Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2011

Άθλιο κρούσμα ρατσισμού από την “πατριωτική κυβέρνηση”.

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι άλλο θα δούμε από την άθλια, προδοτική ανθελληνική Κυβέρνηση για τους πάρουμε με τιςπέτρες.. και όχι μόνο;

Οι Βορειοηπειρώτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Αλβανική υπηκοότητα για να πάρουν υποτροφία φέτος… με την προτροπή του Ελληνικού Κράτους!

Είχαμε ακούσει εδώ και πολύ καιρό ότι φέτος, λόγω οικονομικής κρίσης, δεν θα δοθούν υποτροφίες από το Υπουργείο Εξωτερικών. Οι πρώτες πληροφορίες μας ήρθαν από το Προξενείο Αργυροκάστρου, το οποίο δεν κάνει καμία αίτηση δεκτή με την ίδια δικαιολογία.
Για να μάθουμε το αληθές, προσποιούμενοι του...

Ο Σολωμός δεν έγραψε τον «Ύμνο προς την προδοσία»!!!

Τελικά πάνω από όλα στο πολίτευμα μας είναι το Σύνταγμα;
Οι νόμοι είναι πάνω από τον καθένα μας;
Η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας μας;
Χαζομάρες…..
Όλα είναι χαζομάρες….
Κανένα από αυτά δεν ίσχυσε μέσα  στα χρόνια που πέρασε από την εδραίωση της ελευθερίας  μετά την επανάσταση του 1821…..
Μόνο κάποιοι στίχοι μείνανε ίδιοι και απαράλλακτοι μέσα στα χρόνια που πέρασαν…

Πως συνδέεται η "Nόσος των τρελών αγελάδων" , με τα μολυσμένο με e-coli κιμά του Lidl?


Πολλοί ίσως αγνοούν τι είναι το Meat-and-bone meal, αλλα οι αγγλομαθείς μπαίνοντας στο Google θα ανατριχιάσουν, όταν ανακαλύψουν την σχέση αυτού το υπο-προϊόντος, με την νόσο των τρελών αγελάδων, τα μολυσμένα με e-coli κρέατα του Lidl, και την γιγαντιαία εταιρεία VION που τα προμηθεύει. Με δυο λόγια οι Ευρωπαϊκές εταιρείες κατεργασίας και διανομής ζωικών τροφίμων, ποτέ δεν άφηναν τίποτα να πάει χαμένο. Έτσι μετά το ξεκοκάλισμα των ζώων , από κόκαλα κέρατα δέρματα νύχια μέχρι ουρές, μετατρεπόταν (με προσθήκες) σε αυτό το πρωτεϊνούχο "άλευρο" της φωτογραφίας, για να δοθεί ξανά ως ζωοτροφή, εντός της Ε.Ε., και δια πάσα χρήση (συμπεριλαμβανομένων ανθρωποτροφών) στις τριτοκοσμικές χώρες. Όταν (εξαιτίας του κανιβαλισμού) ξέσπασε η επιδημία των τρελών αγελάδων , η Ευρώπη άρχισε να το...

Για ποιό λόγο μέμφονται οι Ευρωπαίοι τις Αγορές....;

Από πολλά μέσα ενημέρωσης αναπαράγεται το πόσο κακές είναι οι Αγορές που επιτίθενται στην Ευρωζώνη και ειδικά σήμερα στη Πορτογαλλία που τη χαρακτήρισαν σκουπίδι παρά το ότι ψηφίστηκε με συναίνεση το Μνημόνιο εκεί...Όπως έχουμε ξαναγράψει οι.... Αγορές δια των οργάνων τους(Οίκοι Αξιολόγησης) δεν ενδιαφέρονται για τη τήρηση των εσωτερικών προγραμμάτων που επιβάλλει η Τρόικα στις χώρες του Νότου της Ευρωζώνης...Εκτιμούν τη...

Επιμένετε Γερμανικά ψωνίζοντας στο LIDL? Ας προσέχατε..

Σε αντίθεση με τον ΕΦΕΤ και την Γ.Γ. του Καταναλωτή που σπάνια περνούν έστω κι απ΄εξω από την Πολυεθνική αλυσίδα. Το  αποτέλεσμα είναι  οι "εταίροι" μας Γερμανοί, να μας  έχουν βάλει χέρι και στο στομάχι. Τελευταίο "κρούσμα" της αυθαιρεσίας τους, τα μολυσμένα κρέατα με e-coli, υπόθεση με την οποία θα "χασομερήσουμε" (γιατί κανείς αρμόδιος Φορέας δεν πρόκειται πάλι να επέμβει)  στις επόμενες αναρτήσεις. Στο μεταξύ αν έχετε... καιρό (και είστε πελάτης τους ) κάντε κλικ στις παρακάτω αναφορές μας για το "ύποπτα" φθηνο κατάστημα.  

