Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Παραιτήσου τώρα Πανάρετε...

Τι είπε ο Σόρος στον Παπανδρέου;


ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ - Η άφιξη του «γκουρού» των διεθνών αγορών, κ. Τζορτζ Σόρος, στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, ειδικά σε τούτη τη συγκυρία. Αν και ο Τζορτζ Σόρος έρχεται συχνά στην Ελλάδα -μάλιστα το 2004 έφτασε για να παντρέψει τον πολύ καλό του φίλο, Στέλιο Ζαββό- η «διάλεξή» του στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την περασμένη Κυριακή και το δείπνο που ακολούθησε λέγεται ότι ανέδειξαν περισσότερο την «αγάπη» του για τη χώρα. O μεγαλοεπιχειρηματίας και μεγαλοκερδοσκόπος κατά πολλούς,

Αυτούς δηλαδή τώρα θα πρέπει εμείς να τους εμπιστευόμαστε...

Ε, όχι και να ασκεί κριτική στον Ελληνικό Στρατό ο Ζούλας... Αυτό πάει πολύ...

Έγραφε στην "Καθημερινή" ο δημοσιογράφος Κ. Ζούλας στις 2-4-2011...

"...μην έχοντας τίποτα παραγωγικό να κάνουν, ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν, σκαρφίζονται τρόπους να αυξήσουν τις αποδοχές τους και για να σπάσουν τη μονοτονία δίνουν και εντολές στους φαντάρους που «υπάρχουν» απλώς για τα θελήματά τους. «Κουβάλα αυτό, σκούπισε εκείνο, συνόδευσε την κόρη μου σχολείο» και γενικώς μια κατάσταση άκρως ατιμωτική για όλους, που ουδεμία σχέση έχει με στρατιωτική εκπαίδευση."

Καταλάβαμε όλοι κύριε Ζούλα τι θητεία κάνατε και εσείς...
Σε κανένα ΓΕΝ ή ΓΕΣ θα βρισκόσασταν με ειδικότητα οδηγού, ή στην χειρότερη, διαβιβαστή...
Οπότε καταλαβαίνετε πόση αξία έχει το άρθρο σας..
Όσο επίσης για την "παραγωγικότητα" που αναφέρετε σε άλλο σημείο του άρθρου(και ο πάγκαλος τα ίδια δεν έλεγε...;), καλύτερα να ρωτήσετε τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ τι λένε για τους ΕΠΟΠ και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας..

Φάτε τις αστακομακαρονάδες σας στη Σαρωνίδα και την Ελευσίνα και αν έχετε χρόνο...

Η "Σπίθα" του Θεοδωράκη ένα ακόμη τερατούργημα ξένων μυστικών υπηρεσιών...Επιστολές – κόλαφος για την “Σπίθα” από Ληναίο – Καζάκη.

 Να δούμε και υπόλοιποι πότε θα το καταλάβουν....

Σαββατοκύριακο μεγάλων εξελίξεων ήταν αυτό που μας πέρασε. Κι ενώ περιμέναμε (και φυσικά συνεχίζουμε να περιμένουμε την ολοκλήρωση των ζυμώσεων και των μετέπειτα εξελίξεων στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ) να “σκάσει η μπόμπα”, αυτή ναι μεν “έσκασε”, αλλά σε άλλο “τόπο”.
Έτσι, σύμφωνα με επιστολές που κατέθεσαν Καζάκης και Ληναίος, δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους από το κίνημα “Σπίθα”, το οποίο -ούτε λίγο ούτε πολύ- καταγγέλουν ως κατασκεύασμα ξένων μυστικών υπηρεσιών…!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Σ. ΛΗΝΑΙΟΥ

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

Επίθεση εναντίον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με αφορμή τον όρο "επίσημη γλώσσα" έκαναν τα Σκόπια, μέσω της μη κυβερνητικής οργάνωσης UMD, Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά, η οποία εξέφρασε την οργή της, επειδή δεν υπάρχει ο όρος "μακεδονική", στα επίσημα έγγραφα της ΕΕ.

Στο... καταγγελτικό κείμενο γίνονται και αναφορές στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η "Ευρώπη υποκύπτει στις μηχανορραφίες της Ελλάδας, όσον αφορά την ονομασία".

Στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της οργάνωσης, η UMD....

