Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

Σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής που είχε εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα; Καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο όταν χρεοκόπησε η χώρα, το 2001, θα δικαστεί στις 22 Νοεμβρίου με την κατηγορία της διαφθοράς, όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.
Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρούα, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον μετανοημένο Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε πέντε εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες προκειμένου να...

Έλεος με τους "αγανακτισμένους" που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους!!!


Αυτοί οι δύο καραγκιόζηδες από που κι ως που είναι "αγανακτισμένοι";
Τι έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στη χώρα για να ζητάνε και τα ρέστα;
Ή να το θέσω αλλιώς:
Υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτός "αγανακτισμένος"
αν δεν του δώσεις φραπεδιές, ναργιλέ και λίγη φούντα;


Όχι δείτε τους, ειδικά αυτόν δεξιά, και πείτε μου αν έχω άδικο:

Κόλαφος η ερώτηση του Καμμένου:Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας

ΕΡΩΤΗΣΗ- ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών , κο Γιώργο Παπακωνσταντίνου
ΘΕΜΑ: Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας
Το 2009 το ταχυδρομικό ταμιευτήριο αγοράζει τα επίμαχα CDS , τα οποία στη συνέχεια ακολουθούν μια πορεία γεμάτη από πλήθος ερωτηματικών που ταυτίζονται με τις αποκαλύψεις για την προσχεδιασμένη είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τρόικα.
Την ώρα που...

λαθροδιακινητής ήθελε να ενώσει με σχοινί της όχθες του Έβρου

λαθροδιακινητής ήθελε να ενώσει με σχοινί της όχθες του Έβρου
-    Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα (26-05-2011), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Α.Δ. Ορεστιάδας, ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 18 ετών, κατ. Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στο Ελληνικό έδαφος, παράνομη οπλοφορία και αντίσταση.
-    Ειδικότερα,

Οι λογαριασμοί με την ιστορία


Ας μη νομίζουν κάποιοι, ότι με το να παίρνουν σβάρνα τις τηλεοράσεις και να ‘προφητεύουν’ την επικείμενη καταστροφή της πατρίδας, θα κλείσουν τους λογαριασμούς τους με την Ιστορία.
Είναι υπόλογοι στην Ιστορία από τη στιγμή που...

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ... ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαίου η εναρκτήρια συγκέντρωση του συλλόγου Αλβανών διδασκόντων στην Ελλάδα!
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Jovan Mehilli, κρατώντας το επικυρωμένο από το πρωτοδικείο καταστατικό του συλλόγου δήλωσε στα αλβανικά ΜΜΕ: "Εμεις νομιμοποιήσαμε την αλβανική γλώσσα στην Ελλάδα. Αυτός θα εξυπηρετήσει όχι μόνο την σημερινή γεννιά αλλά και τις επόμενες". Ο διευθυντής του Αλβανικού Σχολείου της Αθήνας Lorenc Koka, εξήρε το έργο των δασκάλων που μαθαίνουν την μητρική γλώσσα στα παιδιά των Αλβανών μεταναστών και εξέφρασε τα σχέδια του συλλόγου να επεκταθεί η διδασκαλία της αλβανικής για όλα τα παιδιά των Αλβανών στην Ελλάδα όπως ορίζει το αλβανικό σύνταγμα και οι υποχρεώσεις της Ελλάδας απέναντι στις διεθνείς συμβάσεις.
Η είδηση προβλήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο από τα ΜΜΕ της Αλβανίας ως...

Η Φωνή του Αρμάνι

Την ημέρα που οι Έλληνες γέμισαν τις πλατείες της χώρας, η Μαρία Δαμανάκη γνωστοποίησε το σενάριο απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ και δήλωσε πως, αν δεν συμφωνήσουμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών, η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή.

Δεν ξέρω αν η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή αλλά καλό θα ήταν η κυρία Δαμανάκη να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Βλέποντας την θλιβερή εξέλιξη της κυρίας Δαμανάκη –που έγινε γνωστή ως «η Φωνή του Πολυτεχνείου»- σκέφτομαι πως...

