Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2011

Ο Νικήτας στο επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.; Τι λέει για αυτό ο Βορίδης και ο Άδωνις;

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι ο Καρατζαφέρης έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νικήτα Κακλαμάνη να βρεθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ.
Βέβαια είναι καλό να θυμίσουμε στον τηλε-πρόεδρο πως ορισμένοι βουλευτές του, δε θα λέγαμε ότι χαίρονται ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική.
Άλλωστε στο πρόφατα, εκλογικό (βλέπε αυτοδιοικητικές εκλογές), παρελθόν δε θα....

Το "Crash" του Τράγκα κυκλοφορεί...ελεύθερο


Για τους λάτρεις του e-buying


Η εξυγίανση στην ΕΡΤ συνεχίζεται...

Ευτυχώς ήρθε η πράσινη λαίλαπα και εξυγίανε την ΕΡΤ από τα τόσα έξοδα που έκανε η ΝΔ και η παρέα της. Το δούλεμα πάει σύννεφο πράσινα συντρόφια. Μας είχαν σκοτίσει, να μην πω τι, με τις εκπομπές του συμπατριώτη μας του Σπύρου Παπαδόπουλου. Δείτε το έγγραφο της κρατικής τηλεόρασης και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα...

Οι απόψεις μελών της Ν.Δ στην εξεταστική, της υπόθεσης SIEMENS

Η μειοψηφία, αποτελούμενη από τους βουλευτές Κ. Τζαβάρα, Γρ. Αποστολάκο κλπ διατυπώνει την εξής γνώμη:
Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος αποτελεί αρμοδιότητα της Βουλής, η οποία δεν εντάσσεται ούτε στη νομοθετική ούτε στην εκτελεστική ούτε στη δικαστική λειτουργία του Κράτους. Στο όνομα του κοινοβουλευτικού ελέγχου κεντρική θέση κατέχει η...

Θα τον διώξεις τον 'κολλητό' σαεντολόγο - άθεο Γιωργάκη ή θα κάνεις την 'πάπια';

"Οτι είναι νομιμο, δεν είναι και ηθικό", έτσι ΠΑΣΟΚοι;
Τότε τι θα κάνετε με αυτό το λαμόγιο...

Ελλάδα - Θαλάσσιες Ζώνες και Δίκαιο της Θάλασσας


του Νικολάου Παπανικολόπουλου

Η Ελλάδα, ως γεωγραφικός χώρος αλλά και ως ιδέα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα. Είναι εύλογο λοιπόν, θέματα όπως η Αιγιαλίτιδα Ζώνη, η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η υφαλοκρηπίδα, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ( ΑΟΖ ) κ.α. παρεμφερή, για τα οποία πολύς λόγος γίνεται στις μέρες μας, να ενδιαφέρουν πολύ κόσμο.
Για να γίνουν τα θέματα αυτά καλύτερα κατανοητά, απαιτούνται στοιχειώδεις γνώσεις του «Δικαίου της Θάλασσας».

Ο Ο.Η.Ε. με δυο Συνδιασκέψεις, το 1958 και 1960 στη Γενεύη, αποτύπωσε ορισμένα θέματα του «Δικαίου της Θάλασσας» σε τέσσερις Συμβάσεις, σε παρένθεση το έτος που τέθηκε σε ισχύ: ..»
  • Σύμβαση για την Αιγιαλίτιδα Ζώνη και τη Συνορεύουσα Ζώνη (1964)
  • Σύμβαση για...

Όταν μέλος της Bilderberg ομολογεί στο...

...editorial του "The Economist" ότι τα σενάρια περί συνωμοσιών έχουν βάση, μιας και στις συναντήσεις η παγκόσμια elite παίρνει αποφάσεις για τα μελλούμενα, τότε εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο.

Διαβάστε το editorial στο "Economist"

Oι θολές φίρμες και οι άνεργοι δημοσιογράφοι


Έβλεπα για μια ακόμη φορά στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα, τη Χριστίνα Κοραή, τον Δημήτρη Μητρόπουλο, τον Γιάννη Λοβέρδο σαν προσκεκλημένους δημοσιογράφους, οι οποίοι σχολίαζαν την επικαιρότητα.
Δίχως ουδεμία πρόθεση να μειώσω την αξία τους, αναρωτιέμαι κάπως φωναχτά, προς τη μεριά των Καμπουράκηδων:
-Τόσες τηλεοπτικές σεζόν που...

Ένα στα γρήγορα: Πώς λέγεται αυτός που «πηδάει» την Έφη;



Πώς λέγεται αυτός που πηδάει την Εφη; ...

