Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 19, 2011

Πολιτική συναίνεση: οδικός χάρτης για Εθνική καταστροφή

Δεν είναι παράξενο αυτό.  Η συναίνεση   των πολιτικών δυνάμεων βοηθάει, τότε και μόνον τότε, όταν εκφράζουν το λαό. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι  κοροϊδία, ή όπως σε μας,  οδηγεί σε Εθνική καταστροφή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και στην Ευρώπη, μιλούν για πολιτική,  και όχι για κοινωνική συναίνεση. Γιατί όλοι γνωρίζουν πως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν εγκρίνει την σημερινή πολιτική. Όταν λοιπόν οι Ευρωπαίοι ‘σωτήρες’ μας,  μιλούν για πολιτική συναίνεση, το μόνο που εννοούν είναι  να...

Γιατί τα ΜΜΕ μουγγάθηκαν: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στόχος της Σέχτας στην Πεύκη;


https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=f25c2c6351&view=att&th=1300909ddec52682&attid=0.1&disp=thd&zwΓιατί δε λένε τα κανάλια πως το… «πολιτικό πρόσωπο», το οποίο διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονικής ενέδρας των τρομοκρατών είναι ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής;

Από τα σημερινά δελτία ειδήσεων η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι η συμπλοκή της Πεύκης – με τραυματίες δύο τρομοκράτες και δύο αστυνομικούς – σχετίζεται πιθανότατα με… «πολιτικό πρόσωπο», το οποίο διαμένει πολύ κοντά στο σημείο ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Κανείς τους όμως δεν είπε...

Η αστυνομία συνέλαβε τους 2 Αφγανούς εγκληματίες - δολοφόνους του Μανώλη

Αναζητείται το άλλο κάθαρμα, ένας Πακιστανός που κυριολεκτικά έσφαξε τον συμπρατιώτη μας...
Πούλησαν την φωτογραφική μηχανή για 120 ευρώ..
Τόσο άξιζε η ζωή του Έλληνα Μανώλη....

Φωτογραφία του Στρος Καν πριν το δικαστήριο σε κατάσταση 'Νιρβάνα'...

Αν δεν είναι τυχαία η λήψη, μοιάζει ότι "τα έχει χαμένα"...

Ελληνική Γλώσσα. Σοφία, Μουσικότητα και Ακριβολογία

 Βολταίρος: "Είθε η Ελληνική Γλώσσα να γίνει κοινή όλων των λαών"

 Έλεν Κέλλερ  "Αν το βιολί είναι το τελειότερο μουσικό όργανο, τότε η Ελληνική γλώσσα είναι το βιολί του ανθρώπινου στοχασμού."

Ίμπν Χαλντούν (Ο μεγαλύτερος Άραβας ιστορικός) "Που είναι η γραμματεία των Ασσυρίων, των Χαλδαίων, των Αιγυπτίων; Όλη η ανθρωπότητα έχει κληρονομήσει την γραμματεία των Ελλήνων μόνον."

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ΄ αυτήν δεν υπάρχουν όρια.

(Μπιλ Γκέιτς)
Η Ελληνική και η Κινέζικη… είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).


Tο πρώτο μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε η Ελληνική γλώσσα ήταν η....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: O Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ!



Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Δείτε το βίντεο...

Με κλείσιμο απειλούνται δεκάδες φορείς προστασίας ανάπηρων παιδιών ανά τη χώρα

 Επισημάνσεις της Ευγενίας Τσουμάνη - Σπέντζα 
 Βουλευτού Επικρατείας - Νέα Δημοκρατία

«Η εγκατάλειψη των μη κυβερνητικών φορέων παιδικής προστασίας καταδεικνύει την αναποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας αλλά και την έλλειψη πολιτικής βούλησης για την αναδιοργάνωσή του». Αυτό τόνισε η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα η οποία..

«Προστασία» στη μαφία πλήρωνε ο Σ. Μπερλουσκόνι

 Διεφθαρμένος ο Μπερλουσκόνι...; Ποιός συκοφάντης τα λέει αυτά;
Ο μετανοημένος μαφιόζος Τζοβάνι Μπρούσκα, σε κατάθεσή του ενώπιον δικαστηρίου της Ρώμης, αναφέρθηκε στις σχέσεις του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι με το οργανωμένο έγκλημα.
«Ο Μπερλουσκόνι, στην δεκαετία του ογδόντα, κατέβαλλε εξακόσια εκατομμύρια λιρέτες το μήνα στην Κόζα Νόστρα ως υποχρεωτικό δασμό προστασίας», κατέθεσε ο Μπρούσκα. Το ποσό αντιστοιχεί σε τριακόσιες είκοσι χιλιάδες σημερινά ευρώ.
Πρόσθεσε ότι τα χρήματα του Μπερλουσκόνι καταβάλλονταν στους....

