Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2011

Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι 'παίζει' προεκλογικά με το άγαλμα του Αλεξάνδρου...


Στις 8 Σεπτεμβρίου θα τοποθετηθεί επίσημα το πολυαναμενόμενο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο ιππέας είναι έτοιμος και περιμένει τη διαμόρφωση της πλατείας των Σκοπίων. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Facebook, μετά από αντιδράσεις που υπήρξαν ‘κατέβηκε’. Εντούτοις υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία ότι το γλυπτό έχει τελειώσει. Σε φήμες, μάλιστα, που κυκλοφόρησαν ότι ο ορειχάλκινο γλυπτό του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται, ήδη, στα Σκόπια και φυλάσσεται σε υπόστεγο αεροπλάνων, δεν εδόθη κάποια απάντηση.
 

Φοβερό σκίτσο για τον Σπηλιωτόπουλο....

Μετά τον Super Mario...
O Super Αρούλης

8 χρόνια στη "στενή" στον γιο του Βούτση, του ΣΥΡΙΖΑ, για την ληστεία στην ΕΤΕ Γκύζη το 2007


http://www.nvoutsis.gr/voutsis.jpgΠοινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως και πρωτοδίκως, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, στον αναρχικό Γιώργο Βογιατζή-Βούτση, που κρίθηκε ένοχος για την ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη στις 3 Οκτωβρίου 2007, στην οποία είχε πάει με ποδήλατο.

Ο νεαρός καταδικάστηκε για...

Αν...

   Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
ΤΟ «ΖΑΠΠΕΙΟ 2» ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ… ΑΝ, ΕΝΤΕΛΕΙ, Η ΝΔ  ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ…
[Οποιαδήποτε εξουσία ασκείται σε εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων είναι εκτός Συντάγματος, εκτός Ευρωπαϊκής νομιμότητας και εκτός διεθνούς δικαίου. Η εξουσία που ασκείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ως προς τις υποχρεώσεις των δανειακών συμβάσεων και του «μνημονίου», είναι: ...

Θάνατος του Bin Laden. Η Υπέρτατη Μούφα;

Μάρτυρες για την επιδρομή κατά Bin Laden:
«Δεν έγινε τίποτα!»

Ένας γείτονας, σε απόσταση μόνο μερικών λεπτών με τα πόδια από το υποτιθέμενο σπίτι του Osama Bin Laden όπου βρήκε το θάνατο από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, ο Jagandir Khan μίλησε στο δίκτυο Al-Jazeera παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα από εκείνη των υπόλοιπων ΜΜΕ.
Σίγουρα εάν οι ΗΠΑ είχαν εξαπολύσει επίθεση με ελικόπτερα που προσγειώνονταν…. στον περίβολο του σπιτιού του bin Laden και εν μέσω πυροβολισμών κατάφεραν να σκοτώσουν τον Νο1 καταζητούμενο τρομοκράτη στη Δύση, κάποιοι από τους γείτονες του σπιτιού αυτού θα θυμούνταν το γεγονός.
Όμως σύμφωνα με τον...

Αν ανοίξουν οι "φάκελοι των ΜΜΕ" θα έχουμε πολλά θύματα....

Γράφει σωστά το fimotro ότι ετοιμάζεται έφοδος του ΣΔΟΕ σε εκδότες και καναλάρχη...

Αν συνδυαστεί με αυτή την είδηση ...

Τότε τις απαντήσεις τις έχετε για το "τι μέλλει γενέσθαι" με τον έναν εκδότη...
Για τους υπόλοιπους...

«Κομματική νεολαία-νταβατζήδες στη νύχτα»

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών και πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Νικόλαος Ταχιάος κατήγγειλε, χωρίς να την αναφέρει, (γιατί δεν ανέφερες κύριος.... μισά πράγματα θα κάνουμε; ή πετάμε λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος) κομματική νεολαία που πουλά προστασία στα νυχτερινά καταστήματα.
δήλωσε:

Κλείνει το "Esquire" ο Κωστόπουλος...

 Πετράν μην ανησυχείς καθόλου... Θα καθαρίσει η ΠαΣοΚαρα για σένα.. Τι σκατά φίλος είσαι με τον Σκανδαλίδη και τον Γερουλάνο, όλο και κάτι θα βρουν να σου προτείνουν
Ψάχνει για χρηματοδότες να σώσει την Imako
Συνεχείς συσκέψεις για το πως θα βρει εφημερίδες να βάλει σε αυτές τα έντυπά του, μήπως και αναστηθεί η κυκλοφορία τους
ρεπορτάζ από το newpost
Τα χρόνια τα (καλά και) παλιά, ο Πέτρος που είχε θητεύσει στη Γαλλία, έστησε το πρώτο περιοδικό life style, το “Κλικ”- επανάσταση το έλεγαν μερικοί. Όταν τα έσπασε με τον Τερζόπουλο- προηγουμένως τα είχε σπάσει με Τσαγκαρουσιάνο και τον Γεωργελέ, στελέχη τότε του περιοδικού και πετυχημένους εκδότες σήμερα. Πρώτος όμως έγινε εκδότης ο Κωστόπουλος.

