Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2011

ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! Χαρίσανε 4,5 χρόνια αποπληρωμής και τωρα ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !!!




H Ελλάδα δανείστηκε από την τρόικα μέσω της διαδικασίας " Stand-By Arrangement "
Σε αντίθεση με εμάς τόσο οι Ιρλανδοί όσο και οι Πορτογάλοι, έκαναν χρήση άλλης διαδικασίας δανεισμού μέσω " Extended Fund Facility "
Σύμφωνα με το ΙΜF  "Compared to assistance provided under the more common Stand-by Arrangement, assistance under an extended arrangement features longer program engagementto help countries implement medium term structural reforms—and a longer repayment period."
Δηλαδή με απλά Ελληνικά η δυνατότητα του ΕFF, παρέχει στον δανειζόμενο μεγαλύτερο χρόνο αποπληρωμής.
Ας δούμε όμως πόσο μεγαλύτερο...

Υπάλληλοι Β΄ κατηγορίας του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου!



Γράφει ο Δευκαλίων

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 20 Μαΐου από την Κεντρική Τράπεζα της Αργεντινής (αντίστοιχη της Τράπεζας της Ελλάδας), τα εξής στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της Αργεντινής:
«Τον Απρίλιο 2011 το πρωτεύον πλεόνασμα της χώρας (από το οποίο εξαιρούνται οι πληρωμές τόκων) ανήρθε σε 1,97 δις πέσος, ενώ το Έλλειμμα (στο οποίο περιλαμβάνονται και οι πληρωμές τόκων) διαμορφώθηκε στα 411,8 εκατ. πέσος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο 2010 το πρωτεύον πλεόνασμα ήταν 1,88 δις πέσος και το Έλλειμμα 1,02 δις πέσος.
Η μείωση του Ελλείμματος κατά 78 % τον Απρίλιο 2011 (σε σχέση με τον Απρίλιο 2010) οφείλεται στην αύξηση των εσόδων κατά 32 % καθώς και στην αύξηση κατά 27 % (6,82 δις πέσος) του πρωτογενούς πλεονάσματος το α’ τετράμηνο 2011.
Τέλος η βιομηχανική παραγωγή τον Απρίλιο 2011 σημείωσε αύξηση (σε σχέση με τον Απρίλιο 2010) ίση με 8 %»
Πως έφθασε η Αργεντινή σε αυτά τα εντυπωσιακά δημοσιονομικά αποτελέσματα;

Άνοδος Βάσκων αυτονομιστών στις ισπανικές περιφερειακές εκλογές

Ένας από τους νικητές των περιφερειακών εκλογών της Ισπανίας ήταν ο νεοπαγής βασκικός συνασπισμός Bildu, το κόμμα που έχει αποκηρύξει τη βία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Χώρα των Βάσκων μπορεί να στρέφεται στην πολιτική ως διέξοδο από τη βία των τελευταίων δεκαετιών.
Μέχρι και χθες...

Σύλληψη ενός Τούρκου διακινητή στα Μαράσια Ορεστιάδας.

Σήμερα (23/05/2011) τις πρώτες πρωινές ώρες ,  μετά από συντονισμένες ενέργειες  της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,  συνελήφθη   στην  περιοχή  Μαρασίων  Ορεστιάδας, ένας (01) Τούρκος διακινητής καθώς με την βοήθεια συνεργού του πιθανόν Τούρκος ( από μαρτυρίες λαθρομεταναστών ) επιχείρησαν    να προωθήσουν  στο εσωτερικό της χώρας ομάδα  17  λαθρομεταναστών  με (1) πλαστική βάρκα.
Συγκεκριμένα επιβίβασαν σε μια πλαστική βάρκα...