Οι μαρτυρίες των W. Churchill και D. Lloyd George για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


Και ένα πολύ καλό άρθρο, από τις καταγραφές των Γαλλικών αρχείων, για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τον μογγόλο -σφαγέα Κεμάλ
"Επιτέλους τους ξεριζώσαμε"

Η 19η Μαΐου έχει οριστεί ως ημέρα μνήμης για την γενοκτονία 350.000 Ελλήνων στην περιοχή του ιστορικού Πόντου από τις Κεμαλικές επαναστατικές δυνάμεις. Η ιστορία της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου δεν αποτελεί μια συρραφή επιπόλαιων διηγήσεων και θολών αναμνήσεων ηλικιωμένων, η ένα άθροισμα από Ελληνικές προπαγανδιστικές ιστορικές πηγές. Αντιθέτως είναι ένας συμπαγής συνδυασμός Τουρκικών, Αγγλικών, Γαλλικών, Ρωσικών διπλωματικών πηγών, δημοσιευμάτων των εφημερίδων της εποχής, επισήμων εκθέσεων επιτροπών, δηλώσεων Ευρωπαίων πολιτών που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της Τουρκικής εθνοκάθαρσης, η οποία περιέργως,

Γιατί ο ΠΑΟΚτσής βάζει πάνω από όλα την ομάδα του...

Απολαυστική φωτό που δείχνει την αφοσίωση των ΠΑΟΚτσίδων στην ομάδα τους...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.

Συντονιστείτε στο OLYMPIA.GR τις επόμενες ώρες, καθώς ακολουθούν ακόμη περισσότερες, σημαντικότατες αποκαλύψεις.

Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.

Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Justice Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.
Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Justice Partners:

Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του …ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση
Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
Διαβάστε και φρίξτε:

Ροκ Τραπαεζίτες


Dust Of Road

58 συλλήψεις λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας

Πλαστογραφία, ναρκωτικά, κλεπταποδόχοι, παρεμπόριο και άλλα...ωραία!
Φανταστείτε αν κάθε βράδυ, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που έχει ηρεμήσει λίγο η κατάσταση, πιάνουν 50+ άτομα για εγκληματικές πράξεις, τι γίνεται όλο το χρόνο..
Για κάντε τον υπολογισμό 365χ50(στην καλύτερη των περιπτώσεων)
Στη σύλληψη 58 ατόμων ανακοίνωσε ότι προχώρησε η αστυνομία ύστερα από επιχείρηση που διενεργήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 8 άτομα, για παράβαση του Ν. «περί Ναρκωτικών», ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, 30 για παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών» (διοικητική απέλαση), δύο για παράβαση του Ν. «περί παιγνίων», 8 για παράβαση του Ν. «περί Ηθών», 8 για «πλαστογραφία» κι ένα για «αντίσταση».
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν...

Ο Κουρής απειλεί με ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις τον ΓΑΠ και την Κυβέρνηση..

Του κλείνουν το κανάλι (ΑΛΤΕΡ)... Θα προσπαθήσει να τους 'κλείσει το σπίτι'... Χαρακτηριστικό σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυριανής..

Καστανίδη, αυτό το τραγούδι καλλιέργεί εχθροπάθεια; Κοτσαμπασιν.. Πόντος: Δεν Ξεχνώ

Δηλώσεις Δρούτσα για την 'γκριζοποίηση' του Φαρμακονησίου και Αγαθονησίου από τον Νταβούτογλου σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του wikileaks

Οι φήμες που θέλουν να τρέχει να αγοράσει νέα καλσόν ο Υπουργός Εξωτερικών είναι απόλυτως ακριβείς...
Οι φήμες πάλι που θέλουν την Ελληνική Κυβέρνηση να ανακυρήσσει ΑΟΖ στο Καστελόριζο ελέγχονται ως απόλυτως ΑΝανκριβείς..

