Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 03, 2011

Είμαστε άξιοι της τύχης μας

Είμαστε άξιοι της τύχης μας, καθαρόαιμοι ανατολίτες. Περιμένουμε με τεράστια υπομονή που δεν στηρίζεται σε καμιά λογική το κισμέτ, περιμένουμε είτε να σωθούμε με κάποιο μαγικό τρόπο, να πέσει μάννα από τον ουρανό, είτε να αγιοποιηθούμε μέσα από την επερχόμενη καταστροφή χωρίς να ξέρουμε με ποιο τρόπο θα γίνει και αυτό.

Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς έχουν αφήσει... βαρύ σημάδι πάνω στα γονίδια μας, είμαστε ακόμα ραγιάδες πιστεύουμε ακόμα στο σφάξε με πασά μου να αγιάσω.

Δεν δικαιολογείται αλλιώς...

Ανακάλυψαν πετρέλαιο στη Ζάκυνθο την ώρα που έκαναν γεωτρήσεις νερού

 Πώς το έλεγε ο ΓΑΠ: "Δεν έχουμε πετρέλαια στην Ελλάδα, ή ακόμη και να έχουμε είναι σε πολύ μικρές, ασήμαντες ποσότητες"

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας η συνέχιση των δεκατρειών γεωτρήσεων στην περιοχή του παραθαλάσσιου χωριού Κερίου στη Ζάκυνθο λόγω της εύρεσης πετρελαίου. Οι γεωτρήσεις είχαν σκοπό να βελτιώσουν την υδροδότηση του νησιού ωστόσο η εμφάνιση κοιτασμάτων πετρελαίου προκάλεσε αλλαγή στα σχέδια των τοπικών Αρχών καθώς πλέον το νερό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις καλλιέργειες.
Το φαινόμενο αυτό...

Αυτά που σας κρύβουν: Όταν οι «δημοκράτες» καίνε και καταστρέφουν βιβλία

«Το 1964 την εξουσία πήρε ο Γ. Παπανδρέου με δεκανίκια τους κομμουνιστές. Κατά την προηγούμενη περίοδο γράφτηκαν και πολύ ορθώς πολλά αντικομουνιστικά βιβλία από πολύ σοβαρούς επιστήμονες. Διαβάστε ένα οποιοδήποτε τέτοιο βιβλίο της εποχής και ένα κομμουνιστικό της τότε εποχής ή και της σημερινής και θα πειστείτε για την διαφορά. Οι σημερινοί αριστεροί καθηγητάδες είναι κυριολεκτικά αμόρφωτοι και έγιναν καθηγητές διότι τραμπούκικα τους διόρισε η εξουσία η δική τους, όχι η αξία τους. Έζησα τα γεγονότα και τα γνωρίζω. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Το 1964 λοιπόν μόλις πήραν την εξουσία οι «δημοκρατικές» δυνάμεις ετέθησαν υπό διωγμό τα αντικομουνιστικά βιβλία.
 
Όχλοι αριστερών μπήκαν στον δήμο Καβάλας έδειραν τους υπαλλήλους της βιβλιοθήκης, πήραν τα βιβλία και «εν επισήμω τελετή» έκαψαν τα βιβλία, ουρλιάζοντας συνθήματα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την ίδια εποχή «δημοκρατικοί φρουροί» – ξέρουμε πολλοί καλά ως λαός τι σημαίνει ο όρος – μπήκαν στο Υπουργείο Αμύνης βράδυ, ...

Συνταγματάρχης Στυλ.Καλμπουρτζής: «Ου κατ αισχύνω όπλα τα Ιερά”

ΑΥΤΕΓΕΡΣΙΑ – ΕΚΣΤΑΣΗ – ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
Τιμή και δόξα αποδίδει σήμερα η ελληνική Πολιτεία με 37 χρόνια καθυστέρηση σε έναν από τους ήρωες του πολέμου του 1974 στην Κύπρο, τον Συνταγματάρχη Πυροβολικού (αντιστράτηγο πλέον, μετά θάνατον) Στυλιανό Καλμπουρτζή: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτη, θα μετάσχουν σήμερα στο Μεγάλο Πεύκο στη τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής Αντιστρατήγου Καλμπουρτζή Στυλιανού, που σκοτώθηκε στην Κύπρο το 1974, για την ακρίβεια εκτελέστηκε, αφού για πολλά χρόνα θεωρείτο αγνοούμενος.
Ο Συνταγματάρχης Πυροβολικού Καλμπουρτζής Στυλιανός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 31η Ιανουαρίου 1921 από γονείς καταγόμενους από την Ανατολική Θράκη.
Την 17η Οκτωβρίου 1945,

