Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

Η Ουγγαρία που έδιωξε με κλωτσιές το ΔΝΤ προχωρά τώρα σε κρατικοποιήσεις επιχειρήσεων!

H χώρα που έδιωξε κακήν κακώς το ΔΝΤ από το κεφάλι της, που αρνήθηκε να ξεπουληθεί στα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα, επανέρχεται δυναμικά.
Δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Viktor Orban, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ανάγκης να βρεθούν εκ νέου στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία υπό κρατικό έλεγχο.
Δηλαδή, να κρατικοποιήσει και πάλι επιχειρήσεις!
Αν αυτό μας κάνει εμάς εντύπωση και «πατάμε» πάνω σε διεθνή μοντέλα οικονομίας, μήπως θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά; Γιατί να κοιτάμε τις...

Στη Σπιναλόγκα όσοι βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν το αδιέξοδο μεσοπρόθεσμο!..

Από τον Νίκο Σταικούρα (Αγανακτισμένο πολίτη)
www.kourdistoportocali.com
Από τον αναγνώστη μας Νίκο Σταικούρα λάβαμε την παρακάτω επιστολή>
Όχι στο Γουδί, αλλά στη Σπιναλόγκα,  θα πρέπει να κλειστούν όσοι βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν το αδιέξοδο μεσοπρόθεσμο.
Μόνο εκεί, προστατευμένοι από κομμάντα κι άλλες ειδικές δυνάμεις, θα μπορούν να τη βγάλουν καθαρή.
Καμιά δικαιολογία, κανένα άλλοθι,  για το μεγαλύτερο έγκλημα μετά τον εμφύλιο σε βάρος της  χώρας.
Αφήστε μας να ζήσουμε το υπέροχο μεθύσι της  χρεοκοπίας, καθώς...

Λαθρομετανάστες συνελήφθησαν εντός στρατοπέδου

ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: “Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 και ώρα 12:55, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από περίπολο της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης της 115 ΠΜ στο αεροδρόμιο Σούδας, δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι είχαν παραβιάσει την περίφραξη με σκοπό την είσοδο στη Μονάδα. Οι δύο άγνωστοι, ένας Σύριος και ένας Πακιστανός, συνελήφθησαν άμεσα και παραδόθηκαν στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.”
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως εκδόθηκε από το γραφείο τύπου της. Οι εν λόγω λαθρομετανάστες δήλωσαν ότι σκοπός τους ήταν να...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΖΑΒΕΛΑ:"Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"!

Βιάζονται να μας...τουρκοποιήσουν οι "πατριώτες"!
«Το μοντέλο του κρατισμού χρεοκόπησε» επισήμανε η ευρωβουλευτής του Λαός Νίκη Τζαβέλα μιλώντας τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη έξοδος από την ευρωζώνη θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα.

«Το μοντέλο του κρατισμού και του στραγγαλισμού της ιδιωτικής οικονομίας όπου είχαμε....

ΗΠΑ και Ισραήλ πίσω από τις θρησκευτικές εντάσεις στην Αίγυπτο

Ελάτε μωρέ... Συνωμοσιολόγοι...


"Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ βρίσκονται πίσω από τη θρησκευτική εξέγερση στην Αίγυπτο γιατί συνειδητοποιούν ότι αυτό είναι το μόνο μέσο να διασπάσουν τη χώρα", τόνισε σύμφωνα με δηλώσεις του στην αιγυπτιακή τηλεόραση τις οποίες μετέδωσε το επίσημο αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων ΜΕΝΑ.
 
"Το Ισραήλ επιδιώκει να το πράττει γιατί η Αίγυπτος είναι η σημαντικότερη δύναμη της περιοχής", πρόσθεσε.
 
Τουλάχιστον τρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο σε....

Η Τουρκία αλλάζει, εμείς επιμένουμε.



Ο Κλεισθένης γράφει.

Οι αναλυτές διαβλέπουν στροφή της Τουρκίας όσο αφορά το θέμα της ένταξής της στην ΕΕ και το ευρώ.
Ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα. Αυτό αναλύεται σαν μεταστροφή της πολιτικής του σε σχέση με την ΕΕ.
Η Τουρκία μάλλον θα...

Αν υπάρχει Εισαγγελέας….



Απαιτείται η άμεση σύλληψη του κ. Πάγκαλου και όσων αναπαράγουν τον ευρω-εκβιασμό του Μεσοπρόθεσμου ή χρεοκοπία προσπαθώντας να εκβιάσουν το Κοινοβούλιο και την Κοινωνία βάσει του.... Άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα….

Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης
1. Όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξη που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη στρέφεται κατά αρχηγού αναγνωρισμένου κατά τον κανονισμό της Βουλής πολιτικού κόμματος.

Θυμίζουμε ότι...

Εκδήλωση της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος για τη κατασκευή αεροδρομίου-να βοηθήσουν όλοι οι Ηπειρώτες!


