Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2010

Το φάρμακο του ΔΝΤ

4 μέτρα περικοπής μισθών για τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ

1. Τη μείωση των μεικτών αποδοχών κατά 10%, εφόσον ξεπερνούν τα 1.800 ευρώ, σε δωδεκάμηνη βάση (απαλλάσσονται τα επιδόματα οικογενειακής κατάστασης και ανθυγιεινής εργασίας). Δηλαδή, η μείωση δεν θα αφορά όσους έχουν ετήσιο εισόδημα 21.600 ευρώ.
2. Τη θέσπιση «πλαφόν» στα 4.000 ευρώ τον μήνα υπολογιζόμενα επίσης σε δωδεκάμηνη βάση (48.000 ευρώ ετησίως). Εξαιρούνται πρόεδροι, διοικητές και διευθύνοντες σύμβουλοι.
3. Την έγκριση ανώτατης δαπάνης...

Πότε θα καταρρεύσει το καθεστώς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Η προδοσία των σπουδασμένων.

Ο Κλεισθένης γράφει

Η Ελλάδα μετά το ’50 καταστραμμένη απ’ τον πόλεμο, την κατοχή (των Γερμανών μην το ξεχνάμε) και τον εμφύλιο έσφιξε τα δόντια, δούλεψε, έκανε το «σκατό» της  παξιμάδι, στάθηκε στα πόδια της και αποφάσισε να σπουδάσει τα παιδιά της, δεν μιλάω για τους έχοντες, αυτοί πάντα σπούδαζαν τα παιδιά τους και μας τα φόρτωναν στο σβέρκο, μιλάω για τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες, που με πολλούς κόπους και θυσίες έστελναν τα παιδιά τους να μορφωθούν, να σπουδάσουν. Πράγματι τα...

Δημοψήφισμα τώρα...

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης το γνωρίζουν πια όλοι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν είναι το μέγεθος και η ένταση του προβλήματος. Το κέντρο της Αθήνας είναι υπό «κατάληψη» και το πιο ανησυχητικό είναι ότι έχει πια αλλοιωθεί η σύσταση του πληθυσμού.

Δεν γίνεται να είναι το κέντρο της πρωτεύουσας απροσπέλαστο για τους Έλληνες. Δεν γίνεται να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Δεν γίνεται όταν δεν υπάρχουν δουλειές, να συνεχίζουμε να ανεχόμαστε την παραμονή λαθρομεταναστών στην χώρα μας. 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ BLOG ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΝ...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ : “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ”


«Οι Τούρκοι της Θράκης έβγαλαν νικητή στις εκλογές τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη, και έσωσαν το ΠΑΣΟΚ από τον… γκρεμό. Τώρα θέλουν το μερίδιό τους στην περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».
Αυτά τα προκλητικά αναφέρονται σε άρθρο της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπίρλικ» της Θράκης, αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά την προκλητικότητα, αλλά και τους στόχους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει όλους τους ανθέλληνες μειονοτικούς.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι....

Νέα πραξικοπηματική προσπάθεια φίμωσης ενός ακόμα παρεμβατικού blog

Φιμώνουν το POLITICSNEW

Από σήμερα το πρωί μας κατέβασαν από το διαδίκτυο.

Κάποιοι φαίνεται δεν αντέχουν την κριτική ανάλυση της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, χωρίς ύβρεις και ακραίους χαρακτηρισμούς γι’ αυτό και επιδιώκουν να φιμώσουν το
http://politicanea.blogspot.com
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται μια έντονη και συστηματική προσπάθεια από συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία επιδιώκουν πανελλήνια σίγαση, να φιμωθούν φωνές ανεξάρτητες, (έκλεισαν blogs) αφού από νωρίς το πρωί αναίτια και παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας για την απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών, η διαχειρίστρια εταιρία (Google) κατέβασε το http://politicanea.blogspot.com.
Με αυτή την ενέργειά της αδικεί και ακυρώνει το ρόλο της ως πλατφόρμας διακίνησης των ιδεών, αφού ο...

Εκεί στη ΝΔ δεν έχουν καθόλου νεύρα;

Στον πρώτο γύρο των πρόσφατων περιφερειακών εκλογών, όπου ο αναμφισβήτητα πολιτικός και δημοψηφισματικός χαρακτήρας τους τέθηκε από όλους ανεξαιρέτως, πολίτες και κόμματα, ο λαός πήγε στις κάλπες και έφερε τη Νέα Δημοκρατία σε απόσταση αναπνοής από το ΠΑΣΟΚ με μόνο 2% διαφορά και μάλιστα πρώτη σε 33 νομούς της χώρας.

Ο λαός λοιπόν αυθεντικά και κυρίαρχα αποφάσισε, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Δηλαδή τους δημοσκόπους. Έτσι, το ίδιο το βράδυ της δεύτερης Κυριακής των εκλογών έκαναν την εμφάνισή τους....

Μετά πρέπει να πιστέψουμε τους δημοσκόπους...

Για να δούμε τι λέει το 'βαρόμετρο' της Public Issue για το ποια κυβέρνηση προτιμούν οι Έλληνες να διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πρώτο Πα.Σο.Κ. φυσικά με 27% και η ΝΔ δεύτερη με 7%!!!