Καιρός να μάθουμε ποιός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια


Η υπόθεση με τους 217 που προσάγονται στην πολύκροτη υπόθεση των "νονών  της νύχτας" είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Διαβάζουμε ότι προμήθευαν όπλα στους (δήθεν) ακροαριστερούς τρομοκράτες της "Σέχτας", η οποία σύμφωνα με προκήρυξή της δολοφόνησε τον Σωκράτη Γκιόλια.
Επειδή τα "ιδεολογικά επιχειρήματα" που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τη δολοφονία, δεν πείθουν ούτε γέρικο ποντίκι με Αλτσχάιμερ, επειδή όλοι (μα όλοι οι  Έλληνες) είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για "συμβόλαιο θανάτου" και οι εκτελεστές...

ΗΠΑ - Εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για την επέτειο του Κυπριακού Ελληνισμού της 1ης Απριλίου 1955


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoybtBz4cV5rqZqSkg9Wp4yFhIhp6RRyKIMklADIxWZLRCsFyUaa9ZjwJqji7nykeflGPg9pFjdDsbho9yzW4q-Sqp41XsUJGPn7kHar2Vi5JzartFBneLxv7gQAgyV5VqXd5ppjBJAxo/s1600/afxentiou_picture1.jpghttp://www.apoellas.com/epeteiaka/images/Afxentiou2.jpg"Η ελευθερία δεν χαρίζεται, δεν αγοράζεται, αλλά κερδίζεται με αγώνες και θυσίες" τόνισε ο υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, δρ. Χρίστος Πατσαλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση της Ομογένειας για να τιμηθεί η επέτειος της 1η Απριλίου 1955, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια.

Ο κ . Πατσαλίδης αναφέρθηκε στο πνεύμα και το νόημα του ξεσηκωμού των Ελλήνων της Κύπρου για "αποτίναξη του βρετανικού αποικιοκρατικού ζυγού", επισημαίνοντας ότι ..

Goldman Sachs: η τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο

GOLDMAN SACHS η Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο from Kouti Pandoras on Vimeo.

Αυτός Ο ψέυτης είναι ακόμα πρωθυπουργός στην Ελλάδα... Και εμείς τον ανεχόμαστε...

Συγκρίνετε τι γράφει το έγγραφο των wikileaks και τον ορυκτό πλούτο που διαπραγματεύεται ο Παπανδρέου, με Τούρκος, Αμερικάνους και υπόλοιπους 'φίλους συμμάχους',
  και τι λέει στο βίντεο...

Όπως και να τον χαρακτηρίσετε... Προδότη, Δούλο, Τσιράκι, Ψεύτη κτλ πάλι κάτι θα ξεχάσετε...

Εδώ ταιριάζει το ρητό: "Κοίτα ποιός μιλάει"

Γράφει το 'έγκυρο' και 'έγκριτο' "ΒΗΜΑ"

Για να θυμηθούμε όμως μια από τις στιγμές της έκγυρης δημοσιογραφίας του;

Φανταστείτε σε τι τέλμα είναι η ΕΡΤ. Μέχρι και ο ΓΑΠ έχει παράπονα..

από το "ΠΑΡΟΝ"

"Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος"... Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του πρόσφατα απολυθέντα Άκη Χατζηστεφάνου από τον ΣΚΑΙ

null

Μπουτάρη μετά την 'αναγνώριση' από τη συγκεκριμένη γυναίκα πρέπει να κατέλθεις για Πρωθυπουργός..

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ακομπλεξάριστος, πρωτοποριακός και ανατρεπτικός άνθρωπος. »

«Η συνάντηση με τον κύριο Μπουτάρη ήταν ξαφνική και απρόσμενη, εξαιρετικά ευχάριστη όμως αφού είχα την ευκαιρία να του προτείνω μια δική μου τηλεοπτική εκπομπή προσαρμοσμένη στο ύφος της δημοτικής τηλεόρασης. Ο δήμαρχος με διαβεβαίωσε για την υλοποίησή της και τώρα το μόνο που μένει είναι να συζητήσω τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για να με δείτε από την επόμενη εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα για να φωνάζω ΑΕΡΑ»