Η Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος, η οποία αποτελείται από 4 εν ενεργεία πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όλοι με καταγωγή από την Ήπειρο, διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 και ώρα 9:00 μμ στις Εργατικές Κατοικίες Άρτας (1ο χλμ Άρτας-Ιωαννίνων) χοροεσπερίδα με σκοπό τη συγκέντρωση χορηγιών – πόρων οι όποιοι θα  χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του αεροδρομίου της, το οποίο θα κατασκευαστεί στο χωριό μας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή αεροπορικών επιδείξεων, περίπτερο με αεροπορικά είδη και δημοτική μουσική από ορχήστρα με τους: Γιάννη Καψάλη, Ξένια Βέρα, Μάκη Τσίκο, Σταύρο Καψάλη.
Για το αεροδρόμιο της αερολέσχης παραχωρήθηκε έκταση από το Δήμο Νικολάου Σκουφά, η οποία βρίσκεται στα Κολομόδια Άρτας, σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ.
Πιστεύουμε ότι...

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ – ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ρομπ (α)πουλος....

Αν τολμάς (και είσαι τόσο ξεφτιλισμένος) ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο....
Ντροπή να κάθεσαι να διαρρέεις ότι από λύπηση και φόβο θα το ψηφίσεις.... Ντροπή.. Αίσχος

Προς Βενιζέλο

του Δημήτρη Κακογιάννη
Συνταγματολόγε Υπουργέ Οικονομικών,
Υποτίθεται ότι ανάλαβες το βαρύ έργο της σωτηρίας της Ελλάδας από την χρεοκοπία, αντικαθιστώντας τον προκάτοχό σου του οποίου το έργο κατά πάσα πιθανότατα θεωρήθηκε μειωμένης αποτελεσματικότητας, διαφορετικά δεν θα τον αλλάζατε, καθώς ένα γνωμικό λέει ότι «ομάδα που κερδίζεις δεν την αλλάζεις».
Σήμερα διάβασα δήλωσή σου σύμφωνα με την οποία ισχυρίζεσαι ότι:

Αγαπητέ αστυνομικέ!…

Σε λέω αγαπητό, παρότι…
Όταν έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, με είχες φιλοδωρήσει με ένα φάκελο ικανό να φράξει το δρόμο τα ζωής μου.
Και φοιτητή στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου με μια παρέα συναδέλφων σου μας είχατε δείρει, όσο τραβούσε η όρεξή σας, γιατί φωνάζαμε για το δίκιο.
Σε λέω, λοιπόν, αγαπητό, γιατί μεγαλώσαμε μαζί. Γιατί φάγαμε μαζί το ψωμί της φτώχειας. Δουλεύοντας είκοσι ώρες το 24ωρο, για να καλοτρώει το τεμπελχανείο των πάσης φύσεως παρασίτων.
Πρέπει όμως να σου εξομολογηθώ ότι για ένα χρονικό διάστημα σε μισούσα.
Γιατί...

Μ. Ιγνατίου: Τώρα αρχίζει ο πόλεμος...

Από ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ (mignatiou@aol.com – Twitter: @mignatiou)
           
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
           
Ομολογώ ότι τα αμερικανικά τηλεγραφήματα που εξασφάλισε από τον ιστότοπο Wikileaks και αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την περασμένη Κυριακή, με προσγείωσαν ανώμαλα. Οι αναφορές του Αμερικανού πρέσβη Ρόναλντ Σλίκερ για τον τρόπο που ασκώ το δημοσιογραφικό επάγγελμα δεν με ξένισαν, διότι λίγο-πολύ οι διπλωμάτες του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ έχουν εκφράσει παράπονα και έχουν ασκήσει κριτική για τα κείμενα και τις ανταποκρίσεις μου, ενώ ένας από τους περίεργους της πρεσβείας είχε στείλει επιστολή καταγγελίας στον τότε διευθυντή του Έθνους Γιώργο Χαρβαλιά, ο οποίος και τον έβαλε στη θέση του.
           
Ομως, δεν τέθηκε ποτέ σ' αυτές τις συζητήσεις θέμα απόσυρσης της...

Πάρε την απάντηση σου Πάγκαλε....

Διαβάστε τη....

To πριν και το μετά. Πλά κωσαν τα x-files

Πρίν

prin.JPG
Μετά
meta.JPG
http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5438&catid=13:2010-06-28-15-26-20&Itemid=57
por favor por qué eliminarlo(παρακαλώ, γιατί το σβήσατε ;) Δεν πειράζει.
Το έχουμε. Και να πει κανείς ότι δεν το λέγαμε ; Το λέγαμε...

Επαναδιαπραγμάτευση Τώρα

Πιστεύω ότι το σημαντικότερο γεγονός που προέκυψε από την ιλαροτραγωδία της 15ης Ιουνίου ήταν η γενική πλέον αποδοχή από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς-του κ. Γ. Παπανδρέου συμπεριλαμβανομένου- της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, αλλά και του νέου Μεσοπροθέσμου Προγράμματος. Μάλιστα ο Πρωθυπουργός όταν απευθύνθηκε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως για κυβέρνηση συνεργασίας έθεσε ως κύριο στόχο την επαναδιαπραγμάτευση αυτών των συμφωνιών. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι οι δανειστές μας, Ευρ. Επιτροπή, Ευρ. Κεντρική Τράπεζα και Δ.Ν.Τ. δεν δέχονται την επαναδιαπραγμάτευση. Κι όμως στην περίπτωση της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας την δέχθηκαν.
            Θυμίζω ότι με...

Ο Κουρουμπλής λέει "ΟΧΙ" και το τέλος του ΓΑΠ - Μπένι έρχεται....

Όσα τηλέφωνα και να πάρει ο Βενιζέλος..
η φωτό από το parapolitika.gr