Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Το παραμύθι με τα δήθεν ταμεία των κομμάτων...


Φίλοι μας μην είστε εύπιστοι και "τσιμπάτε" στην προπαγάνδα του Πολιτικού Συστήματος και σε όσους εκ του ασφαλούς φωνάζουν να ανοίξουν δήθεν τα ταμεία των κομμάτων. Δεν υπάρχουν ταμεία στα κόμματα με την έννοια που φαντάζεται ο απλός πολίτης. Ίσως πολλοί φίλοι δεν γνωρίζουν ότι τα κόμματα δεν έχουν νομική προσωπικότητα, όπως δηλαδή έχουν οι εταιρίες. Τα κόμματα δεν τα ρυθμίζει κανένας απολύτως νόμος στην Ελλάδα. Τα κόμματα που απαιτούν από εμάς  να είμαστε νομοταγείς, τα ίδια υπάρχουν και δρουν «ελεώ Θεού» και των χρηματοδοτών τους, έξω και πάνω από νόμους. Δεν έχουν ΑΦΜ, ούτε....

ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ!ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


«Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» και στην Αλεξανδρούπολη

Κέντρο στήριξης του προγράμματος «Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» στην Αλεξανδρούπολη, προωθεί η υπεύθυνη του προγράμματος Θάλεια Δραγώνα, που επισκέφτηκε χθες τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη. Στόχος είναι, το αμέσως επόμενο διάστημα να.....

Τελικά όλοι είμασταν λάθος!!! Πιάστηκαν στα πράσα οι κλέφτες του καλοριφέρ!!!


Ούτε το ο taxalia, ούτε το olympia ούτε το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ είχαμε δίκιο για το ποιος πήρε το καλοριφέρ από τη Νομική με αποτέλεσμα να ξεπαγιάσουν οι λαθρομετανάστες!!!http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/karamanlis2bkalorifer2btaxalia2.jpg

Βρέθηκαν τελικά οι κλέφτες και είναι αυτοί:

Η ΝΔ δείχνει υπεύθυνο της κατάληψης της Νομικής τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παπουτσή

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσ με αφορμή την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από λαθρομετανάστες και προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το θέμα:

    «Η πρωτοφανής αδράνεια και η παροιμιώδης σιωπή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο ζήτημα της κατάληψης από εκατοντάδες παράνομους μετανάστες του κτιρίου της Νομικής Σχολής, στο κέντρο της Αθήνας, δεν γεννά απλώς ερωτηματικά, αλλά προκαλεί...

Δε γα....... ρε Ντόρα βραδιάτικα... Θα μας πεις ότι είσαι 'καθαρός ουρανός' στο θέμα SIEMENS;

Ρε, θα τρελαθούμε τελείως...
Θα πηδηχτούμε από το παράθυρο.
Η Μπακογιάννη είπε στο ΑΛΤΕΡ ότι "Δεν έχω καμμία σχέση με την απόδραση Καράβελα"
Ρε η γυναίκα έχει τέτοιο θράσος, ούτε ο Βαλλιανάτος τόσο..
Δείτε το βίντεο γιατί μερικοί έχουν βαλθεί να μας στείλουν στο τρελάδικο..

Η vodafone έβγαλε την μαιμού σημαία από την διαφήμιση!!!! Μπράβο στο anti-ntp.blogspot.com


"Άλλη μια απόδειξη του πως μας κάποιοι φοβούνται την δύναμη των bloggers και του λαού μας!!
Σε λίγες ώρες θα σας δείξουμε την "διορθωμένη διαφήμιση της vodafone καθώς αναγκάστηκε να αφαιρέσει την σημαία που προπαγανδίζει την ανεξαρτησία της κρήτης.!!!"

Δείτε εδώ την περίεργη διαφήμιση anti-ntp.blogspot.com

Μπράβο και από εμάς στο φίλο Αγωνιστή

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΛΟΓΙΟ HELLAS-ORTHODOXY

Αφού η Νταλάρα ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα των λαθρομεταναστών της Νομικής, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι

Εντάξει ησυχάσαμε...
Αφού η Νταλάρα συσκέπτεται με τους πρυτάνεις για το θέμα της κατάληψης των λαθρομεταναστών ,τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και αγωνίας.
Θα δοθεί...

