Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2010

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει ο ήλιος

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Λοιπόν, αδέρφια, διαβάζω την «Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως» του Φίνλεϋ. Λίγο μισέλληνας ο τύπος, είχε και κάτι νιτερέσα κτηματικής φύσεως, που αθροιζόμενα στο πολιτισμικό σοκ της διάψευσης των αρχαιοελληνικών φαντασιώσεων του, τον έκαναν πικρόχολο έναντι ημών. Περίμενε την μυθική Αρκαδία, σιωπηλούς, γενναίους Σπαρτιάτες και αισθαντικούς Αθηναίους, και βρήκε βρωμοπόδαρους αγριεμένους φουστανελάδες αρβανίτες και άλλους Έλληνες, που σφάζανε στο γόνατο και καυγαδίζανε πάνω απ’ τα λάφυρα.
Όμως, όσο παραμορφωμένα κι αν είναι από την μνησικακία του έναντι κάποιων αγωνιστών, τα φοβερά γεγονότα παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σου κι ακόμη κι αυτός δεν μπορεί συχνά να κρύψει τον θαυμασμό του για την αυταπάρνηση και το μαχητικό πνεύμα του αγωνιζόμενου Λαού μας.
Κοντεύουμε να ξεχάσουμε, με την βωδίσια «παιδεία» μας, ότι τούτο το κράτος γεννήθηκε μέσα από...

Όχι άλλη Εθνική υποτέλεια


Επίτ. Προέδρου του Αρείου Πάγου
Όπως τα άτομα, έτσι και οι λαοί, αν δεν έχουν αυτοσεβασμό, δεν είναι δυνατόν να αναμένουν την εκτίμηση των άλλων.
Η Ελλάδα του Οκτωβρίου του 1940, αν απέσπασε τον γενικό θαυμασμό όλων των ηγετών και λαών της οικουμένης, είναι γιατί απέδειξε, πως ο λαός και η ηγεσία του είχαν εθνική αξιοπρέπεια.
Αλλά η αξιοπρέπεια αυτή δεν υπάρχει, όταν Ελλην ηγέτης είπε στο...

Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή

Επικίνδυνα πράγματα...


Τώρα για ποιό λόγο υπάρχει το όνομα του Τέρενς Κουίκ θα σας γελάσουμε...

Οποιοσδήποτε πολίτης δικαιούται να προβεί σε κριτική για τις πράξεις και τις παραλείψεις των προσώπων που ασκούν δημόσια καθήκοντα και δη ΓΙΑΤΡΩΝ...

Τα ακούτε φοβισμένες Δημοσιογρα...φάρες?
Το Εφετείο, με πρόσφατη απόφασή του, που αφορούσε σε εκδίκαση αγωγής γιατρού, διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Χίου, κατά δημοσιογράφου-ο οποίος σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας τον χαρακτήρισε «γιατρό – φάντασμα»- απέρριψε την πρωτόδικη απόφαση, που υποχρέωνε το δημοσιογράφο να καταβάλει στον γιατρό 50.000 ευρώ ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση.
H χρησιμοποίηση σκληρών εκφράσεων από δημοσιογράφους κατά γιατρών, που επιτελούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, είναι...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Απίστευτη αποκάλυψη από τον adiakrito

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Δεν συνυπογράφουμε το ρεπορτάζ.
Η αναδημοσίευσή του γίνεται για λόγους ενημέρωσης καθώς αφορά πρόσωπα που έχουν συγγενική σχέση με θεσμικούς παράγοντες του κράτους και της κυβέρνησης

Ρουμπίνι: Ένας οικονομικός δολοφόνος - 'φίλος' του ΓΑΠ και της Ελλάδας;

Από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα password! Μήπως και το δικό σας είναι ανάμεσά τους;

Πριν από μερικές ημέρες η Gawker Media δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση από την ομάδα hacker «Gnosis», με αποτέλεσμα να υποκλαπούν πάνω από 1.3 εκ. email και password που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του site για την πρόσβασή στο κουτσομπολίστικο site Gawker.com. Στη συνέχεια η ομάδα “Gnosis” διέθεσε τα δεδομένα μέσω ενός torrent σχεδόν 478MB, για… κάθε χρήση. Έτσι η εφημερίδα Wall Street Journal αποφάσισε να κάνει μια στατιστική ανάλυση σε 188.279 από αυτά τα password για να δει τις συνήθειες των χρηστών. Τα συμπεράσματα ήταν αποκαλυπτικά…

Παραδοχή βουλευτή του Πα.Σο.Κ. "Εμείς έχουμε πρωτίστως ευθύνη για το τεράστιο χρέος"

 Καταρρέει εκ των έσω, η σκευωρία της κατοχικής κυβέρνησης, περι ευθύνης μόνο του Καραμανλή ,για όλα τα δεινά της οικονομία μας.

