Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

Αναρχικοκουκουλοφλώροι κατέστρεψαν σταθμούς του Μετρό

Μετά εμείς γινόμαστε "εχθροπαθείς" όταν ασχολούμαστε με τα "πρεζάκια"
 
Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσαν σήμερα κουκουλοφόροι στους σταθμούς «Χολαργός» και «Συγγρού - Φιξ» του Μετρό.

Στις 11.15 π.μ. μία ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε στο σταθμό Χολαργού και μέσα σε λίγα λεπτά διέλυσε όλα τα ακυρωτικά και εκδοτικά μηχανήματα. Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι πέταξαν προκηρύξεις, με τις οποίες ζητούσαν από τον κόσμο να μην πληρώνει.

Αργότερα,

Ο Στέφανος Μάνος παρακαλάει για λεφτά...


Έλαβα αυτό το email απο τον κ. Στέφανο Μάνο, (δεν το έστειλε φυσικά μόνο σε εμένα), πάντως το βρίσκω ενδιαφέρον και γιαυτό το αναδημοσίευω...

Aπίστευτο:Εταιρεία συμμετείχε στην διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα άτυπη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων,  με αντικείμενο την αποτίμηση των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012- 2015.
Τονίζουμε ότι στη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής, μετείχαν οι υπουργοί, Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Oικονομίας- Περιφερειακής Aνάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Eργασίας και Kοινωνικής Aσφάλισης, Λούκα Κατσέλη, και Eπικρατείας αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Χάρης Παμπούκης.
Μέχρι εδώ όλα καλά…

ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ “WIKILEAKS” ….ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

του Παν. Τραϊανού
Το φαινόμενο “Wikileaks” είναι ΤΟ τρομακτικό. Όχι γι’ αυτά, τα οποία έχει “δημοσιοποιήσει” το ίδιο, αλλά γι’ αυτά, τα οποία “υπόσχεται” ότι θ’ ακολουθήσουν. Στην πραγματικότητα μάς “δείχνει” το μέλλον. Μας “λέει” πως ήδη έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος των πληροφοριών. Μας “λέει” πως δεν θα υπάρξει οργανωμένη “μετάβαση” από τη μία κατάσταση στην άλλη.
Όταν η αμερικανική οικονομική κρίση αρχίσει να δείχνει ανίκητη και η κατάσταση μη αναστρέψιμη, θα δούμε πράγματα πρωτοφανή. Τι είδους πράγματα;

Ο "Μυστικός Δείπνος" του Μαρινάκη



Ποιοί πολιτικοί κάθισαν στο τραπέζι του εφοπλιστή;

O Μητροπολίτης Λαυρεωτικής που χάρισε τον μισθό του στην κακοποιημένη πατρίδα.

 Ένας άξιος κληρικός που βάζει πάνω από όλα την Πατρίδα του

Ο άνθρωπος -Μητροπολίτης Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου που συμφώνησε με τον Χρήστο Παπουτσή, την έστω και προσωρινή ειρήνευση στη Κερατέα, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι παραχωρεί το μισθό του για να βοηθήσι τη πατρίδα σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Ποιος είναι ο ξεχωριστός αυτός άνθρωπος;

Ιωάννης Κοραντής: Η Θράκη χάνει την Ελληνικότητά της

Η Θράκη ζει την οικονομική κρίση εδώ και αρκετά χρόνια. Βέβαια, σήμερα, που η κρίση αυτή έχει χτυπήσει ολόκληρη τη χώρα, πολύ πιό έντονα έχει χτυπήσει τη Θράκη. Παρ' όλα αυτά, τα προβλήματα στην Θράκη δεν είναι μόνο οικονομικά. Δυστυχώς, είναι και εθνικά.

Σε μία προσπάθεια που καταβάλουμε μέσα από το ιστολόγιο αυτό έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε για τις θέσεις γνωστών πολιτικών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ιωάννη Κοραντή, και του θέσαμε μία σειρά από ερωτήσεις (τις οποίες απάντησε ευθαρσώς και δίχως δεύτερες σκέψεις) που κρίναμε ζωτικές και οι οποίες αφορούν το σήμερα και το αύριο της Θράκης που εγκαταλείπεται, της Θράκης που παλεύει σε μία άνιση πολύχρονη μάχη ενάντια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες που είτε την αγνοούν είτε την διεκδικούν.
  • Μετά την τελευταία παράσταση του κυρίου Παπανδρέου, θα θέλατε να σχολιάσετε τις θέσεις σας ως βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και ως Έλληνα πολίτη, για τα όσα μας είπε ο κύριος πρωθυπουργός;

Διγλωσσία: Το ΠΑΣΟΚ είχε καταθέσει τροπολογία στην βουλή που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ την πώληση της ΔΕΗ


9/1/2008
Γ.Παπανδρέου :
"Γι΄αυτό, με την τροπολογία που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και που συζητάμε σήμερα,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πώληση του 28% που ελέγχει σήμερα το δημόσιο"
Δείτε το:

Δημοσιογράφος αναλαμβάνει την πρωθυπουργία στην Μπουρκίνα Φάσο

 Κάτι τέτοια βλέπουν ο Πρετεντέρης και ο Παπαχελάς και άντε μετά να τους πείσεις ότι κάποτε δεν θα έρθει η σειρά τους...

Ο πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο, Μπλεζ Κομπαορέ, διόρισε σήμερα έναν πρώην δημοσιογράφο και πρεσβευτή στη Γαλλία ως νέο πρωθυπουργό με την ελπίδα ότι θα αποκαταστήσει τη σταθερότητα μετά τις βίαιες διαδηλώσεις και τις λεηλασίες από στρατιώτες.
Ο Κομπαορέ καθαίρεσε όλη την κυβέρνηση την Παρασκευή, όταν...

Δεν προλάβε να ανακοινώσει το Giorgo πώληση μέρος του ΟΤΕ πετάχτηκαν τα "κοράκια" της Deutsche Telekom

Ενδιαφέρον για αύξηση του ποσοστού της στον ΟΤΕ εξέφρασε η γερμανική Deutsche Telekom, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στελέχους του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα το ποσοστό της γερμανικής εταιρείας στον ΟΤΕ να ξεπεράσει το 30%, με τα δικαιώματα βέτο του Δημοσίου σε καίρια ζητήματα διοίκησης του οργανισμού να μειώνονται.

Το “Ελληνικό Πείραμα” και η παγκόσμια διακυβέρνηση

  • Τι φέρνουν οι φοροκάρτες
  • Η πιό αγριάνθρωπη μορφή φασισμού επιφυλάχθηκε για τους έλληνες. Η απάντηση σε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι ριζική τη σωστή ώρα. Η ώρα αν κρίνουμε από τις διεθνείς εξελίξεις πλησιάζει. Είμαστε ΟΝ ΤΙΜΕ!
  • Όμορφος κόσμος “δημοκρατικά” πλασμένος…
Τελικά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση των εξουσιαστών να καταστήσουν την χώρα μας ένα πειραματόζωο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο τρίτος (και φαρμακερός) Παπανδρέου αναφέρθηκε κατ’ επανάληψη στην αναγκαιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζοντάς την μάλιστα ως τον… τέταρτο δρόμο για την ανθρωπότητα, όταν ο «σοσιαλισμός» του τελείωσε, μαζί με τα λεφτά που (τελικά) δεν υπάρχουν! «Αυτός ο δρόμος... βασίζεται σε υπεύθυνους, δημοκρατικούς θεσμούς, που βάζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη πάνω από τα εθνικά συμφέροντα», είχε δηλώσει το παιδί της Μαργαρίτας σε αμερικανική εφημερίδα και φυσικά έχει πει και χειρότερα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ίδιο να δηλώνει πως το χρέος της χώρας «αφαιρεί ένα κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας».

Μια δήλωση υποταγής, που έρχεται να ομολογήσει το ξεπούλημα της ανεξαρτησίας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους….»»». Ας μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα όμως.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ... ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;...


Εχθές είδα σε πολλές ιστοσελίδες έναν άκρατο πανηγυρισμό για την “πολύ σωστή” κίνηση της κυβέρνησης να δώσει για μακροχρόνια μίσθωση αγροτικές εκτάσεις που ανήκουν στο δημόσιο σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση.

Το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου είναι πως στο καλό, ξέρουν τι εκτάσεις ανήκουν στο δημόσιο από την στιγμή που δεν έχουν κάνει επίσημη καταγραφή της δημόσιας περιουσίας... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Αυτό που με εξέπληξε και με έκανε πραγματικά έξαλλη είναι η περιγραφή της είδησης:

2 απόπειρες δημιουργίας ελληνικής κρίσης

Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο... Θα τα ξεπουλήσουν όλα..

 Πουλάνε τον ΟΠΑΠ σε "τιμή ευκαιρίας"
 
Ολοκληρώθηκε, στο υπουργείο Οικονομικών, η άτυπη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, με αντικείμενο την αποτίμηση των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012- 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν το Ισραήλ για "αμυντικούς" σκοπούς....