Οι θέσεις του ιστολογίου "www.istorikathemata.com" για την σειρά του ΣΚΑΙ με θέμα την επανάσταση του 1821

To ποιοτικότερο και καλύτερα ενημερωμένο blog της Ελλάδος για θέματα Ιστορίας και Ελληνισμού απαντά στην επαίσχυντη προπαγάνδα του ΣΚΑΙ που με τη νέα του σειρά "1821 η Γέννηση ενός Έθνους" επιχειρεί να σπηλώσει την Ελληνική Ιστορία και  να αποδομήσει την εθνική μας ταυτότητα.

Διαβάστε από το καταπληκτικό istorikathemata
Από την στιγμή που είμαστε ένα ιστολόγιο που ασχολείται με την Ιστορία, θεωρούμε πως οφείλουμε να τοποθετηθούμε για την σειρά του ΣΚΑΙ με θέμα την επανάσταση του 1821 αν και έχει προβληθεί μόνο ένα επεισόδιο και είναι ακόμη νωρίς να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα.

Κατ΄ αρχάς οφείλω να πω πως η εκπομπή με καλύπτει αισθητικά. Αναμφίβολα έλειπε μια μεγάλη παραγωγή για την επανάσταση του 1821, ένα γεγονός τόσο κομβικό που αποτέλεσε την έναρξη του σύγχρονου βίου της Ελλάδος.

Το δεύτερο που μου άρεσε είναι ότι επιτέλους τοποθετεί στην επικαιρότητα το Ιστορικό γεγονός της επανάστασης, αλλά και την Ιστορία γενικότερα, καθώς πιστεύω πως είναι απαράδεκτο να απουσιάζει ο προβληματισμός από μια σύγχρονη κοινωνία  για το παρελθόν της. Επίσης αποτελεί σημαντικό εφόδιο ότι ως σύμβουλοι επιλέχθηκαν καταξιωμένοι Ιστορικοί, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι και η οπτική των Τούρκων για τα γεγονότα, η οποία γενικά (κακώς) απουσιάζει από την θεώρηση μας και δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε φοβικά η αμυντικά. Αντιθέτως οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε για να αυξήσουμε τις γνώσεις μας για τα γεγονότα αυτά.

Αυτό το οποίο με εξέπληξε (δεν μπορώ να πω θετικά) είναι η...

ΕΡΝΟΓΑΝ: «Δεν μπορώ να σταματήσω ούτε τις επιχειρήσεις τους στο Αιγαίο, ούτε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους».

Η υψηλή πιθανότητα τουρκικής εισβολής έρχεται και πάλι στην επιφάνεια από ένα τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα στις 2 Δεκεμβρίου 2005, το οποίο έφερε στην δημοσιότητα το WikiLeaks στο οποίο ο Ρ.Τ.Ερντογάν ομολογεί στον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας, Μπέρναρντ Μποτ, ότι αδυνατεί να ελέγξει τους Τούρκους στρατηγούς αν κινηθούν εναντίον της Ελλάδα .
«Δεν μπορώ να σταματήσω ούτε τις επιχειρήσεις τους στο Αιγαίο, ούτε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους».
Η συνάντηση και η συζήτηση του Μποτ με τον Ερντογάν είχε πραγματοποιηθεί λίγες μόλις ημέρες πριν τη...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ... ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ

"Δεν θέλω να κάνω μια ταινία για όλο τον κόσμο. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον και μάλλον αποτυχημένο". Τα λόγια ανήκουν στον Γιώργο Λάνθιμο σκηνοθέτη του Κυνόδοντα, που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 18 διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ είναι πλέον υποψήφια και για όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.
Λυπάμαι πολύ που για άλλη μια φορά, η ελληνική τηλεόραση και ειδικά οι μεσημεριανές εκπομπές, χρησιμοποιούν...

Τραγικό!!! Σύσκεψη για το αν θα εφαρμοστούν οι Νόμοι κάνει τώρα στο Μαξίμου ο GAP!!!!


