρήξη με τον Καραμανλικό μπλοκ.
Αντίθετα στα συν του είναι, η επιτυχημένη παρουσία στη ΔΕΘ, το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και η επανείσοδος της πολιτικής ρητορείας του Σαμαρά στο δημόσιο πολιτικό λόγο.
Τώρα πως στη....

Που είναι το ρεπορτάζ ρε Π@π@ρογιάννη;

Διαβάζαμε μέσα στο Σ/Κ το 'αποκαλυπτικό' ρεπορτάζ ,από το πλήρως συκοφαντικό και αναξιόπιστο σε θέματα Ρηγίλλης, blog fimotro, ότι στο προσεχές διάστημα, και μάλιστα μέχρι σήμερα Δευτέρα, θα έβγαζε στοιχεία για 'εκβιασμό' και εξύβριση blogger, υποστηρικτή του προέδρου της ΝΔ, σε βάρος δημοσιογράφων και πολιτικών.

Φυσικά μην περιμένετε τίποτα παραπάνω από άλλη μια ανάρτηση ανάλογου ύφους από τον π@π@ρογιάννη, που το τελευταίο χρονικό διάστημα επειδή του 'έκατσαν' δύο, τρεις επαφές με 'τσιράκια' της ΝΔ, νόμιζε ότι ήρθε η ώρα, εργολαβικά, να αναλάβει τη λάσπη εναντίον, βασικών συνεργατών του Σαμαρά.

Στόχος του, η...

Τώρα στο Facebook εκτός από τα "μακεδονικά" έχουμε και τα "αρχαία μακεδονικά"!!! Άριστα

Στο νέο προφίλ του Facebook που προς το παρόν είναι ακόμα προαιρετικό και μπορείτε να το ρυθμίσετε χειροκίνητα στο http://www.facebook.com/about/profile/ (μέχρι να μπει αυτόματα σε όλους), έχει μια επιπλέον πληροφορία για τις γλώσσες που μιλάει ο καθένας μας.

Αναφέρει μεταξύ άλλων Αρχαία Ελληνικά, Κρητικά Ελληνικά, Κυπριακά Ελληνικά και βεβαίως βεβαίως:

Θαυμάστρια του Πρωθυπουργού η μια συλληφθείσα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αποκάλυψη από taxalia..
ΔΕΙΤΕ την φωτογραφία- σοκ ΕΔΩ
Η συλληφθείσα οπαδός του 'επαναστάτη'- συντρόφου, της εξουσίας, ΓΑΠ

26.000 ευρώ ξόδεψαν ΓΑΠ και Πάγκαλος σε μόλις 4 ημέρες

Κρατικές σπατάλες αξίας 26.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 4 ημέρες, από τον Πρωθυπουργό και τον 'μαζί τα φάγαμε' Πάγκαλο...
Τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια έκαναν τα παιδια...
Πως κάνετε έτσι όλοι;
Καμμία ανέχεια, καμμία κατανόηση;
Τόσα δώρα έχουν να πάρουν.
Σε...

Η …πρόσκληση ΓΑΠ στον Strauss…(βίντεο)



αἰέν ἀριστεύειν

Δείτε τον οπλισμό που βρέθηκε στις γιάφκες!

Τι δεν κάνουν οι συνδικαλιστές στο εξωτερικό

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τα επεισόδια στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ το σαββατοκύριακο που πέρασε είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.

Για μια χώρα που βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση, για μια χώρα που τελεί υπό σκληρή επιτήρηση και το πολιτικό της σύστημα απλώς διεκπεραιώνει τις βουλήσεις των δανειστών, το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.

Σε μια στιγμή που το...

Θέατρο παραλόγου

TΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα βιώνουν έναν πρωτοφανή εμπαιγμό από την κυβέρνηση σε ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας όπως είναι οι συμβάσεις εργασίας.


ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Το οικονομικό επιτελείο ανέλαβε στο επικαιροποιημένο μνημόνιο του Αυγούστου τη δέσμευση ότι οι επιχειρησιακές συμβάσεις θα υπερισχύουν των κλαδικών και της εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα μπορούν να μειωθούν έως και 12% με σκοπό να ολοκληρωθεί η εσωτερική υποτίμηση εισοδημάτων στη χώρα, που ξεκίνησε τους περασμένους μήνες με την περικοπή των αποδοχών στο δημόσιο τομέα. Τώρα η κυβέρνηση επιδίδεται σε....

Έριξαν στις …μίζες τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Μύγα «τσε-τσε» τσίμπησε ξαφνικά τον Γ. Καρατζαφέρη στην πρωινή εκπομπή του MEGA και ξαφνικά άρχισε να πετάει τον έναν «πύραυλο» μετά τον άλλον κατά όσων βρίσκονται πίσω από τις στρατιωτικές προμήθειες που εξακολουθούν να γίνονται εν μέσω κρίσης... Αρχικά εγκλώβισε τον Ι. Σάφα της «Abu Dhabi Mar» που αγόρασε τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και με τη δική του συγκατάθεση! Ωστόσο, όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τώρα πια δεν...

Ο Γόρδιος Δεσμός της λαθρομετανάστευσης

  • Μία απορία έχω μόνο για τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί όλοι τους, έρχονται στη χώρα μας και δεν προτιμούν την... Βουλγαρία; Και η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανήκει... Όμως, όλοι της γης οι κατατρεγμένοι έρχονται εδώ... Γιατί άραγε; Το "αστείο" είναι πως συνεχίζουν να έρχονται με αμείωτους ρυθμούς ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην απαρχή μίας φρικώδους οικονομικής κρίσης. Και οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται ακατάπαυστα...
Ονειρεύομαι έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι ζουν επιτέλους αδελφομένοι, με αγάπη, αλληλεγγύη, σεβασμό, έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι αποφάσισαν να μην ανεχθούν πλέον άλλους πολέμους, βία, θάνατο και μιζέρια. Έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Έναν κόσμο στον οποίο η φιλοξενία θα είναι ιερή, όπως ακριβώς στην Αρχαία Ελλάδα. Στον κόσμο που ονειρεύομαι, όλοι οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι, και χαίρονται να περιποιούνται όποιον ξένο φέρει η τύχη μπροστά στο σπίτι τους, χωρίς πριν να τον ρωτήσουν σε ποια φυλή ανήκει και σε ποιον Θεό πιστεύει.

Το παραπάνω είναι...