Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2011

Η PASOK FILMS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: "Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ"

Τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν 513 δις. δρχ. στο ΧΑΑ, από το τέλος του 1999 μέχρι το τέλος του 2000.

Αυτό ανέφερε στις 13 Ιουνίου 2001, σε απάντηση που υποχρεώθηκε να στείλει στη Βουλή  το υπουργείο Εργασίας  και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από ερωτήσεις  που είχαν καταθέσει  οι τότε  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  Παν. Κρητικός, Κυρ. Σπυριούνης και  Παν. Κουρουμπλής, αποκαλύφθηκε  δηλαδή ότι ...

Οι Έλληνες κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον και σας φτύνουν... Εσείς σπείρατε ανέμους τώρα θερίζετε...

“ Δεν υπάρχει, λέει ο κ. Μόσιαλος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης πλέον, καλή και κακή βία, προοδευτική και συντηρητική”… Και βέβαια πρώτοι απ’όλους οι κυβερνώντες μας καταδικάζουν την βία που ασκείται προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από αγανακτισμένους πολίτες που βλέπουν ότι με την ψήφο των λαϊκών “ εκπροσώπων” τους γίνονται πιο φτωχοί και καταδικάζονται στην ανεργία και στην ανέχεια, γιατί λέει θυμίζουν άλλες εποχές, άλλα καθεστώτα…
Μόνο που ξεχνάει ο κύριος αυτός, όπως και όλη στην κυβέρνηση να καταδικάσει την ωμή βία της προηγούμενης Τετάρτης εναντίον άοπλων διαδηλωτών από τους πραίτορες ΜΑΤατζήδες, τα δακρυγόνα που έριχναν μέσα στον σταθμό του Μεετρό και τις απειλές εναντίον των γιατρών και των φαρμακοποιών που πήγαν εκεί για να βοηθήσουν τους ανυπεράσπιστους πολίτες…
Αυτή η βία κύριε εκπρόσωπε της κυβέρνησης, δεν...

Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία του MEGA, να αφήσει τα σάπια.

Βρωμάει σαπίλα η "Ενημέρωση".
Στο κανάλι του MEGA καθημερινά , αλλά επιλεκτικά, διαβάζουν τους πρωτοσέλιδους τίτλους των εφημερίδων.
Όταν η θηλική δημοσιογραφική φωνούλα έφτασε στην εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ, πετσόκοψε τον τίτλο διαβάζοντας μόνο 2 από τις 7 λέξεις.
"Τοξικά κρέατα".
Το υπόλοιπο....

Σταύρος Λαμπρινίδης: Υπουργός Εξωτερικών με… λαμπρό παρελθόν σε εταιρία που δούλευε για την Goldman Sachs


Ο Σταύρος Λαμπρινίδης (που σπούδασε στο ίδιο πανεπιστήμιο με τον Γιώργο Παπανδρέου) πέρασε από την αμερικανική Wilmer, Cutler & Pickering, που υπερασπίζεται τις ισχυρότερες τράπεζες του πλανήτη


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/ce91cea0ce9fcea4ce9fcea0ce91cea3ce9fce9acea3cea4ce9fcea7ce95ce99cea1ce9fcea4ce95cea1ce9f1.jpg?w=275&h=400Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος
pliakos@dimokratianews.gr
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Μια σειρά από εντυπωσιακές συμπτώσεις και οι μελετημένες διασυνδέσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην υπερδύναμη, για σπουδές και δουλειές, τον οδήγησαν στα πιο ψηλά πατώματα της κυβέρνησης και του μεγάρου επί της Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο στεγάζει το υπουργείο Εξωτερικών. Η βασική δεξιότητα, που τον έκανε να ξεχωρίσει από τον σωρό, ήταν η φιλία του με τον νυν πρωθυπουργό και η μακρόχρονη συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες, όταν ο κ. Παπανδρέου διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών και νωρίτερα υπουργός Παιδείας.
Στην προσωπική ιστοσελίδα του (www.lambrinidis.gr), ο κ. Λαμπρινίδης παραθέτει ένα συνοπτικό αλλά αποκαλυπτικότατο βιογραφικό σημείωμα: «Ο Σταύρος Λαμπρινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αμχερστ (πτυχίο B.A., Amherst College, 1984) των ΗΠΑ, καθώς και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Γέιλ (πτυχίο J.D., Yale Law School, 1988). Από το 1988 έως το 1993 εργάστηκε ως δικηγόρος στη νομική εταιρία Wilmer, Cutler & Pickering, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, με εξειδίκευση στο διεθνές εμπόριο και στις διεθνείς διαιτησίες. Το 1993 επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Από το 1994 μέχρι το 1996 εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Εξωτερικών και μετέπειτα υπουργού Παιδείας Γιώργου Παπανδρέου. Το 1996 έγινε διευθυντής του επιτελείου του υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου».

