Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

Θα κλείσουν πολλά ΜΜΕ προβλέπει ο Αλαφούζος

Εμφανίστηκε σήμερα ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και προέβλεψε πως η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει σε τέτοιο βαθμό τα ΜΜΕ που έιναι βέβαιο πως οδηγούνται πολλά από αυτά σε λουκέτο..
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Γράφει ο Στέφανος Χίος
-KAI ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ»
Ναρκωτικά, σωματεμπορία, πορνεία, λαθρεμπόριο όπλων και καυσίμων, το γνωστό «χαράτσι» των 1000 ευρώ μηνιαίως από κάθε ιδιοκτήτη νυχτερινού καταστήματος, ομάδες φύλαξης και συνοδείας(security)σε επιχειρηματίες και προέδρους ποδοσφαιρικών σωματείων επί χρήμασι αλλά και άλλες ασυνήθιστες «επενδύσεις» που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστές στο παραπέτασμα του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα, περιλαμβάνονται στις μπίζνες της εγχώριας Μαφίας που φαίνεται ότι εδώ και χρόνια....

Είχε προτείνει ποτέ ο Ελευθέριος Βενιζέλος, τον μογγόλο, σφαγέα Κεμάλ υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης;

 Για διαβάστε...

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 1934
Κύριε Πρόεδρε,

Προελαύνουν στη Μιζουράτα οι δυνάμεις του Καντάφι

Όσο δεν ρίχνουν 'φιλειρηνικές' βόμβες οι σύμμαχοι, τόσο θα εκτρέπονται σε φυγή οι αντικαθεστωτικοί
 
Πρόκειται για το σημαντικότερο προπύργιο των εξεγερμένων. Νωρίτερα, οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις απέρριχαν σχέδιο μετάβασης της εξουσίας υπό τον γιό του Καντάφι
Οι δυνάμεις που είναι πιστές στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι βομβαρδίζουν την πόλη Μιζουράτα, στη δυτική Λιβύη, την οποία ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί, δήλωσε εκπρόσωπος των εξεγερμένων.
Η Μιζουράτα, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης και...

Χατζηνικολάου …for President !!!

Του κ. Χατζηνικολάου του έχει μείνει …απωθημένο η πολιτική!
Με το δίκιο του, μιας και ο πατέρας του ήταν πολλά χρόνια βουλευτής, ενώ διετέλεσε και Υπουργός του κ. Μητσοτάκη! (Εξ ού και οι στενές σχέσεις με τη θυγατέρα)
Από τον καιρό ακόμα που ήταν στο MEGA, παρουσίαζε κάτι δημοσκοπήσεις που τον έφερναν ως φαβορί για τη θέση του …Δημάρχου Αθηναίων!
Έμεινε με τον τίτλο του φαβορί!
Καθότι …

Ένας νέος 'Καρατζαφέρης" γεννιέται,..;

Αναφερόμαστε φυσικά στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που μετά τις προβοκατόρικες δηλώσεις του:
"Η Πολιτική Άνοιξη δεν με κάλεσε"
"Ετοιμάζω ήδη τον πολιτικό φορέα..."
"Ντόρα, ο Ανώνης δεν μπορεί μόνος του..."
"Συζητώ με τον Καρατζαφέρη και όχι το κόμμα μου.."
"Εργάζομαι για την επανένωση της Κεντροδεξίας"

ετοιμάζεται και για το εδώλιο του πενταμελούς εφετείου, αύριο,  με την κατηγορία της "κατ’ ουσίαν απάλειψης προστίμου", το οποίο είχε επιβληθεί, σε επιχειρηματία, επειδή είχε συλληφθεί -επανειλημμένως- να νοθεύει καύσιμα. Σε περίπτωση καταδίκης του, ο κ. Ψωμιάδης, εκπίπτει του αξιώματός του.
(Πρωτοδίκως, του είχε επιβληθεί, ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή)

 Τι έρχεται...

Μιχελάκης προς Πα.Σο.Κ. "Απαντήστε στην ιταμή πρόκληση του Τούρκου αντιπροέδρου"

 Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ.Μιχελάκης, με αφορμή δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης, ότι «σε λίγο θα ανοίξουν μαντίλια για να ζητιανεύουν» και ότι «σε όλα τα εργοστάσιά τους σταμάτησε η παραγωγή, βάλανε πωλητήριο και κανείς δεν τα αγοράζει», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ας γνωρίζει ο Τούρκος Αντιπρόεδρος ότι καμία δυσκολία δεν πρόκειται να μας κάνει να απεμπολήσουμε την υπεράσπιση των Εθνικών μας Δικαίων. Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει θέση στην ιταμή αυτή πρόκληση. Πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί ότι η μόνιμη πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί,

Η "βιομηχανία" αγωγών κατά του Τύπου συνεχίζεται...

