Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2011

Σοβαρή καταγγελία για τις εκλογές του ΔΣΑ

Από το zougla.gr

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ, ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ. ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΝΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ "ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ 600 ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ...

Μυρίζουν εκλογές: Το «όλον ΠΑΣΟΚ» ετοιμάζει ο Καρχιμάκης με επαναφορά (;) Λαλιώτη

Βρώμισε ήδη η πιάτσα από το ενδεχόμενο επιστροφής Λαλιώτη

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2010 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεγε τον Μιχάλη Καρχιμάκη για τη θέση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι έκαναν λόγο για «στρατηγικής σημασίας» επιλογή. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γνώριζε εξάλλου καλύτερα από τον καθένα ότι ο δρόμος του μνημονίου θα είχε το ανάλογο πολιτικό κόστος και ένα από τα ζητούμενα, εκτός από την υλοποίηση των κυβερνητικών στόχων για την έξοδο της χώρας από την σφοδρή οικονομική κρίση, ήταν η επιτυχής επανασύνδεση της κυβέρνησης με τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι το κοινωνικό προφίλ του Κινήματος έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα.
Σήμερα ο Μιχάλης Καρχιμάκης συνομιλεί τακτικά με τον Κώστα Λαλιώτη και όπως λέγεται σχεδιάζει,

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία των…«Τούρκων» της Δυτικής Θράκης!


«O βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη πρόεδρος στην Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. 
 
Στις εκλογές που έγιναν στις 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής (G.T.G.B) μετείχαν περίπου 42 μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής και καθώς δεν εμφανίστηκε άλλος υποψήφιος, βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν εξελέγη με πλειοψηφία. Αντιπρόεδροι ανέλαβαν...

Εκλογές ΔΣΑ: Η πρώτη μέρα

Όπως σας είχαμε προιδεάσει από το μεσημέρι, η συμμετοχή την πρώτη μέρα των εκλογών του ΔΣΑ κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Λίγο το 3ημερο της αποκριάς, λίγο η αποσυπείρωση που έχει παρατηρηθεί στους συνδυασμούς των Βερβεσό και Αδαμόπουλο έφεραν στις κάλπες μόλις 1700 δικηγόρους.
Την Τρίτη λοιπόν αναμένεται να κορυφωθεί η διαδικασία και να αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος του ΔΣΑ.
Οι υποψήφιοι μετά το πέρας της σημερινής εκλογικής ημέρας έκαναν τις εξής δηλώσεις:

Με τα "μάτια" του Πάγκαλου. Μην τρώτε άλλο "τυρόγαλο", θα σκάσετε ρε κοπρίτες !

Μακάρι να έτρωγαν μόνον της Τυρινής και την καθαρή Δευτέρα(σημαδιακή), μα αυτοί τρώνε κάθε μέρα όλο και περισσότερα, από τα δανεικά της ΤΡΟΪΚΑ.
-Τρώνε χρεώνοντας τις επόμενες γενιές, "μεριμνώντας" όμως για την δική τους "φύτρα και σπορά".
-Δεν τρώνε απλώς, "πίνουν αίμα" παιδιών, γεννημένων και μη !...
-Φάγανε από τις...

Ανοιγμα Καρατζαφέρη στον Δούκα...


Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Σε μια περίοδο κατά την οποία η ΝΔ δεν έχει καταφέρει να συγκροτήσει ακόμη, ως αξιωματική αντιπολίτευσημ πειστική στρατηγική για την οικονομία, δεν στερείται πολιτικής σημασίας το άνοιγμα  που κάνει σήμερα (μέσω συνέντευξης στο "Πρώτο Θέμα") ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προς τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, δηλώνοντας ότι...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δωρεάν φαγητό για όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στον Πολύγυρο...


Χορηγοί: ΓΑΠ,ΔΝΤ και λοιποί συγγενείς και φίλοι.....
http://aetoshal.blogspot.com/2011/03/blog-post_4736.html

"ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ":ΤΩΡΑ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΚΑΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Κι εμείς που νομίζαμε πως μόνο εμείς οι "φασίστες" και "ρατσιστές" καταφεύγουμε στην...ακροδεξιά συνωμοσιολογία:

Φυσικά,δεν είμαστε αφελείς ώστε να πιστεύουμε πως το ΑΚΡΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ κανάλι του Αλαφούζου,που πρωτοστατεί στη διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας,έγινε ξαφνικά...πατριωτικό!

Ούτε ξεχάσαμε πως η ίδια η Ακριβοπούλου κατηγορούσε τον Σαμαρά ως "ακραίο" επειδή είχε δηλώσει πως θα καταργήσει το λαθρονομοσχέδιο!

Απλά,κοιτάνε πώς θα σώσουν το κεφάλι τους,στην εξέγερση που έρχεται.

Η οποία δεν θα είναι ούτε αναρχοκομμουνιστών,ούτε βολεμένων:Αλλά Ελλήνων που έχουν αγανακτήσει από τη φτώχεια,τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_7469.html

Τι κατασκεύασε ο εργολάβος Νικόλαος Μπόμπολας εν έτει 1876;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

«Η καμήλα είναι ένα καθαρόαιμο άλογο κούρσας που το έφτιαξε μια επιτροπή». Είναι από τα αγαπημένα μου ρητά. Ηλίθιες συλλογικότητες, στελεχωμένες από εργώδεις ηλιθίους, με λάθος λύση για κάθε πρόβλημα. Συνήθως παραλαμβάνουν δύο προβλήματα και μετά από μερικές πρωτοβουλίες, διαβουλεύσεις και μέτρα, τα κάνουν τέσσερα.
Όταν θέλεις κάτι να μην λυθεί ή να δώσεις ραντεβού με την αποτυχία, ανάθεσε το σε μια επιτροπή, κατά προτίμηση τεχνοκρατών. Όταν σπανίως γίνει κάτι, οφείλεται στο...

