Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, Ο SOROS ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ - ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΙ

Παρακολουθούμε τους πηχυαίους τίτλους και τις τραγικές εικόνες που μεταδίδουν οι τηλεοράσεις για τα γεγονότα της Τυνησίας , της Αιγύπτου , της Υεμένης και αλλού και αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει;

Πολλοί αναλυτές θέλουν να μας πείσουν ότι οι φτωχοί, αδικημένοι πολίτες των χωρών επαναστάτησαν και θέλουν να ανατρέψουν τα αυταρχικά καθεστώτα που τους κυβερνούν εδώ και χρόνια. Υποστηρίζουν ότι οι λαοί επιτέλους αφυπνίζονται και διώχνουν τις διεφθαρμένες εξουσίες, η Αμερική χάνει τους συμμάχους της στη Μέση Ανατολή κ. ά. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;.

Πρώτα απ’ όλα ο Αμερικανός Πρόεδρος με νηφαλιότητα και ηρεμία δήλωσε:...

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

«Εγεννήθηκα εις τα 1770, Απριλίου 3, την Δευτέραν της Λαμπρής. Η αποστασία της Πελοποννήσου έγινε εις το 1769. Εγεννήθηκα εις ένα βουνό, εις ένα δένδρο αποκάτω, εις την παλαιάν Μεσσηνίαν, ονομαζόμενον Ραμοβούνι». Διαβάζεις αυτά τα δωρικά λόγια και ανασαίνεις τον μoσχοβόλο και λεύτερο αέρα της Κλεφτουριάς. Είναι του αθάνατου ήρωά μας, του Θοδωρή Κολοκοτρώνη. 4 Φεβρουαρίου του 1843 ο ένδοξος στρατηγός αφήνει, «εν μέσω γενικών δακρύων», την τελευταία του πνοή. Θρηνούν και μοιρολογούν οι Πανέλληνες «μαζί και η Αθήνα», η σύγχρονη Βαβυλώνα. Αυτή η Αθήνα, η πόλη που βροντούσε τότε το σπαθί του Κολοκοτρώνη, μαγαρίζεται τώρα από τους Αγαρηνούς, ποδοπατιέται από τα «ταγκαλάκια» του Iσλάμ, κοπρίζεται από τα γραικυλοκάναλα που σβήνουν την αιματογραμμένη ιστορία μας, ξαναγράφοντάς την με τα αργύρια της προδοσίας….

Η ανιστόρητη ιστορία του 1821


Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας
Πολιτικός Επιστήμων
Εν αρχή ην η κ. Ρεπούση που προσπαθούσε να πείσει τα ελληνόπουλα ότι η Τουρκοκρατία ήταν μία ιδανική περίοδος για τους προγόνους μας. Στη συνέχεια ήλθε η τετράτομη ιστορία των Βαλκανίων που χρηματοδοτήθηκε από τον γνωστό χρηματιστή Τζορτζ Σόρος και κινείται στη ίδια γραμμή υπέρ των Οθωμανών. Μετά ήλθε στην επικαιρότητα η άποψη ότι πριν από το 1821 δεν υπήρχε συγκροτημένη ελληνική εθνική συνείδηση, αλλά οι Ευρωπαίοι Διαφωτιστές μάς έμαθαν να λέμε ...

Αντισυνταγματικός ο λαθρο-νόμος για ιθαγένεια και ψήφο των αλλοδαπών

Το περίφημο λαθρονομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που συνάντησε τις αντιδράσεις ολόκληρου του πατριωτικού χώρου, πέρυσι τέτοια εποχή, κρίθηκε αντισυνταγματικό, από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Παράλληλα αποφάνθηκε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες.


Όπως σημειώνει μάλιστα χαρακτηριστικά στην απόφασή του «το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς...

Ο πρωταγωνιστής της κρίσης των Ιμίων, μιλάει στο taxalia



O Cesur Cert, δημοσιογράφος το 1996 του γραφείου της Χουριέτ στη Σμύρνη, ήταν αυτός που κατέβασε την Ελληνική σημαία από την Μεγάλη Ίμια, τη μία δηλαδή από τις δύο βραχονησίδες που οι Τούρκοι αποκαλούν Kardac, μαζί με ...

Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ,Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821:ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ "ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ",ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/02/1821_01.html

Χρόνια τώρα,το ανθελληνικό σκυλολόι μας τα έχει πρήξει κυριολεκτικά πως η ορκωμοσία των αγωνιστών του 1821 από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό στην Αγία Λαύρα την 25η Μαρτίου είναι "μύθος":Εμείς λοιπόν θα τους απαντήσουμε,ξεκινώντας από την παραδοχή πως ΝΑΙ,ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ (γιατί στην Ιστορία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος),ο Μητροπολίτης Γερμανός δεν όρκισε εκείνη την ημέρα τους επαναστάτες!

Γιατί το λέμε αυτό;Διότι ...

Η ηθοποιός και το μαγαζί με τα φρουτάκια!

Σε στέκι παράνομου τζόγου είχε μετατραπεί καφετέρια – χώρος απασχόλησης, που ανήκει σε γνωστή ηθοποιό.
Οι άνδρες της Αστυνομίας που εισέβαλαν στην καφετέρια, μετά από σχετική καταγγελία, είδαν έκπληκτοι, στο χώρο που συναθροίζονται μεγάλοι αλλά και παιδιά, να υπάρχουν μηχανήματα με φρουτάκια, χωρίς το μαγαζί να διαθέτει αντίστοιχη άδεια.
Φυσικά η γνωστή κυρία της show biz, μητέρα ενός μικρού αγοριού και προσφάτως παντρεμένη, είχε φροντίσει να...

Θα ακούνε στο Λα.Ο.Σ. Hellas-Orthodoxy και θα κρύβονται...

Το καταπληκτικό ιστολόγιο Hellas - Orthodoxy έχει προκαλέσει σεισμούς στην Καλλιρόης...

Ακούνε το όνομα οι Καρατζαφέρης, Γεωργιάδης και οι λοιποί και ήδη τρέχουν προς τη σκάλα κινδύνου να σωθούν..

Τους έχει ξεφτιλίσει..
Διαβάστε..
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/blog-post_31.html

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/i-pad-toy.html


Ε ρε και νά ‘μουνα σεναριογράφος…

Tου Νίκου Κανελλόπουλου
Πόσα συμβαίνουν γύρω μας και πόσα θα συμβούν… ΔΝΤ στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, Μνημόνιο σε μας και σύντομα και σ’ άλλους, επαναστάσεις και πολιτικές ανατροπές στην Τυνησία και την Αίγυπτο, διαμελισμοί κρατών (Σουδάν), αναγνωρίσεις προτεκτοράτων (Κόσσοβο), ΑΟΖ αλά κάρτ και άλλα πολλά.

Ένας καλός σεναριογράφος, με λίγη γνώση της διεθνούς σκακιέρας και πολύ φαντασία πολλά θα μπορούσε να βάλει στο χαρτί, απλά και μόνο ενθυμούμενος το παρελθόν.

Υποτεθίστω για παράδειγμα ότι τα πράγματα στην Αίγυπτο παραμένουν… δύσκολα. Το Ισραήλ γιατί να...

Για πόσο μ@λ@κες μας περνάει ο Ραγκούσης;

Δήλωση του Ραγκούση στο ΒΗΜΑ FM: 
"Και ας κρατήσουμε ότι υπήρξαν συγκεκριμένοι υποκινητές, οργανωτές στους οποίους πρέπει να αποδοθούν ευθύνες πάση θυσία από τον Εισαγγελέα. "

Καλά... ΘΑΑΑΑΑΑ Περιμένουμε να καταδικαστούν οι 'φίλοι' σας

Διαβάστε το και αυτό...

Το ΠΑΣΟΚ, ήταν πάντα στο πλευρό των λαθρομεταναστών...