"Μια έτσι και μια... γιουβέτσι" για τον Ομπάμα

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε 48 ώρες από την πρόταση Ομπάμα για δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, κάτι που εξόργισε τους Ισραηλινούς και τον πρωθυπουργό τους Νετανιαχου, και ο Ομπάμα εμφανίστηκε σε συνέδριο της ΑΙΡΑC, του πιο ισχυρού Ισραηλινού λόμπι στην Αμερική, λέγοντας ότι 'παρερμηνεύτηκε' η πρότασή του και πως εκεί που έχουν γίνει εποικισμοί είναι αυτονόητο πως τίθεται θέμα να διωχθούν οι Ισραηλινοί πολίτες, ενώ πρόσθεσε πως σε περίπτωση που η χώρα του Ισραήλ αποφασίσει να επιτεθεί στο ΙΡΑΝ, για 'προληπτικούς' λόγους τότε θα έχει την αμέριστη στρατιωτική, και όχι μόνο, βοήθεια από τις ΗΠΑ...
Αν δε μας πιστεύετε ότι μπορεί ο Αμερικάνος Πρόεδρος να είναι τόσο αντιφατικός μέσα σε λίγα 24ωρα δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο της ομιλίας του...
Τα πρώτα λεπτά αφιερώνονται στο 'γλείψιμο' της AIPAC...

Έχει σχέση η έξοδος στις Αγορές με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.....;



Όλη μέρα ακούμε στη τηλεόραση αλλά και από την ίδια τη Κυβέρνηση, την ανάγκη της λήψης όλων των πρόσθετων μέτρων και του πακέτου αποκρατικοποιήσεων για να.... πεισθούν οι Αγορές……Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως,αλήθεια,τι σχέση έχουν οι Αγορές με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα....;
Αλήθεια τα προηγούμενα χρόνια χωρίς την επιθετική αποκρατικοποίηση και ιδιωτικοποίηση γιατί οι Αγορές μας δανείζανε….;
Πρόκειται περί πλάνης και παραπληροφόρησης….Οι Αγορές έχουν τους μηχανισμούς εκείνους που...

Προκλητικότατος για άλλη μια φορά ο Μπαγίς στη Θράκη

Ευτυχώς που δεν είπε ότι όπου γεννηθεί ο Τούρκος είναι και Τουρκική γη...
Καλημέρα στο Υπ.Εξ.
Ηταν λίγο-πολύ αναμενόμενο πως η παρουσία της Εμινέ Ερντογάν στη Δυτική Θράκη, υπό τη μορφή "ιδιωτικής" επίσκεψης, όπως και των αξιωματούχων της κυβέρνησης, που βρίσκονταν μαζί της, θα συνοδευόταν από τα ανάλογα "εμπρηστικά" σχόλια, κατά την προσφιλή τακτική των Τούρκων.
Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιο για τις διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, Εγκεμέν Μπαγίς, μίλησε, έτσι όπως γνωρίζει και έχει κάνει και στο παρελθόν.
"Εχω ζήσει 17 χρόνια στο εξωτερικό, λέγοντας -πολλές φορές, πως είναι εύκολο να είσαι στην Τουρκία και να μιλάς για τουρκισμό. Ο Τούρκος, όπου και να γεννηθεί παραμένει Τούρκος. Και ο Ρωμιός, όπου και να γεννηθεί, παραμένει Ρωμιό.
Πρέπει να γνωρίζετε πως...

Η αδιαφορία είναι συνενοχή και προδοσία


Τα μαύρα καπέλα

Ο βολεμένος αστός ένιωθε πως τίποτα δεν απειλούσε την ευημερία του. Δεν γεννήθηκε λαπάς, δεν ήταν εκ φύσεως πλαδαρός.
Έγινε όμως. Έγινε γιατί πίστεψε πως θα διαρκούσε για πάντα το «συμβόλαιο με τον λαό» .
Όταν ένα κράτος σάπιο...
δίνει και δίνει χωρίς να κοιτάει τι θα γίνει στο μέλλον τότε είναι λογικό οι επόμενοι να είναι οργισμένοι.
Διεφθαρμένο το κράτος , διεφθαρμένος και ο λαός!
Σάπια όλα , μολυσμένα .
Και η ηγεσία και ένα μεγάλο τμήμα του λαού που ζήτησε να βολευτεί .
Τώρα που...

