Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΑ - ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ


Δεν μπορούμε απλώς να λέμε ότι είναι θέμα χρόνου, πρέπει να αποφασίσουμε, ξεσκίζοντας την μόνη τους άμυνα, την προπαγάνδα, να τους δείξουμε εμπράκτως ότι ο χρόνος τους τέλειωσε δια παντός. 
Στο σημερινό σκηνικό γκαιμπελισμού και προπαγάνδας εξορκίζεται η χρήση βίας πλήν όμως εκλαμβάνεται ως φυσική και αναμενόμενη ‘αντίδραση’ όταν γίνεται από τα σώματα καταστολής τα οποία δυστυχώς είναι η εκφυλισμένη μορφή της αστυνομίας αλλά η ενδυναμωμένη σύγχρονη εκδοχή των ταγμάτων ασφαλείας. 
Εξ άλλου, εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα περιγράψει ενδελεχώς με σειρά άρθρων ότι ο χιτλερικού τύπου φασισμός εφαρμοζόταν στην Ελλάδα όταν ακόμα κανείς δεν μιλούσε για ναζί και γκαίμπελς. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχα πει το 2009 ότι υπήρχε πασοκική δικτατορία ( που είχε διαδεχτεί την νεοδημοκράτικη δικτατορία ) όταν ακόμα όλοι ήλπιζαν ότι το «λεφτά υπάρχουν» του πασόκ ήταν ουσιαστική ειλικρινής δέσμευση του ΓΑΠ. 
Φυσικά το αυτό που τότε διαπίστωνα μπορούσε να διαπιστώσει και κάθε άλλος συμπολίτης που βλέπει και αναλύει γεγονότα και έχει την δυνατότητα να αναλύει την προπαγάνδα ως γεγονός απόπειρας κατεύθυνσης αντιδράσεων των μαζών αντί να την εκλαμβάνει ως ο,τιδήποτε άλλο ( π.χ. η προπαγάνδα ποτέ δεν είναι φορέας δεδομένων όσον αφορά στο περιεχόμενο της ακόμα και όταν αναφέρεται σε κάποιο γεγονός που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έστω και λίγο).
Αυτή την στιγμή λοιπόν καλούμαστε ως Ελληνικός Λαός, αφού...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τα δικά μας παιδιά που καθημερινά κινδυνεύουν από την  ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα της κοινωνίας, σε μία προσπάθεια προστασίας των πολιτών. Πολλές φορές, νέα κυρίως παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν χάσει την ζωή τους καταδιώκοντας το έγκλημα και την τρομοκρατία, χαραμίζοντας τα νιάτα τους και τα όνειρά τους, βυθίζοντας παράλληλα στο πένθος τις οικογένειές τους και στη θλίψη τον Ελληνικό λαό.
Τις τελευταίες όμως ημέρες, που...

Ψάχνουν λεφτά οι προδότες του ΠΑΣΟΚ... Τι ετοιμάζεται άραγε; Εκλογές;

Απεγνωσμένα ψάχνει για πόρους το κυβερνών κόμμα, καθώς βλέπει ότι η πλειοψηφία των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ δεν ανανεώνουν την κάρτα τους, με αποτέλεσμα να μην δίνουν ούτε την συνδρομή τους. Μετά τα τηλέφωνα, τώρα στα σπίτια φτάνουν και οι επιστολές.




του Δημήτρη Συρμάτση

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει (εδώ) για τα τηλέφωνα από την Ιπποκράτους σχετικά με τις ανανεώσεις των καρτών μέλους – φίλου του ΠΑΣΟΚ.

Πέρα όμως από τα τηλέφωνα, τώρα έρχονται και επιστολές στο σπίτι, υπογεγραμμένες από τον γραμματέα του κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη. Να θυμίσουμε ότι όλες οι προηγούμενες επιστολές είχαν την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου.

Στην επιστολή αναφέρεται στη δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι η....

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.


Αυτή είναι η απάντηση του Πάνου Καμμένου για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις Γιούνκερ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Λέει κάτι για CDS και DEXIA, Λουξεμβούργο και κάποιούς που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδας. Τι να εννοεί;οlympia 
Είναι δυνατόν να κατέχει Έλληνας βουλευτής αυτά τα στοιχεία; Μα το Λουξεμβούργο είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που οι τίμιοι επενδυτές σε CDS έχουν την απόλυτη ανωνυμία. Χάλασαν και αυτοί;
ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ DEXIA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΑ CDS
Υ.Γ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες (Six Zionist Companies Own 96% of the World’s Media)


 
 Άρθρο από: Pakalert Press

Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
"Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησής τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλέσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. Τι μπορείτε εσείς (οι Αμερικανοί) να μας κάνετε; Εμείς ελέγχουμε το Κογκρέσο, έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, της show biz, και γενικά τα πάντα στην Αμερική. Στην Αμερική μπορείς να επικρίνεις ακόμα και τον Θεό, αλλά δεν μπορείς να επικρίνεις το Ισραήλ ... " - Tzipora Menache...