Τι θα λενε άραγε οι Αμερικάνοι φορολογούμενοι που μαθαίνουν ότι τα λεφτά τους πηγαίνουν για να εξοπλιστεί το Ισραήλ;

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα συνεχάρη τη Δευτέρα τηλεφωνικώς τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένιαμιν Νετανιάχου για την επιτυχή αναχαίτιση παλαιστινιακών αυτοσχέδιων πυραύλων, χάρις σε ένα σύστημα αντιπυραυλικής προστασίας το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ, αναφέρει σε ανακοινωθέν του ο Λευκός Οίκος.
Κατά τη διάρκεια της συνδιάλεξής τους,

Τι απέγιναν όσοι "τόλμησαν" να "ενσαρκώσουν" τον Ιησού στην TV;

Δείτε το βίντεο:

Όλα τα ονόματα των Ελλήνων;! που έβγαλαν τα δις εκτός Ελλάδας...

Όλα τα ονόματα αυτών που βγάλανε λεφτά έξω βρίσκονται στα χέρια της Τράπεζας της Ελλάδος.
Υπάρχουν οι καταστάσεις με τα πλήρη στοιχεία μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλογιατρών και από άλλους χώρους που μετέφεραν από καταθέσεις τους χρήματα στο εξωτερικό, από το ποσό των 300.000 ευρώ και πάνω.
Το ερώτημα που αυτόματα και φυσικά εύλογα προκύπτει είναι γιατί ....

Η ΝΔ να μιλήσει τώρα, αλλιώς να σιωπήσει για πάντα...


Όλα δείχνουν ότι πάμε προς αναδιάρθρωση του συνόλου του δημοσίου χρέους. Η Νέα Δημοκρατία προφανώς το γνωρίζει. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε το αντίθετο. Αλίμονο. Όμως ποια είναι η θέσης της;  Είναι το κόμμα που προβάλλει ως η εναλλακτική λύση για τη σωτηρία της χώρας. Δεν έχουμε λοιπόν και εμείς οι πολίτες δικαίωμα να...
πληροφορηθούμε ποια είναι η θέση της στο θέμα αυτό;

Προς το παρόν η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η δημόσια συζήτηση για το θέμα αυτό κάνει κακό. Πέραν αυτού τίποτε άλλο. Όμως αναρωτιόμαστε:

Συνεργασία "Χρυσής Αυγής" με "Λα.Ο.Σ."... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Στο newbeast.gr κάνουν σοβαρά ρεπορτάζ....

Διαβάζουμε λοιπόν πως εκπρόσωπος του Λα.Ο.Σ. θα βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του κόμματος της Χρυσής Αυγής για κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές προγραμματιστούν...
Η Χρυσή Αυγή όχι απλά αποκλείει έναν τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά τονίζει πως το Λα.Ο.Σ. είναι κόμμα 'αποστροφής', αφού έχει εγκλωβίσει χιλιάδες πατριώτες με τις πρακτικές του.
Από το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής:

Ο πολυπολιτισμός, η πολυβαρβαρότητα και η(οι) Κάφρα(οι)

Μενάνδρου, Αναξαγόρα, Ζήνωνος, Αχιλλέως, Σολωμού, Κλεισθένους, Ικτίνου, Σαπφούς, Λυκούργου, Θεμιστοκλέους, Θερμοπυλών…
Τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις για τα Ορκ-Εισβολείς που έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και έχουν δημιουργήσει άβατα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτής της γης; Τίποτα δεν σημαίνουν… Απολύτως τίποτα, όπως και όλη η ΕΛΛΑΣ. Χεσμένους μας έχουν και το ξέρουμε (και δεν κάνουμε τίποτα)!
- Τώρα, στη Γερανίου, τη Σοφοκλέους και τη Μενάνδρου δεν θα συναντήσεις τους...

Με πράκτορες της Αλ Κάιντα αιματοκύλισαν ο ΓΑΠ και η παρέα του το Κοσυφοπέδιο. Εχθροί της ανθρωπότητας…

Ο Rashi Harud Asuan, γνωστός για τις τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις  σε σταθμούς τραίνων στο Λονδίνο, στη διάρκεια του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου, είχε εργαστεί για την βρετανική μυστική υπηρεσία Μ16.
Αυτό έγινε γνωστό από το Fox News, στη διάρκεια συνέντευξης  με έναν από τους πρώην πράκτορες της Μ16. Η βρετανική μυστική υπηρεσία είχε οργανώσει τον Harud Asuan, να επιβλέπει τα δικαιώματα των μουσουλμάνων του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας καθώς και την οργάνωση του  ‘μουσουλμανισμού’ στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία, από το 1990.
«Το σύστημα αυτό ή σχέδιο αν θέλετε,

Εκτός λειτουργίας το μαιευτήριο Γαία...

