Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Για τα ξεφτιλισμένα κανάλια των νταβατζήδων το πρόβλημα είναι οι… “ακροδεξιοί”! και όχι η αγριότητα των δολοφόνων λαθρομεταναστών;

Πριν λίγο, ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΚΑ – το Νο1 δεκανίκι της κυβέρνησης του μνημονίου και της προδοσίας – είχε ζωντανή σύνδεση με την πλατεία Βικτωρίας. Και εκεί που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα εις βάρος ενός συμπατριώτη μας, η ανεκδιήγητη δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: “Αυτή τη στιγμή μέλη ακροδεξιών οργανώσεων επιτίθενται σε αλλοδαπούς… εκτυλίσσονται σκηνές βίας κ.ο.κ.”. Επί πέντε λεπτά, γινόταν αναφορά στη… ρατσιστική βία που ασκούν οι Έλληνες κατά των ξένων. Ντροπή και αίσχος! Τα κανάλια των νταβατζήδων, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ξεπέρασαν κάθε όριο. Έλληνες δολοφονούνται έξω από τα σπίτια τους για...

Προκλητική δήλωση του μογγόλου Πρόεδρου κόμματος. "Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι Τουρκικά νησιά"..

Αισχρή δήλωση και για την Ελληνική σημαία και τα Ιμία.
Το Υπ.Εξ. κοιμάται όρθιο για ακόμη μια φορά 
Με αυτούς τους ανθρώπους θα πρέπει εμείς δηλαδή να αισθανόμαστε "φίλοι"

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Namik Kemal Zeybek, δήλωσε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμοκονήσι και το Αγαθονήσι, για τα οποία ανέφερε πως ανήκουν στην Τουρκία!
Και όμως, ειπώθηκε και αυτό...

"Τα δύο νησιά βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδας και η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραμένει σιωπηλή", τόνισε.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως....

Ρε Σαμαρά θα μας εξηγήσεις τι δουλειά έχει ο Γεροντόπουλος σε Τουρκοπρακτόρικη εκδήλωση, μαζί με Σκοπιανούς, Αλβανούς, στο Μέγα Δέρειο;

 Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάντε τέτοιες μαλ... και θα δείτε τι ποσοστά θα πάρετε.. Είστε τόσο ηλίθιοι για καταλάβετε ότι δημόσιες σχέσεις με εν δυνάμει εχθρούς, ΔΕΝ γίνονται; Ή ξαφνικά η ιδέα της εξουσίας στρογγυλοποίησε και τις καθαρές εθνικές θέσεις του Σαμαρά;
 
Αφού πέτυχε το προξενείο Κομοτηνής -με τη σύμπραξη χριστιανών αυτοδιοικητικών του νομού- την απομάκρυνση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου από το Μέγα Δέρειο, πάτησε τώρα γερά το πόδι του εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκόφωνου περιοδικού Rodop Rüzgârı,

Πιπιλή, θυμήθηκες να εμφανιστείς τώρα που η οργή και αγανάκτηση αρχίζει να γιγαντώνεται;

Επειδή διαβάσαμε μια ανακοίνωσή σου στο taxalia, εμείς σου απαντάμε πως αν τολμήσετε να δείτε το θέμα της δολοφονίας του Έλληνα πατέρα καιροσκοπικά, "θα σας πάρει και θα σας σηκώσει..."
Γιατί δεν ξεχνάμε πως αποκαλούσες τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα που μάχονται για να αποφύγουν τις ίδιες ακριβώς καταστάσεις..

Οπότε κάθε σου ανακοίνωση θα έχει τη "ρετσινιά" της προηγούμενης 'δράσης' σου...
Ξεκαθαρείστε τις θέσεις σας στη ΝΔ για ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα και προβλήματα των Ελλήνων πολιτών της Αθήνας και της Πατρίδας.
Τέλος.... Η ανοχή έχει και τα όριά της...

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο ΠΑΠ.. Πανηγυρίζει το Υπουργείο του όταν το έλλειμμα έχει αυξηθεί κατά 4,5% από τον στόχο για το πρώτο 4μηνο και 13,5% από το αντίστοιχο διάστημα του 2010

 Ενώ και τα έσοδα παρουσιάζουν πτώση κατά 1,888 δις ευρώ και ο προϋπολογισμός μοιάζει να βρίσκεται εκτός τροχιάς

Αλλά αυτό δεν πτοεί τον μέγιστο ΠΑΠ να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι "το έλλειμμα κινείται στους στόχους του προϋπολογισμό.."