Δικηγόρος
Το γεγονός ότι ο...

Θα σας πάρουν με τις πετρες....

Dust Of Road

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ...

Αγαπητοί συμπολεμιστές.

Λυπαμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά τζάμπα φάγαμε τόσα χημικα στη μάπα..... Τζαμπα μας άνοιξαν τα κεφάλια οι ματατζηδες. Τζάμπα τόσες συλλήψεις. Τοση καταστροφή....

Την επομενη φορά που θα τεθεί στη Βουλή προς ψήφιση ένα άθλιο νομοσχέδιο όπως το μεσοπροθεσμο, μπορούμε να επιβάλλουμε τη θέληση μας χωρίς όλα αυτά....

Πολίτες προς Κουρουμπλή: "Είσαι άρχοντας...."


«Πατέρα, είσαι πολύ μάγκας», του είπε ο γιος του Λευτέρης όταν μπήκε στο σπίτι. «Δεν μπορώ να γλιτώσω από τη σκιά σου» πετάχτηκε η κόρη του Κατερίνα.
«Έχω έναν καθηγητή στη σχολή που είναι λίγο ανάρχας και μου είπε: ΄΄Ο πατέρας σου είναι πολύ δυνατός!΄΄»
Κάπως έτσι υποδέχτηκαν τα παιδιά του πρώην πλέον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Κουρουμπλή τον πατέρα τους, μετά την αρνητική ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Ο πολιτικός που έχασε το φως του παίζοντας στα παιδικά του χρόνια με μια γερμανική χειροβομβίδα πήρε πενήντα χρόνια μετά την εκδίκησή του από τους Γερμανούς. «Είπα ΄΄όχι΄΄ σε αυτό που πίεζαν, ήθελαν και απαιτούσαν. Έναν λαό δεν μπορείς να τον προσβάλλεις».
Το...

Πάγκαλος: Του άρπαξαν την πιατέλα με τα ψάρια σε ταβέρνα!... Και έβαλε τη γάτα του να κλαίει..


 Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επειδή την είδηση την έβγαλε ο Χαρδαβέλλας εμείς θα κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητά της... Είναι γνωστός "δούλος" των κλικς..

Η ιστορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, θέλει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πρωταγωνιστή σε μια ακόμη ιστορία στον απόηχο του "Μαζί τα φάγαμε".
Το περιστατικό συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο κ. Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων...
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα του καλοφαγά αντιπροέδρου παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια.
Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του κ. Πάγκαλου.
«Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» τον ρώτησε.
Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά "ναι".
«Κύριε Πάγκαλε να σας...

Πόσο ζώα είστε στο ΓΕΣ; Μα πόσο ηλίθιοι;


 
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
Επίσημο έντυπο του ΓΕΣ αναφέρει την κατεχόμενη Κύπρο ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου!

Διαβάζοντας την ενημερωτική έκδοση του ΓΕΣ για τα 5 χρόνια της HELBROC την Ομάδα Μάχης στην οποία η χώρα μας είναι έθνος πλαίσιο (συμμετέχει η Βουλγαρία, Ρουμανία και η Κύπρος διερωτηθήκαμε κατ’ αρχήν γιατί το εξέδωσε το ΓΕΣ και όχι το ΓΕΕΘΑ. Μία απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι ο Α/ΓΕΣ θέλησε να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Επιτελείο του αν και όταν έγινε η άσκηση “καταστολής πλήθους” στο Κιλκίς στο πλαίσιο της HELBROC ,από το ΓΕΣ έλεγαν ότι αυτή η ομάδα μάχης ανήκει στο ΓΕΕΘΑ.

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ ΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ
ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΝΤΕΣ
που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.
Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.
Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να...

Ελεύθεροι


Η Ελευθερία είναι πρωτίστως κατάσταση ψυχική και πνευματική. Αντίθετα απ’ ό,τι υποστηρίζει η αριστερή σκέψη, τις αληθινές, αυθεντικές, τις μη ποδηγετούμενες επαναστάσεις, δεν τις δημιουργούν οι δούλοι, οι προλετάριοι, οι απελπισμένοι, αλλά οι ελεύθεροι άνθρωποι.
Ποιος είναι ελεύθερος;