Ποιά είπε τα παραπάνω:

Τελικά ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης που το όνομά του προκαλεί αλλεργία στους ντιντίδες;

Διαβάστε το βιογραφικό του:

Ο Ψυχάρης τώρα κατάλαβε ότι υπάρχει κρίση, επειδή δεν έβρισκε τη "Luisa"

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, κυρ Σταύρο...
Φανταστείτε σε τι κόσμο ζουν αυτοί οι άνθρωποι, που είναι και διευθυντές 'έγκυρων' εφημερίδων. Έπρεπε να τους κάνουν παράπονα οι φίλες τους Κολωνακιώτισσες, για το τζίρο και τα ενοικία που πληρώνουν, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα πριν από το κλείσιμο, ώστε να κατανόησουν το μέγεθος της κρίσης.

Ο Ψυχάρης εκεί που έπινε μια μέρα το καφεδάκι του στο "Da Capo", δέχθηκε τα παράπονα από φίλη του που διευθύνει τη γνωστή μπουτίκ "Luisa" και είπε να γράψει το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ, για την ανάγκη που υπάρχει, το Κολωνάκι να γίνει σαν το 'λαό'...
Διαβάστε το:

Θάνατος στρατιώτη από μικροβιακή μηνιγγίτιδα... Ένοχη σιωπή από το Υπουργείο Άμυνας

 Βενιζέλο το έχεις υπόψη σου το γεγονός;
Εσείς 'παπαγαλάκια' αυτή την είδηση γιατί τι θάψατε;

Aνάστατη είναι η κοινωνία της Ρόδου, από το θάνατο φαντάρου, εξαιτίας μικροβιακής μηνιγγίτιδας!
Ο άτυχος νεαρός, που υπηρετούσε σε μονάδα της Σύμης, μεταφέρθηκε, πριν από δύο εβδομάδες, στη Ρόδο, παρά το γεγονός ότι δεν αισθανόταν καλά, με καθυστέρηση δύο ημερών, ενώ για επτά μέρες...

Και το "ΠΑΡΟΝ" κατά του MEGA


Η δημοσκόπηση της RASS για το "ΠΑΡΟΝ"


O Ομπάμα ξανά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2012

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, πρόκειται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα τα σχέδια για την επανεκλογή του στην προεδρία το 2012, ενώ από τη Δευτέρα θα κατατεθεί και ο φάκελος της υποψηφιότητάς του στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή, όπως δήλωσε το Σάββατο στέλεχος του κόμματος των Δημοκρατικών.

Η επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας στη επιτροπή,

Γέροντας Ιωσήφ: "…τότε θα τραβηχτεί το κεφάλαιο και θα πέσει πείνα…"

Με αυτά τα λόγια ο μεγάλος αγιορίτης γέροντας της Ορθοδοξίας, γέροντας Ιωσήφ, προσπαθούσε να προειδοποιήσει για τα επερχόμενα. Όμως, ο λόγος του δεν ήταν για να ενσπείρει τον φόβο. Κάθε άλλο… Προσπαθούσε να συνεγείρει και να οδηγήσει τον άνθρωπο στην αυτοκριτική, στην γνώση προκειμένου να ετοιμαστεί για τα χειρότερα.
Τα χειρότερα, για τον κεκοιμημένο γέροντα Παΐσιο, θα είναι η πείνα, αλλά και κάποιο «επεισόδιο» με την γείτονα Τουρκία (για το οποίο δεν γίνεται σαφής εάν θα προηγηθεί της απομάκρυνσης του "κεφαλαίου"). Αλλά, ο σεβάσμιος γέροντας μας παρηγορεί και μας ειδοποιεί πως αυτό το κακό δεν θα κρατήσει πολύ. «Το κακό που θα έρθει, θα κρατήσει λίγο, μερικούς μήνες. Να εύχεστε μόνο να έρθει καλοκαίρι και όχι χειμώνα, γιατί τότε θα είναι ποιο εύκολο να βρεθεί τροφή…», μας λέει ο αγαπημένος του Χριστού και της Παναγίας, αγιορίτης γέροντας…
Ποιός, άραγε, θα τον πίστευε ακόμη και πριν έναν χρόνο από σήμερα;
Ποιός...

Ποιός πολιτικός αρχηγός έχει τη χαμηλότερη δημοφιλία και ταυτόχρονα...

...τις περισσότερες αρνητικές γνώμες;