Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2011

Μίλησαν όλοι, μίλησαν και οι... πρώην Υπουργοί Οικονομίας σαν τον Αλογοσκούφη

Ο Αλογοσκούφης κατά την άφιξή του στη λέσχη Bilderberg
«Εγώ ήθελα να λάβω μέτρα, διότι έβλεπα την κατάσταση της Οικονομίας, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε»,(έλεγε ο 'προφήτης' Αλογοσκούφης, που έφερε και αυτός της Goldman Sachs για να πάρει τις συμβουλές της...) αναφέρει ο πρώην υπουργός, σε συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ της Κυριακής" και προσθέτει ότι ο τότε πρωθυπουργός του έλεγε «άσ’ το για αργότερα», λόγω της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών.

Από το 2004 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι πίεζαν λόγω των μεγάλων ελλειμμάτων για προσφυγή στο ΔΝΤ,(ε ναι, αυτό έλειπε... όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά για αν τελειώνουμε με αυτούς σκέφτηκαν.. αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Καραμανλή) όπως αποκαλύπτει ο Γ. Αλογοσκούφης, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή και προτιμήθηκε «η ήπια προσαρμογή».

Και επειδή....

Το ανέκδοτο της ημέρας...

"Η Ελλάδα μπορεί σε έξι μήνες να βγεί στις αγορές..."
Ποιός το είπε:

Μινωϊκός ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής...

 Μπα, όχι ρε επιστήμονες... Τουρκομογγόλοι, αλβανοσλάβοι με ολίγον μελαμψό χρώμα που παραπέμπει σε αφρικάνους ιθαγενείς, το έφτιαξαν και το 'έκλεψαν' οι Έλληνες..
 
Μην ψαρώνετε...
 
Τον πρώτο αναλογικό υπολογιστή στην ιστορία της ανθρωπότητας είχαν ανακαλύψει οι Μινωίτες, όπως υποστηρίζει ο κρητικός ερευνητής αιγαιακών γραφών, Μηνάς Τσικριτσής.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, το μινωικό αντικείμενο, που είχε βρεθεί το 1898 στο Παλαίκαστρο Σητείας, προηγήθηκε του «Μηχανισμού των Αντικυθήρων» κατά 1.400 χρόνια και είναι ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής στην Ιστορία και μάλιστα φορητός.

«Αναζητώντας...

«Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος»

Η επίσκεψη του Σόρος στην Ελλάδα και η συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου θύμισε την προ ετών προτροπή της μητέρας του,  Μαργαρίτας, να  τον γνωρίσει .  Το περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλη είχε δημοσιεύσει,  πριν από δέκα περίπου χρόνια, πλήθος επιστολών από την αλληλογραφία της Μαργαρίτας με τον γιο της. Σε μία από αυτές, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ακόμα στο υπουργείο Παιδείας, του έγραφε: «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος».
Όπως έγραφε το περιοδικό «Νέμεσις» (τεύχος 41) στην εν λόγω επιστολή :

Γύρισε η Τσόκλη απ΄τας Ινδίας!!! Ετοιμαστείτε για κατακλυσμό από ινδούς τουρίστες...


http://images.inews.gr/143/ektaktoi-ellada-sothike-i-kori-tou-paidofilou-tsokli-anelave-drasi-taxidevei-stas-indias-kai-tha-epistrepsei-me-miliounia-touristes.jpgΜε μια πληρωμένη καταχώρηση στο ΑΠΕ (δεν εξηγείται αλλιώς το γλύψιμο) η κ. Μάγια Τσόκλη προσπαθεί να μας πείσει ότι γύρισε από πολυήμερο ταξιδάκι στας Ινδίας και από πίσω της έρχονται μερικά εκατομμύρια ινδοί τουρίστες!!

Αφού έκανε τα μπάνια της όπως κάθε τουρίστας,

Ημέρες Δόξας και Τιμής: 6 Απριλίου ξεκινά η αντίσταση στα SS

Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναφέρει για την άμυνα των Ελλήνων στη "γραμμή Μεταξά":

"Η ιστορική δικαιοσύνη με υποχρεώνει ότι από όλους τους αντιπάλους τους οποίους αντιμετωπίσαμε, ο Έλλην στρατιώτης ιδίως επολέμησε με ύψιστο ηρωϊσμό και έδειξε περιφρόνηση στο θάνατο με μεγάλη αυτοθυσία"


Εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα στη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα πρίγκηπα Έρμπαχ. Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος δεν στρεφόταν κατά της Ελλάδας, αλλά κατά της Αγγλίας, που είχε σπεύσει προς βοήθεια της χώρας μας με 62.000 άνδρες και μεγάλη αεροπορική δύναμη. Ο Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ, αυτή τη φορά στην ιταμή ναζιστική πρόκληση. Η γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδας αποτελεί συνέχεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, που ξεκίνησε την 28η Οκτωβρίου 1940 με την ιταλική επίθεση στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Η γερμανική επίθεση είχε την κωδική ονομασία....

