Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

Σαν σήμερα 'έφυγε' από τη ζωή ο Νικόλαος Μάτζαρος, συνθέτης του Εθνικού μας Ύμνου

Καλό είναι να θυμόμαστε και αυτούς τους Έλληνες...

Οι "Σύμμαχοι" τελικά θα παρέχουν και όπλα στους αντικαθεστωτικούς...

Αν και έχουν κηρύξει 'εμπάργκο όπλων' στη Λιβύη, οι 'Σύμμαχοι' τα γυρνάνε...

Για το καλό των αμάχων βεβαιώς, βεβαίως(για να μην ξεχνιόμαστε για τις προθέσεις τους...επειδή υπάρχουν και καχύποπτοι).

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας είπε χαρακτηριστικά:

Eυτυχώς που υπάρχουν κι οι ξένοι... γιατί αν περιμέναμε από ΔραγωνοΡεπούστηδες...


http://history-of-macedonia.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/juancoderch.jpgΔιαβάστε την είδηση του σεισμού στην Ιαπωνία και της επίθεσης των "συμμάχων" στον Καντάφι στα αρχαία ελληνικά!!

Συντάκτης είναι ο ο Juan Coderch, Ισπανός καθηγητής ελληνικών στο πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκοτίας, ο οποίος από το 2003 διατηρεί την ιστοσελίδα Acropolis World News και δημοσιεύει μια φορά την εβδομάδα τις κυριότερες ειδήσεις στα Αρχαία Ελληνικά!!!

Ο δρόμος προς τις εκλογές

του Κώστα Ροδινού
Συχνά αναρωτιέμαι, αν  ο κ. Παπανδρέου τρέφει την ψευδαίσθηση  ότι θα τα καταφέρει. Η εκτίμησή μου είναι  ότι αγωνίζεται  να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και  εκμεταλλεύεται:
Την ασθενή μας μνήμη! Πόσο μακριά  φαίνεται ο καιρός που η  αμόλυβδη ήταν  80 λεπτά το λίτρο; Μια ζωή!  Τώρα είμαστε τυχεροί, αν τη βρούμε κάτω από 1,70! Αν  σε μερικούς μήνες μειωθεί η φορολογία και η αμόλυβδη πέσει  στο 1,20,  θ’ αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι, αφού μειώθηκε η τιμή της βενζίνης, έρχονται καλύτερες μέρες! Το ίδιο θα γίνει αν μειωθούν τα διόδια μερικά λεπτά ή δοθούν κάποιες αυξήσεις, υπό μορφή φιλοδωρήματος, στις ήδη μειωμένες συντάξεις.
Την δύναμη της συνήθειας Είδατε με τι μαεστρία μας έπεισαν ότι...

Γιώργάκη μην σκας, για όλα φταίει…ο Καραμανλής!

  • Κατάρρευση των εσόδων;
  • Με 2 Ευρώ την αμόλυβδη, 23% ΦΠΑ, με μείωση μισθών και συντάξεων;
  • Η Κερατέα γίνεται η “μάγχη” της συμμαχίας κυβέρνησης και εργολάβων;
  • Η Ελλάδα μπαίνει σε πόλεμο επειδή της το επιβάλλουν οι “δανειστές” της;
  • Ε, θα φταίει ο Καραμανλής! Έτσι δεν είναι Γιώργο μου;
Κατάρρευση των εσόδων, παρότι η κοινωνία μαστίζεται από κεφαλικούς φόρους, κυριολεκτικά. Διότι πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να μην καταλάβει ότι ο διπλασιασμός της οριζόντιας φορολογίας έγινε στην Ελλάδα μόνο επί Οθωμανικής κατοχής.
Πληρώνεις δηλαδή 1,2 Ευρώ φόρο ανά λίτρο αμόλυβδης, όταν πριν από 18 μήνες την αγόραζες 0,88 το λίτρο στη λιανική! Πληρώνεις...

30 Μαρτίου 1822, η Χίος πνίγηκε στο αίμα

 Καλλιεργούμε 'εχθροπάθεια' τώρα Καστανίδη και Τ(Σ)ατσόπουλε;

Εκατόν δεκαπέντε χιλιάδες άνθρωποι χάθηκαν, δολοφονήθηκαν, ξεριζώθηκαν... Άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Το αίμα έτρεχε ποτάμι, μέχρι τη θάλασσα. Το γαλάζιο του νερού βάφτηκε κόκκινο. Ουρλιαχτά, θάνατος, απόγνωση. Καμμένη γη. Χωριά ολόκληρα πυρπολήθηκαν. Μητέρες μέσα στους καπνούς ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τα πρόσωπα τους μαύρα από τις στάχτες. Βλέμμα θολό. Το βλέμμα της τρέλας. Που να κρυφτούν; Δεν ξέρουν. Τούρκοι παντού. Αγρίμια. Δολοφονούν, βιάζουν. Κατακόκκινοι βαμμένοι από το αίμα των αθώων θυμάτων τους συνεχίζουν να σκοτώνουν όποιον βρουν στο διάβα τους. Η Χίος πεθαίνει...30 Μαρτίου 1822. Τι συνέβη όμως και φτάσαμε σε αυτή τη σφαγή; Το δολοφονικό χέρι του Τούρκου θα μπορούσε να κοπεί, πριν καν βγάλει το γιαταγάνι; Ας δούμε τα γεγονότα που προηγήθηκαν και οδήγησαν σε μια από τις μαζικότερες σφαγές της ιστορίας του ανθρώπινου γένους.

Βρε 'παλιοεθνικιστή' Γκιουλέκα, ρωτάνε τέτοια πράγματα στην Άννα; Θα σε μαλώσει ο ...Μπουτάρης!

Για το θέμα διαβάστε και ΕΔΩ

Ερώτηση
προς την Υπουργό Παιδείας,
Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,
κα. Άννα Διαμαντοπούλου

ΘΕΜΑ: Βιβλίο Γ’ Λυκείου
          Στο διδακτικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου, «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου», στην σελίδα 130 υπάρχει χάρτης, ο οποίος παρουσιάζει το κράτος των Σκοπίων με το ψευδεπίγραφο όνομα «Μακεδονία».
          Σε μία περίοδο που η ηγεσία του γειτονικού κρατιδίου συνεχίζει να καπηλεύεται το όνομα «Μακεδονία» και την ιστορία του βορειοελλαδικού χώρου, τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα όχι μόνο προσβάλουν και προκαλούν την κοινή γνώμη αλλά υπονομεύουν και την ελληνική εξωτερική πολιτική, αφού...

Στο...φως τα κυκλώματα της νύχτας



Δικογραφία σε βάρος 217 ατόμων, εκ των οποίων τα 70 περίπου άτομα αποτελούσαν βασικά μέλη τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων που προέβαιναν σε εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων στην Αττική, την Κόρινθο, το Λουτράκι, τη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, με το πρόσχημα της «Παροχής Προστασίας», σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομία,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Διαβάστε την αποκάλυψη...

Η νησίδα Ζουράφα, γνωστή ως Λαδόξερα και η σημασία της

Το ανατολικότερο σύνορο στο Β.Α. Αιγαίο της Ελλάδας και της Ευρώπης βυθίζεται και κινδυνεύει να εξαφανιστεί κάτω από τη θάλασσα

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν την ύπαρξη της Ζουράφας, και την οποία περιφρονητικά παραλείπουν οι περισσότεροι από τους χάρτες μας που κυκλοφορούν για το ευρύ κοινό, μολονότι σηματοδοτεί τα όρια της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Επικράτειας;

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στη Ζουράφα σας παρουσιάζουμε την νησίδα που απέχει 6 ναυτικά μίλια από το βορειοανατολικό άκρο της Σαμοθράκης και είναι γνωστή στους κατοίκους της περιοχής ως Λαδόξερα.

συνέχεια στο alexpolisonline

Να αποκρατικοποίησουμε τα Μουσεία και Μνημεία του Πολιτισμού μας, προτείνει η 'αμερικανοθρεμμένη' Κατερινά Μπακογιάννη

Τυχαία είναι άραγε η συνωνυμία, η αγάπη για την Αμερική και η 'αγάπη' για την Ελλάδα;
Μα τι 'ταμπού' έχετε εσείς οι Έλληνες..
Έλεος, διαβάστε τι κάνουν οι 'πολιτισμένοι' Γάλλοι(έχουν μνημεία και αυτοί..;)

Απίστευτο και όμως αληθινό..

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη μέσα από αρθρογραφία της στο site του Θεοδωράκη προτείνει να αποκρατικοποιήσουμε και τα μνημεία μας..
Τουλάχιστον...

Μετά διαμαρτύρονται γιατί φωνάζει ο κόσμος ότι η Βουλή είναι "Μπουρδέλο"...

Κοιτάξτε ποια πάρκαρε έξω από το πάρκινγκ της βουλής και βγάλε τα συμπεράσματά σας...

Που θα συνεδριάσει φέτος η λέσχη Bilderberg;

Η απάντηση...

