Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 26, 2010

Τα είπανε (Μαρινάκης - Αναστασιάδης) αλλά...τα συμφωνήσανε;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Την περασμένη Τετάρτη, σε εστιατόριο των Β.Προαστίων συναντήθηκαν Μαρινάκης και Αναστασιάδης, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στα ΜΜΕ.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας κάνουν λόγο για μενού συζητήσεων όπου το βασικό θέμα ήταν αυτό της....

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..."

Λόγω των εξελίξεων -σε πολιτικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο- που "τρέχουν", θεωρήσαμε σωστό να επαναδημοσιεύσουμε κείμενο που πρωτοδημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2010, στο οποίο ο γνωστότατος αγιορίτης μοναχός Γέροντας Εφραίμ (της Αριζόνα), αποκαλούμενος από πολλούς ως σύγχρονος άγιος της Ορθοδοξίας, προειδοποιούσε για δύσκολη επερχόμενη περίοδο και συνιστούσε προετοιμασία (κυρίως πνευματική)...
Το κείμενο δεν αναδημοσιεύεται για να δημιουργήσει πανικό, ούτε για να...

Στο στόχαστρο του κατεστημένου η Ορθοδοξία και οι φωτεινοί ιεράρχες της

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος και όλων των χρωμάτων ομοφωνούν στο κτύπημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Εδώ οι πολιτικές υποκρισίες και οι σκοπιμότητες της απάτης παραμερίζονται χωρίς προσχήματα και «κατασκευάζουν, άμεσα, τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!
Το μαύρο αυτό καθεστωτικό συναινετικό μέτωπο, περιμένει, με το δάκτυλο στη σκανδάλη για να εξαπολύσει την πάγια και οργανωμένη επίθεσή του κατά της Εκκλησίας.
Είναι «δουλεμένες» και κραυγαλέες αυτές οι δόλιες και ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας…
Τόλμησε, ο μητροπολίτης Πειραιώς να ξεστομίσει κάποιες αλήθειες, πασίγνωστες και πολλαπλά διατυπωμένες, και τα....

Την εθνική μας κυριαρχία παραβιάζει η Τουρκία, ενώ προς το Ισραήλ μούγκα!!!

Προκειμένου η Τουρκία να συμφιλιωθεί με το Ισραήλ, θα πρέπει πρώτα το Ισραήλ να ζητήσει συγνώμη από την Τουρκία για το γνωστό επεισόδιο της επιδρομής των Ισραηλινών καταδρομέων εναντίον των πλοίων που πήγαιναν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και ταυτόχρονα να καταβάλει και αποζημιώσεις στην Τουρκία, δήλωσε το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σε εκείνη την επιδρομή στις 31-5-2010 των Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον του Τουρκικού πλοίου Mavi Marmara, είχαν σκοτωθεί 9 Τούρκοι και μάλιστα τη στιγμή που το Τουρκικό πλοίο ήταν στα διεθνή ύδατα.

Ο κ. Νταβούτογλου ισχυρίσθηκε ότι η Τουρκία επιθυμεί να...

Απολαύστε τη λαθρομετανιστολάγνα κόρη του αρχηγού ΓΕΣ...Με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Διάβασα τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου(και όχι μόνο αυτού…), ότι: «Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορούν να εκφράζουν την πίστη και την αυτοσυνειδησία της Εκκλησίας…». Του αφιερώνω –σε πρώτη φάση- τα κάτωθι από την λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδος. Αναφέρουν, λοιπόν, τα Ιερά Κείμενα:
Συντρέχει λοιπόν, τὸ συνέδριον τῶν Ἰουδαίων, ἵνα τὸν Δημιουργόν, καὶ  Κτίστην τῶν ἁπάντων, Πιλάτῳ παραδώσῃ, ὢ τῶν...

Χριστόφιας: Μια φορά μπολσεβίκος, για πάντα (ακόμα και τα Χριστούγεννα) μπολσεβίκος..

Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις απαγόρευσαν τις θείες λειτουργίες των Χριστουγέννων στα χωριά Γιαλούσα και Ριζοκάρπασο στην κατεχόμενη Καρπασία. Το γεγονός καταδίκασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος που απέρριψε ως απολύτως ψευδή τον ισχυρισμό των Τούρκων ότι δεν είχε ζητηθεί άδεια, λέγοντας ότι η σχετική άδεια είχε ζητηθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου καταδίκασε η...

Γράμμα στην (ανθελληνίδα) Ρεπούση...

Κυρία Ρεπούτση μου,

Η διακήρυξη 44 της Ιεραρχίας της Ελλάδος εξεδόθη, διότι έτσι γούσταραν οι ιεράρχες. Ακριβώς όπως εσείς γουστάρετε να ομιλείτε για συνωστισμό στη Σμύρνη και να επικροτείτε βιβλία ιστορίας, όπου περίοπτη θέση κατέχει το νόμισμα του ευρώ έναντι μικρογραφιών του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και λοιπών αγωνιστών του ΄21.
Όπως σεις γουστάρετε να αγαλλιάσθε βλέποντας χιλιάδες μουσουλμάνων να προσεύχονται δημοσία και συντονισμένα απαιτώντας προκλητικά να ανεγερθούν τζαμιά. Όπως σεις στο όνομα της επιστήμης γουστάρετε να πρεσβεύετε πράγματα που είναι αντίθετα με όσα πρεσβεύει το 98% του ελληνικού λαού.
Κι ’αν δεν απατώμαι, ως πανεπιστημιακός ορκιστήκατε πίστη στο....

