Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2011

ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!

Θα τρελαθούμε τελείως...
Διαβάστε και φρίξτε...

Χτύπησε “διάνα” ο πολιτικός γίγαντας Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ !!!

Όπως και στις προηγούμενες δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς  , ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκης πέτυχε και πάλι διάνα την επικαιρότητα!!!
Καί όχι μόνο αυτό αλλά εντόπισε το πρόβλημα και το λέει με το όνομά του στην Ισοτιμία !!!
Όλη η Ελλάδα το ξέρει.
Οι φιλοδοξίες του κ. Σαμαρά φταίνε που δεν προχωρά η συναίνεση…
Σιγά το νέο θα μου πείτε…
Και όμως.
Άλλο είναι να το λέμε μεταξύ μας και άλλο όταν προέρχεται από πολιτικούς του βεληνεκούς του κ. Καρχιμάκη…

Για τον ΑΝΤ1: Αϊ σιχτίρ προσκυνημένοι!

Γράφει η Σοφία Τ.
Εκεί στο Μαρούσι, ας αφήσει ο Λάτσιος τα μπάνια στην Χαλκιδική, την Sunny, την Μπουλέ και το επόμενο «DANCING» και ας ακούσει όσους
φωνάζουν λίγο για το EZEL. Σε λίγες μέρες (20/07/2011) είναι η επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Ένα έγκλημα πολέμου που έχει μείνει ατιμώρητο, γιατί αν το «σκαλίσουμε» θα μείνουν άυπνοι πολλοί σε Κύπρο, Ελλάδα και την παλαιά και την νέα προστάτιδα του Ελληνισμού, Μ. Βρετανία (δημιούργησε το «Κυπριακό») και ΗΠΑ (ο Kissinger ο μέγας «φιλέλληνας» το ολοκλήρωσε). ΟΛΟΙ θυμάστε ότι...

Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. που έχουν λάβει το χρίσμα.


Οι υποψήφιοι που έχουν λάβει το χρίσμα ήδη έχουν ριχτείς την προεκλογική μάχη
Ανανεωμένα τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια
Ποιες υποψηφιότητες «κλείδωσαν» στις λίστες της ΝΔ



Του Φώτη Σιούμπουρα
Εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.


Η δέσμευση που έχει αναλάβει με την εκλογή του ως πρόεδρος του κόμματος να τα «αλλάξει όλα»  και να προχωρήσει σε μια «νέα Νέα Δημοκρατία» ο Αντώνης Σαμαράς γίνεται πλέον πράξη.

 Η ριζική ανανέωση των «γαλάζιων ψηφοδελτίων», που...

Οι ΜΚΟ γίνονται Κράτος!


Η τρόικα απαιτεί συρρίκνωση του κράτους και απαγορεύει δια ροπάλου την, υπό οποιαδήποτε μορφή, πρόσληψη, έστω και με μορφή σύμβασης, γνωστό αυτό. Από την άλλη υπάρχουν διάφορες λειτουργίες του κράτους, οι οποίες δεν επιτρέπεται να ατονίσουν. Αυτό το υπαγορεύει σε κάποια σημεία η λογική και σε κάποια άλλα  σημεία η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το προφανές ερώτημα που γεννάται φυσικά είναι πως αυτές οι δύο αλληλοσυγκρουόμενες εντολές ,από τους δύο πόλους της πραγματικής κυβερνήσεως της Ελλάδας, όπως αυτό αποφασίστηκε με την ψήφιση του Μνημονίου, θα γίνουν πραγματικότητα.
Η απάντηση που δόθηκε σχετικά δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει στην “απ’ έξω” τα...

Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ’ όλον τον κόσμο.

Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία: Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.
Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην...

Η περιφρόνηση από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος συνεχίζεται...


Ανακοίνωση από τους Συλλόγους «Δράσις-ΚΕΣ», «Οικογένειες αγνοούμενων και πεσόντων Κυπριακής τραγωδίας 1974» και «Βετεράνοι Κύπρου 1974»

Με τουρκικές σειρές από ... τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου συνεχίζει το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1.
Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπής στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ1 (Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ1.
Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι... το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως, που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν ... εκτός κτιρίου (!!!) και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Χαραμή.
Ακολούθησε ο εξής περίπου διάλογος, ως προς τα κύρια σημεία του.
Αργυρόπουλος:

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Πειραιώς, για τους ιμάμηδες της Θράκης


  • Ευθεία επίθεση στην υπουργό Παιδείας με σαφείς αιχμές για το "πολιτικό" της έργο
  • «Πάγωσαν οι χειροτονίες ιερέων, ενώ προσλαμβάνονται κρατικοί λειτουργοί για να διδάξουν το κοράνι», λέει ο Πειραιώς

  • Στην ελληνική Θράκη λειτουργούν 280 τζαμιά και η Τουρκία καιροφυλακτεί να στείλει εισαγόμενους θρησκευτικούς λειτουργούς όχι για προσευχή, αλλά για εθνικιστική προπαγάνδα…

«Την ώρα που έχουν παγώσει οι χειροτονίες νέων ιερέων, λόγω οικονομικής κρίσης, το υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνει 250 ιεροδιδασκάλους στις Μουφτείες της Θράκης για την διδασκαλία του Κορανίου», τονίζει σε επιστολή του που κατακεραυνώνει την υπουργό παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Με την πρώτη ματιά δικαιώνει κανείς τον σεβαστό ιεράρχη ο οποίος όμως δεν γνωρίζει τις....