 Με τελικό στόχο τη φίμωση τους
Σειρά παίρνει ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, που με αγωγή του, στην εφημερίδα "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" ζητά το ποσό των 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφύμιση και ψευδή δημοσιεύματα, που αφορούν τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου, Σωτήρη Καρατζά και τον περίεργο πλουτισμό του τελευταίου, κατά τη διάρκεια του Κακλαμάνη στο Υπουργείο Υγείας και μετέπειτα στο δήμο της Αθήνας..

Το πιο περίεργο είναι...

Ο ΣοσιαΛΗΣΤΗΣ, Τσοχατζόπουλος, που είχε κάνει το γραφείο του, 'Γιάφκα της μίζας'

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ μακριά από αδιάκριτα βλέμματα είχε με τους Γερμανούς των υποβρυχίων, στο ίδιο το πολιτικό γραφείο του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Οπως αποκαλύπτουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Real news,

Η αποκάλυψη – βόμβα του Βασίλη Χήτου για τους δολοφόνους των παιδιών της ΔΙΑΣ: Στρατός αδίστακτων ουτσεκάδων αλωνίζει στην χώρα.

Ξανά οι δολοφόνοι των ανδρών της ΔΙΑΣ


Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι οι αστυνομικοί της Αττικής, αφού ξαναχτύπησε σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις η δολοφονική συμμορία των  Αλβανών που σκότωσε στου Ρέντη τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το Crimes on air βρέθηκε στα διόδια  Αφιδνών εκεί όπου την περασμένη Τρίτη το βράδυ «διμοιρία» δώδεκα κακοποιών εισέβαλε με Καλάσνικοφ, στη μεγαλύτερη  μάντρα αυτοκινήτων και άρπαξαν με την βία εφτά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον φύλακα και χάθηκαν μέσα στην νύχτα. Το σοβαρό περιστατικό μέχρι τώρα έχει κρατηθεί μυστικό....

"Η αριστερά της εποχής μας χρειάζεται να ανακαλύψει έναν νέο σύγχρονο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ.."

Δεν το είπε ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Αλαβάνος...
Αλλά ο...

ΕΡΤ... ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Συνεδρίασε την Παρασκευή 1η Απριλίου ή δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΡΤ εξετάζοντας τις ενστάσεις των δημοσιογράφων που αποκλείστηκαν αρχικά.
Μεταξύ άλλων ένσταση είχε κατέθεσε στο διαγωνισμό πρόσληψης των συμβασιούχων και ο γνωστός δημοσιογράφος-οικονομικός συντάκτης Νίκος Κούτρικας, ο οποίος...

Τι είπε χθες βράδυ ο Τζορτζ Σόρος στην ελληνική «λέσχη Μπίλντερμπεργκ»

Για όλους και για όλα μίλησε χθες, στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ο επονομαζόμενος και «μάγος των αγορών», Τζορτζ Σόρος. Ο ουγγροαμερικανός εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπενδυτής, παρουσία του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κατεστημένου της χώρας μίλησε για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την παγκόσμια οικονομία, αλλά και τις αλυσιδωτές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή… Η συνάντηση στο πρώην Μέγαρο Σταθάτου ήταν κλειστή στο κοινό, αφού οι συνδαιτυμόνες συγκροτούν κάτι σαν την ελληνική εκδοχή της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες, που βλέπουν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας να έρχεται ολοένα και πλησιέστερα, αναμένεται να πάρουν πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα, προκειμένου να συγκροτήσουν μία… κανονική λέσχη τύπου «Μπίλντερμπεργκ», όπου θα συντονίζουν τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες τους, αλλά και θα πιέζουν την πολιτική εξουσία προς την κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων…

Ηχηρές παρουσίες

Η γελοιότητα της ΔΑΠ - Χανίων..

Καμαρώστε τα παιδιά αφίσα και ραδιοφωνικό σποτ για το πάρτυ τους..

Το Ροζ Βίντεο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων... by Stefanelonikitelo

Τελικά λόγω της  κατακαραυγής , η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ Χανίων ακύρωσε την εκδήλωση  και εξέδωσε  την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κι όμως στις 27 Μαρ.2011, εκτοξεύθηκε Λιβυκός βαλιστικός πύραυλος !!!