1204: Η Πόλη έπεσε στους σταυροφόρους σχεδόν αμαχητί

Στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, επάνω στον γυναικωνίτη, κάτω από ένα παράθυρο που σήμερα βλέπει προς το Μπλε Τζαμί και κάποτε έβλεπε προς τον Ιππόδρομο, βρίσκεται στο μαρμάρινο πάτωμα, ένας τάφος. Αν δεν ξέρεις που είναι μπορεί και να τον πατήσεις. Δεν ξεχωρίζει εύκολα. Είναι ένα απλό τετράγωνο 80Χ80 εκατοστών. Επάνω του είναι χαραγμένη μια νεκροκεφαλή και από κάτω της τα εξής:

Ήρθαν να μας εκφράσουν την θλίψη τους.....



του Γρηγόρη Ζωγραφάκη.....
Kι ενώ ο ένας μετά τον άλλο οι τεθλιμμένοι συγγενείς(Σόρος, Βάν Ρομπέι, Τρόικα) επισκέπτονται τον «ετοιμοθάνατο»(Ελληνική Οικονομία) για να εξασφαλίσουν μια θέση στη διαθήκη(Μνημόνιο), ο κόσμος το.... έχει τούμπανο και εμείς με κρυφό καμάρι διαψεύδουμε όλα τα σενάρια της αναδιάρθρωσης κατηγορώντας αυτούς που τα διακινούν- από πέρυσι κιόλας- για κερδοσκοπία….Όμως αν προσέξουμε καλύτερα αυτοί που την αποκλείουν είναι οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι…..Και ξέροντας πως...

Μιχελάκης: "ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Για "πρωτόγνωρο ρεζιλίκι της κυβέρνησης" όσον αφορά στη στάση των μελών του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο η ΝΔ.

"Η κυβέρνηση αυτό το σκορποχώρι θα πρέπει να το μαζέψει, γιατί οι αποφάσεις του επηρεάζουν τη ζωή μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ζήτησε...

Όταν ο Σημίτης μοίραζε λεφτά σαν τα στραγάλια


Ο Καραμανλής μιλούσε γενικώς και αορίστως...

αλλά ο Σημίτης μιλούσε συγκεκριμένα:

Μοίραζε 170 δις δρχ (500 εκ ευρώ) για επιδότηση εργασίας και πελατειακές σχέσεις...

ούτε στραγάλια να ήτανε...

μετά έχουν το θράσος να μας λένε ότι ο Καραμανλής και τα 5 χρόνια μας φέρανε στο σημερινό χάλι...
 

Εθισμένες στο πορνό και οι γυναίκες

Ολοένα περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν σε πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο για την ψυχαγωγία τους ενώ πολλές δηλώνουν μάλιστα ότι έχουν εθιστεί, σύμφωνα με στοιχεία ψυχολόγων και οργανώσεων για τις τάσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Οπως υποστηρίζει ο Τζέισον Ντιν της βρετανικής οργάνωσης Quit Porn Addiction, που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν εθιστεί στην πορνογραφία στο διαδίκτυο, σχεδόν ένας στους τρεις πελάτες του είναι γυναίκες που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους.

Πριν από δύο χρόνια...

Παρακαλάει τους κινέζους να επενδύσουν στην Ελλάδα ο Παμπούκης...

Πριν από 2 χρόνια όμως μιλούσαν για ξεπούλμα του λιμανιού του Πειραιά και διαδήλωναν σε πορείες και απεργίες με τους λιμενεργάτες οι Ανωμερίτης, Μίχας και Παπανδρέου..
Πως αλλάζουν οι καιροί...


Η Ελλάδα θα ανοίξει το μεταφορικό(Λέτε να εννοεί τον ΟΣΕ...;), τουριστικό, τηλεπικοινωνιακό και τραπεζικό(Για την ΑΤΕ χτυπά η καμπάνα...) τομέα της σε Κινέζους επενδυτές, δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης σε συνέντευξη που...

Όσα πλοία και αν βουλιάξετε κύριε Καρατζαφέρη, το έγκλημα του μνημονίου δεν παραγράφεται. Στοιχεία – φωτιά.