Ετοιμάζουν το μεγάλο δίλημμα για τον λαό;

Η πρωτοβουλία για το αυριανό έκτακτο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε συνδυασμό με την μη διάψευση της δήλωσης Δαμανάκη για την έξοδο από την ευρωζώνη, πράγμα φυσικά αδύνατον αν δεν το επιθυμεί και η Ελλάδα, δημιουργούν το καταλληλότερο έδαφος για το μεγάλο δίλημμα, το τελευταίο χαρτί του πολιτικού συστήματος και κυρίως της κυβέρνησης να παραμείνει και τα ξεπουλήσει τα πάντα!
Το δίλημμα ως φαίνεται θα είναι:

Το ΝΑΤΟ πίσω από τις “γκρίζες ζώνες” του Αιγαίου

"Ευτυχώς"...;!!! που υπάρχει το ΝΑΤΟ και οι "σύμμαχοι"
Η αποκάλυψη από το Wikileaks απόρρητων αμερικανικών τηλεγραφημάτων φέρνει στο φως το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε στο τέλος του 2008, όταν η Ελλάδα πραγματοποίησε επιτυχώς την άσκηση «Τολμηρός Τοξότης», με την έστω και συμβολική συμμετοχή νατοϊκού αεροσκάφους, σε σχεδιασμό που περιελάμβανε και τον Αη Στράτη (το ελληνικό νησί του ΒΑ Αιγαίου σε απόσταση 18 ν.μ. νοτιοδυτικά της Λήμνου). Θυμίζουμε ότι το Δόγμα Λουνς (Luns Rules ή Luns Doctrine) εφαρμόσθηκε με την επιστροφή της Ελλάδας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και προβλέπει την ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ από τους συμμαχικούς σχεδιασμούς. Μάλιστα,

Θορυβήθηκε το ΔΝΤ από τις χθεσινές διαδηλώσεις των "αγανακτισμένων"

Αυτό μεταφέρει μέσω twitter ο Μιχάλης Ιγνατίου...

Αρέσει στον Έλληνα ο πολυπολιτισμός;

Η απάντηση μέσα από την ψηφοφορία του taxalia
Ρωτάμε τώρα εμείς οι "άπιστοι Θωμάδες"...
Και γιατί ρε Ελληναράδες δεν το διαδηλώνετε όταν σας δίνετε η ευκαρία;
Που στο καλό είστε όλοι όταν γίνονται πορείες και διαδηλώσεις κατά της λαθρομετανάστευσης;
Γιατί....

Μια αυτοκρατορία έτοιμη να καταρρεύσει

«Από τη γη δεν έχασε ποτέ κανείς» δήλωνε πριν δύο χρόνια ο γιος του μεγιστάνα του ελληνικού real estate Μπάμπη Βωβού, ο Άρης Βωβός. Σήμερα το μέλλον της επιχείρησης «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική» είναι μάλλον αμφίβολο.

Με επένδυση που ξεπερνά τα 120.000.000 ευρώ  στην διπλή ανάπλαση Βοτανικού-Λ. Αλεξάνδρας για την κατασκευή Μall στο Βοτανικό η επιχείρηση Βωβός φλερτάρει με την χρεοκοπία. Τα μπετά έπεσαν, οι κτιριακές κατασκευές γύρω από το καινούργιο γήπεδο του Παναθηναϊκού έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η ανάπλαση πουθενά…

Η εταιρία Μπάμπης Βωβός βρίσκεται σε δεινή θέση εξαιτίας της αναστολής εδώ και δύο χρόνια των...

Η "Πράσινη ενέργεια" μας κοστίζει πολύ ακριβά....