Ακολουθεί και η είδηση από την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών μαζί με τα στοιχεία:

Αν και πρασινοφρουρός Θέμος Αναστασιάδης τα 'χώνει' στην κυβέρνηση, φανταστείτε την οργή των υπολοίπων

Μας σφάζουν μέσα και έξω

Γράφει ο  Θέμος Αναστασιάδης
Ενώ η κυβέρνηση δίνει κουτσά-πολύ στραβά, τη μάχη της Ελλάδας στο εξωτερικό, την έχει χάσει προ πολλού στο εσωτερικό. Γιατί εκτός απ’ την αξιοπρεπή διαβίωση που τίθεται υπό αμφισβήτηση, χάνεται ακόμα και το συνταγματικό δικαίωμα της απλής επιβίωσης αν βγεις μόνος σου στον δρόμο.
Όπως συνέβη στον 44χρόνο που σφάχθηκε άγρια πέντε το πρωί από τρεις αλλοδαπούς ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει. Για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε τη ζωή που δεν θα δει ποτέ...
Όπως επίσης το...

Πα.Σο.Κ. και αξιοκρατία... Λέξεις "ταυτόσημες"

Tην τοποθέτηση της κυρίας Κωνσταντίνας Μπέη στη θέση της Γενικής Γραμματέως Τουρισμού ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Η κα Μπέη, πτυχιούχος Νομικής και Διεθνών Σχέσεων, ήταν επί πολλά έτη Αντινομάρχης και διετέλεσε Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς από το 2007 μέχρι το τέλος του 2010.

Έγκριση επενδυτικών σχεδίων για πίστα «Φόρμουλα 1», στην Αχαΐα

 Οι φήμες που θέλουν την Τίνα Μπιρμπίλη να ασκεί "βέτο" λόγω περιβαλλοντολογικών συνθηκών, ελέγχονται, ως απόλυτα.. ακριβείς
Εγκρίθηκε από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας επένδυση που αφορά τη δημιουργία πίστας αγώνων διεθνών προδιαγραφών, στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων του προηγούμενου νόμου για τις ιδιωτικές επενδύσεις (3299/2004), εγκρίθηκε από το τμήμα αξιολόγησης και ελέγχου επενδύσεων το επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.».
Η επένδυση της...

Επιχείρηση "σκούπα" χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας από την Αστυνομία

 Ε, και..;! Αποτελεσματικότητα υπάρχει..;
Για το κέντρο της Αθήνας ούτε βοθροσωλήνας δεν φθάνει...ποιά σκούπα...

Σε 11 συλλήψεις και 534 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο νέας επιχείρησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις, δύο για κλοπή, τέσσερα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ένα άτομο για πλαστογραφία.

Η αποκάλυψη της ΔΑΠ για τις μεθοδεύσεις Διαμαντοπούλου


Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας, Νίκος Μπατσικούρας, σε ανάρτηση μέσο του blog της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η αποκάλυψη σχετίζεται με το γεγονός πως απ΄ τα σχέδια που κύκλοι του Υπουργείου Παιδείας διαρρέουν στον τύπο, σχετικά με τον επερχόμενο «Καλλικράτη» στην Ανώτατη Εκπαίδευση, διαφαίνεται πως η πολιτική ηγεσία αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά Ιδρύματα που βρίσκονται σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες.

Η...

Φερθείτε σαν απατημένος σύζυγος...

Εθνικά…..
Εκεί που κάθεστε αμέριμνοι και νομίζετε ότι  ο Γιωργάκης σώζει την Ελλάδα σκάει η βόμβα…..
Ο Γιωργάκης ενώ κέρδισε  τις εκλογές λέγοντας το περίφημο «Λεφτά υπάρχουν» και όλοι περιμένουν να πάρουν τις αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό εμφανίζεται  το ΔΝΤ και τα αντιλαϊκά μέτρα ……..
Και το κερασάκι…… Ο Στρος Καν μιλάει για υπόγειες συνομιλίες και επαφές με τον Γιωργάκη μήνες ολόκληρους πριν …..όλα καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος….. κι όμως….. το ΠΑΣΟΚ  έχει ακόμα στις δημοσκοπήσεις 20 %……
Νοιώθετε προδομένοι; Νοιώθετε...