Έστησε την...

Έφερε στους Πορτογάλους το ΔΝΤ αλλά προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο τωρινός πρωθυπουργός Σόκρατες...

 Καλά αυτοί δεν έχουν καμμία ελπίδα...
Από τους Σοσιαλιστές στους Σοσιαλδημοκράτες και τούμπαλιν
ή αλλιώς από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη
Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες προηγείται σε δημοτικότητα του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης PSD, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αλλά σε μία άλλη υπολείπεται κατά λίγο, ένα μήνα πριν από τις πρόωρες εκλογές.
Την εβδομάδα κατά την οποία η Λισαβόνα ανακοίνωσε τους όρους του πακέτου διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ, ύψους 78 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο στηρίζουν τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, η δημοσκόπηση του Universidade Catolica έδειξε ότι η δημοτικότητα των Σοσιαλιστών ανέρχεται στο...

Μόνο μαλάκες σαν τους Έλληνες θα δέχονταν να τους κυβερνάνε τέτοιοι τύποι...


http://spiti.pblogs.gr/files/f/238494-mo.jpghttp://www.newsbeast.gr/files/temp/8D50B561E625615E0C7352E8B0016359.jpgΣτις 02.42 π.μ. της 31ης Ιανουαρίου, ο Αμερικανός διπλωμάτης Κέρι Κάβανο έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής σε εμπιστευτικό τηλεγράφημα, που υπέγραψε ο υπουργός Γουόρεν Κρίστοφερ:

Ξεκινάει το Final 4 με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού

Καλή επιτύχια στην Ελληνική ομάδα...

Ξεκινά σήμερα στις 7μμ (ΝΕΤ) το Final 4 στη Βαρκελώνη, με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί το 6ο τρόπαιο της ιστορίας του. Με χαμηλούς τόνους αλλά με πίστη στις δυνατότητες και την εμπειρία τους οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν στον πρώτο αγώνα την 'ισόβια' πρωτθλήτρια Ιταλίας, Σιένα, που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό πριν προκριθεί στο Final 4.
Στο πλευρό τους θα έχουν περίπου 3000 οπαδούς τους.
Στον άλλο ημιτελικό η Ρεαλ αντιμετωπίζει τη Μακκάμπι. Στην τελευταία αγωνίζεται και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Γκέτο αλλοδαπών θέλει να κάνει ο Καμίνης το τρίγωνο Κυψέλη -Πατήσια - Αγ. Παντελεήμονας!!!!


Το πολυπολυτισμικό- πολυφυλετικό μοντέλο του Δήμου Ιξελλών των Βρυξελλών, που αποτελεί την πλέον επικίνδυνη περιοχή της πρωτεύουσας του Βελγίου θέλει να εφαρμόσει στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας!
Ο Καμίνης θέλει να χωρίσει το 6ο διαμέρισμα σε ζώνες με βάση την προέλευση των αλλοδαπών!!!
δείτε και το δημοσιεύμα της εφημρίδας ΠΑΡΟΝ που προειδοποιεί για τις βλέψεις Καμίνη



ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ + ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ = Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ REAL ESTATE

Συμπαραστάτες στις επιδιώξεις Καμίνη οι...

Το "φαινόμενο" Έλληνες. Οι φονείς των αυτοκρατοριών.

Οι Έλληνες είναι μια μοναδική περίπτωση ανάμεσα στους λαούς. Ως λαός μοιάζουν με ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο έχει φάσεις ύφεσης και έξαρσης. Ένα φαινόμενο, που μοιάζει με τη φωτιά. Με τη φωτιά, που είναι απόλυτα ελεγχόμενη μέσα σε ένα λυχνάρι και απόλυτα ανεξέλεγκτη, όταν αρχίζει και καίει τα πάντα στο διάβα της. Αυτό το φαινόμενο, αν δεν ελεγχθεί από το σύστημα εξουσίας εγκαίρως, μπορεί να το καταστρέψει ολοσχερώς.

Mιλάμε για...

"Στο ψιλό" έχουν πάρει οι Ρώσοι τους Αμερικάνους για το θάνατο του Μπιν Λαντεν

Ο πιο σκληρός τρομοκράτης του κόσμου, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, σκοτώθηκε και δεν συνελήφθη, γιατί δεν θα παρουσίαζε κανένα ενδιαφέρον, αν ήταν ζωντανός, όπως δήλωσε ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, Ντμίτρι Ρογκόζιν.

Ερωτηθείς, γιατί ο Μπιν Λάντεν δεν συνελήφθη ζωντανός, απάντησε στην εφημερίδα Izvestiya: "Προφανώς, κανείς δεν χρειαζόταν ζωντανό τον Μπιν Λάντεν"

Καμμένος: "ο ΓΑΠ λειτουργεί ως έμμισθος μπροκερ των διεθνών τοκογλύφων ακολουθώντας σχέδιο παράδοσης της χώρας"

Τελικά ποιός λέει αλήθεια...;!

