Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 16, 2011

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ ?

ΣΥΝEΘΕΣΕ EΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕI ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦH ΤΗΣ ΑΘHΝΑΣ ΑΠO ΤΟΥΣ ΤΟYΡΚΟΥΣ

"Πανηγυρισμοί Τούρκων στα ερείπια των Αθηνών"

Ο κορυφαίος Γερμανός μουσικοσυνθέτης Λουντβιχ Βαν Μπετόβεν (1770-1827) συνέθεσε μεταξύ άλλων το μικρό αλλά αριστουργηματικό "Τουρκικό εμβατήριο - χορός των Δερβίσηδων στα ερείπια των Αθηνών" . Στο σπουδαίο αυτό έργο για πιάνο, γίνεται μουσική αναπαράσταση θρησκευτικής τελετής που....

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ:ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ-ΜΑΛΙΣΤΑ,ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ" ΤΟΥΣ!

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ

Προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο

Σεβασμιότατε,
Μας είναι φυσικά γνωστό ότι έχετε πολλά αποθέματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους. Για τη δική Σας προσωπικότητα είναι απολύτως φυσιολογική τόσο η παρέμβασή Σας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, όσο και η δημόσια στήριξή Σας, που εκφράστηκε στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου κατά την κοπή της βασιλόπιτας.
Σεβασμιότατε,
Επιτρέψτε μας με το θάρρος που...

Η προδοσία ολοκληρώθηκε!Το Πα.Σο.Κ. άνοιξε το δρόμο στην απόδοση ασύλου στους λαθρομετανάστες


ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

Αν πολιτικοί μας διαβάζουν Πλάτωνα, Σεφέρη και Θουκυδίδη... φανταστείτε πως θα ήταν η Ελλάδα αν διάβαζαν Μαρξ, Όργουελ και Cohen

Απορίες:
Πώς γίνεται το αγαπημένο βιβλίο των πολιτικών μας να είναι η "Πολιτεία" του Πλάτωνα και να μην μπορούν να διαγνώσουν ότι "αυτό" που έχουν δημιουργήσει σήμερα είναι επαίσχυντο καθεστωτικό 'πολίτευμα' που θα έστελνε οικειοθελώς τον μεγάλο φιλόσοφο στην Εξορία, αηδιασμένο από την υποχωρητικότητα των πολιτικών στους 'νταβατζήδες';

Τι θα έλεγε ο μεγάλος Σεφέρης για την Ελλάδα μας σήμερα αν μάθαινε ότι οι πολιτικοί του κοινοβουλίου ψήφισαν την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους διεθνείς τοκογλύφους;

Και τέλος πως θα αντιδρούσε ο...

Το νέο σχέδιο εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από το ΠΑΣΟΚ

Αυτό που πριν μερικές ημέρες είχαμε προβλέψει ότι θα κάνει η κυβέρνηση, δηλαδή να στήσει σκηνικό πρόωρων εκλογών, το επιβεβαιώνουν οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου. Γράφαμε ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει καταστρώσει σχέδιο να πάει σε πρόωρες κάλπες έχοντας εξασφαλίσει κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι, θα επιδιώξει να κερδίσει και πάλι τις εκλογές και ελεύθερος πια να πάρει νέα σκληρά μέτρα που θα είναι υποχρεωτικά καθώς η χώρα έχει πτωχεύσει αλλά δεν τον λένε ξεκάθαρα.
Ο διεμβολισμός του εκλογικού σώματος έχει τέσσερις βασικές συνιστώσες:
1. Ανεβάζουμε τους τόνους στην εξωτερική πολιτική και κυρίως στα Ελληνοτουρκικά. Γι’ αυτό και οι… μαγκιές στο Ερζερούμ με τις ευλογίες των Αμερικανών, γι’ αυτό και η Χάγη για το Δϊστομο αν και ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτε. Τι μένει; Πολύ σύντομα θα δούμε κυβερνητικούς να υψώνουν τους τόνους για το Σκοπιανό σε μια προσπάθεια να δείξουν στον κόσμο πόσο ανυποχώρητοι είναι αν και είναι έτοιμη μια λύση κι ένας επώδυνος συμβιβασμός.
2.

Ποιός πολιτικός αρχηγός έχει τη μικρότερη δημοτικότητα;Ποιός άλλος από....

 ... τη ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφαμε ΕΔΩ από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου πως η δημοτικότητα της κόρης του Αποστάτη έχει φθάσει στο έσχατο σημείο. Μόλις στο 25%.
Στη δημοσκόπηση της MARC σήμερα στο "ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" έρχεται να μας επιβεβαιώσει πλήρως, καθώς...

Ο νεποτισμός και οικογενειοκρατία στην ΕΛΛΑΔΑ με... αριθμούς

Επειδή δεν θυμάμαι και πολλά από την στατιστική στο πανεπιστήμιο. Και επειδή αυτό αποκλείεται να γίνει θέμα στις πανελλαδικές εξετάσεις…
Άσκηση 1
Να βρεθεί:

Η πιθανότητα να συμβεί τρεις φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8,000,000 (έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί... Παππούς, Γιος και Εγγονός της ίδιας οικογένειας.
Ξαναλέω ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΜΙΑ.

Άσκηση 2
Να βρεθεί:

Η πιθανότητα να συμβεί επτά φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8,000,000 (κατοίκων έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί Πατέρας και Γιος.
Το ξαναγράφω αυτό έγινε ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ!