Ένα μάτσο ηλίθιοι..."ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΔΡΑ"


Παραέγινε το κακό με τα spam μηνύματα και ειδικά τα worms, τα "σκουλήκια" δηλαδή, που διαδίδονται από mail σε mail, χάρις στην ύπαρξη της κρίσιμης μάζας ηλιθίων, οι οποίοι προωθούν ένα μήνυμα, που...

Άγριο γιουχάισμα στον Καστανίδη,στο Μεσολόγγι... "Αίσχος...Άμα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ, θα στο κόψουμε"

Ανακούφιση : Βρέθηκε η αιτία για χερσαία εισβολή του ΝΑΤΟ στη Λιβύη

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και ο προϊστάμενος εισαγγελέας αναμένεται να ζητήσουν ένταλμα σύλληψης για τον Καντάφι και τους γιούς του αλλά και όσους τον βοήθησαν, με το σκεπτικό ότι ήθελε να σκοτώσει αμάχους και πριν την εκδήλωση των αντικαθεστωτικών διαμαρτυριών!!!!!! (Ρε που πάνε και τα βρίσκουν όλα αυτά...)

Ακούστε σκεπτικό, ΘΕΩΡΗΣΑΝ ότι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, και πριν την εκδήλωση διαμαρτυριών, ο Καντάφι σκόπευε να σκοτώσει αμάχους..
Τι 'Νοστράδαμοι' είναι αυτοί..

Πριν από αυτό είχε προβεί σε δηλώσεις το ΝΑΤΟ:

"Ορκιζόμστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για προστατέψουμε τους αμάχους..."

"Η Μιζουράτα είναι η Νο1 προτεραιότητά μας και θα την προστατεύσουμε με κάθε τρόπο"

Άντε φιλειρηνιστές, 'σύμμαχοι'.... "ΓΙΟΥΥΥΥΥΡΓΙΑ"

Με το μάτι του Κυκλώνα...



Κι ενώ ο Πρωθυπουργός πιστός στο πόλεμο με τις Αγορές τα έβαλε με τους Οίκους Αξιολόγησης πριν μερικές μέρες, υποδέχτηκε μετά Βαΐων και Κλάδων το Γκουρού τους……
Συγχαρητήρια στο κ.Παπακωνσταντίνου που έδειξε τη σημασία της αξίας της φιλίας, όταν σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτους Θέματος έβαλε πλάτη για το..... φίλο του Mr. express service….
Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι αν θα το αποκάλυπτε το Πρώτο Θέμα, αν δεν ξαναερχόταν στην επιφάνεια εκείνες οι βαλίτσες με τα εκατομμύρια….
Η Βάσω Παπανδρέου επιτέθηκε στον Υπ.Οικ. για να της απαντήσει ότι χρειαζόμαστε "Ισχυρό τραπεζικό Σύστημα" με....

Πλάκα μας κάνετε εκεί στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ;


Τι κρεμάλα έχετε βάλει σε ...παράθυρο; Πλάκα μας κάνετε μπρε; Ο Καρατζαφέρης δεν ψήφισε το μνημόνιο μαζί με τη Ντόρα και τον
Γιώργο; Τι ζητάτε τώρα; Τα ρέστα; 
 
taxalia

Ο "Συνωστισμός" της Σμύρνης...

Αφιερωμένο στην κα Ρεπούση, Δραγώνα, Φραγκουδάκη, Γιαννουλόπουλο, Βερέμη και τους λοιπούς Έλληνες ακαδημαϊκούς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, είτε για τον επιθετικό προσδιορισμό, είτε για το ουσιαστικό...
1922 i
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η Μεγάλη Παράταξη που θέλουμε.

Κλαίνε με μαύρο δάκρυ τις μέρες αυτές τα παπαγαλάκια του Μνημονίου. 
Ο Mega-λος Pretender, ο Χατζηλαλάκης, ο Ξε-ΣΚΑΙ.

Ο Παντελής Οικονόμου ζητάει να καταγγείλει η κυβέρνηση το Μνημόνιο γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Ναι ρε δεν βγαίνουν, και όταν τα λέγε ο Σαμαράς πριν από ένα χρόνο τον λοιδορούσατε.

Η Βάσω (η Βασούλα του πιθαμογόνατου λογιστάκου της ισχυρής Ελλάδας) μιλάει για εθνική κατάθλιψη και είναι πρώτο θέμα.
Ναι ρε, εθνική κατάθλιψη, και όταν το λέγε ο Σαμαράς ήταν λαϊκιστής.

Βάζουν τον γλείφτη τον κωλοτούμπα, τον εκβιαστή, τον Mr New Watergate, Καρατζαφύρερ να...