(Σχ ΚΟ:

Παπα-Ηλίας : θέμα πατριωτικό!…


 του Παπά Ηλία
Καλώ, συχνά, κατά τη διάρκεια του κηρύγματος, το λαό να πάρει μέρος στις διαμαρτυρίες εναντίον του καθεστώτος της τροϊκανής ληστοκρατίας. Και μου λένε ότι πολιτικολογώ…
Και το λένε αυτό, γιατί συνήθισαν ν’ ακολουθούν, σαν τους τυφλούς στον άδη, κάποιες κομματικές ληστοσυμμορίες. Και να υπερασπίζονται, στο όνομα της κομματικής τύφλωσής τους, τους «δικούς» τους απατεώνες.
Κι ας μεθόδευσαν οι εκλεκτοί τους την χείριστη από καταβολής ελληνισμού προδοσία εναντίον της πατρίδας. Κι ας σπρώχνουν απτόητοι την πατρίδα στο βάραθρο της ολοκληρωτικής και τελειωτικής καταστροφής. Με το ξεπούλημά της. Και την παντοειδή υπονόμευση της πολιτισμικής της παράδοσης και την αποσάθρωση του κοινωνικού της ιστού.
Αλλά δεν είναι μόνο ο λαός, που εθελοτυφλεί. Είναι και πάμπολλοι κορυφαίοι παράγοντες. Και μάλιστα και εκκλησιαστικοί:
Την περασμένη Κυριακή (3-7-11)...

"Όλοι μέσα " φώναζαν στη λήξη των Special Olympics της Αθήνας, στους κουφούς που ήταν "στην απέξω"!


Δεν ήταν  μόνο η φαντασμαγορική τελετή λήξης που έριξε την αυλαία, έτσι ήταν κάθε μέρα στα Special Olympics της Αθήνας, αλλά ελάχιστοι μνημονιόπληκτοι Έλληνες το πήραν χαμπάρι..
Η ΕΡΤ-1 μετέδιδε την ακριβοπληρωμένη φιέστα , αλλά κανένα από τα Πανελλήνιας εμβέλειας Κανάλια δεν καταδέχτηκε να αναμεταδώσει ένα λεπτό από το γεγονός που παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές σ όλο το κόσμο. Οι 3 από τους 8 τηλεοπτικούς σταθμούς, (ΑΝΤ-1 ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εκείνη την ώρα έπαιζαν Τούρκικα σήριαλ. Μέσα...

Θα κρατήσετε τον όρκο σας;

“‘Υπάρχει παραλογισμός στην Ελληνική κοινωνία»…
Αυτό δήλωσε ο Μπεγλίτης υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον έκανε τούρμπο…..
Δεν άρεσαν τα σχόλια των πολιτών στον κύριο Μπεγλίτη που μόνιμα είχε ένα ηλίθιο χαμογελάκι κολλημένο κάτω από την στραβή μύτη του….
Κακό πράγμα η τηλεόραση….. και  θα την είχα σπάσει αν δεν την είχα αποπληρώσει πριν  από λίγους μήνες…..
Κάθε φορά που...

Αποκλειστικά: Ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ …επίκαιρος όσο ποτέ!!!

είναι απίστευτο πόσο ειρωνική γίνεται η ιστορία στα γυρίσματά της…
Μετά τις απαγορεύσεις του “ Καλημέρα Ήλιε” και του “ Θα σε ξαναβρω στους μπαξέδες” τα λαγωνικά του ΠΑΣΟΚ έχουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες καταλήξει στον νέο ύμνο του κόμματος που θα συσπειρώσει τον κόσμο και θα τονώσει το ηγετικό και φιλολαϊκό προφίλ του Γ. Παπανδρέου, καθώς και θα κάνει γνωστό το πρόγραμμα της κυβέρνησης στον λαό για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας
Ακούστε το αποκλειστικά:

AMBER ALERT : Εξαφανίζονται παράγραφοι από το Σύνταγμα!


κάντε κλικ για μεγένθυση...
netakias.wordpress.com
Διάβασα την είδηση σε διάφορα βλογκς, δεν ξέρω ποιος έκανε την ανακάλυψη γι αυτό τα παραθέτω όλα στο τέλος.
Πήγα να το δω και μόνος μου κι όντως, όπως βλέπετε στην διπλανή φωτογραφία, τυχαίως, λείπει η συγκεκριμένη παράγραφος!
εστάλη απο epirus-ellas
Αγαπητοί φίλοι,