Ρεκόρ Πα.Σο.Κ.: Στο 153% το χρέος του ΑΕΠ... 2 δις η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού.. Μειωμένα κατά 9,1% τα έσοδα

Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να καταλάβουν στο Πα.Σο.Κ. ότι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ το μνημόνιο...
Όσα φοροεισπρακτικά μέτρα και να πάρουν τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση.
Εντείνεται από το πρώτο τετράμηνο του έτους ο εκτροχιασμός του προϋπολογισμού, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών τα έσοδα εμφανίζονται μειωμένα κατά 9,1% έναντι στόχου για αύξηση 8,5%.
Συνολικά η μαύρη τρύπα αγγίζει τα...

Η Ρεπούση Ζει! (με αγάπη το λέμε ρε, όχι με εχθροπάθεια!)

Να που οι καλοί δεν χάνονται ποτέ. Έτσι και η κορυφαία, η αξεπέραστη, η γυναίκα AZAX που κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν Τσέτες, ναζήδες, γερμανοτσολιάδες, μαντέληδες, τσουκάτοι, βαλιτσοφόροι προδότες, ρουφιανόσκυλα μαυραγορίτες, (+ όρνεα, σκουλήκια και ύαινες της ασιατικής υπαίθρου) και άλλες εκλεκτές περσόνες της ιστορίας, είναι πάλι εδώ! Πάλι μαζί μας!
Δείγμα ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να εκτιμά υπερκομματικά την ικανότητα μίας γυναίκας να καθαρίζει εκατομύρια πτώματα, αγέννητα έμβρυα ξεριζωμένα, κοριτσάκια κομματιασμένα από δόντια αδελφών γειτόνων, διαμελισμένους άνδρες, μάτια γυναικών, όρχεις παπούδων, γένια παπαδων, το αιδοίο της γιαγιάς μας κλπ κλπ. Αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι δεξαμενή με οξύ. (κλικ στην εικόνα)



Να λοιπόν η κυρία Ρεπούση, επιλαχούσα στο πρόγραμμα “Θαλής”. Οι επιδοτήσεις κυμαίνονται από 400,000 – 1,200,000. Κατάλαβες μαλάκα Πόντιε, που...

Ο ήρωας Κώστας Ηλιάκης

Ηχόραμα, αφιερωμένο στην μνήμη του ήρωα Σμηναγού που κτυπήθηκε στις 23/5/2006 πάνω από τον ουρανό της Καρπάθου, εκτελώντας στο ακέραιο την αποστολή που του είχε ανατεθεί.
Την επιμέλεια του βίντεο είχε ο Υπ/ρχος (Ι) ε.α. Νίκος Ήμελλος η αφήγηση είναι του Κώστα Γιαλήνη, (μερικών από τις εκατοντάδες μαντινάδες) που εκφράζουν τα συναισθήματα μας και γράφτηκαν από εσάς, σαν ένα κερί στην μνήμη του.
Σας ευχαριστώ, ο μεγαλύτερος αδελφός του, Φίλιππος Ι. Ηλιάκης. Σύντομο Βιογραφικό του Κώστα :

Εθνική Συστράτευση

Dust Of Road

Κώστας Ηλιάκης: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....

Μέχρι τον τελευταίο βράχο……………………..ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο κύμα……………………….. ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο σύννεφο………………….. ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο μας χωριό…………………          ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι το τελευταίο πέσιμο του ήλιου………. ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                            Μέχρι την τελευταία μας ρανίδα……………….ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                              
                      Εκεί που πετούν οι αετοί………………….ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
Μάη δεν φεύγουν οι  αντρειωμένοι ;;
                         ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ Κ. ΗΛΙΑΚΗ

Ου καταισχύνω όπλα τα ιερά, οεδ’ εγκαταλείψω τον παραστάτην ότω αν στοιχήσω· αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών· την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΒΑΜΟΝΕΣ ΓΙΑ Ν’ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΘΕΙΑ ΥΨΗ

Τι ποσοστό πήρε η νεολαία του Λα.Ο.Σ. στις φοιτητικές εκλογές;

Η απάντηση...