Η ΕΡΤ είναι χορηγός του Ελληνικού Πολιτισμού ή του Εβραϊικού;

 Εσύ Γερουλάνε είχες αυτή την 'θεόπνευστη' έμνευση, στα πλαίσια του πολυπολιτισμού;

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (με ότι σημαίνει αυτό..) Χορηγός Επικοινωνίας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ(εδώ υπάρχουν ενστάσεις..) Δημόσια (λέμε τώρα...) Τηλεόραση, σε παράσταση στο θέατρο Μπάντμιντον, μιας Έβραίας καλλιτέχνιδος, ονόματι, Yasmin Levy, ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών, δηλαδή των Ισπανο - Εβραίων.

YASMIN LEVY [12/4/2011 BADMINTON THEATER]


Η ΕΡΤ δεν τολμάει να κάνει αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Ρασούλη, τα ρεμπέτικα, και τα δημοτικά μας τραγούδια, και 'κόβει' ορθόδοξες, ελληνοκεντρικές εκπομπές αλλά λεφτά έχει για τους 'περιούσιους'...

Φυσικά η καλλιτέχνιδα σύμφωνα με το report της συναυλίας θα πει το «Hallelujah», έναν ύμνο στο Γιαχβέ κατά την Ιουδαϊκή Θρησκεία...

Όπως επίσης θα ερμηνεύσει άλλα μεγάλα 'άσματα' όπως το «Adio Kerida» και το «Una Noche Mas» 
Οι μεταφράσεις τους, αγγλικά ξέρετε, 
ΕΔΩ και ΕΔΩ 

ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΑΓΑΠΗ"

Η, τελευταία, απέλπιδα, προσπάθεια του ΓΑΠ να παραμείνει στην εξουσία

Ποιός είναι ο μοναδικός τρόπος για να 'δυναμώσει' πολιτικά ο Παπανδρέου, τη δεδομένη χρονική συγκυρία, που όλο και περισσότερες φωνές στο εσωτερικό του Πα.Σο.Κ. (γιατί στον κόσμο το έρεισμά του είναι μηδαμινό) 'φωνάζουν' για ανεπάρκεια και ολιγωρία...;
Η "ψήφος εμπιστοσύνης"

Ποιός όμιλος ή καλύτερα ποια εφημερίδα ανέλαβε να προετοιμάσει το κοινό για το γεγονός;
Σωστά μαντέψατε..

Ο Πανάρετος έδειξε πότε θα γίνουν εκλογές!

Στις 12 Μαϊου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την είσοδο των υποψηφίων στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας. Τη δε προετοιμασία έχει αναλάβει ο υφυπουργός Γιάννης Πανάρετος, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, εμπνευστής της διαδικασίας του «opengov», και… αγκάθι στα πλευρά της προϊσταμένης του, Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου. Το γεγονός ότι οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις διεξάγονται χρονικά νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, σημαίνει ότι...

Οι Αντικαθεστωτικοί κατηγορούν το ΝΑΤΟ πως «αφήνει τους κατοίκους της Μιζουράτα να πεθαίνουν»

 Και παρακαλάνε να ρίξουν ακόμη περισσότερες βόμβες και να τους δώσουν περισσότερα όπλα...(καλά δεν ίσχυε η δήλωση Κλίντον ότι "Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να προμηθεύσουμε με όπλα τους ανικαθεστωτικούς")

Ο στρατιωτικός επικεφαλής των λιβυκών αντικαθεστωτικών δυνάμεων εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΝΑΤΟ, κατηγορώντας το ότι «αφήνει τους κατοίκους της Μιζουράτα να πεθαίνουν» υπό τα πυρά των δυνάμεων του Μουάμαρ Καντάφι, οι οποίες κερδίζουν έδαφος στην περιοχή της πόλης Μπρέγκα.
Στο Παρίσι, ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Αλέν Ζιπέ δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη περιπλέκονται, καθώς οι καθεστωτικές δυνάμεις έχουν υιοθετήσει τακτικές που αυξάνουν τον κίνδυνο να πληγούν άμαχοι.

Νέο ρεκόρ Πα.Σο.Κ.: Στο 1,681 η αμόλυβδη, και 90,1 το πετρέλαιο θέρμανσης

 Ρόβλια, 'πατέρα των αδικημένων, προστάτη των φτωχών' βγάλε πάλι τους μετρητές

Νέο ρεκόρ έκανε σήμερα η τιμή της αμόλυβδης, που διαμορφώνεται στο 1,681 ευρώ (πανελλαδικός μέσος όρος) από 1,68 ευρώ που ήταν το προηγούμενο μέγιστο, ενώ σε νέα υψηλά διαμορφώνεται και η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, που ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 90 λεπτά και διαμορφώνεται στα 90,1 λεπτά το λίτρο.
Οι αυξήσεις αποδίδονται στις...

ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

Κατά την  διήμερη επίσκεψη τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου στην Θράκη μας, ο Οθωμανιστής Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, συνοδευόταν στην περιοδεία του από πολλούς «εκλεκτούς» μεταξύ των οποίων προεξέχουσα θέση είχαν τα μέλη της οργάνωσης «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Στο καταστατικό της ως άνω οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ πολλών τα εξής:

Απίστευτο και όμως αληθινό: Καταδικάστηκε η Ελλάδα στο Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;;;;;;!!!!! λαθρομετανάστη

 Ρε είμαστε σοβαροί;
Καλά, την επόμενη φορά θα τους δώσουμε σουίτα στο Hilton, μια ανήλικη 'barbie' και θα ναυλώσουμε λιμουζίνα για να τους μεταφέριε στο σημείο προορισμού τους...
Τον άνθρωπο που υπερασπίστηκε αυτό τον 'καημένο' τον Αφγανό θα τον μάθουμε;
Άντε να... αχάριστοι

Για ανεπαρκή φροντίδα και παράνομη κράτηση ασυνόδευτου ανηλίκου Αφγανού καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κι υποχρεούται να καταβάλλει στον ενάγοντα Έιβας Ραχίμι το ποσό των...

Χορτάσαμε από τέτοια ρεπορτάζ.... Απτά αποτελέσματα υπάρχουν;

Το "ΚΑΡΦΙ" έχει πολύ καλό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, για τη σύνδεση των εγκληματιών της νύχτας, με τη 'σέχτα επαναστατών' και πως αυτοί όλοι συνδέονται με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Πόσες φορές έχουμε ακούσει την παραπάνω 'ιστορία';
Πόσα ρεπορτάζ και πόσες ώρες αφιερώθηκαν στον παραπάνω προβληματισμό;
Το αποτέλεσμα όμως παραμένει ίδιο...

Καμμία σύλληψη, καμμία κατηγορία

Ποιός είπε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι 'τύχη' για τη χώρα μας...

"Είναι τύχη, μεγάλη τύχη για τη χώρα μας, για εμάς στην κυβέρνηση, για το Πα.Σο.Κ. για την Ελλάδα ότι έχουμε τον κύριο Παπακωνσταντίνου Υπουργού Οικονομικών..."

Ποιός το είπε το παραπάνω;

ΤΑ «ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ




Αγαπητοί φίλοι,

Για μια ακόμη φορά η γνωστή τρομοκρατική ομάδα των ΜΜΕ «Λαμόγια της Δημοσιογραφίας» χτύπησαν το χώρο του Στρατού. Όσο και αν φαίνεται περίεργο τα όπλα που χρησιμοποίησαν αυτή τη φορά ήταν κρουασάν και γάλατα. Στην προκήρυξή τους που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή» της 2-Απρ-2011 και την υπογράφει εξ ονόματος της ομάδας κάποιος Κωνσταντίνος Ζούλας κατηγορείται, σύμφωνα με τη διατύπωση, ένας... ανεκδιήγητος «μονιμάς» που μάζευε κάθε μέρα τα περισσευούμενα κρουασάν για να τα πουλήσει έξω καθώς και ένας άλλος που έπαιρνε τα γάλατα για να τα πάει σπίτι του.

Και σύμφωνα με...

Αργεντινός οικονομολόγος: Είστε Έλληνες, τιμήστε την ιστορία σας και διώξτε τους τοκογλύφους

  • Είστε Ελληνες. Εμείς στην Αργεντινή έχουμε μόνο δύο αιώνες ιστορίας. Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει τη δύναμη της ιστορίας της!!!
Αργεντινός Οικονομολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου: Απαλλαγείτε από τους τοκογλύφους!
Συνομιλώντας με τον μελετητή της κρίσης της Αργεντινής, οικονομολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μπουένος Αϊρες, Κλαούντιο Κατς, αποκομίζει κανείς την πεποίθηση ότι υπάρχει ζωή μετά τον (οικονομικό) θάνατο.
Ο Κατς ήρθε στην Αθήνα της μιζέριας, της οικονομικής ασφυξίας και της αυτομαστίγωσης για να μας θυμίσει ότι όσα ζούμε, τα έζησαν κι άλλοι. Και επιβίωσαν…
Ότι μπορούμε να...

Ο Παγκόσμιος τοκογλύφος ΣΟΡΟΣ στο Μαξίμου.... Βίντεο

Η "οιικουμενικότητα" και στη Θρησκεία προχωρά κανονικά..

Δυστυχώς, με μπροστάρηδες και ορθόδοξους ιερείς..
Όλοι αρχίζουν και υποτάσσονται στα σχέδια της Νέας Τάξης για την Πανθρησκεία..
Για να καταλάβετε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε διαβάστε...