Κορυφαίο βίντεο από το taxalia
Από τον Ιούνιο του 2009 (ίσως και προγενέστερα), το ΔΝΤ έκανε ευθείες επαφές τόσο με τον Καραμανλή όσο και με τον Παπανδρέου. Από τον πρώτο έφαγε “πόρτα”, ο δεύτερος ήταν ήδη με ανοιχτές αγκάλες.
Άρα ο Στρως Καν παραμύθιαζε με τις δηλώσεις του, ή μάλλον έκανε την δουλειά του. Όπως είχαμε πει λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του μνημονίου, όποιος δανειστής πετύχει μία τέτοια σύμβαση, το επόμενο πράγμα που αναμένει, είναι η πτώχευση του “πελάτη” για να πάρει όλα τα περιουσιακά τζάμπα. Εκεί ακριβώς έγκειται και η δήλωση του Στρως Καν.
olympia.gr

«Διζωνική Εκτέλεση της Κυπριακής Δημοκρατίας 1955- 2011»

Στις 15 Απριλίου 2011 το προσφυγικό Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια και το ΚΥΚΕΜ (Κυπριακό Κέντρο Μελετών) διοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου της ερευνήτριας/συγγραφέως και δημοσιογράφου κας Φανούλας Αργυρού με τίτλο « Διζωνική Εκτέλεση της Κυπριακής Δημοκρατίας 1955-2011», που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Αδράστεια στην Λεμεσό (www.adrastia.com.cy).
Η αίθουσα εκδηλώσεων της «Αδούλωτης Κερύνειας»...

Στην "Καθημερινή" ξέρετε να μετράτε...;

Διαβάζουμε στο site της εφημερίδας του Αλαφούζου...
Χθες ώρα 9μ.μ.
"Πορεία διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας περίπου 100 μέλη της Χρυσής Αυγής μπροστά στο παλιό υποκατάστημα της Marfin Bank στη Σταδίου, όπου πέρυσι έχασαν τη ζωή τους 3 υπάλληλοι."

"100 άτομα" ;!;!
Για να ξαναδούμε προσεκτικά τις φωτογραφίες....

Προσαγωγές για τη δολοφονία των αστυνομικών στο Ρέντη

 Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, μετά από επιχείρηση σε Ανάβυσσο και Άνω Λιόσια. Οι προαχθέντες φέρονται να συμμετείχαν στη δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη στις αρχές Μαρτίου.

Γ. Καρασμάνης για το σχέδιο εκποίησης της ΕΒΖ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDOYp_gesXC1VCSCfAlbTL6IBoQ_xCkiW5QvKpW6Htu2k2XhqypBv8BFzUEnCL51HeOFB445yyIOoMTnxgLLm5osYXgwRf9xvCTNh1cZmAVimb9AfAs-IwxiF8xTZJHeLBQU_UPnAAxigo/s1600/images.jpg«Σε πλήρη απαξίωση οδηγεί την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ) η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και της διορισμένης από αυτήν διοίκησης της ATEbank, καθώς τα 2 από τα 3 εργοστάσια της ΕΒΖ, σε Σέρρες και Ορεστιάδα, κινδυνεύουν άμεσα με λουκέτο.

Η «περίεργη» εμμονή στην πολιτική των χαμηλών τιμών για τη φετινή σοδειά τεύτλων – τη στιγμή που οι διεθνείς τιμές της ζάχαρης βρίσκονται στα ύψη – αποθάρρυνε μεγάλη μερίδα παραγωγών να ασχοληθεί με την τευτλοκαλλιέργεια, με συνέπεια...

Ας μας σώσει κάποιος... Ο Παπουτσής υπέρ της συνθήκης της Σένγκεν

 Δεν θα μπορούσαμε να περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο Υπουργό... Έχει ιστορικό προηγούμενο στην λαθρομεταναστολαγνεία
Είναι μ@λ@κες οι Γάλλοι και οι Γερμανοί που θέλουν να αναθεωρηθεί...

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, μιλώντας, την Πέμπτη, στη Βουλή, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η Ελλάδα δεν μπορεί -κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη- να αποδεχθεί την επαναφορά της προενωσιακής περιόδου, σχετικά με τη συνθήκη Σένγκεν, όπως και τον περιορισμό της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών, μελών-χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των χωρών της Ζώνης Σένγκεν
 

Έρχεται...

Δέκα εκατομμύρια Έλληνες….
Και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την χώρα που θέλουν να λέγονται Έλληνες και να έχουν και γνώμη…..
Να παίρνουν στις πλάτες τους ένα ολόκληρο έθνος και μια ιστορία χιλιάδων ετών και να την ξεφτιλίζουν…..
Ανώριμοι καρπαζοεισπράκτορες……..  ακόμα δεν καταλάβατε ότι σας κοροϊδεύουν;
Ακόμη δεν...