Οι απαντήσεις σας στα σχόλια ή στο e-mail taxalia@gmail.com
Βάλτε και τις παραμέτρους που θέλετε.
Διαβάστε λεπτομέρειες...

Η "διαχρονική" εγκυρότητα??? των δημοσκόπων

Το MEGA και η GPO σε "μεγάλες στιγμές" διαφώτισης του κοινού....

Ποιοί είναι οι 10 βουλευτές του Πα.Σο.Κ. που κεραυνοβολούν τον Πάγκαλο

Πρώτο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης ο οποίος αναφέρει: “Ο λαός δεν πρέπει να αιφνιδιάζεται ούτε με λεκτικές υπερβολές και αφορισμούς ούτε κυρίως με κυβερνητικές πρακτικές που αποδυναμώνουν το μέτωπο της ενότητας της παράταξης. Αλλιώς θα μας επιστρέψει την ύβρη”.

Το επίσης ιστορικό στέλεχος Γ. Πρωτόπαπας λέει: “Δεν γίνεται να στρέφουμε τη μία κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης. Εγώ διαφωνώ. Αυτό το πράγμα δεν κανει καλό. Δεν βοηθά καθόλου το καράβι να πλεύσει”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης αναφέρει:

Η αληθινή αμφίπλευρη διεύρυνση δεν θα γίνει με υποστολή της σημαίας

Ομιλία του Φαήλου Κρανιδιώτη στην χθεσινή κοινή εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της ΝΔ Αιγίου και Νικολάου Πλαστήρα και της διαμερισματικής τοπικής οργάνωσης Τεμένης Αιγίου:
Είναι τιμή να βρίσκεσαι ανάμεσα στις γραμμές του πραγματικού Κόμματος που είναι οι απλοί άνθρωποι, η βάση.
Είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στον αληθινό κόσμο της εργασίας….
….Θέλω να σας πω για τους Μικρούς Παρθενώνες που είναι διάσπαρτοι στην Πατρίδα μας κι εδώ στον ωραίο τόπο σας. Όπου κι αν στρέψετε το βλέμμα σας θα τους δείτε.
Πριν πολλά χρόνια φοιτητής πήγα για...

Αυτόφωρο όσοι φοροδιαφεύγουν...

Αυτόφωρο για μη έκδοση αποδείξεων και απόκρυψη ΦΠΑ, αυστηρότατες ποινές για φοροφυγάδες, επιβολή φόρου ακόμη και αν δεν έχει υποβληθεί φορολογική δήλωση, καθιέρωση φορολογικού εισαγγελέα, πληρωμή ΦΠΑ σε μηνιαίες δόσεις, θέσπιση της φοροκάρτας, ενδελεχής έλεγχος σε Ελληνες που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, κατάργηση εφοριών και διαγραφή 24 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών είναι μερικά μόνο από τα 21 μέτρα«φωτιά» που περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Με το ίδιο νομοσχέδιο μειώνεται στο....

5 + 1 Υπουργοί...λίγο πριν τη φυλακή

Ενας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ένα πρώην κορυφαίο στέλεχός του, τρεις πρώην υπουργοί της ΝΔ, ένας πρώην ανώτατος αξιωματούχος της κυβέρνησης Καραμανλή, συγγενικά πρόσωπα των προαναφερθέντων και ένα στέλεχος της Αριστεράς βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, έπειτα από ενδελεχή εξέταση των δηλώσεων «πόθεν έσχες», που υπέβαλαν ως υπόχρεοι άλλοι τις τελευταίες δεκαετίες, τα τελευταία χρόνια ορισμένοι.Η «ομάδα των 10» αποτελεί για την ώρα επτασφράγιστο μυστικό, καθώς δίπλα στην εντολή του πρωθυπουργού για κάθαρση, υπάρχει και ρητή οδηγία για προσεκτικές κινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν αποδέχεται την απάντηση «μαζί τα φάγαμε» στο ερώτημα «πού πήγαν τα λεφτά».
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει...

Πολιτικός εκβιασμός κατά σύστημα

Tην ώρα που οι εξελίξεις στην πραγματική οικονομία αναμένονται ακόμα πιο δυσμενείς και τα νέα μέτρα φέρνουν ακόμα πιο δραματικές αλλαγές στην τσέπη και την καθημερινότητα των πολιτών, η κυβέρνηση καταφεύγει αφενός σε κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα και, αφετέρου, στο «χαρτί» του εκλογικού εκβιασμού, αποβλέποντας στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και στη συσπείρωση βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας το 2011 είναι δεδομένη, όσο και αν....

Ένα κείμενο - μανιφέστο εθνικής αφύπνισης: "Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΒΙΩΜΑ"


Όταν ο εκδότης του Patria, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία, μου ζήτησε να γράψω ένα άρθρο για την εθνική μας ταυτότητα, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι όσο σημαντικό και τιμητικό είναι το θέμα, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταγράψεις σε μια κόλλα χαρτί πεποιθήσεις και συναισθήματα για το υψηλότερο ιδανικό, χωρίς να υποπέσεις στον κίνδυνο να εκφραστείς με ύφος πομπώδες ή “δασκαλίστικο”.
Κι αυτό γιατί η εθνική συνείδηση έχει το μεγαλείο να είναι ιδεώδες που “ανήκει” σε πολλούς, αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί μοναδική, εξατομικευμένη πηγή πίστης και έμπνευσης για τον καθένα, ανάλογα με τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται. Κι αν μη τι άλλο,