Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

ΕΚΡΗΞΗ… ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ !

Πανικόβλητοι οι τραπεζίτες !!
-Σύρονται οι κυβερνήσεις σε διάσωση της Ελλάδας, υπό την απειλή κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος - -Τι κρύβει το άγνωστο δράμα της γαλλο-βελγικής τράπεζας DEXIA και πώς οδηγεί σε νέο διπλό δάνειο δεκάδων δισ. στην Αθήνα - -Γιατί ήταν «κούφιες» οι απειλές περί μη καταβολής της 5ης δόσης, χρεοκοπίας και επιστροφής στη δραχμή –
«Όπλο» για την κυβέρνηση η… μη συναίνεση…!
Έντρομοι παρακολουθούν οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί το δράμα του τραπεζικού συστήματος της ευρωζώνης, που βρίσκεται πλέον σε ελάχιστη απόσταση από μια έκρηξη πολλών μεγατόνων με άγνωστη έκβαση. Υπό το βάρος αυτής....

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι καταρρέει το πολιτικό σύστημα…..

Για πρώτη φορά η Νέα Δημοκρατία περνάει μπροστά από το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση, αλλά και τα δύο κόμματα πέφτουν ακόμα πιο πολύ. Συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse – RC που δημοσιεύει ο «Τύπος της Κυριακής», η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 19,5% και το ΠΑΣΟΚ 19%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 9%, ο ΛΑΟΣ με 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, ενώ από 2% συγκεντρώνουν Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμμαχία και Αρμα Πολιτών.
Εκείνο που είναι αξιοπρόσεκτο στην δημοσκόπηση αυτή και σε άλλες δύο δημοσκοπήσεις στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» (ΠΑΣΟΚ 20,7%, ΝΔ 20,4%) και στον «Αγγελιοφόρο» της Θεσσαλονίκης

Η ΧΑΡΑ NΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" πλαισιώνουν και συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της εφημερίδας "Στόχος" και μαζί με άλλους Πατριωτικούς φορείς συνδιοργανώνουν και σας καλούν στην εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης το Σάββατο 28 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Άστορ" (Καραγεώργη Σερβίας 16, Σύνταγμα).

Ταυτόχρονα τιμούμε με την παρουσία μας την ηρωική Δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, η οποία θα είναι και η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ να βρίσκονται εκεί!

Μιλόσοσκι: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να μας κλείσει τα μάτια"…


Description: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd63fFFNndW11znaVKrRcTz3qHzAMWrdpe1CuEkcejq-BPaiRwikpnu1qie0P4E3sjsKq_J4tWaedPgnxelcqD2txenKAqZkFaCysYYPaeqCDHk_27Rsi7GwxsZnESM0I0lF6qxGlAtPia/s640/milososki3.JPG«Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι οικουμενικά. Αυτό το πνεύμα πρέπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα».
Αυτό ήταν το μήνυμα του Σλάβου Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλόσοσκι, στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, για την πνευματική κληρονομιά των ‘Μακεδόνων’ που ως θέμα: «Η μαζική έξοδος και οι πόλεμοι στα Βαλκάνια- μια πρόκληση για συμφιλίωση στον 21ο αιώνα», που διοργανώθηκε από την σλαβική «Ένωση Μακεδόνων του Αιγαίου, ο Μακεδών».
«Το μήνυμά μου, ως προς την Ελλάδα, είναι ότι....

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Καταιγισμό ψευδών και αντιλαϊκών ενεργειών, δεχόμαστε από την επομένη της ανάληψης της κυβερνητικής εξουσίας έως σήμερα, από αυτό το συνονθύλευμα που τιτλοφορείται κυβέρνηση. Μειράκια χωρίς καμία πολιτική πείρα, με ελλιπή έως ανύπαρκτη εντελώς μάθηση, χωρίς το κυριότερο, την εθνική ευαισθησία, διότι τα περισσότερα χρόνια τους έζησαν στην Αλλοδαπή, χωρίς την ψυχική δόνηση του πατριωτισμού, ασχημονούν, βρίζουν, συκοφαντούν, εκτοξεύουν απατηλά συνθήματα και προσπαθούν να καταστήσουν τον ανυποψίαστο λαό, συνυπεύθυνο των δικών τους πράξεων.
Υποτιμούν και παραβλέπουν,

Παλιμπαιδισμός, "στοχασμός" και...κατάθλιψη

Ευτυχώς που ο Παπούλιας έδειχνε σε όλους την κρισιμότητα του συμβουλίου και την σοβαρότητα των αποφάσεων που έπρεπε να ληφθούν...
Ο "στοχαστής" αποδείκνυε γιατί φέρει το τίτλο και ο Σαμαράς σε απόγνωση.. μάλλον θα σκεφτόταν "που έχω μπλέξει"..

Πόσοι Έλληνες πολιτικοί θα πάνε... εκτός Ελλάδος την άλλη εβδομάδα;



Όχι μην πάει το μυαλό σας στο καλό, δεν θα πάνε επειδή θα τους διώξουμε...
Απλά ...

Να σας δούμε ρε Ελληναράδες αγανακτισμένοι σε μια εκδήλωση εθνικής μνήμης...Να η ευκαιρία


Απανωτά "ΟΧΙ" των περιοχών που θέλουν οι "ανθρωπιστές" του ΠΑΣΟΚ να κάνουν καταυλυσμό λαθρομεταναστών

ΚΑΡΦΙ

Ο Μιχελάκης κάνει ρόμπα τα φερέφωνα του μνημονίου στο ΣΚΑΙ

Γιατί οι νταβατζήδες του καθεστώτος δεν θέλουν τις προτάσεις Σαμαρά;

Δεν αναρωτιέστε άραγε, γιατί τα διάφορα παπαγαλάκια του καθεστώτος σε πολλά ΜΜΕ δεν στηρίζουν τις προτάσεις Σαμαρά για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κ.λ.π. Εφόσον υποτίθεται εκπροσωπούν Έλληνες μεγαλοκεφαλαιοκράτες, λογικά θα έπρεπε να είναι αναφανδόν υπέρ της μείωσης της φορολογίας στις επιχειρήσεις κ.λ.π. Ε! δεν είναι παράλογο αυτό που κάνουν;;
Έχετε άραγε διανοηθεί γιατί ΠΑΣΟΚ και κρατικοδίαιτο οικονομικό κατεστημένο δεν θέλουν τη μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις;; Για σκεφτείτε το.
Ο λόγος είναι απλός.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών στον Βόρειο Έβρο.

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα (28-05-2011), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Καταπολέμησης της Λαθρομετανάστευσης της Α.Δ. Ορεστιάδας, ο τρίτος (03) διακινητής το τελευταίο πενταήμερο και ο εικοστός πέμπτος (25) από την αρχή του έτους.


 Συγκεκριμένα...

Υπάρχει δημοσιογράφος που λέει ότι είναι "εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ"

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Γιατί έδιωξαν τους Κινέζους; Γιατί σταμάτησαν τους αγωγούς;



του Δημήτρη Ρίζου
ΓΙΑ να μην ασχολούμαστε συνεχώς με την κρίση και τη μιζέρια, σήμερα θα πιάσουμε δυο άλλες πλευρές της σημερινής πραγματικότητας…
Η μία, η πιο χαρούμενη και αισιόδοξη, είναι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ μας…
…Η μεγαλύτερη και πιο προσοδοφόρα ελληνική «βιομηχανία», ο Τουρισμός μας, όχι μόνο πάει πολύ καλά, αλλά βρίσκεται σε εκρηκτική, προς τα πάνω, κατάσταση!..

Η Ρόδος βουλιάζει από ξένους τουρίστες!.. Η Κρήτη το ίδιο… Το..