Τι άλλο θα ακούσουμε; Σύσκεψη για το αν θα εφαρμοσθεί η νομοθεσία, που λέει ότι σε κακουργήματα εισαγγελέας-αστυνομία επεμβαίνουν χωρίς πολλά-πολλά, αναφορικά με το θέμα της κατάληψης της Νομικής Σχολής Αθηνών από παράνομους μετανάστες, πραγματοποιείται αυτή την ώρα υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο Γραφείο του στη Βουλή!!!

Στη σύσκεψη, η οποία ξεκίνησε αμέσως μετά...

Μια Ελπίδα δίχως Αύριο.....;



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Το φυτίλι έχει ανάψει…..Η ανθρωπότητα κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα… Οι συσχετισμοί και οι κινήσεις των «παικτών» στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα αλλάζουν ραγδαία και αν συνυπολογίσουμε την οικονομική κρίση που είναι αρνητικός πολλαπλασιαστής αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα….
Δεν είναι καθόλου τυχαία η εξοπλιστική μανία που έχει καταλάβει αρκετές χώρες της Ανατολής…..
Σημαντικός παράγοντας είναι και η...

Η κυβέρνηση δεν γνώριζε για την κυπριακή ΑΟΖ !!!

Ισχυρό ρήγμα έχει υποστεί η σχέση ενότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που δημοσίως τουλάχιστον φαινόταν να επικρατεί μεταξύ κυπριακής και ελληνικής κυβέρνησης. Οπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία», η Λευκωσία είχε κρατήσει μυστική από την Αθήνα τη συμφωνία που υπέγραψε με το Ισραήλ για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Γύρω από την υπόθεση αυτή αναπτύχθηκε ένα γεμάτο ένταση παρασκήνιο, που έθεσε σε μεγάλη δοκιμασία τις σχέσεις των δύο κυβερνήσεων, αλλά τελικά η κρίση αποφεύχθηκε με τη συμφωνία να μη δημοσιοποιηθεί τίποτα. Επιπρόσθετος λόγος γι’ αυτό ήταν και το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό εισέρχονται σε νέα κρίσιμη φάση με την επανέναρξή τους σήμερα στη Γενεύη.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι...

Μπάτε σκύλοι…

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Στις πόσες προβοκάτσιες καίγεται άραγε το Εθνικό Συμφέρον; Κάποιοι εγχώριας εκτροφής, βαρεμένοι, αφελείς, πείτε τους όπως θέλετε, πήραν 300 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τους πήγαν εκδρομή από την Κρήτη στην Αθήνα. Κανείς δεν πήρε χαμπάρι; Οι αρμόδιοι τους πέρασαν μήπως για Λύκειο Αρρένων του Μαγκρέμπ σε πενταήμερη;
Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», συναυτουργοί και καθοδηγητές, σπάσανε πόρτες, όχι κάποιου τυχαίου δημοσίου κτιρίου αλλά της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σάρκα από τη σάρκα σου, πέτρα την πέτρα χτισμένη με το αίμα σου, το οποίο ανακαινίζεται από το υστέρημα σου, μνημονιακέ ραγιά μου και νεοφιλελεύθερε ελαστικοποιημένε δουλοπάροικε. Από κει αποφοιτούν οι μύστες των Νόμων σου, στελεχώνεται η πολιτική τάξη κι η Δικαιοσύνη σου, Λαέ του φορτσάτου σινιέ Αλέξη και της καινούργιας, ολόφρεσκης Ντόρας. Το «Εθνικό» από τη μπίχλα δεν φαίνεται κι ο Καποδίστριας, αν ήξερε, θ’ αυτοκτονούσε πριν τον φάνε οι Μαυρομιχαλαίοι. Οι «ιαχωβάδες» της …

ΕΛΙΑΜΕΠ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α.Ο.Ζ.!;!


Του Αναστάσιου Καζαντζίδη

Μετά από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_23/01/2011_429869
στη ναυαρχίδα της στήριξης της Εξωτερικής πολιτικής του Παπανδρέου στην Ελλάδα, την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
ο Ελληνικός λαός πρέπει να απαιτήσει από ...

Κάτι συμβαίνει στον Έβρο...

 ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα το Δ' Σώμα Στρατού.

Καθημερινές ασκήσεις από όλες τις μονάδες του Έβρου και συνεχόμενοι 'κόκκινοι συναγερμοί' ακόμα και στις 2 τη νύχτα.

