Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 04, 2011

AIDS: Το κρυφό παρασκήνιο...

Το πολιτικό σκοπούμενο έρχεται πρώτο. Το επιστημονικό περιεχόμενο τους, όταν υπάρχει έρχεται συχνά δεύτερο ενώ άλλες φορές παραποιείται ή εξ’ ολοκλήρου αφαιρείται. Μιλάμε για πολιτικές. Και οι πολιτικές του ληστρικού καπιταλισμού αφοράν στη διαφθορά, τη διαπλοκή και εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων.
Τα ξέρουμε πια. Έχουμε δει πρεσβευτές των ΗΠΑ να συμπεριφέρονται σαν πλασιέ της κακόφημης εταιρίας Monsanto και να προτείνουν την πρόκληση πόνου στην Ε.Ε για να περάσουν τα μεταλλαγμένα συμφέροντα…1
Γύρω από το AIDS διακινούνται τεράστια ποσά. Φαρμακευτικές, ερευνητές, ΜΚΟ εξαρτώνται σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό από αυτά τα ποσά για να συνεχίσουν και να επεκτείνουν τη δράση τους. Η χρηματοδότηση μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ βαίνει κάθε χρονιά αυξανόμενη: Από το περίπου 1 δις δολάρια το 1987 έφτασε....

Έστειλαν με κλούβα 72χρονο από την Αθήνα στις φυλακές Κομοτηνής να εκτίσει φυλάκιση 10 ημερών!


Μέχρι να έρθει από την Αθήνα στην Θράκη εξέτισε την ποινή του, μετά από αφάνταστη ταλαιπωρία με υπόδικους και βαρυποινίτες
Με δικά του έξοδα ο διευθυντής των φυλακών Κομοτηνής τον έστειλε πίσω στην Αθήνα

Δεν είναι απλά από τις ιστορίες καθημερινής τρέλας, αλλά έχει να κάνει με την αναλγησία του κράτους, με ερωτηματικά για την σχετική εισαγγελική παραγγελία που....

Ο "Νεοταξίτης" Καρατζαφέρης σηκώνει το λάβαρο της Επανάστασης κατά του ΣΚΑΙ. Μη φας έχουμε γλάρο σφυγγοκωλάριε

Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν Καρατζαφέρη... Και εσύ και ο Άδωνις και ο Γούδης...

ΝΕΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ:ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ "ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ" ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ,ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!

Μια παράσταση που διχάζει. Μια νέα σκηνοθέτης η οποία σύμφωνα με κάποιους τολμά, σύμφωνα με κάποιους άλλους προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα των θεατών.

Μια σκηνή που ξεσήκωσε αντιδράσεις και εξόργισε πολλούς από τους θεατές του έργου. Δυο ηθοποιοί που....

Έτσι γίνοται οι 'δουλειές' στα ΜΜΕ..Μας δουλεύει κανονικά η Έλλη Στάη... Πληρώνουν οι διαφημιστές και εμείς οι μ@λ@κες για να διατηρεί portal με 3000 επισκέπτες

Γνωρίζατε ότι η Έλλη Στάη έχει δικό της διαδικτυακό τόπο;
Όχι...;!

Ε, λοιπόν η νέα κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, όχι μόνο διατηρεί ιστότοπου, αλλά είναι και full στις διαφημίσεις..
Και που είναι το παράξενο θα αναρωτηθείτε..;
Κατ'αρχήν σκεφτείτε πόσοι από εσάς γνωρίζετε το ellispoint.gr.
Λίγοι μάλλον..
Πάμε όμως στην ουσία

Διαφήμιση Πρώτη: Τράπεζα eurobank
Για κάποιον που ασχολείτε με τα του διαδικτύου είναι σε θέση να καταλάβει ότι ένας τραπεζικός όμιλος για να διαφημιστεί σε internετικό site θα πρέπει τουλάχιστον να είναι βέβαιος ότι ανήκει στην elite της ενημέρωσης.
Δεν είναι τυχαίο που όλες οι Τράπεζες επιλέγουν τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά portals για να διαφημιστούν και μάλιστα σε 'τσουχτερές' τιμές.
Είναι μέσα σε αυτά η Έλλη; Υπομονή.,.. Σε λίγο η απάντηση

Διαφήμιση Δεύτερη: Όχι που θα έλειπε η κρατική διαφήμιση...
Περιέργως,

Ποιό είναι αυτό το... "Τρελό Αγόρι";

ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Πόσα λεφτά πιστεύετε ότι δίνει η ΕΘΝΙΚΗ΄! Τράπεζα για την άθλια προπαγάνδα του ΑΛΑΧ-βούζου, του ανθέλληνα Βερέμη και του γελοίου προδότη Τ(Σ)ατσόπουλο;

Ρε πούστη μου θα τρελαθούμε τελείως!!! Τέμενος επισκέφθηκε η Αννούλα στο Λονδίνο!!!!


Ποιοι μας κυβερνάνε ρε γαμώτο!!! Πόσο προδότες είναι; Καλά αυτοί οι ύπνοι στη ΝΔ δεν βλέπουν τι γίνεται τριγύρω τους!!! Το πρόβλημά τους είναι ο Αντώναρος και αν ο Καραμανλής φταρνίστηκε!! Είμαι περίεργος αν θα ασχοληθεί κανένας να την ρωτήσει από που και ως που επισκέφθηκε μουσουλμανικό τέμενος στο Λονδίνο!!!!