Το «βιολί» τους οι Τούρκοι – Τρία ελληνικά νησιά στο στόχαστρο!

Πρόεδρος τουρκικής κατασκευαστικής εταιρίας δήλωσε σήμερα στη τουρκική εφημερίδα TODAYS ZAMAN πως ενδιαφέρεται σοβαρά να αγοράσει τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά. Το όνομα αυτού; Fikret İnan. Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν βγει στο «σφυρί» ελληνικά νησιά από real estate εταιρίες και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαπραγματεύεται με αυτές συνολικά έξι νησιά, αν και στο τέλος θα αγοράσει τρία. Η έκταση των νησιών αυτών κυμαίνεται από 10.000 έως 2.000.000 τετραγωνικά μέτρα. Τα νησιά που είναι προς πώληση είναι τα ακόλουθα: Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιώτισσα, Ναυσικά και Βούβαλο.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να θυμίσω πω...

Αδίστακτοι κερδοσκόποι χωρίς ίχνος πατριωτισμού μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στην Βουλγαρία.

Ναι, αναμφισβήτητα φταίνε οι πολιτικοί και το κομματικό αμαρτωλό κράτος τους 37 ολόκληρων χρόνων για την σημερινή κατάσταση. Προπαντός όμως φταίνε γιατί αφαίρεσαν κάθε ίχνος πατριωτισμού από πολλούς σε αυτή τη χώρα. Σε μεγάλο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βορείου Ελλάδος πληροφορηθήκαμε ότι μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους 2011 οκτακόσιες επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων μετέφεραν τις δραστηριότητές τους στην Βουλγαρία. Ακόμη αναφέρει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις σε Σκόπια, Βουλγαρία και Ρουμανία δίνουν εργασία σε 82.000 περίπου ξένους! Αυτά όταν στην Ελλάδα υπάρχει οικονομική κρίση… Επειδή σε εμάς δεν αρέσει να χαϊδεύουμε αφτιά θα πούμε μόνο μία λέξη: ΝΤΡΟΠΗ! Καθίσταται λοιπόν προφανές ότι...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θέλουν να πληρώσουν κανονικά το ομόλογο – swap της Goldman Sachs επί Σημίτη

Αυτές τις ημέρες γίνεται ένα τεράστιο παζάρι σε όλη την Ευρώπη για το μέλλον των ελληνικών ομολόγων.
Το Γαλλικό σχέδιο, που φαίνεται να προκρίνεται, περιλαμβάνει την μετακύλιση των ελληνικών ομολόγων. Έτσι, με βάση αυτό το σχέδιο τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους οι Ελληνικές τράπεζες ύψους 15 δις θα ανακυκλωθούν για 30 χρόνια. Το επιτόκιό τους εκτιμάται κοντά στο 5,5% – 8%.
Το ερώτημα είναι, όμως, τι θα γίνει με το περιβόητο ομόλογο – swap της Goldman Sachs, που εξέδωσε η αμερικανική τράπεζα επί κυβέρνησης Σημίτη, που άνοιξε τον δρόμο στην Ελλάδα να μπει στο ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, αυτό το ομόλογα θα πληρωθεί κανονικά, δηλαδή θα εξαιρεθεί από το όποιο σχέδιο υιοθετηθεί στην Ευρώπη για την λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους.
Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται καθώς το...

Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ. Διαβάστε για να φρίξετε.

Λέμε για το μεσοπρόθεσμο και μας κρύβουν τον εφαρμοστικό του νόμο. Αν αντέχεις διάβασε!
Λοιπόν δεν είχα καταλάβει ότι θα ψηφιστούν δύο νόμοι.
Ηξερα μόνο το Μεσοπρόθεσμο και αγνοούσα τον παραπάνω Εφαρμοστικό νόμο (τον οποίο μου έστειλε φίλος με σχόλια από απόστρατο)
Ξόδεψα αρκετή ώρα και τον διάβασα και νομίζω ότι τουλάχιστον εν τάχυ όλοι πρέπει να του ρίξουν μια ματιά.
Τι κάνουν με αυτόν τον νόμο :

400.000 ευρώ το χρόνο, τα ..μιστά της Αγωνίστριας

230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά ΚΑΙ ΝΑΙ !!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"...

Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν...

Αποκάλυψη-σοκ: Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για αποσταθεροποίηση και Ανατροπή

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009....
 
Επίσης έρχονται στη δημοσιότητα έγγραφα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και το ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Νέα έγγραφα-φωτιά, που αποκαλύπτουν το...

Οι συμμορίτες του ΠΑΣΟΚ

Την απόλυτη σύμφυση κράτους και παρακράτους του ΠΑΣΟΚ κατέστησαν σαφέστατη στα μάτια ολόκληρης πλέον της ελληνικής κοινωνίας τα δραματικά γεγονότα της Τετάρτης και της Τρίτης. Αφιονισμένες ορδές ΜΑΤ και προβοκατόρων, στους οποίους συμμετείχαν και φασιστικές συμμορίες που δρουν σε ανοιχτή συνεργασία με την αστυνομία σε βαθμό ώστε να τους γνωρίζουν και προσωπικά οι αξιωματικοί των ΜΑΤ και όχι μόνο οι ασφαλίτες που τους κινητοποιούν, οργίασαν κυριολεκτικά.

Έδειραν χιλιάδες διαδηλωτές. Τραυμάτισαν εκατοντάδες. Μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε θάλαμο αερίων. Έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και λεηλάτησαν όσα μπορούσαν για να βγάλουν και κάτι παραπάνω από το «μεροκάματο» για την παροχή υπηρεσιών προς την κυβέρνηση. Στόχος τους ήταν...

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποτελεί μια υγιή τράπεζα και η πώληση του θα αποτελέσει ιστορικών διαστάσεων ξεπούλημα για 11 λόγους



Παρ΄ ότι το ελληνικό δημόσιο από τις διερευνητικές επαφές που έχει πραγματοποιήσει για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποκόμισε από τους επίδοξους μνηστήρες το ναι μεν αλλά…συνεχίζει την διαδικασία με στόχο φθινόπωρο ή χειμώνα να έχει προχωρήσει σε διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό.
Όμως η διαδικασία πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποτελεί μια εξόφθαλμη περίπτωση ξεπουλήματος καθώς δεν θα βοηθήσει την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας απλά μόνο θα συμβάλλει στην ανεύρεση κεφαλαίων ώστε να αποπληρωθούν τα δάνεια της σχεδόν χρεοκοπημένης Ελλάδος.

ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ


Το διαδίκτυο στη διοίκηση των συγχρόνων Κοινωνιών 

Η ιδέα για τη χρησιμοποίηση των τεχνολογιών του Διαδικτύου στη λήψη των πολιτικών αποφάσεων δεν είναι καινούργια. Μέχρι τούδε όμως η σχετική τεχνολογία όσο διαδεδομένη κι αν είναι δεν έχει τύχει πρακτικής εφαρμογής σε κάποιο κράτος της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.


Ήταν κάτι που το περιμέναμε και για τούτο εκπλαγήκαμε πολύ ευχάριστα διαβάζοντας στο διαδίκτυο ότι η αρχή πρακτικής εφαρμογής έγινε στην Ισλανδία.

Η μικρή αυτή Χώρα χτυπήθηκε από...

Μνημόνιο: Η νέα «Ανταλκίδειος Ειρήνη» του Ελληνισμού και ο Αλέξανδρος ο Μέγας


«Του Αντιόχου του ευεργέτου βασιλέως να υμνηθεί επαξίως, ω Κομμαγηνοί, το κλέος./Ήταν της χώρας κυβερνήτης προνοητικός. Υπήρξε δίκαιος, σοφός, γενναίος. / Υπήρξεν έτι το άριστον εκείνο, Ελληνικός – ιδιότητα δεν έχ’ η ανθρωπότης τιμιοτέραν•/ εις τους θεούς ευρίσκονται τα πέραν.» Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
 «Φεύγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, ου γην αιτούντα και ύδωρ ως ο Μήδος, αλλά της ελευθερίας απτόμενον και προσγράφοντα την επιτιμίαν.» (Να ξεφεύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό δανειστή, ο οποίος δε ζητάει γη και ύδωρ όπως οι Μήδοι, αλλά βάζει χέρι στην ελευθερία σου και προσημειώνει τα πολιτικά σου και περιουσιακά σου δικαιώματα). ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ- ΗΘΙΚΑ
Ο διχασμός και η αλληλοσφαγή υπήρξαν πάντοτε η μεγάλη κατάρα του Γένους μας. Μετά την...