Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

AΙΣΧΟΣ! Στο αρχείο η μήνυση πολίτη για εσχάτη προδοσία των βουλευτών!

Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στην Ελλάδα!
Η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη βάζει στο αρχείο μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των μελών του κοινοβουλίου που είχε υποβληθεί από κάτοικο της Χαλκίδας.
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά από μήνυση πολίτη εναντίον των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία, λόγω υπερψήφισης του Μνημονίου.
Έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ενημερώνει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη και Αθανάσιο Πλεύρη οι οποίοι είχαν ζητήσει να ενημερωθούν σχετικά με την τύχη της μήνυσης, ότι έγινε προκαταρκτική εξέταση από Πταισματοδίκη, μετά το πέρας της οποίας η δικογραφία ετέθη στο αρχείο και ήδη έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, προκειμένου να εγκρίνει την αρχειοθέτησή της.
Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ που είχαν...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ...ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ!

Η πληροφορία είναι άκρως διασταυρωμένη κι επιβεβαιωμένη:Μετά τους Τούρκους συλληφθέντες (που πρώτοι αναφέραμε εδώ,όταν κάποιοι άλλοι...μόλις τις τελευταίες μέρες άρχισαν να ψελλίζουν μισόλογα για το θέμα) των επεισοδίων στο Σύνταγμα,στη λίστα των "αναρχικών" υπάρχει κι ένας...φιλοξενούμενος από τα Σκόπια!

Δεν κάνουμε πλάκα:Ο ίδιος μάλιστα,δήλωσε προκλητικότατα στους αστυνομικούς πως είναι "Μακεδόνας"!!!

Το ερώτημα παραμένει:

Ποιος θα διαλύσει τις άχρηστες ΜΚΟ Καταναλωτικές Οργανώσεις?

 Ενισχύονται από το Κράτος κάθε χρόνο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, εισπράττουν συνδρομές από τα μέλη τους, και η μόνη τους δράση περιορίζεται σε μαλθακές και ανούσιες copy paste ανακοινώσεις.
Ισχυρίζονται ότι έχουν χιλιάδες "οπαδούς" κι όμως οι πάμπτωχες επίσημες ιστοσελίδες τους, όχι μόνο σπάνια ενημερώνονται, αλλά έχουν σχεδόν μηδενική επισκεψιμότητα. Σύμφωνα με το...

Βόμβα για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών η λαθρομετανάστευση

Αλματώδης αύξηση κρουσμάτων λέπρας, ψώρας, φυματίωσης και AIDS. Την ίδια ώρα εισέρχονται στη χώρα τόνοι ναρκωτικών που τσακίζουν την ελληνική νεολαία. -  Η Αθήνα και η περιφέρεια έχουν καταντήσει ένα απέραντο γκέτο εγκληματιών, εμπόρων ναρκωτικών, τοξικομανών και εκδιδόμενων γυναικών και ανδρών.
Και όλα αυτά; Έργα και ημέραι της κυβέρνησης του κινέζου Σημίτη, μιας και το...

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΥΟ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!

Υβρίζουν και τρομοκρατούν τον Επίσκοπο που ξεσκεπάζει συνεχώς τον ανθελληνικό και φιλοσιωνιστικό ρόλο των τεκτόνων!

Με εξώδικο και παρέμβαση προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (!!!),το "Τεκτονικό Ίδρυμα" και η "Μεγάλη Στοά της Ελλάδας" επιχειρούν να φιμώσουν τον ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ,που είναι από τους ελάχιστους Ιεράρχες που τολμάει να αποκαλύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και άκρως βρωμερό και ύπουλο ρόλο των "φιλανθρωπικών ιδρυμάτων",όπως έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρα τα εξώδικα εδώ:Επαναλαμβάνουν τις ανιστόρητες ηλιθιότητες περί "γνωστών μασόνων,όπως ο Κολοκοτρώνης,οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας κλπ"...ξεχνώντας βέβαια να μας πουν ότι ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΕΡΕΑ και όχι στον "Μ.Α.Τ.Σ" και άλλα εβραιοσατανοκίνητα σύμβολα!

Η απάντηση του Μητροπολίτη Σεραφείμ,ήρθε άμεση και αποστομωτική:

ΕΠΕΙΓΟΝ-ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ> Ο “εξαφανισμένος” Παπανδρέου οδηγεί την Ελλάδα σ την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Τον αγνοούν οι πάντες, στη Νιγηρία η Μέρκελ…

σσΟ: μα θα μας πει γιατί δεν πάει Αμερική; Αφού δεν έχει σχέση με cds, το είπε και ο αδερφός του…

GAP_Lux.jpg
Σε τραγική κατάσταση η χώρα! Ζήτημα αν έχει εκταμιευθεί ακόμη η 5η δόση.
Οι Ευρωπαίοι πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων την «αγωνιώδη» επιστολή Παπανδρέου.
Δεν μπήκαν καν στον κόπο να του απαντήσουν.
Το θεωρούν ήδη ακυρωμένο ως πρωθυπουργό και το γεγονός αυτός ενισχύεται με το μυστήριο της «εξαφάνισής» του.
Τι συνέβη ξαφνικά και ο...