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του τελικού του "Big Brother"

Γράφει το Νυχτοπούλι

Θέλετε τα τελικά ποσοστά του νικήτη του Big Brother;

Αντί να καταργήσουμε το άσυλο, μήπως να καταργήσουμε τις ΜΚΟ;


Ακατανόητο πώς κάθε φορά που τίθεται ένα θέμα, ξαφνικά ξεφυτρώνει ένα παράπλευρο, με αποτέλεσμα να στεκόμαστε πάντοτε απέναντι στον λάθος στόχο. Το θέμα με την κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες (οι οποίοι κατέληξαν να κοιμούνται… αγκαλιά με την γυμνή Υπατία, χωρίς καθόλου, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε, να ενοχλούνται τα μουσουλμανικά τους ήθη), δεν προκλήθηκε από την ύπαρξη του πανεπιστημιακού ασύλου.
Προκλήθηκε από μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση που χρησιμοποίησε το άσυλο για να προβάλει την κρατικοδίαιτη δράση της. Αν αντί αυτού αποφάσιζαν κάτι άλλο, για παράδειγμα να βάλουν βόμβα σε ένα εμπορικό κέντρο, θα απαντούσαμε κλείνοντας όλα τα εμπορικά κέντρα της χώρας;
Αντί, λοιπόν, να....

Αν υπάρχουν δάσκαλοι που προωθούν την προπαγάνδα του ΣΚΑΙ, σημαίνει πως οι Βερέμης, Δραγώνα, και Γιαννάκου έκαναν καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια...

Λίγη ντροπή δεν έχετε ρε 'παιδαγωγοί';
Προτείνετε στη νεολαία μας να παρακολουθεί το ανιστόρητο έκτρωμα του ΣΚΑΙ;
Διαβάστε την προτροπή του 'έλληνα δασκάλου' σε μαθητές του...

Τελικά η μαλακία του Ρετσίνα είναι ανίκητη...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0QRxD0U8XK6tfxjLYjNFlBNh0HtbkWZ3ro24dYSTc20OZfu40LDs7K9Z94cH9nN65NrwJ3sT292XT6PJJ8JcA65GrvTV1lvuKGFY92VZ4eBW8zCzLx0eenhWQbz__1bhRJ1M0of8_3AmB/s1600/retsinas.JPGΤελικά η μαλακία του Ρετσίνα είναι ανίκητη!!!

Κατηγορεί τη ΝΔ γιατί δεν καυτηριάζει ότι το ΠΑΣΟΚ μπόρεσε να στείλει σήμερα 3 αεροπλάνα να παραλάβουν Έλληνες που θέλουν να επιστρέψουν από την Αίγυπτο και όχι πριν μια εβδομάδα!!

Μα ρε βλάκα πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις! Τι έπρεπε να κάνει η ΝΔ; Να γελοιοποιηθεί ζητώντας να φέρει η Κυβέρνηση πίσω τους Έλληνες επειδή πριν μια εβδομάδα έγινε μια διαδήλωση των 10.000 ανθρώπων; Πάς καλά ρε ή πάλι μεθυσμένος έγραφες;

Άντε πήγαινε γλύψε τον...

Θα μας τρελάνουν όλοι... Καλά τα σκέφτονται πριν τα πουν;

"Την ενοποίηση της πΓΔΜ και της Ελλάδας και τη δημιουργία μίας χώρας με δύο διαφορετικά κοινοβούλια, προτείνει ..."

Όχι δεν το λέει ο Αλαβάνος, ούτε ο πρέσβης των ΗΠΑ, ούτε καν κάποιος αναρχοαυτόνομος πράκτορας..
Η πρόταση ανήκει στον.. 

Πότε ξεκίνησε η χρεοκοπία της Ελλάδας;

"Η πορεία προς τα πρόθυρα της πτώχευσης έχει την αφετηρία της στη δεκαετία του ’80. "

Ποίος το είπε άραγε..
Μη βιάζεστε..Ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Σταϊκούρας...Ο..