To μνημόνιο μας απαγορεύει να δανειστούμε φθηνότερα, από αλλού!


 KATOXH...!!

Δεν το λέμε εμείς, ο καθηγητής Νίκος Κοτζιάς, πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου, το είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Τόσο καλά!
Να χαιρόμαστε τους μνημονιολάγνους λοιπόν!

Είπε και κάτι άλλο βαρύ κι ασήκωτο ο καθηγητής, που γνωρίζουν όσοι διαβάζουν blogs, αλλά δεν γνωρίζει το τηλεοπτικό κοινό:

Κύπρος: Ο ΔΗΣΥ μεγάλος κερδισμένος των βουλευτικών εκλογών

Με καταμετρημένο το σύνολο των ψήφων των βουλευτικών εκλογών, ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, εκτοπίζοντας το ΑΚΕΛ τόσο σε ψήφους όσο και σε έδρες.
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, τα κόμματα πήραν τα ακόλουθα ποσοστά: ΔΗΣΥ 34,27% -αύξηση 3,75%, ΑΚΕΛ 32,67% -αύξηση 1,36%, ΔΗΚΟ 15.77% -μείωση 2,22%, ΕΔΕΚ 8.93% -μείωση 0,03%, ΕυρωΚο 3.88% -μείωση 1,9% και Οικολόγοι 2.21% -αύξηση 0,25%. Σημαντικό πρέπει να θεωρείται το ποσοστό 1.08% που πήρε το Ελληνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) το οποίο έγινε γνωστό από την αντιμεταναστευτική του εκστρατεία και θεωρείται ως ακροδεξιό κίνημα.
Με βάση τα τελικά αποτελέσματα οι έδρες κατανέμονται ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

 Οι σοσιαλιστές, σε όλη την Ευρώπη, παίρνουν από τους πολίτες την... απάντηση, για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους...
Το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ισπανίας υπέστη σήμερα μεγάλη ήττα στις περιφερειακές εκλογές κερδίζοντας το 27,98% των ψήφων, έναντι του 36,25% που κέρδισε το Λαϊκό Κόμμα (PP), με καταμετρημένο το 53,09% των ψήφων.

Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές του 2007, το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE) είχε και πάλι χάσει από το PP με μικρή όμως διαφορά, 34,9% έναντι 35,6%.

Η διαφορά των περισσότερων από οκτώ μονάδων που παρατηρείται σήμερα μοιάζει με...

Ο ΠΑΠ πάει ΣΚΑΙ...

Θα μας φορέσει σήμερα το καινούργιο το 'κοστουμάκι' μας με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το βράδυ θα πάει στον Αλέξη (ένας είναι ο Αλέξης...) στον ΣΚΑΙ να του εξηγήσει πως θα τα καταφέρουμε να επιβιώσουμε...
Η "Καθημερινή" στήριξε τον Υπουργό Οικονομικών όλο αυτό το διάστημα και πόσο μάλλον τις αποκρατικοποίησεις - ξεπούλημα...
Κανονική προπαγάναδα έκανε.. Δε θυμόμαστε κάποιο άρθρο κατά αυτής της προοπτικής... Έστω για τύπους..
Και ο "τσάρος" της το ανταποδίδει..

Οι αποκαλύψεις του Καμμένου και οι ριπές εναντίον Μιχελάκη



ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!


Από το hellas-orthodoxy
 
Η θέση μας για την κινητοποίηση του κόσμου σε ΜΑΖΙΚΕΣ,ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ διαδηλώσεις,ακόμα και καταλήψεις δημόσιων χώρων μέχρι να φύγει η προδοτική Κυβέρνηση ΔΝΤ-εξαπτέρυγων,είναι γνωστή:Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως πρέπει επιτέλους ο κόσμος να ξυπνήσει και να κατέβει στους δρόμους!

ΟΜΩΣ,ευτυχώς (για πολλά) και δυστυχώς (για λίγα,αλλά σημαντικά),εδώ είναι Ελλάδα:Έτσι λοιπόν,