Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

Η GPO μας είπε την αλήθεια;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

H GPO μας έδειξε τα πραγματικά αποτελέσματα της έρευνας, στην πρόθεση ψήφου, που έκανε ή αυτά που 'βολεύουν'...

Έγινε κάποια ερώτηση στην έρευνα που τελικά το αποτέλεσμα της δεν δημοσιεύτηκε;
Και αν ναι, ποιό ερώτημα ήταν αυτό;

Ποιά η...

Κανονική δικτατορία... απαγορεύεται μέχρι και η στάθμευση στο δρόμο προς Προμαχώνα!!


Εντολή να πατάξουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις έχει δώσει προφανώς ο Παπουτσής (ξέρετε, αυτός που έχει στην πλάτη τους 80+ νεκρούς του σάμινα) και κάποιοι τις εκτελούν με θρησκευτική ευλάβεια:

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οι απόπειρες συγκεντρώσεων μέχρι και την Παρασκευή στο δρόμο προς τον Προμαχώνα και στους γύρω αγροτικούς δρόμους όπου απαγορεύεται μέχρι και η στάθμευση!!!
Δείτε την απόφαση του εκτελεστικού οργάνου του Παπουτσή:

Ένα άρθρο μανιφέστο: ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


Δύο ειδήσεις των τελευταίων ημερών έφεραν και πάλι στην επικαιρότητα την έννοια του έθνους και της εθνικής ταυτότητας. 

του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ

Η πρώτη είδηση έρχεται από τη διεθνή επικαιρότητα. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός, ο Συντηρητικός Ντέϊβιντ Κάμερον, δήλωσε σε ομιλία του ότι απέτυχε η πολυπολιτισμικότητα. Τόνισε μάλιστα ότι η Βρετανία πρέπει να ενισχύσει την εθνική ταυτότητα και ότι οι μετανάστες πρέπει να αφομοιώνονται στη βρετανική εθνική ταυτότητα, αλλιώς τείνουν να δημιουργήσουν γκέτο φανατικών.
 
Η δεύτερη είδηση έρχεται...

Άσε Πετράν... Βρες αλλού να τα πεις αυτά. Μάλλον ξέχασες ότι αρχηγος της ΝΔ είναι ο Σαμαράς και όχι η 'φίλη' Ντόρα

Πετράκι... μη γυρίσεις απότομα πλευρό και σκοντάψεις στο κομοδίνο...
Τι είπε πάλι ο άνθρωπος:

Ένα βίντεο για όσους βλέπουν πέρα από την... βιτρίνα


peripatris

Αν το παίζει και ο ΑΛΑΧαβούζος 'Εθνικιστής' σημαίνει ότι κάποιοι έχουν χεστεί πάνω τους... Αλήθεια ο Τ(Σ)ατσόπουλος που ήταν χθες;


Δεν του αρέσουν οι Τούρκοι και θεωρεί ατυχία που η μοίρα μας έκανε γείτονες με αυτό τον λαό.
Έκανε όμως μια ατυχή σύγκριση,όταν πήγε να υπερασπιστεί την ιστορική εκπομπή του καναλιού του,με τις τούρκικες σαπουνόπερες των άλλων καναλιών.
Του κάνει εντύπωση όπως είπε,η πολύ μεγάλη τηλεθέαση των μοντέρνων τούρκικων σήριαλ που παίζουν τα άλλα κανάλια και δεν βλέπει τις ίδιες αντιδράσεις για αυτά,όπως για το 1821.
Κύριε Αλαφούζο,δεν θα διαφωνήσω πως είναι χαζό για κάποιους να κάθονται και να βλέπουν σήριαλ και να περνάει η τούρκικη κουλτούρα στους Έλληνες με πλάγιο τρόπο.
Αλλά αυτά τα σήριαλ δεν αναφέρονται ..

Κάθε μέρα και ένας εκβιασμός ...


Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για την Ελευθερία των blogs.

Αυτό όμως που κάνουν ορισμένα υπερβαίνει τα όρια της ελευθερίας και φτάνει στα όρια της συκοφαντίας και του εκβιασμού...

Δεν υπάρχει μέρα που το blog αυτό στην φωτό δεν θα έχει κάποια δημοσίευση με υπονοούμενα πρός κάποιους πολιτικούς...

Εντελώς  τυχαία οι πολιτικοί αυτοί βρίσκονται στον χώρο της κεντροδεξιάς...


Δημιουργούνται λοιπόν...

Ποιόν στηρίζει η ΝΔ στις εκλογές του ΔΣΑ...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εν όψει των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται διχασμένη και συγχυσμένη, ως προς την υποστήριξη ενός υποψηφίου.

Στυλιανίδης, Παυλόπουλος, Σιούφας, και ολίγον Αραβανιτόπουλος τάσσονται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Αδαμόπουλου.

Ενώ Βόζενμπεργκ, Βλάχος, Τζαβάρας ανοιχτά υπέρ Ζαφειρόπουλου.