Προβοκάτσιες απ'τη Ρόδο ως την Ξάνθη

Του Αντιφωνητή

Πέρασαν τόσες μέρες ἀπό τήν ρίψη τῆς μολότωφ στό τέμενος τοῦ χωριοῦ Παλιό Ἄβατο, κι ἀκόμη τίποτε δέν ἔγινε γνωστό ἀπό τήν Ἀστυνομία σχετικά μέ τούς δράστες. Καί παρότι οἱ ζημιές ἦταν τῆς τάξης τῶν …500 εὐρώ, κάποιοι μειονοτικοί καλοί μας συντοπίτες συνεχίζουν νά τό χρησιμοποιοῦν ὡς σημαία γιά ὅσα «ὑφίστανται» στή Θράκη οἱ μουσουλμάνοι.
Παράδειγμα οἱ Ἀλή Τσαβούς καί Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πού...

Η διαχρονική συνέργεια του κράτους στην γενοκτονία του έθνους

Ειλικρινής φιλία (το καινούριο με τον Τοτό).
Πρίν από δύο χρόνια περίπου, ως νεοφώτιστος στον κόσμο των BLOGS, ( Πάντως το Δημοτικό των BLOGS , δεν το έβγαλα ακόμη), έστειλα αυτό το έγγραφο του 1954, σε κάποιους. Το δημοσιοποίησαν. Σήμερα, το ξαναβρήκα μπροστά μου στον υπολογιστή. Έχουμε και λέμε.
Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στον τόπο μας σήμερα. Απίστευτα, αυτά που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε. Έτσι νομίζουμε. Τα απίστευτα, είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε. Που γίνονται, δρομολογούνται, συμφωνούνται και υπογράφονται. Και μη μου πεί κανείς ότι Εσωτερική ή εξωτερική πολιτική, είναι αυτά που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ. Όλα συμφωνούνται και παίρνουν σάρκα και οστά, στο παρασκήνιο. Στις αφανείς συναντήσεις επισήμων ή εντεταλμένων. Συναντήσεις ανα την υφήλιο ετερόκλητων προσώπων, που από πρώτη ματιά, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Το δράμα είναι...

Ο Καρατζαφέρης γνώριζε από 1970 για τα πετρέλαια

Γνωρίζει κανείς από εμάς για τα πετρέλαια της Ζακύνθου;
Γιατί δεν τα εκμεταλλευόταν τόσα χρόνια το ελληνικό κράτος, αλλά τα ανακάλυψε μετά την υπογραφή του επαίσχυντου μνημονίου μέσω του οποίου τα έχει βάλει όλα υποθήκη; Αυτός ο πατριωταράς ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ δεν τα γνώριζε; Στις αρχές του 1970...

ΔΟΛια ερωτήματα για την ΕΥΠ...

Αχός βαρύς ακούγεται, πολύ μελάνι πέφτει.
Το Βήμα κάνει πόλεμο με νύχια και με δόντια.
Μήπως σε θέση ρίχνονται, μήπως και σε πωλήσεις;
Μη η ρουφιανιά τους πλάκωσε στο κτήμα του Ψυχάρη;

Τί γίνεται στην εφημερίδα "Το Βήμα"; Κι άλλος θέλει να διοριστεί στην Κρατική Τηλεόραση και αποφάσισε να γράψει αφήνοντας υπονοούμενα για την ρόλο και την δράση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών;
Πολυγραφότατοι οι κατοικοδεδρεύοντες στο "Βήμα", σχετικά με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, και δραττόμενοι της ευκαιρίας της πολυλογίας του κυρίου Χρυσοχοΐδη προς τον αμερικανό πρέσβη (όταν ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήταν πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, από τη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη), αποφάσισαν να θέσουν μία σειρά ερωτημάτων, προφανώς για να...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης μιλά στην "Παρέμβαση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ...

ΑΣΕ «ΑΡΗ» ΤΑ ΠΛΥΝΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Περιμένοντας τα πορίσματα, μιας και δυστυχώς δεν θα είναι ένα, της εξεταστικής επιτροπής για την SIEMENS, βρήκε την ευκαιρία και ο «Άρης» να μας υπενθυμίσει ότι ο γιος του ταχυδρόμου, λέγε με Ρουσόπουλος, δύναται «σε χρόνο που τα πράγματα θα έχουν κατακάτσει και προφανώς οι φορτίσεις θα είναι λιγότερο έντονες από σήμερα» να επιστρέψει στην Ν.Δ. εφόσον, όλα εκείνα για τα οποία τον κατηγορούσαν σχετικά με το Βατοπέδι κατέπεσαν κατά την διάρκεια εκείνες της εξεταστικής επιτροπής.