"Ως θέμα αρχής θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση εμπιστευτικής διπλωματικής αλληλογραφίας είναι καταδικαστέα και υπονομεύει την άσκηση εξωτερικής πολιτικής"
"Ως προς το θέμα του Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου, ή οποιουδήποτε άλλου σημείου της ελληνικής επικράτειας ξαναλέω με εμφατικό τρόπο ότι...

Ο Μεντβέντεφ αμφισβητεί το θάνατο του Μπιν Λάντεν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ φάνηκε, σήμερα, να αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο Οσάμα μπιν Λάντεν έχασε τη ζωή του στη διάρκεια επιδρομή των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, των Navy Seals, στο έδαφος του Πακιστάν, την πρωτομαγιά.Ο Ρώσος πρόεδρος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που έδωσε σήμερα κοντά στη Μόσχα, απάντησε σε...

Παραίτηση Στρος Καν από την ηγεσία του ΔΝΤ

"Και να μας γράφεις...."
Με επιστολή του προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο Ντομινίκ Στρος Καν γνωστοποίησε την παραίτησή του από τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή.
Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως προβαίνει σε αυτή την κίνηση για να προστατεύσει το Ταμείο από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και πως διαψεύδει όλες τις καταγγελίες. Παράλληλα, τονίζει πως θέλει να χρησιμοποιήσει όλο του το χρόνο και τις δυνάμεις για την υπεράσπισή του.
Από την πλευρά του Ταμείου, ανακοινώθηκε πως στο άμεσο μέλλον θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέριες για την εκλογή νέου διευθυντή από την εκτελεστική επιτροπή, ενώ μέχρι τότε παραμένει στην «ηγεσία» ο Τζον Λίπσκυ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησης του DSK:

Πρόστυχη πρόκληση του μπεκρή Μπουτάρη, μια ημέρα πριν τη θλιβερή επέτειο της γεονοκτονίας των Ποντίων από τον σφαγέα, μογγόλο Κεμάλ

Και αυτός ο γραικύλος, που είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης λέει:
"Τιμή που η γενέτειρα του Κεμάλ είναι η Θεσσαλονίκη"

Αίσχος, ντροπή και αηδία...

Να τον χαίρεστε 'προοδευτικοί' της Θεσσαλονίκης

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου για τα αποτέλεσματα:

«Οι φοιτητές και σπουδαστές από όλα τα ιδρύματα της χώρας με τη συμμετοχή τους στις φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές έστειλαν ένα ξεκάθαρο και ηχηρό πολιτικό μήνυμα. Εμπιστεύτηκαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όχι μόνο αναδεινυοντάς την για 25η χρονιά πρώτη δύναμη, αλλά και ενισχύοντας σημαντικά τις δυνάμεις της. Είναι πλέον σαφές ότι η προσπάθεια μας για πολιτικοποίηση της νεολαίας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και η συγκρότηση μιας ολοκληρωμένης Πρότασης για την Ανώτατη Εκπαίδευση έπιασαν τόπο με το παραπάνω.»
 Η ΔΑΠ ανεβάζει τα ποσοστά κατά 1 με 2 μονάδες, σε αντίθεση με την ΠΑΣΠ που καταγράφει πτώση της τάξης του 2% περίπου.

Η ΑΟΖ έγινε ΡΟΖ

 Του Κωνσταντίνου Χολέβα
Ώστε έτσι, λοιπόν! Ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας δήλωσε δημοσίως ότι η Ελλάς δεν θα ανακηρύξει, όπως θα εδικαιούτο να το κάνει με βάση το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της, και τούτο για να μη δυσαρεστήσει την Τουρκία. Δεν εκπλήσσομαι, προσωπικώς, διότι από τα πρώτα βήματά του στον χώρο της εξωτερικής πολιτικής ο σημερινός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν οπαδός των συνεχών υποχωρήσεων και της ηττοπάθειας. Αυτό το κάνει λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων, όχι από σκοπιμότητα. Όλα δε αυτά καμουφλάρονται με λεκτικά περιτυλίγματα, όπως εκσυγχρονιστική πολιτική, φιλειρηνική διπλωματία, καταπολέμηση του εθνικισμού ( πάντα του ελληνικού και ποτέ του τουρκικού) και άλλα παρεμφερή.

Ο κ. Δρούτσας έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αυστρία και όφειλε να γνωρίζει ότι....