Άλλη μια επιθετική ενέργεια της Τουρκίας: Αμφίβια γεφυροφόρα οχήματα για τον Έβρο

“Η τουρκική εταιρεία FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. παρουσίασε το πρωτότυπο του νέου αμφίβιου γεφυροφόρου οχήματος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Συνολικά η Τουρκία έχει ήδη παραγγείλει 52 οχήματα του συγκεκριμένου τύπου τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν φορτίο της τάξης των 70 τόνων και θα έχουν τη δυνατότητα ταχείας και άμεσης ζεύξης πάσης φύσεως υδατίνων κωλυμάτων. Η σχετική συμφωνία για...

Νέα μορφή γενιτσαρισμού θα επιβάλλει το Υπουργείο Παιδείας;

Πρόταση, από το Παιδαγωγικό Ινιστιτούτο, για διδασκαλία άλλων θρησκειών σε τζαμιά και στοές
Η είδηση από το "Πρώτο Θέμα"

Με το σκεπτικό ότι το μάθημα στη σημερινή του μορφή αποτελεί κατήχηση, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προτείνει να διδάσκονται οι μαθητές βασικές αρχές  του Ισλάμ, του βουδισμού και του καθολικισμού για να μη νιώθουν «άβολα» (!) όταν έρχονται σε επαφή με αλλόθρησκους

Μετά την Ιστορία το υπουργείο Παιδείας «πιάνει» και τα Θρησκευτικά, σχεδιάζοντας τη...

Οι πιο τυχεροί άνθρωποι του 2010...

Από ταξίδια καλά πάνε οι βουλευτές...

Η είδηση που διαβάσαμε στις "Αποκαλύψεις" πιο πολύ θλίψη μας προκάλεσε, παρά θυμό.

Θλίψη για τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει να μας εκπροσωπούν στη Βουλή και τις τελευταίες μέρες υποτίθεται ότι δίνουν αγώνα για το 'καλό' μας, μέσω των 'μεταρρυθμίσεων' που προωθούν και οδηγούν στην κοινωνική κατάθλιψη.
Ίσως επειδή συμπάσχουν μαζί μας πάνε τις βολτούλες τους στο εξωτερικό δημοσία δαπάνη.
Σπηλιωτόπουλος από τη Νέα Υόρκη στο Πεκίνο και με ενδιάμεση στάση το Λονδίνο.
Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη, Μεξικό για την...

Κρατική διαφήμιση στις ΗΠΑ τρομοκρταεί το λαό και επιβάλλει το Μεγάλο Αδερφό

Η αλήθεια για το Μνημόνιο είναι μία: Το επέβαλαν για να σώσουν τις Τράπεζες

Όσο πλησιάζουμε στην αναδιάρθρωση του χρέους, με ελεγχόμενη πτώχευση, κούρεμα ομολόγων, επιμήκυνση και όποιο άλλο σενάριο εξυφαίνονται ξένοι και κυβέρνηση τόσο αποδεικνύεται η αδιέξοδη πολιτική του τελευταίου έτους. Όλα αυτά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση αποδείχθηκαν περιττά διότι η κατάληξη είναι ίδια. Απλά φτώχυνε περισσότερο ο ελληνικός λαός για να φτάσουμε και πάλι στην πτώχευση και της χώρας.
Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό ολοένα και δυναμώνουν οι φωνές όσων λένε εδώ και μήνες ότι...

Βίντεο:Ινδικός πύραυλος εκρήγνυται στην διάρκεια της εκτόξευσης...


Ένας πύραυλος που μετέφερε ινδικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο εξερράγη λίγο μετά την εκτόξευση του σήμερα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου. Αυτή ήταν η δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια εκτόξευσης για το ινδικό διαστημικό πρόγραμμα φέτος. Ο πύραυλος GSLV (Geosynchronous Satellite Launch Vehicle) εξερράγη στο πρώτο στάδιο της εκτόξευσης, αφήνοντας ένα ίχνος καπνού και φωτιάς πίσω του. Είχε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ??? ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ...


Αξιοτιμε Κε Πρωθυπουργε,

Θελω να σας ευχαριστησω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου, για τις χαρες που μου προσφερατε το 2010 και να σας ευχηθω τα καλυτερα για το 2011.

Δυστυχως, παροτι αρχικα ηθελα να ημουν κι εγω αναμεσα στα 2.888.906 ατομα που δεν ψηφισαν καθολου,εντουτοις ανηκω κι εγω στους ηλιθιους 4.032.106 που δεν σας ψηφισαν.Ζηλευω τα 3.012.373 που σας ψηφισαν,γιατι τωρα αυτοι ικανοποιημενοι απο το εργο σας,νοιωθουν την χαρα και την ηδονη της επιλογης τους.
Ειμαι ευχαριστημενος,γιατι....

Τα Χριστούγεννα της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ

Παραμονή της Γέννησης του Χριστού,
παραμονή Γέννησης της απόλυτης έκφρασης της έννοιας ΘΥΣΙΑ,
απευθύνομαι με το Χριστουγεννιάτικο τρίγωνο της ελαχιστότητάς μου και με τα φτωχά μου Ελληνικά, σε όλους και όλες εσάς που ακόμα αναπνέετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Απευθύνομαι σε όσους δεν επέλεξαν την πολιτική και ιδεολογική πολυχρωμία, σε όσους δεν αντέχουν να χαρακτηρίζονται πολίτες Beneton, σε εκείνους που δεν επέλεξαν την εγωιστική ραστώνη, την πολυ-πολιτισμική νοητική τύφλωση.

Απευθύνομαι στους...