Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

Πρόσωπο της χρονιάς για τους TIMES ο...

...ιδρυτής του FACEBOOK, Μαρκ Ζούμπεργκ.

Η αιτιολογία του περιοδικού είναι το γεγονός ότι κατάφερε να 'ενώσει' παραπάνω από 500.000 εκ. χρήστες μέσω διαδικτύου και ουσιαστικά να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα social media.
Είναι ο άνθρωπος, κατά τους TIMES, που αναμόρφωσε την διαδικτυακή κοινότητα και μέσω του FACEBOOK, έδωσε άλλη έννοια και παρεμβατικότητα στα social media.

Βέβαια καλό θα είναι να γνωρίζει ο κόσμος, ότι η επιλογή του, δεν αποτέλεσε προϊόν λαϊκής ετοιμιγορίας των χρηστών του διαδικτύου.
Αφού στην διαδικτυακή ψηφοφορία του περιοδικού ο Ζούμπεργκ έρχεται ...

Το χειρόγραφο του Χριστοφοράκου για τις μίζες από την συμφωνία με τον ΟΤΕ. Είπατε τίποτα για “ζημιογόνες” ΔΕΚΟ;

Επειδή η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την χώρα, όλοι δείχνουν με το δάχτυλο τους ισολογισμούς των ΔΕΚΟ αλλά εξαιρούν έντεχνα τον ΟΤΕ, ο οποίος αποτελεί το λίκνο της διαπλοκής.
Όχι μόνο επειδή πάνω του στήθηκε το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης
Όχι μόνο επειδή δημιουργήθηκε από τον ιδρώτα όλων των Ελλήνων εως ότου μία ωραία πρωΐα να δοθεί πεσκέσι στους Γερμανούς…
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο....

Μα τι απορροφητικότητα κονδυλίων είναι αυτή; Πραγματικά εντυπωσιαζόμαστε....

 Αντιγράφουμε από τη 'μαύρη Βιβλο' της Οικονομίας του Πα.Σο.Κ., που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

α) Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, ύψους 2,26 δισεκατομμυρίων ευρώ που είχε ρυθμό απορρόφησης 9,6% έως τα μέσα Οκτωβρίου του 2010.

β) Το πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, ύψους 1,44 δισεκατομμυρίων ευρώ που είχε ρυθμό απορρόφησης 3,3% έως τα μέσα Οκτωβρίου του 2010.

γ) Το πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» του Υπουργείου Εσωτερικών, ύψους 505 εκατομμυρίων ευρώ που είχε ρυθμό απορρόφησης μόνο 1,9% έως τα μέσα Οκτωβρίου του 2010

Χα, σας τη σκάσαμε...
Δεν είναι φυσικά άλλη μια 'προπαγάνδα' της ΝΔ, αλλά...

Μοναξιές για τον...

... πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκο Καραχάλιο.

Γράφει το Νυχτοπούλι

Με ένα ποτήρι σαμπάνια και καθισμένος μακρύα από την παρέα του που διασκέδαζε στο χώρο, με συντροφιά μονάχα το κινητό του, ο Καραχάλιος έμοιαζε χαμένος.
Κάτι του έλειπε...
Τον πλησιάζει ένας...

Φωτογράφια ΣΟΚ από τον ξυλοδαρμό του Χατζηδάκη

Επιστολή προς τους Έλληνες πολίτες,

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: ...

Αυτοί ψήφισαν το νέο πολυνομοσχέδιο.. δώστε τους τα 'χαιρετίσματά' σας ή ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ


Μήπως η χώρα βρίσκεται σε ιδιότυπη πολιτική, εργασιακή και οικονομική "ομηρία";

"ΕΙΘΙΣΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ & ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,  ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ"
 
 Ο κ. Δ. Πιπεργιάς, επαγγελματίας συνδικαλιστής(πρόεδρος της  ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, 1981 – 1986 και 1993 – 1994),  αποτελεί φωτεινό [σκοτεινό για καταναλωτές και προϊόντα] παράδειγμα,  στους διαδόχους του συνδικαλιστές, που  κληρονόμησαν την "καυτερή" αγωνιστικότητά του και τους "διακόπτες" του ηλεκτρικού.
Δεν προξενεί εντύπωση το γεγονός, ότι...

Βίντεο από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας


Πα.Σο.Κ. και νεποτισμός


Το μικρό παραπολιτικό σχόλιο της Αυριανής Μ.Θ. στις 4/12/2010, με τίτλο «Τι καρφί ήταν αυτό στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης», αποτελεί ίσως ένα από τα σοβαρότερα σχόλια από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στις πρόσφατες Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές.


Δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έχει αλλάξει, αλλά εξακολουθεί να ανέχεται, να υποθάλπει και να αναπαράγει τα νοσηρά φαινόμενα της οικογενειοκρατίας και του...

Τι κερδίσατε προβοκάτορες;

Ποιό είναι το κέρδος λοιπόν από μια τέτοια εικόνα;

Έδειραν τον Χατζηδάκη... για να στρέψουν τα φώτα στη ΝΔ (video) ;

Οι γνωστοί άγνωστοι που εξυπηρετούν πλήρως τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ έκαναν πάλι την προβοκάτσια τους:

ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ βουλευτή της ΝΔ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, έξω απ' τη Μ. Βρετάνια...

προφανώς επειδή απάλλαξε τους πατεράδες τους που τους τρέφουν, από το να πληρώνουν τα κερατιάτικα του ΠΑΣΟΚ στην Ολυμπιακή της Μιμής

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χατζηδάκη έμεινε αρκετή ώρα εγκλωβισμένος σε πολυκατοικία κοντά στο γραφείο του στη Φιλελλήνων, πριν τον φυγαδεύσουν τα ΜΑΤ, ενώ αυτοί που του την έπεσαν ήταν μάλλον από την ΑΔΕΔΥ τραμπούκου πρασινοφρουρού Παπασπύρου

Τη στιγμή αυτή (15:00) στο Σύνταγμα επικρατεί ηρεμία ενώ ένταση και πολλά δακρυγόνα πέφτουν στην Πανεπιστημίου και στην Πατησίων μπροστά στα γραφεία της ΓΣΕΕ (σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει φωτιά το κτήριο της ΓΣΕΕ!!)

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία...;

Το ότι η Νιγηρία, οι κυβερνήσεις της, ο φυσικός της πλούτος και ο ίδιος ο λαός της εδώ και χρόνια βρίσκονται, οιονεί εξανδραποδισμένοι, στο έλεος των πολυεθνικών είναι παλιά νέα.
Αλλά, τις τελευταίες δύο μέρες δύο αμερικανικά διπλωματικά τηλεγραφήματα από το CableGate του WikiLeaks αναδεικνύουν τέτοιες πρακτικές από δύο τέτοιες εταιρείες-κολοσσούς, τη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία διεθνώς Pfizer και τη Shell, τον γίγαντα των πετρελαιοειδών.
Στις 20 Απριλίου 2009 ο εμπορικός ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αμπούτζα (ABUJA 000671) αναφέρεται στο....

Τζουμάκα σε έχουμε 'καταγράψει' για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ...

Επείδη από πρώτη Ιανουαρίου, αν τελικά παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα ο Δημαράς, μιας και είναι και αυτός ένας από τους γνωστούς κωλοτούμπες της πολιτικής, ενδέχεται να βρεθεί στο κοινοβούλιο ο Στέφανος Τζουμάκας, ας του θυμίσουμε κάποιες δηλώσεις του για το Πα.Σο.Κ. και την οικονομική του πολιτική, το ΔΝΤ και το Μνημόνιο...

Αναπαραγωγή απόψεων, μέσω του blog του, την Άνοιξη του 2010 κατά τη διάρκεια της ένταξης ή όχι στο ΔΝΤ
"Οποιοσδήποτε έχει υποτυπώδεις γνώσεις γύρω από το θέμα γνωρίζει ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ αποτελεί το έσχατο σκαλοπάτι διεθνούς εξευτελισμού μιας χώρας, με καταστροφικές συνέπειες τόσο για τον λαό της όσο και για την κυβέρνηση που αποφάσισε την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Δεν είναι τυχαίο που στο ΔΝΤ προσφεύγουν σχεδόν αποκλειστικά τριτοκοσμικές χώρες."
 και συνεχίζει...

Σοβαρά επεισόδια στην πορεία στο Κέντρο της Αθήνας. Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον Χατζηδάκη

- Επίθεση από ομάδα διαδηλωτών δέχθηκε ο πρώην υπουργός στο ύψος του Συντάγματος
- Ένταση μεταξύ αντεξουσιαστών και ΜΑΤ στην οδό Ολύμπου
- Παραμένει στην Ομόνοια η κεφαλή της πορείας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
- Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ χωρίς να περάσει μπροστά από τη Βουλή
- “Προληπτικοί έλεγχοι” από την αστυνομία στα Εξάρχεια


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...

Ζήτησε συμβουλές το GIORGO από τον Ούρμπαν ή του μίλαγε για τους Ρομά;

Συνάντηση με τον ΔΕΞΙΟ ηγέτη- πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ούρμπαν είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός;! ΓΑΠ, εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. από τους "Μαγυάρους".