Ο κύριος Καρατζαφέρης έχει σηκώσει πρόσφατα την παντιέρα του “αντιμνημονιακού” ρίχνοντας την ευθύνη της οικονομικής εξαθλίωσης στα …Golden Boys των ΔΕΚΟ! Λες και εμφανίστηκαν χθες! Παράλληλα, παίζει για ακόμα μία φορά το χαρτί του αντιμεταναστευτικού προσπαθώντας να καρπωθεί την οργή των πολιτών από την κοινωνική εξαθλίωση λόγω της μετανάστευσης.
ΟΧΙ κύριε Καρατζαφέρη. Όταν προβάλλατε “πατριωτικούς” λόγους για να ψηφίσετε το πατριδοκτόνο μνημόνιο, θα έπρεπε να σκεφτείτε το εξής απλό:

Είκοσι δις «μαύρο» χρήμα εξάγουν οι μετανάστες

Άρα είχατε την χρυσή ευκαιρία εάν οι προθέσεις σας ήταν ειλικρινείς, να πείτε: “Σας στηρίζουμε κύριοι της κυβέρνησης, ΕΦ’ ΟΣΟΝ σταματήσετε αυτή την μάστιγα της οικονομίας (μαύρο χρήμα λαθρομετανάστευσης), πριν από οποιαδήποτε περικοπή μισθών ή οριζόντια αύξηση φορολογίας” Επιπλέον,

Αλληλοσπαραγμός και "εμφύλιος" στην "Ολυμπιακή οικογένεια"

Τα ψέματα τελείωσαν. Η ώρα της κρίσης και συνάμα της αλήθειας έφτασε. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις δεν έχουν θέση στον μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο της χώρας. Ο Θρύλος αποβάλλει όσους επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την ΙΔΕΑ του. Γι’ αυτό και αντέχει στο χρόνο ως ΘΡΥΛΟΣ. Από την Παρασκευή, αμέσως μετά την... απάντηση του εκδότη της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», κ. Αντώνη Πίκουλα, με έωλα και υπερβολικά επιχειρήματα, αλλά κυρίως, επίμονη στάση ηθοποιίας, υποδυόμενος τον εκφραστή της «ερυθρόλευκης ιδέας», απέναντι στις αποκαλύψεις του site μας για το ρόλο και την ιδιοτέλεια του συγκεκριμένου αθλητικού εντύπου και, φυσικά, του ίδιου, που δήθεν πασχίζει για το καλό του Ολυμπιακού και διασφαλίζει τα συμφέροντα της ομάδας,, το Olympiacos24.gr υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει σήμερα, Δευτέρα, με ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και ονόματα.

Πριν ξεκινήσουμε τις αποκαλύψεις οφείλουμε....

Επιτέλους η Κυβέρνηση παίρνει μέτρα για τους Έλληνες άπορους και φτωχούς..

 Δεν κάνουμε πλάκα είναι αλήθεια...

Ένα πρότυπο, πολυτελές συγκρότημα οικισμών μελετά το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.  ή αλλιώς της οικογένειας (ΣΑ)Ραγκούση, με σκοπό τη διαμονή άπορων και φτωχών Ελλήνων...
Θα υπάρχει ειδικός διατροφολόγος, air condition, χώροι ψυχαγωγίας αλλά και νοσηλευτική μονάδα.
Θα διαθέτει επίσης, ειδικό χώρο με πληντύρια, αλλά ταυτόχρονα θα δίνεται και ένα 'βαλιτσάκι' με τα απαραίτητα σε κάθε Έλληνα άπορο, που θα περιέχει, ξυριστικά είδη, οδοντόβουρτσες, ρούχα, πετσέτες και σεντόνια.
Για τους ανθρώπους που θα έχουν και βρέφη μαζί τους ή μικρά παιδάκια θα χορηγούνται κούνιες, και παιχνίδια...

Ο οικισμός θα στοιχίσει περίπου 1 εκ. ευρώ και ημερησίως τα έξοδα υπολογίζονται πάνω από 5000 ευρώ..

Και τώρα αφού διαβάσετε τα παραπάνω να σας πούμε και κάτι άλλο..
Πιστεύατε ότι η Κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ. και οι (ΣΑ) Ραγκούσηδες θα έκαναν κάτι τέτοιο για τους Έλληνες...

Όχι βέβαια... Τα παραπάνω θα γίνουν αλλά προορίζονται για τις ανέσεις των λαθρομεταναστών στον Έβρο και στη συνέχεια αντίστοιχοι 'οικισμοί' θα γίνουν και στις Πάτρα, Ηγουμενίτσα...

Καταλάβατε τώρα τι συμβαίνει με το Πα.Σο.Κ.;

Πείνα εσείς... Δωρεάν φαγητό με μάγειρες, διατροφολόγους και εστιατόρια για τους λαθρομετανάστες στον Έβρο..
Κλεισμένοι σε ένα σπίτι με τσιμέντο εσείς το καλοκαίρι;
Air condition οι λαθρομετανάστες
Δεν έχετε πετρέλαιο να ζεσταθείτε το Χειμώνα, λόγω έλλειψης χρημάτων;
Αυτόνομη θέρμανση οι λαθρομετανάστες...
Δεν έχετε....

