Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

Επειδή και η ηλιθιότητα των δημοσιογράφων;! έχει τα όριά της...

Μας έστειλαν πριν μερικές μέρες ένα κείμενο με τίτλο
"Καφές στο Starbucks, υπό τους ήχους του «ύμνου» της Βέρμαχτ!"

(το άθλιο αυτό κείμενοα αναδημοσιεύτηκε από πολλούς παρόμοια.....διαταραγμένους)

Αρχικά βάλαμε τα γέλια γιατί ξέρουμε τι εστί "Starbucks"...(στη συνέχεια θα σας εξηγήσουμε...)
Αφήνοντας πίσω όμως τα γέλια, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά να δούμε τι γράφουν οι.... δημοσιογράφοι της..."καλής ώρας", σε αυτό το κείμενο με τον πομπώδες τίτλο.

Διαβάζουμε λοιπόν τις αποκλειστικές πληροφορίες(ε, πως θα διανθίσουν τη μ@λ@κία τους...με αποκλειστικές πληροφορίες) ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι που έπιναν τον καφέ τους στα famous(sic...) καφέ, στην περιοχή της Γλυφάδας, ανατρίχιασαν μόλις άκουσαν το τραγούδι "Λιλί Μαρλέν"(ανάθεμα και αν ξέρουν τα λόγια του τραγουδιού...) και άρχισαν να διαμαρτύρονται στους εργαζόμενους της καφετέριας...!

Κλείνοντας το άρθρο ο "συγγραφέας" προτρέπει την Αμερικάνικη;! εταιρεία να προσέχει την playlist των κομματιών για να μην...προκαλεί..

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα....ΩΡΑΙΑ
Ρε δημοσιογράφοι (λέμε τώρα...), ψάξατε καθόλου να μάθετε για το τί είναι αυτά τα "Starbucks" ή απλά σας σφύριξαν ότι έγινε μια φασαρία και εσείς σαν καλοί;! προπαγανδιστές το διαδώσατε;

Λοιπόν...Για να μαθαίνετε και εσείς, ας δούμε τι εστί "Starbucks" και για πιο λόγο το άρθρο είναι για τα...σκουπίδια(χειρίστου είδους προπαγάνδα)


STARBUCKS
Το «καφέ της χαράς» των Σιωνιστών, των στρατευμάτων κατοχής και των βασανιστών του Γκουαντάναμο
Ο Howard Shultz(ΕΒΡΑΙΟΣ), πρόεδρος των Starbucks είναι γνωστός σιωνιστής και προπαγανδιστής του Ισραήλ. Το 1998 βραβεύτηκε από το Jerusalem Fund of Aish HaTorah με το «τιμητικό βραβείο των Φίλων του Σιωνισμού», για τον «σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στην προώθηση της στενής συνεργασίας ΗΠΑ-Ισραήλ». Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι χορηγός σε εκθέσεις ισραηλινών όπλων, αλλά και του ιστοχώρου σιωνιστικής προπαγάνδας www.honestreporting.com/. Μετά τη σφαγή της Τζενίν, της Ναμπλούς και της Βηθλεέμ, ο Shultz κατηγόρησε τους Παλαιστίνιους για τρομοκρατία και αντί-σημιτισμό και κάλεσε σε υποστήριξη του Ισραήλ. Και ενώ εν μέσω της δεύτερης Ιντιφάντα, οι επιχειρήσεις, εξαιτίας της διεθνούς πίεσης για μποϋκοτάζ, απέσυραν τις επενδύσεις τους, τα Starbucks άνοιγαν καινούρια καταστήματα στο Ισραήλ.
Παράλληλα τα Starbucks άνοιξαν κατάστημα για να πίνουν τον καφέ τους οι βασανιστές της διαβόητης φυλακής του Γκουαντάναμο, στην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Κούβα. Ανάμεσα στους παράνομα κρατούμενους του Γκουαντάναμο βρέθηκαν και Παλαιστίνιοι, όπως ο εκείνος που απελευθερώθηκε πρόσφατα και οδηγήθηκε στην Ισπανία. Τα Starbucks προσφέρουν επίσης υπηρεσίες στα στρατεύματα κατοχής των ΗΠΑ στο κατεχόμενο Αφγανιστάν. http://www.inminds.com/boycott-starbucks.html

Και παράλληλα τα "Starbucks" διαθέτουν κάθε χρόνο 1δις δολλάρια για τον εξοπλισμό και τον εκσυγχρονισμό του στρατού του Ισραήλ, ύστερα από εισήγηση του Εβραίου Προέδρου τους από το 1976!!!!!!
Μάλλον είναι Σιωνιστές που αντιστέκονται στα "ναζιστικά" Starbucks!


Καταλάβατε τώρα τι....μ@λ@κία γράψατε...;
Έχετε συναίσθηση ότι 34 τετράποδα το έβαλαν στο Facebook και το διάβασαν πολύ περισσότερα... τετράποδα και τώρα μένουν με την εντύπωση ότι τα "Starbucks" είναι...."Ναζιστικά"..;

Να προσέχετε λοιπόν τι γράφετε από εδώ και πέρα δημοσιογράφοι (λέμε τώρα...), γιατί το πιο πιθανό είναι ότι....
και εσείς δεν είχατε πρόθεση...απλά είπατε να εκμεταλλευτείτε την μ@λ@κυνση του Έλληνα που τη Μετά Μνημονίου εποχή, που αν ακούσει για "Ραΐχ", "Χίτλερ", "Ναζί" και άλλα τέτοια, σαν ανενημέρωτος που είναι(σε αυτό παίζει το ρόλο της και η μαρξιστική παραπληροφόρηση των ΜΜΕ)... ορμά και μετά προπαγανδίζει τις π@π@ριές!

Μετά σας πειράζει όταν σας λέμε ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ...
Ε, αφού είστε...
Τι να κάνουμε τώρα;!

Υ.Γ.
Αυτό το κείμενο θα το αναδημοσιεύουμε συχνά-πυκνά για να βλέπετε και τι εστί "δημοσιογράφος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών