Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2011

Σημίτης: Αρχιερέας της διαπλοκής και με τη βούλα πλέον

  • "Είπα μόνο το ένα τρίτο απ’ όσα ξέρω", φέρεται να είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η βόμβα που έριξε την Παρασκευή στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των πορισμάτων της Εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, ασφαλώς και δημιουργεί νέα δεδομένα. Και σίγουρα, αν το πολιτικό σύστημα δεν θέλει για άλλη μια φορά να φανεί ότι κουκουλώνει, επιβάλλεται μια νέα, ενδελεχής έρευνα για τον -πραγματικό- ρόλο και τις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο σκάνδαλο της Siemens.
Η αποκάλυψη των...

Μα πόσο ανθέλληνες, γραικύλοι μπορεί να είναι οι πολιτευτές του ΑΚΕΛ..

 Ντροπή... Τίποτε άλλο... 
Μετά φταίνε οι κακοί "ακροδεξιοί" και οι "εθνικιστές" που λένε πως οι Αριστεροί του ΑΚΕΛ είναι προσκυνημένοι

Ο ΓΓ του κομουνιστικού κόμματος της Κύπρου, του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού προσπαθώντας να υπερασπιστεί την εκ περιτροπής προεδρία που ο Δημήτρης Χριστόφιας χάρισε στους τούρκους (χωρίς να ρωτήσει κανένα), έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Μας ενοχλεί γιατί θα είναι Τ/κ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για δύο χρόνια; Δεν θα ήθελα να έχω έναν δεξιό Ε/κ για πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα προτιμούσα να έχω έναν αριστερό Τουρκοκύπριο».
Σε αυτό το απίστευτο σημείο έχει φτάσει ο...

Για να μην σας παραμυθιάζουν με τις κρυφές δημοσκοπήσεις...

Λοιπόν, διαβάζουμε στο parapolitika.gr, το οποίο είναι από τα λεγόμενα 'καλά πληροφορημένα', επί των θεμάτων της ΝΔ, sites, πως η ΝΔ, σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση παίρνει "κεφάλι" στο υπόλοιπο Αττικής, βρίσκεται πίσω μόλις με 3 μονάδες από το Πα.Σο.Κ. στη Β' Αθήνας, χάνει για ελάχιστα στην Α' και Β' Πειραιά και προηγείται και στην Α' Αθηνών.
Μάλιστα εμφανίζεται και ο τίτλος "Η ΝΔ πήρε κεφάλι στην Αττική"
Επειδή προφανώς το παραπάνω είναι διαρροή από τη Συγγρού, θα τους τη χαλάσουμε λίγο, όχι τίποτε άλλο, αλλά την παραπληροφόρηση την καταδικάζουμε..
Η δημοσκόπηση του επικαλλούνται οι συντάκτες έγινε για να δουν την απήχηση του "Ζάππειο 2" στην Αττική και παρεπιπτόντως έκαναν και την ερώτηση τι κόμμα ψηφίζουν οι ερωτηθέντες.
Ε, λοιπόν, όντως η ΝΔ στην Α'Αθήνας...

"ΓΙΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ" και συνεργασία ΗΠΑ-Ισραήλ για αποτροπή στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

 Δύο ειδήσεις που καταδεικνύουν τις πρακτικές των "ανθρωπιστών και των φιλειρηνιστών"

 "Το Ισραήλ κατηγορείται ότι εκβιάζει πολίτες στη Γάζα, προκειμένου να γίνουν συνεργάτες του. Πολλοί Παλαιστίνιοι υποστηρίζουν ότι είναι "παγιδευμένοι" και, συνήθως, τους επιτρέπεται να φύγουν, από την πατρίδα τους, με τη συμφωνία να γίνουν πληροφοριοδότες της ισραηλινή αντικατασκοπίας.

Συνήθως, στοχεύουν σε αρρώστους και αβοήθητους, στερώντας τους την υγειονομική περίθαλψη, αν δεν γίνουν στρατιώτες για την "άλλη" πλευρά, ως μέρος του τελευταίου όπλου του πολέμου.

"Χρειαζόμουν επείγουσα χειρουργική επέμβαση των ματιών, που δεν μπορούσε να γίνει εδώ στη Γάζα. Έπρεπε να....

Ρε "Ταρζάν" πόσο ΠΑΡΑ-πληροφοριοδότης μπορεί να είσαι και προβοκάτορας;

Διαβάζουμε σε όλα τα δημοσιογραφικά sites την είδηση..
"Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα ένας μετανάστης έπεσε θύμα ένοπλης κλοπής στην Αριστοτέλους 61, στον Άγιο Παντελεήμονα από δύο άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις έως τώρα μαρτυρίες κρατούσαν όπλα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία συνέλεξε πληροφορίες που αναφέρουν πως οι δύο ένοπλοι δράστες έχουν βαρύ οπλισμό και έχουν βρει καταφύγιο σε ένα παλιό οίκημα στη συμβολή των οδών Φυλής και Σμύρνης."


Πάμε να δούμε τι γράφει και ο γνωστός προβοκάτορας "Ταρζάν"

Πόσο μπορεί να χαίρονται οι κάτοικοι των Αθηνών που ψήφισαν και έχουν δήμαρχο τον Καμίνη

 Μπράβο ξεφτιλισμένοι, γραικύλοι...
Τι φοβηθήκατε ρε αχρείοι..; Μη σας πούνε "φασίστες" και "ακροδεξιούς" επειδή θα υιοθτούσατε μια πρόταση του Μιχαλολιάκου;
"Δημοκράτες" μόνο στα λόγια είστε...
Διαβάζουμε "Αρνήθηκε ο Καμίνης να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Μανώλη Καντάρη"
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Ν. Μιχαλολιάκος, πρότεινε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις Μνήμην του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη. Το δημοτικό Συμβούλιο αρνήθηκε και δημιουργήθηκε νέα ένταση.

Ανάφλεξη στις σχέσεις Ρωσίας Ιαπωνίας για τις Νήσους Κουρίλες

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Τόκιο εκλήθη σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών όπου του επιδόθηκε διαμαρτυρία για την επίσκεψη που έκαναν το Σαββατοκύριακο Ρώσοι αξιωματούχοι σε διαφιλονικούμενα νησιά στο βόρειο τμήμα της ασιατικής χώρας.
Ο Ιάπωνας ΥΠΕΞ Τακεάκι Ματσουμότο επέδωσε...

Συνεχίζεται το φασιστικό ντελίριο από τα ορφανά του σοσιαλφασισμού. Καραμέρος: “Μήπως του την έστησαν”;

 Ένα βαθύπλουτο φασιστικό κάθαρμα που βιάζει λαούς και ταΐζει εγκληματίες δημοσιογράφους (μεταξύ των άλλων εγκληματιών), συλλαμβάνεται διότι κακοποιεί σεξουαλικά και χτυπά μειονοτική εργάτρια Αφρικανικής καταγωγής.
Στην Ελλάδα, ο “δημοσιογράφος” Καραμέρος αναρωτιέται με το γνώριμο γλοιώδες ύφος φασιστικής συνωμοσιολογίας:
“Μήπως του την έστησαν;;;”
Στην σοσιαλφασιστική Ελλάδα βλέπετε,

Ποιός αρχηγός κράτους είπε πως οι ΗΠΑ κρατούσαν όμηρο τον Μπιν Λαντεν και τον δολοφόνησαν για λόγους "εσωτερικής πολιτικής"

 Σιγά που θα πιστέψουμε τον "Συνωμοσιολόγο" και όχι τα παγκοσμίου εμβέλειας δίκτυα CNN, ABC και τη CIA
Οι ΗΠΑ κρατούσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν "για αρκετό καιρό", πριν αποφασίσουν να σκοτώσουν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα "για λόγους εσωτερικής πολιτικής", δήλωσε ο...

Πάντα "δημοκρατικά" το Ισραήλ πυροβολεί κατά σκαφών και αποκλείει τη Δυτική Όχθη,

 Το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό έριξε προειδοποιητικά πυρά στο σημείο που έπλεε πλοίο από τη Μαλαισία, το οποίο μετέφερε οικοδομικά υλικά στη Γάζα, αναγκάζοντας το να στραφεί προς τα αιγυπτιακά χωρικά ύδατα, ανακοίνωσε η οργάνωση που έχει ναυλώσει το πλοίο.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την παράταση κατά 24 ώρες του αποκλεισμού της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης μέχρι σήμερα αργά το βράδυ (24:00 ώρα Ελλάδος), μετά τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν το θάνατο 12-13 ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων χθες Κυριακή στη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων της «Νάκμπα» .
Το μέτρο λήφθηκε σύμφωνα με τις εντολές του υπουργείου Άμυνας και σε...

Καταγγελία για την Απογραφή

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να πάρει μια καταγγελία που διακινείται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο (blogs και social media), ενός εκ των Τομεαρχών που είναι τοποθετημένοι από την ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή...
Ο εν λόγω τομεάρχης καταγγέλλει την ΕΛΣΤΑΤ ότι αδιαφορεί για τους υπαλλήλους που απασχολεί στην απογραφή αναφορικά με τον τρόπο αποπληρωμής των χρημάτων που έχουν να λαμβάνουν.