Είπε ο Καρατζαφέρης ότι κάθε πλοίο που μεταφέρει αλλοδαπούς λαθρομετανάστες θα βυθίζεται;

Βόμβα Κακλαμάνη: Εκδότε ςποντάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας

Συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα δείχνει με δηλώσεις του ο Απ. Κακλαμάνης κατηγορώντας τους ότι οδηγούν τη χώρα στη χρεοκοπία.

 Κατηγόρησε εκδότες ότι με τον τρόπο που χειρίζονται τα θέμα τα Media ο ελληνικός λαός δεν έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση και τις εξελίξεις.

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής άφησε αιχμές για....

Οι αποκαλύψεις του Λάμπρου Παπαντωνίου: Μέρος 1. Πως τον εξόντωσε ο Σημίτης μετά τις αποκαλύψεις του για τα Ίμια.

Σχετικὰ μὲ τὸν ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Αὐτὰ  ἀποκάλυπτε λίγο μετὰ τὰ Ἴμια ὁ ἀγαπητὸς Λάμπρος. Γνώριζε πολλὰ. Αὐτὰ πού ἔγραψαν οἱ 2 δημοσιογράφοι Ἰγνατίου κλπ. γιὰ τὰ Ἴμια εἶναι ΜΗΔΕΝ μπροστὰ σ’αὐτὰ ποὺ γνώριζε ὁ Λάμπρος.Ἔτσι ἔχασε τὴν δουλειὰ του μετὰ ἀπὸ πιέσεις τοῦ Σημίτη καὶ μετὰ ἔφυγε καὶ ἀπὸ τὴν ζωὴ.
Μιά καταγραφή όσων συνέβησαν στην Ουάσιγκτον την κρίσιμη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996
Του Λάμπρου Παπαντωνίου
ΜΕΡΟΣ 1ο

Να αποσυρθούν οι άδικες ρυθμίσεις

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, η κυβέρνηση επιχειρεί να ανατρέψει εκ θεμελίων το σύστημα πρόσβασης στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Για πρώτη φορά, μάλιστα, η βαθμολογική επίδοση του υποψηφίου παύει να αποτελεί το μοναδικό –και, κατά τεκμήριον, αδιάβλητο– κριτήριο εισαγωγής στα ΑΕΙ και αναμιγνύεται με άλλα κριτήρια, τα οποία πιστοποιούνται με διαβλητούς τρόπους, όπως είναι η φορολογική δήλωση. Η διάταξη για...

Οι Εφιάλτες δεν έχουν φίλους...

Βουλευτής …..και Υπουργός …..δύο λέξεις στην υπηρεσία του κυρίαρχου Λαού …Αλλά τελικά είναι έτσι η όχι;
Τουλάχιστον  έτσι θα ήθελα να νομίζω …….αλλά από τη άλλη μέσα στην άγνοια μου μπορεί να κάνω και λάθος….. και στην συνέχεια αναρωτιέμαι……
Πως γίνεται να...

Νέο ρεκόρ Παπακωνσταντίνου: Πάλι αυξήθηκε το έλλειμα σε σχέση με το περσινό τρίμηνο!!! Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Οικονομία!!!

Το έλλειμμα είναι αυξημένο στα 4.710 εκατ. € έναντι 4.371 εκατ. € κατά το αντίστοιχο διάστημα του 2010 .

Τα συνολικά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού - Τακτικός και ΠΔΕ - υστερούν έναντι των στόχων κατά 776 εκατ. €.
Τα έσοδα από φόρους πάνε κατά διαόλου και υστερούν σχεδόν κατά 1,4 δις δις ενώ μέχρι τώρα οι χειρότερες προβλέψεις έκαναν λόγο για υστέρηση εσόδων από φόρους κατά 1,2 δις!!!

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 11.114 εκ. € και εμφανίζουν μείωση κατά 8,1%, ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2010,

Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι αυξημένες κατά 3,5%

Τις έφαγαν και στην Κερατέα οι αναρχικο-κουκουλο-φλώροι...

Διαβάστε πως κλαίγονται στο indymedia...

Πόσο μαλάκες είναι οι απόγονοι του Χίτλερ;



Παλικάρια στο ΥΠ.ΕΞ. το έχετε δει το βίντεο αυτό;