Εκτός ελέγχου οι πράκτορες στη Θράκη

Είναι ν΄απορεί κανείς με την αδιαφορία και την (αδικαιολόγητη) ανοχή τουλάχιστον δύο υπουργών της κυβέρνησης που κατάγονται και εκλέγονται στη Θράκη. Αναφερόμαστε στους κ.κ. Πεταλωτή και Ξυνίδη. Οι προκλήσεις των "σκληρών προξενικών κύκλων" της περιοχής ξεπερνούν κάθε όριο και σε οποιαδήποτε άλλη οργανωμένη χώρα θα είχαν υπάρξει σοβαρές αντιδράσεις και επιπτώσεις. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα!
Τελευταίο παράδειγμα που δείχνει ότι το μέτρο έχει χαθεί στη Θράκη είναι η "ανακοίνωση" ενός δημοσιογράφου, Το όνομά του Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ. Ασφαλώς γνωστός στους κ.κ. Ξυνίδη και Πεταλωτή. Ο κ. Ντεντέ λοιπόν εξέδωσε... ανακοίνωση -ως τι άραγε;- στην οποία μας... μαλώνει γιατί έχουμε το "θράσος" να γιορτάζουμε στις 14 Μαΐου την απελευθέρωση της Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό. Διαβάστε και θαυμάστε θράσος και επίδειξη αλαζονείας:

Έχει μετατραπεί η Ηγουμενίτσα σε παραγκούπολη λαθρομεταναστών και η πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα

Είτε με λεωφορεία του ΚΤΕΛ είτε οδικώς από την Εγνατία και την παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας
Καθημερινά πάνω από 200 με 250 λαθρομετανάστες φτάνουν στην πόλη με την αισιοδοξία ότι θα κατορθώσουν να μπουν σε ένα πλοίο που θα τους οδηγήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη

Φτάνουν συνεχώς και νέοι μετανάστες στην Ηγουμενίτσα, είτε με λεωφορεία του ΚΤΕΛ είτε οδικώς από την Εγνατία και την παλαιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας. Έτσι άρχισε να...

Ι.Βρούτσης : Με πρακτικές προκλητικών διευκολύνσεων η μάχη κατά της φοροδιαφυγής καθίσταται άπιαστο όνειρο».



αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών στο συνέδριο της Οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια -Ελλάς», ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το 91% των Ελλήνων θεωρεί ψεύτη και απατεώνα τον ΓΑΠ...

Εντούτοις τον θεωρεί καλύτερο κυβερνήτη, πιο αποτελεσματικό και του ξαναδίνει την εξουσία αν γίνουν εκλογές...
Είναι η πιο σημαντική κάρτα της χθεσινής δημοσκόπησης της GPO..

Ποιά πρόθεση ψήφου και ποίος καταλληλότερος.
Οι Έλληνες έκαναν το πρώτο βήμα για να ξυπνήσουν από το λήθαργο.
Επιτέλους καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν ψέυτη, απατεώνα πρωθυπουργό που τους ξεγέλασε, δόλια, πριν τις εκλογές για να έρθει στην εξουσία και να υπογράψει το κατοχικό μνημόνιο, με την αρωγή των εγχώριων και ξένω νταβατζήδων..
Το επόμενο βήμα είναι...

Το Olympia.gr σπάει όλα τα κοντέρ επισκεψιμότητας... 18ο στη wordpress και συνεχίζει..

Συγχαρητήρια αδέρφια...
και εις ανώτερα..
διαβάστε πως γιορτάζουν τη μεγάλη τους επιτυχία..

Δεν πάει άλλο..!!!Φτάνει... Πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε για να εξαγνυστεί το κέντρο της Αθήνας από τους δολοφόνους λαθρομετανάστες και τις συμμορίες...

Έναν ακόμη νεκρό θρηνεί η Ελλάδα...
Είχε το "θράσος";! να έχει κάμερα μαζί του για να πάει να βιντεοσκοπήσει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο να φέρνει στον κόσμο το παιδί του..