Ας θυμηθούμε την κόντρα Καμμένου-Βενιζέλου στην Βουλή την 29 Μαρτίου 2011, στη συζήτηση για την Λιβύη στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:......
Εάν μέχρι σήμερα στην εμπλοκή την οποία είχαμε, υπήρχε χτύπημα κατά της φρεγάτας Λήμνος. Κατά πόσο τα αντίμετρα ήταν ελληνικά η συμμαχικά και με τι μέσο έγιναν. Λέω ότι είχα ενημέρωση μέσα από το Λήμνος ότι υπήρχε απόπειρα να χτυπηθεί, υπήρξε και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας): .....Κινδύνεψε το «Λήμνος»; ¨Όχι βέβαια.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εβλήθη;

Mega – εμετικοί. Mega – συκοφάντες, Mega – ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.



Οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όταν φύγουμε από την πολιτική ανωμαλία που περνά η χώρα.
Αυτό που συνέβει σήμερα το πρωΐ στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι Καμπουράκης – Οικονομέας, προφανώς θα συνέβαινε μόνο σε προγράμματα του Ράιχ. Στο πάνελ εκτός από τους παρουσιαστές και τον κύριο Σαραντάκο, η κυρία Κοραή και ο δημοσιογράφος Γ. Λοβέρδος.
Ενώ λοιπόν η χώρα καταρρέει, το μνημόνιο έχει αποτύχει οικτρά και φαίνεται περίτρανα ότι ήταν απλώς μία απάτη για την ληστεία των Ελλήνων, οι προαναφερόμενοι κύριοι, ξαφνικά άρχισαν να ουρλιάζουν εις βάρος του …Σαμαρά (!!), γιατί λέει, είπε και αυτός ότι “Λεφτά Υπάρχουν”!!

Ναι, δεν είναι ανέκδοτο (δυστυχώς). Είναι οι μαύρες μέρες του φασισμού που το Mega εκπροσωπεί επάξια.

Με το που έπεσε λοιπόν αυτό το “σύνθημα” (από που άραγε;), άρχισε ένα ρεσιτάλ αφορισμού όπου τον πρώτο ρόλο έπαιζε ο Γ. Λοβέρδος: Είναι ακόμα χειρότερος από τον Παπανδρέου! Είπε ότι θα ξανααυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις! Είναι ντροπήηηη!! Ούρλιαζε σε ένα ρεσιτάλ συκοφαντίας, οχετού, συναυλία ψεύδους, σαν αυτές που το έχουμε συνηθίσει.

Μάταια ο Σαραντάκος προσπάθησε να ψελλισει “μα δεν μίλησε για όλους, μόνο για τους χαμηλοσυνταξιούχους”, εκεί ανέλαβε η Κοραή: “Μα να το διευκρινήσει, δεν έπρεπε να τα πει αυτά”

“Μα τα είπε συγκεκριμένα…” ψέλλισε ο Σαραντάκος και διέκοψε προφανώς από τον μαέστρο του control, που έδωσε την πάσα στον μέγα δημοσιογράφο Καμπουράκη για να ολοκηρώσει τον οχετό ως πλέον ειδικός ρινοσκάφτης.

Ποιό, το Mega Που αποθέωνε το μνημόνιο και το “πιστόλι στο τραπέζι”.

Ποιό; Το Mega που εγκαλούσε τον αλήτη τον Σαμαρά που δεν ψήφισε το μνημόνιο, που διέσυρε Δημαρά – Οικονόμου και διακωμωδούσε την Σακοράφα που τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα.

Το Mega που λοιδωρούσε το πρόγραμα Σαμαρά για μηδενισμό του ελλείμματος σε 18 μήνες, αλλά μετέδιδε με έκσταση το πρόγραμμα Παπανδρέου για ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ποιό; TO MEGA ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”.

Το Mega που ακόμα δεν μετέδωσε τους όρους της δανειακής σύμβασης. Το Mega Που θα πρέπει να δικαστούν οι υπέυθυνοι ενημέρωσης του όταν επανέλθει η δημοκρατία και η συνταγματικότητα σε αυτή την χώρα.

πηγή
http://olympia.gr

Ποιά συμπορεύτηκε μαζί με τον Κουβέλη στη "Δημοκρατική Αριστερά";

Η γνωστή και 'πολυαγαπημένη'...

Η Τζάκρη ρίχνει "λάδι στη φωτιά" για την Κερατέα...