Εσύ Αβραμόπουλε, γνωρίζεις τίποτα για το "Γαία" και τη συνεργασία Μαρτίνη με Αποστολόπουλο...;
Τον Λοβέρδο τον είχες ενημερώσει πριν αναλάβει το Υπουργείο;

Μπλόκο στη λειτουργία της μαιευτικής - γυναικολογικής κλινικής Γαία βάζει η ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που σύμφωνα με πληροφορίες απεφάνθη χθες ότι η σύμπραξη του Ιατρικού Κέντρου με το Κοινωφελές ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν δεν είναι σύννομη.

Η γνωμοδότηση είχε ζητηθεί από τον υπουργό Υγείας κ. Αν. Λοβέρδο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η...

Independent: Επαφές Λονδίνου με BP και Shell!!!!!!! πριν την εισβολή στο Ιράκ

 Περνάνε τα χρόνια... Μαθαίνουμε τι σκοπούς είχαν οι "φιλειρηνιστές"¨, αλλά ακόμα κάποιοι δούλοι, τους υπερασπίζονται...

Η Βρετανία συζήτησε σχέδια για την εκμετάλλευση των πετρελαϊκών αποθεμάτων του Ιράκ με μερικές από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου πέντε μήνες πριν εισβάλει στη χώρα μαζί με τις ΗΠΑ, υποστηρίζει σε δημοσίευμά του την Τρίτη η εφημερίδα Independent.

Επικαλούμενη έγγραφα που διευκρινίζει ότι απέκτησε έπειτα από αίτημα του ακτιβιστή και συγγραφέα Γκρεγκ Μάτιτ, βάσει του νόμου περί ελευθερίας της ενημέρωσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι τουλάχιστον πέντε συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και τις εταιρείες BP και Royal Dutch Shell τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2002.

«Η Shell και η BP δεν μπορεί να μην έχουν ένα μερίδιο (στο Ιράκ)» φέρεται ότι δήλωσε ο Έντουαρντ Τσάπλιν, πρώην διευθυντής του Φόρεϊν Όφις, υπεύθυνος για τη Μέση Ανατολή, έπειτα από μια συνάντηση με πετρελαϊκούς ομίλους τον Οκτώβριο του 2002.

«Είμαστε αποφασισμένοι να...

Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας...



Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, στο BBC στο δημοσιογράφο Malcolm Brabant (25 Φεβρουαρίου, 2010). 
Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τους Γερμανούς ..

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου από την Πόλη για εργατικούς Τούρκους και τεμπέληδες Έλληνες

Την Κων/πολη επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος , ο οποίος με τις δηλώσεις του στη Hürriyet χάϊδεψε τα αυτιά των Τούρκων , υποτίμησε την Ελλάδα και χαρακτήρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες!

O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα Hürriyet τόνισε,

Όποιος τολμήσει να ξαναπει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι υποτακτική στους "νταβατζήδες", να του κοπεί η γλώσσα...!

Κόκκαλης στη ΔΕΘ, σε ομιλία του ΓΑΠ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Σωκράτη Κόκκαλη μετά από αίτημα του τελευταίου.(τολμούσε να πεί "ΟΧΙ";) Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα σχετικά με την αμυντική βιομηχανία.(μην έρθει προ εκπλήξεως και χάσει καμμία δουλειά...) Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κόκκαλης εξέθεσε τις απόψεις του γύρω από το νομοσχέδιοΔημόσιες Συμβάσεις Έργων, Υπηρεσιών και Προμηθειών στους τομείς Άμυνας και Ασφάλειας (και γιατί πήγε άραγε αυτοπροσώπως...;)που εναρμονίζει την ελληνική νομοθεσία με την κοινοτική οδηγία 2009/81/ΕΚ-Ρύθμιση Θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς και σύντομα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.

Ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποψήφιος για ήρωας….

Πρόσφατα διάφοροι πανεπιστημιακοί και συνταγματολόγοι της χώρας μας διαμαρτυρήθηκαν  για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου καθώς και για τους όρους που το συνοδεύουν….
Κάποιοι από αυτούς ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σταθεί στο ύψος που του υποβάλλει το αξίωμα του και ο θεσμικός του ρόλος  και να αντιταχθεί στο μνημόνιο……
Αυτοί είναι πανεπιστημιακοί και συνταγματολόγοι και κάνανε πολύ σωστά την δουλειά τους ….είπαν τα πράγματα με το όνομα τους και τεκμηρίωσαν σωστά τις απόψεις τους. Τόνισαν ότι...