Οι εγκληματίες, δολοφόνοι, λαθρομετανάστες, κρετίνοι όμως του επιφύλαξαν μια έκπληξη..
3 άτομα του επιτέθηκαν και επειδή αντιστάθηκε τον δολοφόνησαν.
Το παιδί του δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του γιατί "τόλμησε", να κρατάει πάνω του προϊόν αξίας μεγαλύτερης από τη δική του τη ζωή, με τον τρόπο σκέψης των απολίτιστων, μογγολόσπορων.
Φροντίστε να μας οδηγήσετε στην αυτοδικία ρεμάλια της πολιτείας...

Ο ΓΓ του ΟΗΕ στηρίζει διεξαγωγή έρευνας για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων στο Κόσοβο

 Να τι έκαναν οι "διεθνιστές" και οι "φιλειρηνιστές", μαζί με τους συμμάχους τους, σε ακόμη μια περιοχή που ήθελαν να...σώσουν!

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, προώθησε στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το αίτημα της Σερβίας να αρχίσει ο διεθνής οργανισμός έρευνα για τις αναφορές στην έκθεση για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων στο Κόσοβο του ειδικού εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντικ Μάρτι και ταυτόχρονα στήριξε την ανεξάρτητη έρευνα.
«Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ τη...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, αρχίζει ο «μαραθώνιος» των πανελλαδικών εξετάσεων με τους υποψήφιους να χάνονται μέσα σ’ έναν όγκο πληροφοριών που πρέπει να αφομοιώσουν. Το «κλειδί» της επιτυχίας για την εισαγωγή σε κάποιο ανώτατο ή ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα, κατά τους εκπαιδευτικούς είναι ο σωστός προγραμματισμός του χρόνου.
Η φιλόλογος Πωλίνα Τσιαμπούση, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, επισημαίνει ότι «σε αυτό το σημείο η οργάνωση του χρόνου είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ένα σχέδιο ανάλογα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους και να μην παρεκκλίνουν από αυτό. Σημαντικό είναι να...

ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ, Πρώην Υπουργός

Η ταυτότητα των Μακεδόνων ως Ελλήνων, πλην των γνωστών αδιάψευστων ιστορικών στοιχείων (επιγραφές, ευρήματα αρχαιολογικών χώρων, κείμενα αρχαίων ιστορικών Ελλήνων, Εβραίων, Ρωμαίων κτλ) επιβεβαιώνεται και από μία επιγραφή του 267 π.Χ. (φωτογραφία της οποίας μου έστειλε ο κ. Σταύρος Χατζής, Συνταξιούχος Αστυνομικός, που παρακολουθεί το θέμα της Μακεδονίας) η οποία βρέθηκε στην Αίγυπτο και αναφέρεται σε αθλητικούς αγώνες, που έγιναν στα δωδέκατα βασιλικά γενέθλια. Οι αθλητές που αναφέρονται ότι αγωνίστηκαν, χαρακτηρίζονται από τον τόπο καταγωγής τους (Θραξ, Μακεδών, Σάμιος κτλ.), δηλαδή από τον ενιαίο Ελληνικό γεωγραφικό χώρο. Συνεπώς...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ !

"Ολα ξεκίνησαν με το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" του ΓΑΠ, περάσαμε στο "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ" του ΛΟΒΕΡΔΟΥ" και καταλήξαμε στο "ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ" της ΚΑΤΣΕΛΗ....

Αφού λοιπόν καλό μου κουνελάκι δεν υπάρχει ΣΑΛΙΟ, γιατί τα έξοδα της κυβέρνησης είναι ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ????

ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"???????
(Τα παρακάτω που θα διαβάσεις είναι ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ απο τα ποσά τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες κι έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο)..

Καλά να πάθουμε...

Επειδή δεν κρυβόμαστε, είχαμε πει ότι οι πληροφορίες, από την Κυριακή, μας έδειχαν ότι η ΝΔ προηγείται του Πα.Σο.Κ. με περίπου 1%...
Για κακή μας τύχη δεν είχε κωδικοποιηθεί και το τελευταίο δείγμα της δημοσκόπησης που περιελάβανε το 40% των πολιτών της Αθήνας και ένα περίπου 15% από την υπόλοιπη Ελλάδα..
"Ανατροπές" λοιπόν..
Αλλά και πάλι κάτι λείπει από τη δημοσκόπηση που θα το πούμε άλλη στιγμή