MEGA-λο έλλειμμα παγώνει το σχεδιασμό του νέου έτους

 ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ημέρα κρίσεως στο κανάλι της Μεσογείου..
Μεγάλος χαμένος ο Πέτρος Μπούτος

Ψίθυροι που σήμερα έγιναν πληροφορίες αναφέρουν πως στο 'μεγάλο' κανάλι ο προϋπολισμός εσόδων έχει πέσει τόσο έξω που δεν επιτρέπει τον προβλεπόμενο σχεδιασμό για το νέο έτος.
Σειρές μένουν στον 'αέρα' και άλλες ήδη μπαίνουν στα 'σύρτάρια' για επαναδιαπραγμάτευση.
Η πληροφορια που σας μεταφέρουμε είναι μέσα από το κανάλι, που αυτή τη στιγμή επικρατεί αναστάτωση.

Σ.Σ.
Το μεγαλύτερο πλήγμα αναμένεται να δεχθεί η..

Το Σιωνιστικό Ισραήλ βομβαρδίζει συνεχώς την Παλαιστίνη

 Ανθρωπιστικές είναι και αυτές οι βόμβες από τους φιλειρηνιστές 'συμμάχους' μας

Τι και αν ο Γ.Γ. του ΟΗΕ κάνει εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός οι Ισραηλινοί συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός Παλαιστινίου

Αφορμή αυτή τη φορά άλλη μια ρουκέτα που εκτοξεύτηκε προς το Νότιο Ισραήλ από Παλαιστίνιους, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματίες

Η 'παράγκα' του ΟΠΑΠ

Η ΝΔ πάει σε Συνέδριο!

Στην προκήρυξη προγραμματικού Συνεδρίου εντός του 2011, οδηγείται η Νέα Δημοκρατία, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος», σε εξέλιξη των όσων συζητήθηκαν στη χθεσινή Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, στη διάρκεια της οποίας ο Αντώνης Σαμαράς χάραξε ξεκάθαρες γραμμές, τόσο αναφορικά με τα σενάρια συγκυβέρνησης, όσο και σε σχέση με τις εσωκομματικές ισορροπίες, και τα δημοσιεύματα περί εσωστρέφειας.
Την πρόταση για τη διεξαγωγή προγραμματικού Συνεδρίου φέρεται να έχει καταθέσει ο...

Μιχελάκης για Πεταλωτή: "Είνα για γέλια όσα λέει ο Πεταλωτής"

Σφοδρή σύγκρουση Μιχελάκη - Πεταλωτή καταγράφηκε μετά τις δηλώσεις Σαμαρά..
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:
"Είναι δυνατόν στη σημερινή εποχή που ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του που ούτε ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να σταθεί με τη δέουσα σοβαρότητα, να προσδοκούμε μάλιστα να γίνει και συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ;"

Για να πάρει την απάντηση από τον Μιχελάκη:
"Ο κ. Πεταλωτής θα ήταν πραγματικά για γέλια εάν δεν εκπροσωπούσε μια κυβέρνηση που είναι για κλάματα. Αντί, λοιπόν, για συστάσεις προς τους άλλους, ας συστήσει στον Πρωθυπουργό να πει την αλήθεια, όπως του ζητούν βουλευτές του κόμματός του, αλλά και κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο κ. Λοβέρδος σήμερα"

Η ομογένεια της Φλόριδα γιόρτασε την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

 Ένα εκπληκτικό φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις...

Ρε τους φασίστες τους Ελληνοαμερικάνους!!! Δεν ντρέπονται να υποστηρίζουν ότι η Β. Ήπειρος είναι ελληνική;;; Που είσαι ρε Καστανίδη αν τους επαναφέρεις στην τάξη;


Αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν και να καμαρώνουν με τέτοιες πινακίδες και τέτοια πανώ οι φασίστες!!!
Καλά που ζούνε; Στον μεσαίωνα; Δεν έμαθαν ότι οι Έλληνες πρέπει να ντρέπονται για το "Μολών Λαβέ" του Λεωνίδα, ο οποίος δεν ήταν καν Έλληνας αλλά εξωγήινος που προσγειώθηκε στη Σπάρτη;
Καλά θα κάνουν να κόψουν τις ντεμοντε παπαριές για Κύπρο και Βόρεια Ήπειρο και να βάλουν το χέρι στην τσέπη να στηρίξουν τα ομόλογα για κορόιδα ομογενείς που έβγαλε ο μεγάλος ηγέτης ΓΑΠ...
Τέλος πάντων δείτε τις φώτο απ την παρέλαση των ελληνοαμερικάνων στη Νέα Υόρκη... τέτοια κάνουν και δεν τους αφήνει ο ΓΑΠ να ψηφίζουν:

Συνταξιού​χοι, εκσυγχρονι​στές του Σημίτη, επανέρχοντ​αι ! Θα σώσουν την Χώρα;...