Πόσα λεφτά πιστεύετε ότι ξοδεύει το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) για καφέδες κλπ μέσα σε ένα μήνα και φυσικά όλα αυτά τα πληρώνουμε οι μ@λ@κες οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Τα 3 βασικά σενάρια ματαίωσης των Τουρκικών ασκήσεων και η «παρέμβαση» Σταυρίδη

Tου Δημήτρη Τσαρακλημάνη
Προβληματισμό και σκέψη προκάλεσε στα υψηλά κλιμάκια των Υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας, αλλά και της ΕΥΠ, η απόφαση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού να ακυρώσει την τελική και πιο κρίσιμη φάση των ασκήσεων «Έφεσος» και «Θαλασσόλυκος». Προβληματισμός που μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν στην ανακοίνωση του Τουρκικού ΓΕΣ δεν αναφέρεται ο λόγος της ακύρωσης.
Το βασικό σενάριο: Ρήξη Πολιτικού – Στρατιωτικού κατεστημένου
Η απροθυμία του Ερντογάν αλλά και του Προέδρου Γκιούλ να μην παρακολουθήσουν την τελική ημέρα των ασκήσεων, όπου θα χρησιμοποιούνταν πραγματικά πυρά, καθώς και η επιλογή τους αντί αυτής, να παρευρεθούν σε προεκλογικές εκστρατείες και να συμμετάσχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εξόργισε τους Στρατηγούς που θεώρησαν ως άκρως υποτιμητική τη στάση της πολιτικής εξουσίας και αποφάσισαν την ματαίωση των ασκήσεων.
Σε αυτό το σενάριο συνηγορεί και το γεγονός,

Η προπαγάνδα του Αλαφούζου συνεχίζεται...

Διαβάστε τι γράφει η "Καθημερίνη" στο κύριο άρθρο της...
Ο τίτλος από μόνος του τα λέει όλα βεβαια..
Θυμόσαστε ποιοί πολιτικοί αρχηγοί χρησιμοποίησαν τον όρο "εθνική συνεννόηση" τελευταία;
Δείτε...

Τι ψάχνουν για Δαμανάκη στη Συγγρού;

Περίεργες σκέψεις κάνουν ορισμένοι στη Ν.Δ. για τα πραγματικά ελατήρια των χθεσινών δηλώσεων της Δαμανάκη ότι στην Ε.Ε. συζητείται το ενδεχόμενο να βγει η Ελλάδα από το ευρώ και να επιστρέψει στην δραχμή.
Επισήμως ο Μιχελάκης λέει ότι πρόκειται για απαράδεκτο παιχνίδι της Δαμανάκη σε συνεννόηση με τον Παπανδρέου με απώτερο σκοπό να θέσουν εκβιαστικά διλήμματα στον κόσμο ενόψει των νέων σκληρών μέτρων .
Ανεπισήμως ωστόσο...

Το βαμπίρ της μεταπολίτευσης, ρίχνει στο τραπέζι και την δραχμή. Η εξήγηση.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!
Το βαμπίρ της μεταπολίτευσης ξαναχτύπησε λέγοντας κάτι που αν το έλεγε κάποιος …τορναδόρος από την Κρήτη, θα είχαν ξεσηκωθεί οι εισαγγελείς για να τον ψάχνουν: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή !!
Όχι, δεν είναι ένα κρεσέντο “πατριωτισμού” ή ορθολογικής σκέψης. Άλλωστε η κυρία Δαμανάκη μας έχει συνηθίσει στις πολύ προσεκτικές κινήσεις που διασφαλίζουν το προσωπικό της συμφέρον ακόμα και αν αποσκοπεί στα πιο απίθανα σενάρια.
Η φιλολογία λοιπόν περί επιστροφής στην δραχμή λόγω του “χρέους” έχει μόνο μία στόχευση:

Κατάπαυση του πυρός θα προτείνει ο πρωθυπουργός της Λιβύης

Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Μπαγντάντι Μαχμούντι ετοιμάζεται να αποστείλει μήνυμα προς τους ξένους ηγέτες για να προτείνει άμεση κατάπαυση του πυρός υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Independent».
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ > Την KFW την ξέρετε? Οχι φαντάζομαι...είναι αυτή που υπογράφει αντί της Γερμανικής κυβέρνησης στο μνημόνιο! ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Την KFW την ξέρετε? Οχι φαντάζομαι...http://www.kfw.de/kfw/en/index.jsp είναι μια επενδυτική εταιρεία που ανήκει στο Γερμανικό δημόσιο. Σα να λέμε ΕΤΒΑ. Στο site τους βλέπετε: 'We promote Germany" γραμμένο περήφανα.