Συζητήθηκαν θέματα όπως η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση που περιλαμβάνει την ένταξη των υπόλοιπων Βαλκανικών χωρών στην Ε.Ε., με πρώτη την Κροατία, θέματα 'συμμαχίας' για τη σύνοδο κορυφής που έρχεται τις επόμενες μέρες, τη νέα μεταναστευτική πολιτική που οφείλεται να εφαρμοστεί για να περιοριστούν τα προβλήματα στις ευρωπαικές χώρες ,το θέμα των Ρομά αλλά και η οικονομική συγκυρία που οδηγεί την Ελλάδα σε παρατεταμένη ύφεση.

Άραγε το GIORGO να ρώτησε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας πως κατάφερε να ξεφύγει από το ΔΝΤ και τους κατοχικούς τοκογλύφους;
Και μην θεωρείται πως είναι στο μακρύ παρελθόν η 'υπόθεση Ουγγαρία'.
Δεν έχουν περάσει ούτε 6 μήνες.

Ας κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση με τη βοήθεια του, ίσως πιο 'προικισμένου' έλληνα, δημοσιογράφου, Γιώργου Δελαστίκ.

Ουγγαρία τον Απρίλιο του 2010

Ο Εκατομμυριούχος, η Πράσινη Ανάπτυξη και ο Νεροκουβαλητής


Με αφορμή τις υπογραφές του κυρίου Ζερβού και του κυρίου Mouratoglou για «συνεργασία» EDF και ΔΕΗ και με ελάχιστο ψάξιμο, ξαναβρέθηκα στην Γερμανία και στην Κυβέρνηση Κλίντον. Αυτό όχι για να σας πω ότι είμαι …ντετέκτιβ (τρίχες, δημόσιες πληροφορίες βρήκα) αλλά για να δείτε, τι είναι η Πράσινη Ανάπτυξη; γιατί σκίζεστε για την Σωτηρία του Πλανήτη; Ποιός είναι ο Εκατομμυριούχος και ποιος είναι ο Ντόπιος Νεροκουβαλητής;

Εκπληκτικό βίντεο για την προπαγάνδα της κλιματική αλλαγής

Αργούς ρυθμούς στην απόδοση ιθαγένειας

Ο πολύκροτος νόμος για την πολιτογράφηση ομογενών, ενήλικων αλλοδαπών και τη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά δεύτερης γενιάς δεν έχει φέρει ακόμη απτά αποτελέσματα, εννέα μήνες μετά τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ένα περίπου χρόνο μετά την ψήφισή του. Μόλις δειλά έχει αρχίσει να εφαρμόζεται, καθώς τα εμπόδια είναι πολλά, τόσο σε επίπεδο ετοιμότητας και γνώσης των υπαλλήλων όσο και σε επίπεδο έκδοσης των απαραίτητων πιστοποιητικών από τη διοίκηση.
Σε 185.000 εκτιμάται ο αριθμός των κατόχων ΕΔΤΟ (Ειδικά Δελτία Ταυτότητας Ομογενούς) που αναμένουν να πολιτογραφηθούν. Αριθμός αυτών των...

Αυξήσεις φωτιά στα εισητήρια

Σε τροχιά ριζικών αλλαγών που θα αφορούν κυρίως την οργάνωσηκαι τη λειτουργία βάζει η κυβέρνηση από τις αρχές του νέου χρόνου τις εταιρείες των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας. Παράλληλα δροµολογούνται γενναίες αυξήσεις στα εισιτήρια, τα οποία από τον ερχόµενο Ιανουάριο θα αυξηθούν κατά 40% - 50%. Συγκεκριµένα,προωθείται η καθιέρωση δύοτύπων εισιτηρίων: για τα µέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ηλεκτρικός, τραµ) και για τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Η τιµή στο πρώτο εξετάζεται να φτάσει το 1,5 ευρώ και στο δεύτερο το 1,30 ευρώ, από 1 ευρώ που είναι σήµερα το κόστος του ενιαίου εισιτηρίου για όλα τα µέσα.

Παράλληλα, εξετάζεται η....

Συναίνεση στην ανάπτυξη

TΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ της κυβέρνησης περί συναίνεσης στο οικονομικό της πρόγραμμα που καταστρώνει μόνη πρέπει πάραυτα να σταματήσουν. Η ελληνική κοινωνία δεν συναινεί στη δραματική αλλαγή της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Σήμερα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απεργούν για να εκδηλώσουν αυτή τη διαφωνία τους. Είναι φανερό σε όλους ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου οδηγεί τους πολίτες σε απόγνωση. Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς για μια φορά ακόμη κάλεσε τον πρωθυπουργό να συναινέσει επιτέλους στην ανάπτυξη.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζήτησε από...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Το χρήμα ως χρέος


Money as Debt (Greek Translation)

george | Myspace Video