Νάντια Γιαννακοπούλου Βουλή των Ελλήνων 22/12/2010

"Πρωτίστως ευθύνες έχουν οι κυβερνήσεις του κόμματος του οποίου ανήκω"
"Μπήκαμε σε ένα μηχανισμό και με δική μας ευθύνη, και δεν ....

Στηρίζουμε το ANTINEWS

Συγκλονιστικός Πάνος Καμμένος στη Βουλή: "Σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας". Φωνή όλων των Ελλήνων πατριωτών. Βίντεο

Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου, βρίσκεται υπό κατοχή!


Ένας εκρηκτικός Πάνος Καμμένος -μια όαση αξιοπρέπειας-απέναντι σ ένα τσούρμο υποταχτικούς συνεδέλφους του.

Ο Καμμένος μίλησε ανοιχτά για το σχέδιο διαμελισμού της χώρας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναφέρθηκε στην επιχείρηση ανεξαρτητοποίησης της Θράκης, ένα νέο Κόσοβο, με την συμβολή των Γερμανών και την ανοχή της Κοινότητας.

Ο Καμμένος μίλησε για τους Τσάμηδες, τους σφαγείς των Ηπειρωτών, οι οποίοι ετοιμάζουν εορταστικές εκδηλώσεις στην Ηγουμενίτσα.

Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου η οποία επισημαίνει ότι με μια υπογραφή παραδώσαμε την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Eίπε χαρακτηριστικά: Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου, βρίσκεται υπό κατοχή!

Κάλεσε τέλος τους Έλληνες πολίτες ν αντιδράσουν με μόνο κριτήριο τον πατριωτισμό τους.

Το επαναλμβάνουμε όλα αυτό το διάστημα: Eίναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα -οι πολίτες-στα χέρια μας.
Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.

Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε ολόκληρη την ομιλία του.

Kourdisto Portocali

Λίγη ντροπή Φώφη...Λίγη τσίπα...και αν δεν έχεις από αυτά..Θυμήσου ποιός ήταν ο πατέρας σου

 "Το Μνημόνιο ήταν και είναι η μοναδική λύση για τη σωτηρία της χώρας"
Φώφη Γεννηματά 21/12/2010, Βουλή Ελλήνων.


Θα τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου πατέρας της...

Παράταση της αποστολής της Frontex sτον Έβρο

Τέσσερις μήνες θα παραμείνει στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Εβρου, η Ευρωπαϊκή Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης (RABIT) της Frontex, από τους έξι που είναι το ανώτατο χρονικό όριο το οποίο προβλέπει ο κανονισμός της συγκρότησής της. Οι Ευρωπαίοι συνοριοφύλακες, προερχόμενοι από 26 χώρες που επιχειρούν για πρώτη φορά μαζί με Ελληνες συνοριοφύλακες από τις 5 Νοεμβρίου στο βόρειο και νότιο τμήμα του νομού Εβρου, θα συνεχίσουν τις περιπολίες τους μέχρι στις 3 Μαρτίου του 2011, όπως αποφάσισε η....

Καταψηφίζει τον προϋπολογισμό ο Βαγγέλης Παπαχρήστος;

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, ο προσφάτως διαγραφείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ, βουλευτής Πρέβεζας κ. Ευαγ. Παπαχρήστος. Μιλώντας με συναδέλφους του βουλευτές στη Βουλή, ο κ. Παπαχρήστος αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες την ηγεσία του ΠαΣοΚ ότι αντίθεται με το μνημόνιο, από τότε που γινόταν λόγος για την τύχη της εταιρίας Δοδώνης για την οποία ο διαγραφείς βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον, ζητώντας να μην πωληθεί: «Τους προειδοποίησα, έδωσα ψήφο ανοχής στην αρχή, και περίμενα πώς...

Ο Γεωργιάδης συναγωνίζεται επάξια τον Καρατζαφέρη στην γραφικότητα και την προπαγάνδα.

Σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm ο βουλευτής του Λα.Ο.Σ., Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας τα εξής:

"Η ΝΔ είναι συνυπεύθυνη για την κατάντια της χώρας και φαίνεται ότι τελικά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και χαμηλώνουν τους αντιμνημονιακούς τόνους"
"Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να έχει αριστερό λόγο και επιτέλους βλέπω μια αλλαγή στη στάση της απέναντι στο μνημόνιο" 
Για τον Αντώνη Σαμαρά και τους συμβούλους συγκεκριμένα ανέφερε:...
"Είναι ένας...

Αποδοκίμασαν την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στην Αλεξανδρούπολη

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε χθες Δευτέρα η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου «Νέα Αρχιτεκτονική για την Εκπαίδευση», του Γιώργου Κελεσίδη, περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ.
Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε στις...

Διαδώστε το! Η πλήρης Νομική γνωμοδότηση κατά του Πλινθίου (τσιπ) και της Φακελο-Κάρτας του Πολίτη

Πρακτικά ουδείς δύναται να υποχρεώσει κανένα πολίτη να λάβει και να χρησιμοποιεί την κάρτα, όπως αυτή εξαγγέλθηκε, δηλαδή με πλινθίο. Ιδιαζόντως Επαχθές το προτεινόμενο μέτρο της Κάρτας με Πλινθίο.
* Γιατί άραγε στο...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ>Έλληνας βουλευτής καταγγέλει οργανωμένο σχέδιο διαμελισμού της χώρας: "Είναι πουλημένοι!..", ενώ κορυφαίος υπουργός συζητάει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος!

Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή.
Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.
«Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε...

Το εξώφυλλο του "Kama Sutra" της Πετρούλας.... που κυκλφορεί από σήμερα στα περίπτερα

Οι νέες απεργίες στα ΜΜΜ τις επόμενες ημέρες

Η χρυσή ευκαιρία

H ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ… Θα έπρεπε να αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από το γεγονός αυτό. Οταν μάλιστα το ευχάριστο συναίσθημα προκύπτει από πράξη διπλωματική των αδελφών Κυπρίων. Η Λευκωσία συνήψε συμφωνία με το Ισραήλ, ώστε να καθορισθεί η ΑΟΖ ανάμεσα στα δύο κράτη. Και πολύ καλά έπραξε. Αψήφησε τον Τούρκο και προχώρησε με γνώμονα το συμφέρον της.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Άψογος ο Μαρκόπουλος πριν από λίγο στη Βουλή

Ο Μαρκόπουλος έβγαλε λαυράκι και πλέον ο ΓΑΠ μετράει άλλο ένα κομμάτι στο παζλ της ανακολουθίας των δηλώσεων του (ευχόμαστε ειλικρινά να αφορά τις δηλώσεις του η ανακολουθία και όχι κάποια “εσωτερική” δυσλειτουργία). Κοιτάξτε τι αποκάλυψε απόψε στη βουλή (σε λίγο και παραπολιτικό σπέσιαλ, σχετικό):
Τι είναι το έλλειμμα; Ένα κλάσμα. Αριθμητής το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης. Παρονομαστής το ΑΕΠ. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.; Το ΠΑΣΟΚ βασίζει τη στρατηγική του στη μείωση του αριθμητή, δηλαδή στη μείωση των δαπανών και την αύξηση των φορολογικών εσόδων. Η Ν.Δ. στηρίζει τη στρατηγική της στην αύξηση του παρονομαστή, δηλαδή ανάπτυξη, νέος πλούτος κλπ.
Και τα δύο οδηγούν σε μείωση του ελλείμματος.
Για αυτό καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό.
Γιατί έχουμε άλλη άποψη και στρατηγική για την οικονομία.
Τι είναι το χρέος; Μαζεμένα ελλείμματα...

Σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια μαθητών μέσα στη σχολική τάξη



Δυο μαθητές από τους 25 της Ε' τάξης του 6ου Δημοτικού σχολείου του Πύργου Ηλείας και η δασκάλα τους  κινδύνεψαν όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος στις μία παρά δέκα περίπου σήμερα δέχτηκαν ένα μεγάλο τμήμα σοβά στο κεφάλι τους που αποκολλήθηκε από την οροφή της αίθουσάς τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πύργος news πριν συμβεί το περιστατικό ακούστηκε στην αίθουσα ένας...