Αναλυτικά η καταγγελία :

Όλα τα άπλυτα του Στρος Καν στη φόρα... Γαλλίδα συγγραφέας τον μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση

 Οι πληροφορίες που θέλουν τους ΓΑΠ - ΠΑΠ να πηγαίνουν για μάρτυρες υπεράσπισης του Στρος Καν ελέγχονται ως απολύτα ακριβείς.
Μια Γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, η Τριστάν Μπανόν, η οποία υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί το 2002 σεξουαλική επίθεση από τον Ντομινίκ Στρος-Καν, «εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση», ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της, ο Νταβίντ Κουμπί.
«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να καταθέσουμε μήνυση. Δουλεύω μαζί της», δήλωσε ο Κουμπί για την πελάτισσά του.

Τι έλεγε το νέο αφεντικό του ΔΝΤ, Λίπσκι, για το ευρώ κα την ανάμιξη του ΔΝΤστην Ελλάδα

Βρήκαμε την επόμενη δουλειά του Στρος Καν στην Ελλάδα

Το'χει ο άνθρωπος (λέμε τώρα...)

Το βίντεο της αναπαράστασης της απόπειρας βιασμού της καμαριέρας από τον Στρος Καν

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι Ιάπωνες...

Ποιός είναι ο John Lipsky, το νέο αφεντικό του IMF ?


 Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι κοινό έχουν Στρος Καν και Λιπσκι;
Όποιος το βρει κερδίζει 'διαρκείας' στη συναγωγή των Αθηνών και μια προσκληση για να παρακολουθήσει μια 'συνεδρία' σε Μασωνική Στοά.
Επίσης πρέπει να ξέρετε πως σαν σωστός νεοταξίτης έχει συμμετάσχει και σε ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Πριν από λίγο, το ΔΝΤ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο δεύτερος στην ιεραρχία του, ο Τζον Λίπσκι, θα αναλάβει τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου του παγκόσμιου αυτού θεσμού, λόγω της απουσίας του επικεφαλής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

Ο John Lipsky, είναι γόνος Εβραϊκής οικογένειας της Αϊόβα των ΗΠΑ και ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή γενικού διευθυντή του ΔΝΤ την 1-9-2006.
Πρν τη θητεία του στο ΔΝΤ, διετέλεσε αντιπρόεδρος της μεγάλης Εβραϊκής εταιρείας JPMorgan Investment Bank.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως...

Αναστολή λειτουργίας για το ΕΜΠ

Πως το έλεγε ο ΓΑΠ προεκλογικά... "Πρωταρχικός μας στόχος η παιδεία.."..για την καταστρέψουν..
Μετά την Αρχιτεκτονική σχολή και τη Σχολή Καλών Τεχνών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, τον κώδωνα του κινδύνου επισείει και η πρυτανεία του Ε.Μ.Π.Σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρεται στα «εκρηκτικά» προβλήματα του ιδρύματος και συγκεκριμένα αναφέρεται στις «δραστικές περικοπές χρηματοδότησης, την αναστολή της λειτουργίας ερευνητικών προγραμμάτων και υποτροφιών, την αναστολή των εξελίξεων μελών ΔΕΠ, τη δραματική μείωση της αναπλήρωσης των συνταξιοδοτούμενων, την....

Η πρώτη φωτογραφία από τη σύλληψη του Στρος Καν και η παραπομπή του σε δικαστήριο

Δεν απολαμβάνει διπλωματικής ασυλίας ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν απέναντι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Τζον Γκρίμπελ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο Στρος-Καν μεταφέρθηκε από τη μονάδα ειδικών θυμάτων, στο Χάρλεμ και θα προσαχθεί στις 10:30 ώρα Νέας Υόρκης σε δικαστήριο στο Νότιο Μανχάταν, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.
«Ο δικαστής θα αποφασίσει αν ο Στρος-Καν θα αποφυλακιστεί με εγγύηση και με ποιές προϋποθέσεις», κατέληξε ο Γκρίμπελ.

Ο βιασμός της Ελλάδας θα τιμωρηθεί ποτέ;;;

Γράφει η Σοφία

Ο γιατρός με τον ΔοΝηΤή συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να το σκάσει από τις ΗΠΑ μετά την απόπειρα βιασμού. Και ακόμα δεν έχουν φτάσει στην δημοσιότητα αποδείξεις του εγκλήματός του(αλλά για να τον συλλάβουν υπάρχει θέμα και παρελθόν ανάλογων πράξεων). Για τα μαρτύρια της Ελλάδας και το προσυμφωνημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα υπάρχουν βουνά αποδείξεις και συνέπειες στο κορμί της. Μαντάμ και νταβατζήδες και ό,τι κατακάθι υπάρχει επί γης την παίζουν στα ζάρια, χρόνια την...