Διαβάστε και την είδηση του ΑΠΕ:

Αν τολμάτε....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Η φαρμακερή οχιά της δημοσιογραφίας, ο Γιάννης Ντάσκας, τα λέει (σχεδόν) όλα σε ένα άρθρο φωτιά στην εφημερίδα Παρασκήνιο. Διαβάστε το, γιατί αξίζει. Είναι αυτά που φωνάζουμε εδώ και χρόνια.
Ο Κώστας Καραμανλής έπεσε από τους αντιπάλους (σσΟ: προφανώς εννοεί τους φίλους) των Γερμανών και των Ρώσων. Αυτό είναι το κυριότερο συμπέρασμα από το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, παρότι δεν γίνεται καμία τέτοια όχι αναφορά αλλά ούτε καν νύξη.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής, όμως, προέκυψε ένα ευρύτατο δίκτυο εξαγοράς όλων όσων ήταν σε καίριες θέσεις και πρόθυμοι να εξαγοραστούν και ένα ευρύτατο δίκτυο παρακολούθησης, με σκοπό τη συλλογή στοιχείων για την προσωπική ζωή και τον εκβιασμό στη συνέχεια, ώστε να βάζουν υπογραφές.
Αυτό το δίκτυο είχε....

Οι εγκάθετοι γκεμπελίσκοι της ΕΡΤ.... απέκρυψαν την ομιλία Σαμαρά

ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
Ο Εκπρόσωπος της Ν. Δ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα η δήθεν δημόσια τηλεόραση, επιβεβαίωσε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο, τον κατήφορο στον οποίο έχει κατρακυλήσει το τελευταίο διάστημα.Οι εγκάθετοι γκεμπελίσκοι της ΕΡΤ, που...

Αφού δεν το αντέχεις.. Τι το θες και το πίνεις;

Καλά "μεθυσμένε" έχεις πολύ μεγάλη φαντασία... και ματαιοδοξία...

Ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες... Πα.Σο.Κ. Α.Ε.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ...

Κατεβάστε την Τσόντα της Τζούλιας


Γράφει το Νυχτοπούλι
 
Αν θέλετε το Link της νέας τσόντας της Τζούλιας...

1.500.000 εκ λαθρομετανάστες στην Ελλάδα... σύμφωνα με το αυριανό ΚΑΡΦΙ!!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;; ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8.778 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ !!!


Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αλλά για δίδακτρα, 8778 ευρώ το βρίσκω εξωφρενικό.
Τςςς

Η ΤΖΟΥΛΙΑ δίνει ρεσιτάλ 'ερμηνείας'... ΦΩΤΟ από το 2ο DVD της

Γράφει το Νυχτοπούλι

Δε χρειάζεται να σας πω τίποτα περισσότερο από αυτά που λένε οι φωτογραφίες...

Απολαύστε τη Τζούλια...

Γιατί κοιτάμε αλλά.....δε βλέπουμε....!!!!!



Δημόσιος Τομέας- Συντάξεις

Μείωση των.... μισθών – Συντάξεων
Αυξηση της έμμεσης φορολογίας

Μείωση Αγοραστικής Δύναμης-Ζήτημα Επιβίωσης

Μικρομεσαίοι Επαγγελματίες

Μείωση Τζίρου
Αύξηση άμεσης φορολογίας

Μείωση Αγοραστικής Δύναμης-Ζήτημα Επιβίωσης

«Κλειστά» Επαγγέλματα

Αφαίρεση...

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ:ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ!

Όταν δημοσιεύσαμε χθες την απίστευτη ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,έσπευσαν κάποια παπαγαλάκια του να μας βρίσουν,με το...επιχείρημα πως ο Πρόεδρος "δεν εννοούσε ΑΥΤΗ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων" (λες και υπάρχει...κι άλλη!) και πως "σωστά μίλησε,για να μη γίνουμε Τυνησία και Αίγυπτος"!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαος όμως,φρόντισαν να αλλάξουν την επίμαχη φράση "Νέα Τάξη Πραγμάτων" με ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY

Ξανά στην ξενιτιά

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Είναι γεγονός επίσης ότι το πρόβλημα εντείνεται με την ανεργία, την οικονομική ανασφάλεια και τη γενικότερη απραξία της κυβέρνησης. Κανείς στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν σκέπτεται το τεράστιο αναμφισβήτητο πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού.


ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ,

Σύμφωνο Οικονομικής Καταδίκης

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας για τους Γερμανούς, Οικονομική Διακυβέρνηση για τους Γάλλους και για τη χώρα μας Σύμφωνο Οικονομικής Καταδίκης….
Αδυνατώ να αντιληφθώ ποιός εχέφρων πολιτικός θα ψήφιζε μια εξομοίωση του Γερμανικού Συντάγματος όσον αφορά την οικονομία ,στη χώρα μας….
Είναι ποτέ δυνατόν μια...

Στηρίζουμε το BLOG anti-ntp.blogspot