Η 'τσαχπίνα' του Πα.Σο.Κ., που έχει διορίσει όλο της το χωριό στο Δημόσιο, κάνει ότι μπορεί για να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα στην Κερατέα...
Δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε στην Κερατέα ούτε σε άλλη περιοχή»

«το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει ανάψει το 'πράσινο φως', καθώς θεωρεί πρώτη προτεραιότητα τις επενδύσεις στη διαχείριση των απορριμμάτων διότι, εκτός των άλλων, κάνει πράξη ένα σημαντικό μέρος της πράσινης ανάπτυξης και επιλύεται το περιβαλλοντικό πρόβλημα που ακόμα μαστίζει πολλές περιοχές της χώρας».
(Όπως είπε και ο Ψωμιάδης σήμερα το πρωί... 'Μας τα έχουν κάνει τόσα με την 'πράσινη ανάπτυξη';...'Που είναι..; Τη βλέπετε κάπου..;')

και συνέχισε

"Εχουμε τη στήριξη του ΔΝΤ" είπε ο ΠΑΠ... Κάτι σαν το 'Κράτα με να σε κρατώ, να σε ρίξω από το βουνό';

Από άλλο ένα κρίσιμο τεστ θα περάσει τις προσεχείς μέρες η ελληνική οικονομία, καθώς αναμένεται σήμερα στην Αθήνα το τριμελές κλιμάκιο της Τρόικας, για τους καθιερωμένους ελέγχους.

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα θα οριστικοποιηθούν τόσο τα επιπλέον μέτρα για φέτος όσο και εκείνα για την περίοδο 2012-2015, ύψους άνω των 23 δισ. ευρώ. Παράλληλα, η Τρόικα θα πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» και στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έως το 2015.

"Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου,(να σε πιστέψουμε δλδ... Όπως με το ότι θα παραιτηθείς αν παρθούν νέα μέτρα) στο πρακτορείο Ρόιτερς, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το άρθρο του γερμανικού περιοδικού Spiegel, το οποίο αναφέρει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πιέζει την Ελλάδα να προχωρήσει σύντομα σε αναδιάρθρωση.

Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού διέψευσε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σημειώνοντας: "Οπως έχουμε πει επανειλημμένα, το ΔΝΤ υποστηρίζει τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά τη μη αναδιάρθρωση χρέους και την αποφασιστικότητά της να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της"(θα κοιμηθούμε ήσυχοι από εδώ και πέρα.....)

Υφυπουργοί του Πα.Σο.Κ. με 110 και 70 εκ. ευρώ ανακάλυψε το ΣΔΟΕ;

"ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ":ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ 'ΈΠΕΣΝΑ" ΣΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 30Ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

προκλητικές και αψυχολόγητες δηλώσεις για τη κρίση των Ιμίων προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash που αναπαράγονται ήδη από τα τουρκικά ΜΜΕ. Ενώ φέρει προσωπική βαρύτατη ευθύνη για τη διαχείριση της κρίσης των Ιμίων, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι η Ελλάδα υπέστη “μια βαριά στρατιωτική ήττα” ενώ αγνοεί εντελώς τους 3 νεκρούς αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, του πληρώματος του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που κατέπεσε τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 (Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός). 

Οι επίμαχες δηλώσεις έχουν ως εξής:

Φυντανίδης: MEGA-γλύψιμο VS Blogger-φτύσιμο

«Αιχμηρό ποίημα» (ο Θεός να το κάνει): Πού πας ορέ blogger της «ψευδώνυμης αναξιοπιστίας», χωρίς γραβάτα και κοστούμι; Να μπεις στα διαδικτυακά «σαλόνια» της «επώνυμης αξιοπιστίας»; Πήγες να κρίνεις τους πάπες της «δημοσιογραφίας»;… Να, που έφαγες πόρτα: Πόρτα λογοκρισίας.
Τι σημαίνει αυτό; Στέρηση αντίλογου! Διαβάστε την άποψη της κ. Βόζαμπεργκ, στο σχόλιό της: κλικ εδώ. (Η οποία, βέβαια, για άλλους τα λέει (δηλ. για τους blogger), όμως, όπως καταλαβαίνετε, άλλοι θα τα λουστούν…)
(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Σεραφείμ Φυντανίδης blogger ανωνυμία blogs ιστολόγια massmedia-gr
Ακολουθεί ο λογοκριμένος αντίλογος – κριτική, που συγγράψαμε ως σχόλιο στη δημοσιογραφική ιστοσελίδα, που φιλοξενεί το κείμενο του κ. Φυντανίδη με τίτλο: «Το “δικαίωμα” της ανωνυμίας» (Σημ.: Για να το διαβάσετε τώρα, κάντε κλικ εδώ). Γιατί λογοκρίθηκε το παρακάτω σχόλιο;
Κύριε Φυντανίδη,