Λακέδες δημοσιογράφοι τώρα και στο διαδίκτυο

Μεταξύ των ελαχίστων πανελλαδικά "ενημερωτικών" sites που έσπευσαν να δημοσιεύσουν το "άρθρο της γελοιότητας" του Άκη Γεροντόπουλου ήταν και αυτό του τοπικού "χορηγού επικοινωνίας" του συγκεκριμένου πολιτικού.

Και λέμε "χορηγού επικοινωνίας", γιατί πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα "ενημερωτικό" site που προβάλει κάθε τόσο τα επιτεύγματα του Γεροντόπουλου, όπως, που και με ποιους ήπιε καφέ, τις μεγάλες του περιοδείες στον Άγιο Κήρυκο και στο Εύδηλο της Ικαρίας (για το Δέρειο που επισκέπτεται συχνά γατί δεν γράφετε;), τις τηλεγραφικές του δηλώσεις σε ανύπαρκτα ΜΜΕ.

Πως αλλιώς εκτός από "χορηγό επικοινωνίας" μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα "ενημερωτικό" site που γράφει για το πως...»
οργώνει το Νομό ο Γεροντόπουλος συγκεντρώνοντας αιτήματα, προβλήματα και προτάσεις για το πρόγραμμα της Ν.Δ.!!!, για το αδιαχώρητο που επικρατεί στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη από στελέχη που βρίσκονται στο πλευρό του, και όλα αυτά συνοδευόμενα, συνήθως, με φωτογραφίες του Άκη με τον Σαμαρά, έστω και προ 20ετίας...»

Πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα τοπικό "ενημερωτικό" site που γράφει:
«Ο Άκης Γεροντόπουλος είναι ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς πολιτικούς των ημερών μας, χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα, με την πολυετή παρουσία του. Πάντα στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, κυρίως στις δύσκολες ώρες, ο σημερινός αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που έδωσε πνοή στον τομέα των Περιφερειακών ΜΜΕ της Συγγρού, βρέθηκε στο στόχαστρο δικτυακής «επίθεσης», με δημοσιεύματα που τον αφορούσαν, και κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Έτσι, ο Άκης Γεροντόπουλος αναγκάστηκε να απαντήσει επωνύμως, και να κλείσει το θέμα, με την ευπρέπεια που διαχρονικά τον διακρίνει».

Έλεος!!! Είναι αυτό δημοσιογραφικό παραπολιτικό ρεπορτάζ;

«Ελεγχόμενη χρεοκοπία»: Το νέο «σκιάχτρο» των δημίων μας

Του Θύμιου Παπανικολάου
Μέχρι σήμερα όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις, από την κυβέρνηση των ανδρεικέλων μέχρι την αντιπολίτευση και τους ποικιλόχρωμους «προφήτες» της κούφιας αντικαθεστωτικής ρητορείας είχαν υψώσει το χρέος σε «σκιάχτρο»: χόρευαν γύρω από αυτό το τρομοκρατικό «σκιάχτρο» και κατανάλωναν δημαγωγικές φλυαρίες γύρω από τις «σπατάλες» διόγκωσης του χρέους, γύρω από τις «διαχειριστικές τακτικές», γύρω από τα υψηλά επιτόκια δανεισμού (ενώ άλλοι μας δάνειζαν με χαμηλά επιτόκια), γύρω από τις ποικίλες φαιδρότητες των εξωτερικών συμπτωμάτων της νόσου…
Το χειρότερο, ωστόσο, δεν ήταν η επικάλυψη των ουσιωδών παραγόντων της καπιταλιστικής κρίσης, ούτε οι πολιτικοί θεατρινισμοί των καυγάδων τους.
Το χειρότερο ήταν άλλο:

Προς τη παγκόσμια οικονομική κατάρευση

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Έχουμε γράψει πολλές φορές τη φράση του Ταυλεράνδου, υπουργού Εξωτερικών στη Γαλλία κατά τους Ναπολεόντειους χρόνους ότι «Πολιτική είναι να προβλέπεις το αναπόφευκτο και να επισπεύδεις την εμφανισή του…»
Επίσης γράφαμε ότι ο... Πρωθυπουργός μοιάζει με ένα οδηγό που αναλαμβάνει να οδηγήσει τους πεζοπόρους, και στη θέα ενός βάλτου τους υπόσχεται ότι θα τους οδηγήσει από ένα άλλο δρόμο που καμώνεται πως γνωρίζει, δρόμο δύσβατο αποκλείοντας όλες τις εναλλακτικές για να τους οδηγήσει λίγο πιο μετά ακριβώς στον ίδιο βάλτο…Μόνο που...