Ειλικρινά δεν κατανοώ το timing της....

Διαλέχτε πιστωτική... αν έχετε λεφτά να ξοδέψετε

"Τα ΝΕΑ"

«Υπεράκτιες» ελλείψεις στο «πόθεν έσχες» του κ.Σηφουνάκη

«Υπεράκτιες» ελλείψεις εμφανίζει το «πόθεν έσχες» του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκου Σηφουνάκη, σε μια περίοδο κατά την οποία η αξιοπιστία του πολιτικού προσωπικού του τόπου δοκιμάζεται και η πολιτική ζωή σκιάζεται από «δραστήριες» offshore εταιρείες που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών.
Η αποκάλυψη ότι...

"Κατάληψη" της Νομικής από....ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα;

Αυτή είναι η Αριστερά της Ελλάδας..
Ξεφτιλισμένη και πλήρως υποταγμένη στον διεθνισμό και τον ακτιβισμό.
Ακόμα και σε βάρος των φοιτητών.
Φτάνουν στο σημείο να εκδιώξουν φοιτητές από τις αίθουσες διδασκαλίας τους για να μείνουν σε αυτές λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται για τη μη απόδοση ιθαγένειας και πολιτικού ασύλου.
Το εξωφρενικό σύμφωνα με...

Σχέδιο για την διάσωση των νταβατζήδων των ΜΜΕ

Δεν πήγε χαμένη η συνάντηση στο Πεντελικό...
SOS. Εκδότες καλούν Χυτήρη! 
Έντονες αντιδράσεις ακόμη και εντός της κυβέρνησης προκαλεί ο σχεδιασμός του κ. Χυτήρη για τη «σωτηρία» των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αποκλειστικές πληροφορίες  υποστηρίζουν ότι ο κ. Χυτήρης προσανατολίζεται σε ένα μοντέλο χρηματοδότησης των ΜΜΕ ανάλογο με εκείνο που είχε υιοθετηθεί για τη σωτηρία των τραπεζών.
Οι μεγάλοι εκδοτικοί Όμιλοι περιμένουν τη χρηματοδότηση εναγωνίως για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους. Ωστόσο, μία τέτοια ενέργεια συνιστά παράβαση...

Προς τα πού μας πάνε;

 Του Γιώργου Δελαστίκ

Σωτηρία για τα εισοδήματα και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων δεν υπάρχει μέσω της πειθήνιας εφαρμογής των επαχθέστατων όρων του Μνημονίου υποταγής στο ΔΝΤ και στην ΕΕ. Αυτό που εξασφαλίζει, άλλωστε, το Μνημόνιο είναι το να γίνονται διαρκώς φτωχότεροι οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και το μεγαλύτερο τμήμα των μεσαίων. Αυτός ο θεμελιώδης στόχος του στέφεται όντως από επιτυχία. Σε καμιά περίπτωση, όμως,

Οδυνηρά ανταλλάγματα

H κυβέρνηση προπαγανδίζει ως θετική εξέλιξη την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων του ελληνικού χρέους, αποκρύπτοντας τους επαχθέστατους όρους που ετοιμάζεται να συμφωνήσει με την τρόικα. Με την πρωτοφανή αυτή συσκότιση της πραγματικότητας επιδιώκεται να ξεγελαστούν οι πολίτες και –ούτε λίγο ούτε πολύ – να αισθανθούν ανακουφισμένοι που οι κίνδυνοι αθέτησης πληρωμών και χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους θα μειωθούν. Οι κυβερνώντες κρύβουν σκόπιμα από τους πολίτες ότι...

Οι νεοφασίστες της Γερμανίας και οι ντόπιο εθνοπροδότες, μας κατάντησαν «Φιλιππίνες»!

Ο σύγχρονος  «δεσμώτης» Οδυσσέας και η πραγματική «Ιθάκη»!!
Οδυσσέα, πρόσεχε:  Πηγαίνεις  για «Φιλιππίνες» και όχι για «Ιθάκη»!
Οι νεοφασίστες της Γερμανίας και οι ντόπιο εθνοπροδότες, μας κατάντησαν «Φιλιππίνες»!
Υπάρχει λύση: Να κόψει Ευρώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να δανείσει απευθείας τα Ευρωπαϊκά Κράτη με 1% επιτόκιο, όπως δανείζει τις Τράπεζες!
Παράδοξο: Ενώ οι ιδιωτικές Τράπεζες κτήμα των νέο-φεουδαρχών δανείζονται με 1% στη συνέχεια μεταδανείζουν τα Κράτη με 6%, κερδίζοντας «αέρα» 5%!!
Εμπρός για νέο 1821, Εμπρός για...