7%...Δηλαδή ούτε 1 στους 4 ψηφοφόρους της δεν την  εμπιστεύεται..
Περιέργα πράγματα..

Τι αποτελέσματα έδινε όμως μια άλλη δημοσκόπηση (της MRB) πριν από 5 ημέρες περίπου...

Η πολιτική μετάλλαξη του Πα.Σο.Κ

Μια σειρά νόμων και αποφάσεων της Ν.Δ. που το ΠΑΣΟΚ πολέμησε με σφοδρό τρόπο ως αντιπολίτευση, υιοθετούνται πλέον από την κυβέρνηση ως δικές της επιλογές αναδεικνύοντας με τον πιο γλαφυρό τρόπο το πώς εξακολουθεί να «λειτουργεί» το πολιτικό «παιχνίδι» στη χώρα μας. Το αστειότερο, βέβαια, είναι ότι οι περισσότερες εξ αυτών αποτελούσαν μέχρι προ έτους αιτία ακραίων αντιπαραθέσεων ανάμεσα στα δύο κόμματα, με το ΠΑΣΟΚ να τις χαρακτηρίζει «ανάλγητες και νεοφιλελεύθερες επιλογές των...

Ο ΚΥΡ υποδέχεται τον Στρος Καν

Από "Το ΒΗΜΑ"

Πτωχοκομείον η ΕΛΛΑΣ

Η πόλις εάλω. Η οικονομική κρίση πλήττει την περιοχή της πρωτεύουσας περισσότερο από κάθε άλλη γεωγραφική περιοχή της χώρας, με καταστροφικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία. Οι «επίσημα άνεργοι» στην Αθήνα προσεγγίζουν ήδη τους 200.000, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ 12ετίας (περίπου 40 απολύσεις γίνονται ανά εργάσιμη ώρα). Κάθε μήνα που περνάει, αποσύρονται από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανοίχτηκαν στην Αττική καταθέσεις ύψους 1,33 δισ. ευρώ (16 δισ. ευρώ εκταμιεύθηκαν το τελευταίο 12μηνο).

Η οικοδομική δραστηριότητα στην Αττική υποχωρεί με μεγαλύτερο ρυθμό συγκριτικά με....

Το μεγάλο κόλπο με τα φάρμακα

Συνταγές με φάρμακα αξίας 15.000 ευρώ από γιατρούς-φαντάσματα υπέβαλε στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) φαρμακείο που λειτουργεί στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι του ΟΠΑΔ, έπειτα από ελέγχους που έκαναν, διαπίστωσαν ότι σε πολλές συνταγές το ονοματεπώνυμο των γιατρών δεν ήταν αληθινό, ενώ σε άλλες είχαν πλαστογραφηθεί οι υπογραφές. Η σύμβαση του Ταμείου με το φαρμακείο διεκόπη για έναν χρόνο, στον φαρμακοποιό επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και ο φάκελος με τα στοιχεία απεστάλη στον εισαγγελέα.

Η περίπτωση αυτή είναι μία από...

Η απάτη της συναίνεσης

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν μια πολύ ιδιότυπη αντίληψη για τη συναίνεση. Πρώτα επιβάλλουν τα μέτρα που κρίνουν, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, και έπειτα ζητούν την κάλυψη των αποφάσεών τους με το μανδύα της συναίνεσης από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Αμέσως μετά τις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές, ο Γιώργος Παπανδρέου, επικαλούμενος έναν...

Ξεφτιλισμένοι δημοσκόποι της Public Issue και της Καθημερινής

Θα σας ξεμπροστιάσουμε ξεφτιλισμένοι γκαιμπελίσκοι του Φαλήρου.
Δεξιοί του Κολωνακίου και του Παλαιού Ψυχικού.
Νεοφιλελεύθεροι σοσιαλιστές - εφοπλιστές - τσιράκια της Αμερικής.

Το γεγονός:
Αύριο η Καθημερινή, οι νεοφιλελεύθεροι κήρυκες της σοσιαλβαρβαρότητας ,θα δημοσιεύσουν το 'βαρόμετρο' της Public Issue, στο οποίο η διαφορά Πα.Σο.Κ. - ΝΔ να εκτοξεύεται στις 9 μονάδες διαφορά (39% Πα.Σο.Κ. - 30% ΝΔ).

Για να δούμε το 'βαρόμετρο' τι έδειχνε την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη...

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν διόγκωσε το δημόσιο η ΝΔ; Α, πα, πα, τι είναι αυτά τα ψέματα;

               Τα στοιχεία δεν είναι ούτε δικά μου, ούτε του Σαμαρά, ούτε του Καραμανλή...
είναι του Παπακωνσταντίνου όπως τα έδωσε προχθές στη δημοσιότητα και αφορούν τις ΔΕΚΟ:

Δείτε λοιπόν πως "φούσκωσε" η ΝΔ το Δημόσιο με υπαλλήλους:

Όπως προκύπτει απ' τα στοιχεία του ίδιου του Παπακωνσταντίνου...

Προάγγελος νέου κόμματος;

Παρών δηλώνει στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί με χθεσινή ημερομηνία (10-12-2010) ο Γ. Δημαράς και η παράταξη, υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές για την Αττική, “ Άρμα Πολιτών” και μάλιστα δηλώνει ότι θα συνεχίσει να δίνει την μάχη. Βέβαια δεν...