Ανακοινώνει σήμερα την αύξηση κεφαλαίου η ΑΤΕ Bank – Νέος μέτοχος το Ταμείο Παρακαταθηκών και
Δανείων.  
Τραπεζικοί κύκλοι, λένε ότι θα επανέλθει στην ΑΤΕ Bank, από το Τ.Π.Δ και ο κ. Γιάννης Παπανίκος, υποδιοικητής της ΑΤΕ επί διοικήσεων Πέτρου Λάμπρου και τώρα αντιπρόεδρος-εκτελεστικό μέλος του Τ.Π.Δ και μέλος του Δ.Σ της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.  
Ο συνταξιούχος κ. Γιάννης Παπανίκος(του εκσυγχρονιστικού μπλοκ του ΠΑΣΟΚ Σημίτη), ανήκει στους λεγόμενους...

Η Αλ Κάιντα χαιρετίζει τις επαναστάσεις στη Βόρεια Αφρική και οι ΗΠΑ παραδέχονται ότι μπορεί να συμμετέχουν μέλη της στις εξεγέρσεις..

Ρε τον 'τρελό' τον Καντάφι...Είχε δίκιο τελικά...

"Υπάρχουν ενδείξεις ότι μέλη της Αλ Κάιντα ή εκπαιδευμένοι από την οργάνωση συμμετέχουν στις εξεγέρσεις στη Βόρεια Αφρική" δήλωσε εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου.

Στέλεχος της Αλ Κάιντα με αφορμή τις 'επαναστάσεις' που λαμβάνουν χώρα στον Αραβικό κόσμο έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Πονοκέφαλοι στα media

*** Αναμονή ανακοινώσεων για τη τύχη των «Αποκαλύψεων» από τον εκδότη τους Σεραφείμ Κοτρώτσο. Το κλίμα είναι βαρύ, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και ικανός αριθμός εργαζομένων έχει μήνες να πληρωθεί. Μερικοί φτάνουν και το πεντάμηνο…
*** Στην είσοδο του κτιρίου της “Ελευθεροτυπίας” υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια μια παλιά εκτυπωτική μηχανή. Μέχρι πριν από λίγο καιρό,

ΚΡΑΤΟΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!


Γ΄ ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε-Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Είστε για πολλά γιαούρτια!

http://hellenicspace.wordpress.com/
http://pyrgos-news.blogspot.com

Πόσο μας κοστίζει κάθε μήνα η επιχείρηση στη Λιβύη;

6,5 εκ. ευρώ...

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Βενιζέλος σήμερα στη Βουλή..
Για το θέμα αυτό θα μιλήσει κάποιος;
Τουλάχιστον για αυτή, την αιματηρή σε καιρό κρίσης, θυσία μας πήραμε κάποιο αντάλλαγμα όπως ρώτησε ο Καμμένος;

Ας πούμε την αναγνώριση της ΑΟΖ του Καστελορίζου;

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Ιούνιος 2006: Όταν οι Αμερικάνοι μας 'απειλούσαν' πως πηγαίνουμε σε λάθος,ενεργειακή, κατεύθυνση(βλέπε Ρωσία)

Στις αρχές Ιουνίου του 2006 ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα σε μία προσπάθεια να «σπρώξει» τη σύμπραξη Ελλήνων με τους Αζέρους στον αγωγό TGI και να αποφύγει ως τελικό προμηθευτή αερίου την «Γκάζπρομ»,(έλα...κάνουν τέτοια πράγματα οι Αμερικάνοι σύμμαχοι..;) συναντάται με τον τότε πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα, Μιρ Χάμζα Εφέντιεφ. Ο Αζέρος πρέσβης εξομολογείται στον Αμερικανό ομόλογό του ότι η προώθηση των αζερικών συμφερόντων στην Αθήνα, έχει γίνει γι’ αυτόν -εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο- «μια πολύ δύσκολη υπόθεση».(Κοινώς πήγε στο 'μπαμπά' να κλαφτεί...) Σύμφωνα με όσα κατέγραψε στο τηλεγράφημα ο Αμερικανός πρέσβης, ο Αζέρος δεν είχε καταφέρει να...