Οι στενοί συνεργάτες του Πρεόδρου της ΝΔ....

Eurovision 2011: Αυτά είναι τα τραγούδια του ελληνικού τελικού


zougla.gr

Κύριε Βενιζέλο.....

Μπορείτε να εγγυηθείτε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας....;
Ή ο ρόλος σας εξαντλείται στις...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ; >>ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
 
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΤΩΡΑ !
 
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ...

Οι ασκήσεις του στρατού για καταστολή “αστικών ταραχών”.Γιατί άραγε κάνουν τέτοιες ασκήσεις; Περιμένουν μήπως κάποια αναταραχή;Πάλι συνωμοσιολόγοι γινόμαστε..

Δείτε από το 3’00 και μετά. Μην τρέφετε αυταπάτες, δεν θα τα βάλουν με τους ισλαμοφασίστες “κόνδορες”. Αυτοί θα είναι μαζί με τους παρακρατικούς για να καταστείλουν οποιαδήποτε αυθόρμητη λαϊκή διαμαρτυρία.
όπως πολύ σωστά σχολιάζει και το “Κουρδιστό Πορτοκάλι“,
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΖΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΔΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

olympia

Οι Ιατροί έχουν ένα 'λαμπρό' παράδειγμα συναδέλφου τους για να μιμηθούν μόλις συναντηθούν με στελέχη της κυβέρνησης...


Τι... Δεν τον θυμάστε τον "Εθνικό" μας Γιατρό...;

Ο «εγκέφαλος» των παρασκηνίων του Μητσοτάκη οργανωτής της «Κίνησης Μίκη»

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται… Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο ....

ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΒΕΡΕΜΗΣ:ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ Ε' ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ:Στην αποψινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μετά το "1821",ο "πολύς" Καθηγητής Βερεμής είπε το απίστευτο,πως δηλαδή η σφαγή του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' και άλλων 30 Μητροπολιτών ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1821 έγινε ως αντίποινα των Τούρκων για τη σφαγή στην Τριπολιτσά,που πραγματοποιήθηκε ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ!

Άραγε είναι άσχετος,αμόρφωτος ή βαλτός προπαγανδιστής;Πιθανόν όλα μαζί,αφού είναι απίστευτο ένας "Καθηγητής Πανεπιστημίου" που θέλει να μας...ξαναδιδάξει Ιστορία,να μπερδεύει τις ημερομηνίες τέτοιων σημαντικών γεγονότων!

Και βέβαια,δεν...

Έλληνες που αντιστέκονται στην ανθελληνική προπαγάνδα του ΣΚΑΙ και του ΑΛΑΧαβούζου

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΕΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ!

Με λένε Κωνσταντινο είμαι 43 ετών και είμαι ένας πικραμένος και προδομένος φασίστας


Προδότες Φασίστες είστε Σοσιαλιστές!
Με λένε Κωνσταντινο είμαι 43 ετών και είμαι ένας πικραμένος και προδομένος φασίστας. Από τα σχολικά μου χρόνια σε σκληρό ΠΑΣΟΚ ήμουνα και υπήρξα πάντα μία εθνική μειονότητα. Σνομπισμός στις εθνικές εορτές μας οι Πασοκοπροοδευτικοί με τη σημαία όρθια εγώ! Πολυτεχνεία και «ΚΝΕυριστικές» εκδηλώσεις για τον Ιωάννη Μεταξά και το «όχι» εγώ… Πορείες και καταλήψεις οι συμφοιτητές με μολότωφ δήθεν για την παιδεία ξύλο εγώ έξω από την Αλβανική και την Τουρκική Πρεσβεία… Και όλοι οι αγώνες μου για...

Οι γιατροί των 600 ευρώ

MΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για την υγεία η κυβέρνηση μετά τη γενιά των 600 ευρώ δημιουργεί και τους γιατρούς με το αντίστοιχο εξευτελιστικό ποσό. Το τονίζουμε όχι για το αδιανόητο έτσι κι αλλιώς ύψος του μισθού ενός γιατρού που έχει λιώσει παντελόνια στο διάβασμα, αλλά διότι οποιοσδήποτε εργαζόμενος με τέτοιο μισθό στην ηλικία των 35 (που θα είναι κατά μέσο όρο ο γιατρός όταν θα έχει τελειώσει την ειδικότητά του) θα αδιαφορούσε και θα έψαχνε τρόπους για να απασχολείται το δυνατόν λιγότερο. Επί το λαϊκότερον να λουφάρει…

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ για την υγεία,

ΒΙΝΤΕΟ:Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:





Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τους συγκεκριμένους καραγκιόζηδες,καθώς ο ύπουλος,προδοτικός,ανθελληνικός και αντιχριστιανικός ρόλους τους είναι γνωστός:Επειδή όμως τη συγκεκριμένη ηλίθια εκπομπή την παρακολουθούν πολλοί νέοι,οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!

Ξεκινούν την "αναφορά" τους ειρωνευόμενοι...