Δήλωση του Ι. Βρούτση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

«Στην πιο κρίσιμη καμπή για την ελληνική οικονομία, η φορολογική πολιτική θα έπρεπε να αποτελεί βασικό πολιτικό εργαλείο για τη Δημοσιονομική Σταθερότητα και Ανάπτυξη.
Ωστόσο, η ηγεσία του Υπ. Οικονομικών, παρουσίασε προς διαβούλευση, μετά από τόσους μήνες ετοιμασίας, όχι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο νόμου, αλλά ένα προσχέδιο με πολλά σημεία στα οποία υπάρχουν γενικές αναφορές προθέσεων και όχι συγκεκριμένες διατάξεις επί των οποίων μπορούν να τοποθετηθούν οι ενδιαφερόμενοι.
Το Προσχέδιο έχει σοβαρά μειονεκτήματα διότι :

"ΝΑΙ,ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ":ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ "1821" ΤΟΥ ΣΚΑΙ!

Εκτός από την τηλεοπτική προπαγάνδα,έχουμε και ραδιοφωνική!Ακούστε λοιπόν τι είπε ο γνωστός υβριστής και παρουσιαστής του ιστορικού εκτρώματος "1821",Πέτρος Τατσόπουλος:

Δωράκια και νέα χαράτσια

AΛΛΗ ΜΙΑ από τις αμέτρητες προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει για τις προθέσεις της και για τους χρήσιμους νεωτερισμούς που φέρνει στη ζωή της χώρας πέφτει στο κενό. Με φανφάρες προανήγγειλε νέο φορολογικό νομοσχέδιο το υπουργείο Οικονομικών, που μόνο νέο δεν είναι, μόνο δικαιότερο δεν δείχνει, απεναντίας θα θέσει νέα εμπόδια στην πλειονότητα και θα ευνοήσει συγκεκριμένους με φωτογραφικές διατάξεις που προσπάθησαν να τις περάσουν στα «ψιλά», εκεί δηλαδή που ο πολύς ο κόσμος δεν δίνει σημασία.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ όσοι...

Ο «μεσαίος χώρος» απονεύρωσε την Ν.Δ. ιδεολογικά και την «ευνούχισε» κυβερνητικά

του Κώστα Ροδινού

Το  κατασκεύασμα του «μεσαίου χώρου» ήταν  ένα «πουκάμισο αδειανό».   Ο όρος αποδίδεται  στον Γιάννη Λούλη, που εδώ και χρόνια ισχυρίζεται ότι η Ν.Δ. είναι «φθαρμένο προϊόν» και με τον «μεσαίο χώρο», δήθεν άλλαξε το προφίλ της και έδωσε την δυνατότητα στον Καραμανλή να κερδίσει δυο εκλογικές αναμετρήσεις. Εναι το καταλυτικό επιχείρημα των οπαδών του «μεσαίου χώρου». Ας μου επιτρέψουν να διαφωνήσω.
Γιατί κέρδισε ο Καραμανλής
Ο  Καραμανλής κέρδισε τις εκλογές του 2004 επειδή:
-Το ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη 11 χρόνια στην εξουσία. Είχε κουράσει και είχε κουραστεί.
-Το καθεστώς Σημίτη ήταν βουτηγμένο στα σκάνδαλα και είχε απαξιωθεί.
-Ο  Καραμανλής ήταν ένα...

Η αγορά στενάζει, αλλά το παρεμπόριο είναι θέμα ταμπού!

Εχθές μετά από πολύ καιρό βρέθηκα στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Εύοσμος. Αν μέχρι τώρα είχα μια άσχημη εικόνα για την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας ήταν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με αυτό που αντίκρισα εχθές όμως κατάλαβα ότι η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη απ’ ότι είχα στο μυαλό μου.
Υπάρχουν δρόμοι όπου τα μισά, ίσως και παραπάνω, καταστήματα έχουν βάλει λουκέτο. Μάλιστα, φίλοι μου που ζουν εκεί, μου είπαν ότι τα περισσότερα έκλεισαν τον τελευταίο χρόνο και μου επισήμαναν ακόμη ότι η...

Πόση αλήθεια;! αντέχετε;

Αν αντέχετε να δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ πατήστε στο περισσότερα...