Γ. Χατζημαρκάκης: Του αφαίρεσαν τον διδακτορικό τίτλο μιας και η εργασία του ήταν σχεδόν όλη κλεμμένη... όπως είχαμε προβλέψει

http://magoulaonline.gr/wp-content/uploads/chatsimarkakis-300x300.jpgΌπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα, από σήμερα, είναι πλέον επίσημο:

Το παν/μιο της Βόννης αφαίρεσε τον διδακτορικό τίτλο του "λογοκλέφτη" Γ. Χατζημαρκάκη...
μιας και το διδακτορικό του ήταν σχεδόν όλο κλεμμένο από εργασίες άλλων...
κατά τ' άλλα μας έκανε και μαθήματα και ήθελε να βάλουμε Καραμανλή και Αλογοσκούφη στη φυλακή

η πρώτη αντίδραση του πρασινοφρουρού ήταν:
Θα γράψω νέο διαδακτορικό!!!


θα...

Ξύνονται στην γκλίτσα του Τσοπάνοι οι ΓυφτοΣκοπιανοί: Ετοιμάζοντα για νέο άγαλμα. Του Φιλίππου αυτή τη φορά

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του γιγαντιαίου αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, οι πληροφορίες από την ΠΓΔΜ θέλουν τη γειτονική χώρα να ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι αδιαλλαξίας και αλυτρωτισμού στη συμπεριφορά της. Ο όρος «λιθαράκι» δεν είναι, ίσως, ο πλέον ενδεδειγμένος για να ...

Έρχεται η ώρα της Γαλλίας

 

 
Την πάτησαν οι Ευρωπαίοι. Τα… παιδάκια εκτιμούσαν ότι ο επόμενος μεγάλος στόχος των περίφημων αγορών θα ήταν η Ισπανία. Έλα, όμως, που τα «σκυλόψαρα» του συστήματος δάγκωσαν την καταχρεωμένη Ιταλία.      

Για άλλη μια φορά τα...

Τον πούλο πήραν για άλλη μια φορά οι Αλβανοί... αυτή τη φορά από το ΑΠΟΕΛ και τους ελληνόψυχους οπαδούς του

Χθες βράδυ έγιναν οι πρώτοι αγώνες για τον β προκριματικό γύρο του CL. Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στην Αλβανία εναντίον της Σκεντερμπέου... Η εικόνα που αντίκρυσαν οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ μόλις έφτασαν στο γήπεδο ήταν αυτή:


Τούρκικες σημαίες και πανό που έγραφε η "Κύπρος είναι τουρκική"
http://sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/5/3/7/401537/GM0_7248.JPG

Μετά από λίγο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξεδίπλωσαν και τα δικά τους πανό

δηλ. τις ελληνικές σημαίες και τη σημαία της Β. Ηπείρου:

http://sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/5/3/7/401537/GM0_7239.JPG
http://sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/5/3/7/401537/GM0_7227.JPGhttp://sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/5/3/7/401537/GM0_7266.JPG

Λίγο αργότερα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έδωσαν και αυτοί τη δικιά τους απάντηση και φιλοδώρισαν τους Αλβανούς με δύο μπαλάκια...

ΥΓ. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ότι ο παρατηρητής και ο διαιτητής του αγώνα δεν δέχθηκαν το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τους 13 νεκρούς της κυπριακής τραγωδίας

Εικόνες από sigmalive.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο πρωθυπουργός μιλά πλέον ανοιχτά για στάση πληρωμών!

Δεν γίνονται αυτές οι δηλώσεις! Ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στη Γερμανική έκδοση των Financial Times, είπε ότι θα πρέπει να εξεταστεί επακριβώς το ζήτημα μιας μερικής αδυναμίας πληρωμών. 
«Θεωρητικά, μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες ή μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο προκαλώντας πολύ μεγαλύτερη ζημία»
Αυτή η δήλωση ήρθε λίγες μόνο ώρες μετά τα όσα είπε ο Βενιζέλος περί “επιλεκτικής χρεοκοπίας”. Σας μας πάντως, ήρθε στο μυαλό τις κόντρες μαθητών του δημοτικού, για το ποιός θα πει την πιο βαρυσήμαντη πρόταση για να κάνει αίσθηση στους γύρω του!
Με αυτές τις δηλώσεις το μόνο που....