Τώρα εξηγούνται πάρα πολλά για τη στάση του Ζαφειρόπουλου.

Το φιλικό και αποκαλυπτικό Olympia.gr δίνει μια επαρκή εξήγηση...

Εμείς όμως δεν καταλαβαίνουμε για πιο λόγο δεν βγήκε καθαρά να στηρίξει τον 'ομογάλακτο' Αδαμόπουλο και το άφησε να υπονοηθεί μέσω της δήλωσης του και συγκεκριμένα της πρότασης περί "σύγκλισης προγραμματικών προτάσεων".

Επίσης οι δηλώσεις του , μετά την ήττα του στον πρώτο γύρο, για 'προβοκάτσιες και λάσπη που δέχθηκε από blogs και άλλους' σίγουρα δεν είχαν στόχο τον κυβερνητικό υποψήφιο Βερβεσό!

Πως οι επιχειρήσεις προσπαθούν να 'σωθούν' από το Μνημόνιο και την Ύφεση

Σε βάρος των εργαζομένων τα περισσότερα μέτρα τους..

Οι περικοπές που έφερε το Μνημόνιο στις ζωές μας..


Εκλογές ΔΣΑ: Η πρωινή μάχη

Πάρα πολύ μικρή η προσέλευση των δικηγόρων των Αθηνών στις κάλπες και τη σημερινή πρώτη μέρα των εκλογών του β'γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Υπολογίζεται ότι μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν ψηφίσει παραπάνω από 600 άτομα κάτι που σημαίνει ότι και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί.

Η πλευρά Βερβεσου διαρρέει ότι προηγείται με μεγάλη διαφορά αλλά ποιός μπορεί να πιστέψει ΄τι η μάχη έχει κριθεί όταν υπολογίζεται ότι θα ψηφίσουν συνολικά πάνω από 10.000 δικηγόροι.
Το δείγμα είναι ελάχιστο και δεν εξάγεται κανένα συμπέρασμα.
Τώρα από την πλευρά του Αδαμόπουλου οι συνεργάτες εμαφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι και περιμένουν το κύμα του μεσημεριού και του απογεύματος για να αποκτήσουν μια σαφή εικόνα.
Τα αποτελέσματα που δίνουν τα επιτελεία των δύο μονομάχων είναι τα εξής:

Τα έλεγε ο Καραμανλής σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeSPbOek6ANEkYfl6JngGeSR8WydPvPVNIygW-NFwPYQSEVMwtJthDBowCQmXoBCsxNHQakYOnl8-0OOT3XoUeRNqH2gM92ekjog2In0C7eOsmBxVGbwyJhDT3YLGwqGUmvcd-dOG9ysqh/s1600/2007-5-21-costas_karamanlis_72614866.jpgBHMA: 06/03/2009

Μάντης ακόμη μεγαλύτερων δεινών για τη χώρα από τη διεθνή κρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για την ένταση και τη διάρκειά της, έγινε χθες ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο κ. Κ.Καραμανλής προανήγγειλε με σαφέστατο τρόπο ...

Guardian: Πόσο νόμιμο είναι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας;

Με άρθρο του στον βρετανικό Guardian, ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Λαπαβίτσας, καλεί τους αναγνώστες να στηρίξουν την καμπάνια για το έλεγχο του δημόσιου χρέους της Ευρώπης. «Το δημόσιο χρέος βρίσκεται στο επίκεντρο της κρίσης της ευρωζώνης. Το ελληνικό δημόσιο χρέος, που είναι πολύ υψηλό εδώ και χρόνια, έχει αυξηθεί εξαιρετικά από το 2009. Το ιρλανδικό δημόσιο χρέος κλιμακώθηκε από τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών που προστέθηκαν σε αυτό. Η Πορτογαλία και η Ισπανία κινδυνεύουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Παρόμοιες τάσεις μπορούν να υπάρξουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς να αποκλείεται ούτε το Ηνωμένο Βασίλειο», λέει ο αρθρογράφος.

Η αύξηση του δημόσιου χρέους οδήγησε στην...

Η Αναγέννηση της Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης

Δυστυχώς για την πατρίδα, η όποια προσπάθεια καταβλήθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου απέτυχε.
Το σκηνικό της ύστερης μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά ,όλοι οι φορείς της αργά αλλά σταθερά αναδιατάσσονται , η ώρα της νέας μεταπολίτευσης σήμανε.
Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τα αίτια αυτής της αποτυχίας , μπορούμε να μιλάμε ώρες για  ολιγωρίες , λάθος μίγμα πολιτικής  και άλλα , είναι όμως καθαρό ότι η αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου όπως και της προηγούμενης του Κ.Κ. ήταν αποτυχία , κυρίως του πολιτικού προσωπικού.
Πολιτικό προσωπικό που...