Όπως μας πληροφορούν στελέχη των ενόπλων δυνάμεων του Δ'Σώματος Στρατού, οι μονάδες μας στον Έβρο, έχουν τεθεί σε υψηλή ετοιμότητα και σε εβδομαδιαία βάση διεξάγουν ασκήσεις και τακτικές εμπλοκής.
Συντήρηση αρμάτων και πυροβόλων γίνονται κάθε μέρα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα ,για 3 και πλέον ώρες.

Η Ταξιαρχία του Ρίμινι είναι....

Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΑΒΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ....


ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ,
ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ «ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ», ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟ
ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟΥ
«ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

http://www.noiazomai.net/pravda.html

"Τα έκανες" πάνω σου Αρούλη και δήλωσες πίστη στο Σαμαρά;

Μετά τις απανωτές μ@λ@κίες του Αρούλη, μια στο MEGA, μετά η αργοπορία για να πάρει θέση για το θέμα της κατάληψης της Νομικής από τους λαθρομετανάστες, ο Σπηλιωτόπουλος βγήκε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χαζηνικολάου και τάχθηκε υπέρ της εκκένωσης της σχολής, της...

Μέχρι και ο Χατζηνικολάου εξοργίστηκε με τον Στραούλη... Ακούστε το ηχητικό ντοκουμένο



πηγή

Μυστική σύσκεψη στην πρεσβεία μας στην Αίγυπτο: Σχέδιο προστασίας της Ελληνικής κοινότητας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελληνική πρεσβεία στην Αίγυπτο κάλεσε τους εκπροσώπους της Ελληνικής κοινότητας στην Αλεξάνδρεια και εκπροσώπους των Ελλήνων της Αιγύπτου για να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο εκτροπής στην χώρα που φαντάζει πιθανότερο από ποτέ.
Οι εξελίξεις στην Τυνησία έχουν....

Σιγά μη σου φύγει κανένας πάντος από το καλσόν Μαρκογιαννάκη...

Σφοδρή επίθεση εναντίον της εξεταστικής επιτροπής της Siemens εξαπέλυσε ο Μαρκογιαννάκης, μέσα από ραδιοφωνικό σταθμό, και τόνισε ότι θα αποκαλύψει όλους όσους "τα πήραν" από τη Γερμανική εταιρεία.

Μίλησε για δικαστές - βουλευτές που σπηλώνουν ονόματα και υπολείψεις ανθρώπων που δούλεψαν για το καλό της χώρας και τώρα τους κατηγορούν.

Άντε ρε Μαρκογιαννάκη...
Βγες και...

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΜΑΘΕΙΑΣ,ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "1821":ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ:Αρχικά,με το "ντοκιμαντέρ" που παρουσίαζε τη...συνύπαρξη Ελλήνων και Τούρκων,με τους πρώτους να είναι μείγμα κλεφτοκοτάδων και απατεώνων,που το μόνο που τους απασχολούσε ήταν το πλιάτσικο!

Έτσι τους παρουσίασε ο υβριστής Τατσόπουλος (δείτε τον στην φωτογραφία αριστερά μαζί με τους Βερεμή και Αλαφούζο),μιλώντας φυσικά και για τους "Αλβανούς",δηλαδή τους Αρβανίτες!Ταυτόχρονα,

Ο φράχτης του γκέτο

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα δώσουν λύση στο τεράστιο πρόβλημα με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών που καθημερινά κατακλύζουν τη χώρα και αδυνατούν να δώσουν λύσεις για το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας.


ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, η κατάσταση σε περιοχές σαν την Ομόνοια, την Κυψέλη και τον Αγιο Παντελεήμονα έχει γίνει αφόρητη. Από το απόγευμα και μετά...

Φοβάμαι προβοκάτσια...

Αυτό που κυρίως φοβάμαι με ότι γίνεται στον χώρο της Νομικής Αθηνών είναι ότι οι 300 καταληψίες, όχι μόνο ήρθαν διασχίζοντας την μισή χώρα, αλλά ότι ήταν και είναι δασκαλεμένοι για το τί θα κάνουν, πού θα πάνε, τί θα πουν. Σε αυτήν δε την περίπτωση οι μάσκες έπεσαν, αφού από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι αριστερές παρατάξεις, αυτές που δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές, αλλά έχουν το δυναμικό να....